Νέα

Κοινωνικό μέρισμα 2017. Εσύ το δικαιούσαι ή όχι;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Sapakias
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 167
  • Εμφανίσεις 9K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

singer

Σεβαστός
Εγγρ.
23 Νοε 2014
Κριτικές
5
Like
7.512
Πόντοι
1.056
Δεν διαφωνώ αλλά γιατί θα πρέπει ο κάθε παππούλης (λέμε τώρα) να ψαρρώσει από τις μαλακίες που γράφουν και να πάει να τα σκάσει στο λογιστή για να του κάνει την αίτηση; Πότε θα μάθουμε σαν κωλολαός να κάνουμε κάτι από μόνοι μας χωρίς μεσάζοντες;
Όπως τα λες φίλε να μην ακούνε ραδιοαρβυλες να μπουν να κάνουν την αίτηση ειναι πολύ εύκολο τέσσερις έκανα σήμερα.
Και σε μένα μου λέγανε ότι δεν θα το πάρω αλλά λόγω προσαύξησης 0,5 λόγω αναπηρίας εγκρίθηκε.

ΝΑΣΟΣ ΑΘΑΝΑΣΙΑΔΗΣ

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
26 Ιαν 2016
Κριτικές
49
Like
23.484
Πόντοι
24.596
Έκανα πριν λίγο αίτηση.. μου εβγαλε αμέσως απορυψη με την εξης αιτιολογια.....

Επισήμανση: Δεν πληροίτε το κριτήριο της μόνιμης κατοικίας

Δεν προκύπτει απο την φορολογική διοίκηση ή το αρχείο του ΑΜΚΑ ότι έχετε διαμονή τουλάχιστον 5 έτη στην χώρα. Ο δικαιούχος του κοινωνικού μερίσματος πρέπει να διαμένει νόμιμα και μόνιμα στην ελληνική επικράτεια για τα τελευταία πέντε έτη όπως αυτό προκύπτει από υποβολή φορολογικών δηλώσεων την τελευταία πενταετία και αυτές έχουν υποβληθεί έως 1/11/2017 ή/και τον ΑΜΚΑ.

ΥΓ... ειμαι ελληνας πολίτης οπου κατοικώ ελλαδα οσο ζω.. 32 ετων... στο ιδιο σπιτι... πανω απο 2 βδομαδες δεν εχω λειψει εξω απο την ελλαδα... ειμαι φορολογουμενος εδω και 14 χρονια.... 

Πάλι τα παιδιά στα ΚΕΠ θα την πληρώσουν να διορθωνουν τις βλακείες του συστήματος....
πακις τυπε :think: :S :S :S

kavliaris

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Αυγ 2010
Κριτικές
11
Like
285
Πόντοι
2.287
Αυτο το κωλοχανειο δεν φτιαχνει με τιποτα.Προχτες πηγα να παρω ενα ειδικο φαρμακο για συγγενή απο το φαρμακειο του ΕΟΠΠΥ,ε λοιπόν ηταν δυο ψωλούδες πριν απο μενα και τους εδωσαν δωρεαν απο τρεις ενεσεις μπότοξ.Τι επιδομα αλληλεγγυης και πιπες

singer

Σεβαστός
Εγγρ.
23 Νοε 2014
Κριτικές
5
Like
7.512
Πόντοι
1.056
Αυτο το κωλοχανειο δεν φτιαχνει με τιποτα.Προχτες πηγα να παρω ενα ειδικο φαρμακο για συγγενή απο το φαρμακειο του ΕΟΠΠΥ,ε λοιπόν ηταν δυο ψωλούδες πριν απο μενα και τους εδωσαν δωρεαν απο τρεις ενεσεις μπότοξ.Τι επιδομα αλληλεγγυης και πιπες
Υπάρχει περίπτωση να είδες κάτι τέτοιο και να κράτησες την ψυχραιμία σου;

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.296
Πόντοι
8.006
Ασε ρε Λακη,ολα τα κομματοσκυλα τα πηραν τα λεφτα τοτε.Ακους εκει φιλικο προς τον πολιτη το κρατος,εκλογες ερχοντουσαν,ψηφους αγοραζε ο μπουλης
Ποια κομματοσκυλα? Ο καθε πονηρίδης πηγε, επειδη θεωρουσε οτι δεν θα ελεγξει ποτέ κανενας.
Α τωρα λεμε οτι το εκανε για να αγορασει ψηφους?
Οταν γινονται αυστηρες οι προυποθεσεις, το κρατος ειναι εχθρικο.
Οταν γινονται χαλαρες, γινεται για να αγορασθουν ψηφοι.
Ε δεν σας πιανει κανενας πουθενα.

Υ.Γ. Δεν με λενε "Λακη".

jhonny64

Σεβαστός
Εγγρ.
31 Μαρ 2007
Like
2.739
Πόντοι
1.306
Πολυ καλα κάνουν και σε αντιμετωπιζουν σαν εν δυναμει εχθρο, γιατι την τελευταια φορα που δοθηκαν λεφτα με "απλη δηλωση" προκειμενου το κρατος να ειναι φιλικο, δηλαδη στις αποζημιωσεις των πυρκαγιων του 2007, πηγε το καθε λαμογιο και δηλωνε ψεματα για να παρει τα τριχιλιαρα απο ολες τις τραπεζες. Απεδειξε ο Ελληνας οτι δεν δικαιουται να ζητα να του δειχνουν εμπιστοσυνη. Δεκαδες υποθεσεις μετα στις Εισαγγελίες για ψευδεις δηλώσεις.

κατα ταλλα σας εφταιγε το επιδομα που εδωσε το 09 ο παπανδρεου

:jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking:

Han Psolo

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Νοε 2017
Like
1.721
Πόντοι
216
Το 60-70% των Ελληνων εχει ακινητα ΣΥΝΟΛΙΚΑ 120.001 οχι χωραφι 120.000 ...το ξερουν για αυτο εβαλαν αυτο το οριο ενω παλια ηταν 90.000 συνηθως το "σισσυτιακης φυσης" και σοβιετικης υφης αυτο ΚΜ του Τσιπρα θα το καρπωθουν τρας κατηγοριες Ελληνων  οι λαθρο οι ΓΥΦΤΟΙ οι Αλβανοι 1ης&2ης γενιας που ειναι η εκλογικη του δεξαμενή του εξαλλου ενω ο μεσος πολιτης που υπηρετησε φαντάρος πληρωνει τα παντα στο κωλοκρατος και δεν την κοπανησε εξωτερικο  συντρίβεται κατω απο τον φορολογικο ογκο

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.296
Πόντοι
8.006
κατα ταλλα σας εφταιγε το επιδομα που εδωσε το 09 ο παπανδρεου

:jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking:
Tι σχεση εχει αυτο τωρα? Πολυ πονεμενος εισαι.
Θα ξεπερασεις τον πονο οταν περασεις απο τη θλιψη στην αποδοχη.

jhonny64

Σεβαστός
Εγγρ.
31 Μαρ 2007
Like
2.739
Πόντοι
1.306
Tι σχεση εχει αυτο τωρα? Πολυ πονεμενος εισαι.
Θα ξεπερασεις τον πονο οταν περασεις απο τη θλιψη στην αποδοχη.

το ποιος ειναι πονεμενος φαινεται

αμεσως τρεξατε να ψηφισετε κοινωνικα επιδοματα μετα τις εκλογες του πασοκ

πλειοδοσια κανετε δεξιοι και νεοδεξιοι στον πονο του κοσμακη

jhonny64

Σεβαστός
Εγγρ.
31 Μαρ 2007
Like
2.739
Πόντοι
1.306
ειμαστε ολοι ΓΑΠ....

αν εισασταν ολοι γαπ δεν θα ειμασταν εδω που ειμαστε μετα 8 χρονια

θα ειμαστα σαν ολα τα αλλα σοβαρα κρατη σαν την κυπρο πορτογαλια

ακομα αντιμνημονιο πουλανε ορισμενοι και αλλοι πιστευουν στον σωρρα

:jerking: :jerking: :jerking: :jerking:

kavliaris

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Αυγ 2010
Κριτικές
11
Like
285
Πόντοι
2.287
Υπάρχει περίπτωση να είδες κάτι τέτοιο και να κράτησες την ψυχραιμία σου;
Ναι τυπε,μαλιστα η υπαλληλος του φαρμακειου φωναξε δυνατα απο τον γκισε μεσα.Ποιες ειναι οι κυριες για ΤΑ ΜΠΟΤΟΞ και η μια η ψωλου εκανε πως κουτσαινε,παει στον γκισε,τα παιρνει,λεει, γεια σας καλες γιορτες,γελωντας και τα αυτια της.Ξερει κανεις ποσο κανουν αυτες οι ενεσεις υαλουρονικου οξεως??

kavliaris

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Αυγ 2010
Κριτικές
11
Like
285
Πόντοι
2.287
Ποια κομματοσκυλα? Ο καθε πονηρίδης πηγε, επειδη θεωρουσε οτι δεν θα ελεγξει ποτέ κανενας.
Α τωρα λεμε οτι το εκανε για να αγορασει ψηφους?
Οταν γινονται αυστηρες οι προυποθεσεις, το κρατος ειναι εχθρικο.
Οταν γινονται χαλαρες, γινεται για να αγορασθουν ψηφοι.
Ε δεν σας πιανει κανενας πουθενα.

Υ.Γ. Δεν με λενε "Λακη".
Να γινετε ελεγχος εκ των υστερω και να αποδιδονται ευθυνες δεν παιζει τυπε?Ξερω ενα καρο Δ.Υ και καραβαναδες που τα πηραν τοτε,δηθεν οτι ειχαν κτηματα.Αυτοι εκτος απο τα χρηματα δεν επρεπε να εχουν και διοικητικες ποινες αφου εξαπατησαν το δημοσιο?Γιατι στα ματια του νομου ο Δ.Υ να ειναι καλυτερος απο οποιονδηποτε αλλο πολιτη??

voltaire45

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Δεκ 2005
Κριτικές
1
Like
1.910
Πόντοι
366
Ναι τυπε,μαλιστα η υπαλληλος του φαρμακειου φωναξε δυνατα απο τον γκισε μεσα.Ποιες ειναι οι κυριες για ΤΑ ΜΠΟΤΟΞ και η μια η ψωλου εκανε πως κουτσαινε,παει στον γκισε,τα παιρνει,λεει, γεια σας καλες γιορτες,γελωντας και τα αυτια της.Ξερει κανεις ποσο κανουν αυτες οι ενεσεις υαλουρονικου οξεως??

Ηρέμησε ρε μεγάλε επαναστάτη.

Το Μπότοξ είναι φάρμακο, χορηγείται για παθήσεις του νευρικού συστήματος και εγκρίνεται από επιτροπή:

www.eopyy.gov.gr/Έγγραφα%20ΕΟΠΥΥ/Έντυπα%20-%20Δικαιολογητικά/Επιτροπές%20Φαρμάκων/ΠΡΟΤΥΠΟ%20ΓΝΩΜΑΤΕΥΣΗΣ%20ΦΑΡΜΑΚΩΝ%20BOTOX-DYSPORT-NEUROBLOC.pdf]http://www.eopyy.gov.gr/Έγγραφα%20ΕΟΠΥΥ/Έντυπα%20-%20Δικαιολογητικά/Επιτροπές%20Φαρμάκων/ΠΡΟΤΥΠΟ%20ΓΝΩΜΑΤΕΥΣΗΣ%20ΦΑΡΜΑΚΩΝ%20BOTOX-DYSPORT-NEUROBLOC.pdf[/url]

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.296
Πόντοι
8.006
Να γινετε ελεγχος εκ των υστερω και να αποδιδονται ευθυνες δεν παιζει τυπε?Ξερω ενα καρο Δ.Υ και καραβαναδες που τα πηραν τοτε,δηθεν οτι ειχαν κτηματα.Αυτοι εκτος απο τα χρηματα δεν επρεπε να εχουν και διοικητικες ποινες αφου εξαπατησαν το δημοσιο?Γιατι στα ματια του νομου ο Δ.Υ να ειναι καλυτερος απο οποιονδηποτε αλλο πολιτη??
Τι εγραψα πριν? Κατα δεκαδες εγιναν ποινικες διωξεις τότε και τους ετρεχαν στα δικαστηρια. Τα λεφτα ομως αντε βρες τα.

paulospaulos

Μέλος
Εγγρ.
4 Ιουν 2016
Κριτικές
7
Like
968
Πόντοι
86
Ο αδερφός μου ούτε σπίτι έχει ούτε τιποτα . Οικογένεια και δουλεύει μονο αυτος μισθωτός . Επειδή των φιλόξενο δηλώνονται ολα τα εισοδηματα σαν ενα νοικοκυριό λες και εχουμε κοινό ταμείο οποτε πήρε πουλο επειδή εγω ειχα εισόδημα . Είναι η δεν είναι μαλακια ;

Anemodoura

Ανώτερος
Εγγρ.
19 Δεκ 2007
Like
37.749
Πόντοι
9.931
Ο αδερφός μου ούτε σπίτι έχει ούτε τιποτα . Οικογένεια και δουλεύει μονο αυτος μισθωτός . Επειδή των φιλόξενο δηλώνονται ολα τα εισοδηματα σαν ενα νοικοκυριό λες και εχουμε κοινό ταμείο οποτε πήρε πουλο επειδή εγω ειχα εισόδημα . Είναι η δεν είναι μαλακια ;

Λενε οτι φέτος οι δικαιούχοι είναι περισσότεροι αλλά με αυτές τις μαλακίες που έχουν κάνει δεν το πιστεύω.

dinos34

Σεβαστός
Εγγρ.
18 Μαρ 2016
Κριτικές
17
Like
1.006
Πόντοι
1.026
kai δυο κουβεντες απο εμενα για το κοιν μμερισμα

αυτο τον καιρο εχω καμπανια στην μικρη επιχειρηση που εχω και αναγκαστικ εχω 50 ατομα

στην ελλαδα δυσκολα βρισκει προσωπικο με 25 ευρω μεροκαματο κ εννοω ελληνες και οι πιο πολλοι ειτε ελληνες ειτε ξενοι δεν θελουν ενσημο αλλα μαυρα για να δικαιουνται μετα τα μερισματα

επρεπε υποχρεωρτικα το μερισμα να πηγαινει σε χαμηλοσυνταξιουχους και σε ανεργος που μολις βρουν εργασια να παιρνουν το μεροκαματο ανα μερα απο εργοδοτη συν ενα ποσοστο ημηρεσιως σαν κοιν μερισμα βωστε να υπαρχει κινητρο για να εργαστει ο ανεργος αεργος με λιγοτερο μεροκαματα δλδ 20 ευρω αλλα συν 10 ευρω μερισμα να παιρνει επι συνολου 30 ευρω οποτε και μοιραζεται το κοιν μερισμα στην παραγωγη πλουτου της χωρας αλλα και σε εμενα που αντι γαι 25 θα δινω 20 να εχω κπιο ανταγωνιστικο προιον στις ξενες αγορες

και σας  το ελω αυτο εγω που διατηρω μιρκη επιχειρηση παραγωγη πρωτογεν τομες μεταποιηση συσκευασια εξαγωγη-αθετη παραγωγη δλδ

απλα πραγματα ωστε να εχει αξια το κοιν μερισμα

Γιατι οχι 5 ευρω ρε φίλε? Πολλά ειναι τα 20... Μην είσαι λαρτζ!

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.296
Πόντοι
8.006
Λενε οτι φέτος οι δικαιούχοι είναι περισσότεροι αλλά με αυτές τις μαλακίες που έχουν κάνει δεν το πιστεύω.
Τύπε εχουν κανει χοντρη μαλακια. Στο γονατο ολα. Ουτε τα μισα δεν θα δωσουνε.

kavliaris

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Αυγ 2010
Κριτικές
11
Like
285
Πόντοι
2.287
Τι εγραψα πριν? Κατα δεκαδες εγιναν ποινικες διωξεις τότε και τους ετρεχαν στα δικαστηρια. Τα λεφτα ομως αντε βρες τα.
Να τους παρουν την περιουσια,να τους τα κρατανε απο το μισθο και να τους καμπανιασουνε με δυο τρια χρονακια μεταλικες.Και ΦΥΣΙΚΑ να γραφτει στο ποινικο μητρωο τους.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom