kontolagnos
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 2 Μαρ 2007
- Κριτικές
- 1
- Like
- 37.457
- Πόντοι
- 6.256
Αυτα όλα για να γίνουν χρειάζεται κάποιοι στο δημόσιο να δουλέψουν,kai δυο κουβεντες απο εμενα για το κοιν μμερισμα
αυτο τον καιρο εχω καμπανια στην μικρη επιχειρηση που εχω και αναγκαστικ εχω 50 ατομα
στην ελλαδα δυσκολα βρισκει προσωπικο με 25 ευρω μεροκαματο κ εννοω ελληνες και οι πιο πολλοι ειτε ελληνες ειτε ξενοι δεν θελουν ενσημο αλλα μαυρα για να δικαιουνται μετα τα μερισματα
επρεπε υποχρεωρτικα το μερισμα να πηγαινει σε χαμηλοσυνταξιουχους και σε ανεργος που μολις βρουν εργασια να παιρνουν το μεροκαματο ανα μερα απο εργοδοτη συν ενα ποσοστο ημηρεσιως σαν κοιν μερισμα βωστε να υπαρχει κινητρο για να εργαστει ο ανεργος αεργος με λιγοτερο μεροκαματα δλδ 20 ευρω αλλα συν 10 ευρω μερισμα να παιρνει επι συνολου 30 ευρω οποτε και μοιραζεται το κοιν μερισμα στην παραγωγη πλουτου της χωρας αλλα και σε εμενα που αντι γαι 25 θα δινω 20 να εχω κπιο ανταγωνιστικο προιον στις ξενες αγορες
και σας το ελω αυτο εγω που διατηρω μιρκη επιχειρηση παραγωγη πρωτογεν τομες μεταποιηση συσκευασια εξαγωγη-αθετη παραγωγη δλδ
απλα πραγματα ωστε να εχει αξια το κοιν μερισμα
Πολύ δύσκολο αυτό, ακατόρθωτο.