Νέα

Κοινωνικές αναταραχές ή στημένη εξέγερση;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα axaxouxas
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 428
  • Εμφανίσεις 17K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Chevalier Fidèle

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Ιαν 2007
Κριτικές
1
Like
304
Πόντοι
386
μην παραφιλολογουμε, τα πραγματα ειναι απλα και μην πεφτετε σε παγιδες και ηθικα διλημματα των ΜΜΕ...
πρεπει να φυγουν αυτοι οι ανθρωποι απο τη διακυβερνηση της χωρας....
και να μιλησει για ολα ο λαος, η βαση του πολιτευματος μας....

Και να φύγει αυτή η κυβέρνηση, θαρθει άλλη...

tomito

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
15 Μαΐ 2006
Κριτικές
3
Like
164
Πόντοι
166
968486_b.jpg

:jerking: :jerking: :jerking:

moutsos13

Μέλος
Εγγρ.
30 Μαρ 2006
Like
211
Πόντοι
36
Εδω υπαρχουν αλλα κι αλλα... αυτο σε πειραξε?...  :huh:

tomito

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
15 Μαΐ 2006
Κριτικές
3
Like
164
Πόντοι
166
Εδω υπαρχουν αλλα κι αλλα... αυτο σε πειραξε?...  :huh:

Aπο που το έβγαλες το συμπέρασμα αυτό ακριβώς;  :think:

Εκτός αν θεωρείς βέβαια ότι ο Παρθενώνας είναι το καταλληλότερο φόντο για την διαφήμιση των διαδηλώσεων του κάθε πικραμένου.
Σε αυτήν την περίπτωση συστήνω να τον μισθώνει και το Ελληνικό Κράτος ως διαφημιστικό χώρο για την ανάρτηση πανώ...
:jerking:

Enforcer

Μέλος
Εγγρ.
17 Μαΐ 2007
Like
9
Πόντοι
66
Χμμ...εδω θα διαφωνήσω με τους "διαμαρτυρόμενους" και χρεώνω σε αυτούς αλλα και στα κομματόσκυλα που τους στηρίζουν, απρέπεια και προσβολή εθνικών συμβόλων

Ομως...

το κκε το έχει ξανακανει

και κάποιος άλλος είχε δώσει την ακρόπολη για διαφήμηση

μήπως ήρθε η ώρα για κανα γιαουρτάκι;

taz1975

Μέλος
Εγγρ.
16 Αυγ 2006
Like
4
Πόντοι
6
εννοειται οτι ειναι στημενη οι εξεγερση,βγηκαν ολα τα τσοχλανια και αποφασισαν να καψουν την αθηνα εξ ονοματος ενος νεκρου.μπραβο σας τσοχλαναραδες το μονο που καταφερατε ηταν να αμαυρωσετε την μνημη του,και να αφησετε πολλους ανθρωπους ανεργους.αντε τωρα στα κλουβια σας και στην επομενη εξεγερση τα ξανασπατε μιας και οι γονεις σας δεν σας εμαθαν ποτε τροπους τσοχλαναραδες.

petrosyn

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
25 Ιουλ 2008
Like
0
Πόντοι
166
εννοειται οτι ειναι στημενη οι εξεγερση,βγηκαν ολα τα τσοχλανια και αποφασισαν να καψουν την αθηνα εξ ονοματος ενος νεκρου.μπραβο σας τσοχλαναραδες το μονο που καταφερατε ηταν να αμαυρωσετε την μνημη του,και να αφησετε πολλους ανθρωπους ανεργους.αντε τωρα στα κλουβια σας και στην επομενη εξεγερση τα ξανασπατε μιας και οι γονεις σας δεν σας εμαθαν ποτε τροπους τσοχλαναραδες.
Φίλε μου μην βιάζεσαι να βγάλεις εύκολα συμπεράσματα εν βρασμώ.Ά και είναι τσογλάνια και όχι τσοχλάνια

Enforcer

Μέλος
Εγγρ.
17 Μαΐ 2007
Like
9
Πόντοι
66
Σωστός ο εντοπισμός του petrosyn προς αποκατάστασιν της ορθής γραμματικής

Πάντως, μιας και αναφέρθηκε η αμαύρωση της μνήμης ενός νεκρού, προσωπικά βρίσκω οτι η "απολογία" δια χειρός κούγια έκανε πολύ μεγαλυτερη ζημια

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
πραγματικά εκτός από ελάχιστες εξαιρέσεις ατόμων που γράφουν εδώ μέσα θα ήθελα πολύ να γνωρίσω από κοντά πολλούς από αυτούς που κρίνουν, κατακρίνουν, ζητάνε να κοπούν κώλοι, να καούν στην πυρά οι μεν, ή οι δε.....

θα ήθελα να μάθω το περιβάλλον στο οποίο μεγάλωσαν.
τη μόρφωσή τους.
το κοινωνικό τους στάτους.
την επαγγελματική τους κατάρτιση...
τον κύκλο τους.
την ηλικία τους και άλλα πολλά......

κατέληξα ότι δεν έχει νόημα να ανταλλάσσεις απόψεις με ένα γαμωνίκ νέιμ που δεν έχει μετουσιωθεί σε πρόσωπο.

και γι αυτό το λόγο όλους όσους γράφουν με ένα διακριτικό "πέος12020292" τους γράφω στ αρχίδια μου και κρατάω μόνο το συνολικό απόβαρο των θετικών και αρνητικών από αυτά που παρατίθενται εδώ μέσα.

moutsos13

Μέλος
Εγγρ.
30 Μαρ 2006
Like
211
Πόντοι
36
Aπο που το έβγαλες το συμπέρασμα αυτό ακριβώς;  :think:

Εκτός αν θεωρείς βέβαια ότι ο Παρθενώνας είναι το καταλληλότερο φόντο για την διαφήμιση των διαδηλώσεων του κάθε πικραμένου.
Σε αυτήν την περίπτωση συστήνω να τον μισθώνει και το Ελληνικό Κράτος ως διαφημιστικό χώρο για την ανάρτηση πανώ...
:jerking:
Η κινηση ηταν καθαρα συμβολικη σε μια εποχη που η δημοκρατια δοκιμαζεται.
Ο Παρθενων ηταν και παραμενει συμβολο της δημοκρατιας. Μιας δημοκρατιας βεβαια που δεν εχει καμια σχεση με τη τοτε δημοκρατια.

Και βεβαια οχι.
Οι συγκεκριμενοι ομως ειναι ΟΝΤΩΣ πικραμενοι. Ειναι το μελλον... χωρις να εχουν μελλον...!!!

υπερβαλεις λιγακι...? :)

tomito

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
15 Μαΐ 2006
Κριτικές
3
Like
164
Πόντοι
166
Η κινηση ηταν καθαρα συμβολικη σε μια εποχη που η δημοκρατια δοκιμαζεται.

H δημοκρατία δοκιμάζεται καθημερινά καλέ μου Φίλε. Από όλους μας. Και δεν το ξεχειλώνω που το γράφω, είναι πράγματι έτσι.

Ο Παρθενων ηταν και παραμενει συμβολο της δημοκρατιας. Μιας δημοκρατιας βεβαια που δεν εχει καμια σχεση με τη τοτε δημοκρατια.

Για σένα και πολλούς άλλους γιατί όχι? Δεκτόν! Ξέρω και άλλους όμως που σχεδόν ευλογα, τον θεωρούν σύμβολο της καταπίεσης των δούλων που τον χτίσανε και του Αθηναϊκου Ιμπεριαλισμού. Άλλωστε μην ξεχνάμε ότι χτίστηκε με τα λεφτά του ταμείου της Αθηναϊκής Συμμαχίας. Τα οποία κατέθεταν νταβατζιλίκι 350 πόλεις φόρου υποτελείς στην Αθήνα για να... τους προστατευει από τους... Πέρσες

Οι συγκεκριμενοι ομως ειναι ΟΝΤΩΣ πικραμενοι. Ειναι το μελλον... χωρις να εχουν μελλον...!!!

ΚΑι εγω πικραμένος είμαι, και εδω έχουμε πολλούς σαν και εμένα, και έξω αρκετους περισσότερους.
Και αρκετοί είμαστε δίχως μέλλον αυτό δεν σημαίνει ότι θα τα ισοπεδωνουμε καθημερινά όλα.
Έχει και όρια αυτός ο μαζοχιστικός μηδενισμός.

petrosyn

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
25 Ιουλ 2008
Like
0
Πόντοι
166
πραγματικά εκτός από ελάχιστες εξαιρέσεις ατόμων που γράφουν εδώ μέσα θα ήθελα πολύ να γνωρίσω από κοντά πολλούς από αυτούς που κρίνουν, κατακρίνουν, ζητάνε να κοπούν κώλοι, να καούν στην πυρά οι μεν, ή οι δε.....

θα ήθελα να μάθω το περιβάλλον στο οποίο μεγάλωσαν.
τη μόρφωσή τους.
το κοινωνικό τους στάτους.
την επαγγελματική τους κατάρτιση...
τον κύκλο τους.
την ηλικία τους και άλλα πολλά......

κατέληξα ότι δεν έχει νόημα να ανταλλάσσεις απόψεις με ένα γαμωνίκ νέιμ που δεν έχει μετουσιωθεί σε πρόσωπο.

και γι αυτό το λόγο όλους όσους γράφουν με ένα διακριτικό "πέος12020292" τους γράφω στ αρχίδια μου και κρατάω μόνο το συνολικό απόβαρο των θετικών και αρνητικών από αυτά που παρατίθενται εδώ μέσα.
Η ανταλλαγή απόψεων σε ένα forum, κατά την ταπεινή μου άποψη, είναι μόνο για να περνάει η ώρα. Δεν υπάρχει υποκατάστατο της προσωπικής επαφής. Όσο για αυτούς που κρίνουν, κατακρίνουν, ζητάνε να κοπούν κώλοι, να καούν στην πυρά οι μεν, ή οι δε.....η άποψή μου συνοψίζεται σε δυο φράσεις: "Ροκ εκ του ασφαλούς" και "με ξένο κώλο κάνω τον πούστη". Η λέξη αλληλεγγύη δυστυχώς είναι άγνωστη.

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
Η ανταλλαγή απόψεων σε ένα forum, κατά την ταπεινή μου άποψη, είναι μόνο για να περνάει η ώρα. Δεν υπάρχει υποκατάστατο της προσωπικής επαφής. Όσο για αυτούς που κρίνουν, κατακρίνουν, ζητάνε να κοπούν κώλοι, να καούν στην πυρά οι μεν, ή οι δε.....η άποψή μου συνοψίζεται σε δυο φράσεις: "Ροκ εκ του ασφαλούς" και "με ξένο κώλο κάνω τον πούστη". Η λέξη αλληλεγγύη δυστυχώς είναι άγνωστη.

η ώρα μου θέλω να περνάει ευχάριστα....
Αμα είναι να ακούω τον κάθε πικραμένο, αγάμητο, κομπλεξικό, ψυχάκια, πυροβολημένο, ανύπαρκτο να εκφρέρει την οποιαδήποτε ακραία άποψη επί παντός επιστητού και χωρίς εμπεριστατωμένη αιτιολόγηση καλύτερα να πάω για καφέ να περάσω την ώρα μου.

Η ενδελεχώς τεκμηριωμένη τοποθέτηση ότι επειδή κάποιος κρέμασε πανώ στην Ακρόπολη είναι τσόγλανος μου θυμίζει την ελληνική παιδεία πολλών πικραμένων γυφτόβλαχων ανάπηρων πνευματικά νεοελλήνων "πας μη έλλην, βάρβαρος...."

moutsos13

Μέλος
Εγγρ.
30 Μαρ 2006
Like
211
Πόντοι
36
tomito συμφωνω με τα περισσοτερα απ τα λεγομενα σου

vothros

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Απρ 2007
Κριτικές
3
Like
5
Πόντοι
166
Αμα είναι να ακούω τον κάθε πικραμένο, αγάμητο, κομπλεξικό, ψυχάκια, πυροβολημένο, ανύπαρκτο να εκφρέρει την οποιαδήποτε ακραία άποψη επί παντός επιστητού και χωρίς εμπεριστατωμένη αιτιολόγηση καλύτερα να πάω για καφέ να περάσω την ώρα μου.

Η ενδελεχώς τεκμηριωμένη τοποθέτηση ότι επειδή κάποιος κρέμασε πανώ στην Ακρόπολη είναι τσόγλανος μου θυμίζει την ελληνική παιδεία πολλών πικραμένων γυφτόβλαχων ανάπηρων πνευματικά νεοελλήνων "πας μη έλλην, βάρβαρος...."
φιλε φχαριστο για τιν ψιχοδιαγραφισι μου και ιταν τσαμπασ ,ποσα σου χροστο

Επισκέπτης

σευχαριστουμε μπρε παντα με τον καλο το λογο :2funny:

amjik

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Μαΐ 2008
Κριτικές
61
Like
43.349
Πόντοι
22.785
ο φιδιας δε εβαλε σιδερακι