Ε ναι. Ο xxx ξέρει τα πάντα γύρω από τους πυραύλους.Να φωνάξουμε τότε τον @xxx_male που είναι ειδικός σε θέματα τεχνολογίας και πυραύλων![]()
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Kodi
- Μέλος που άνοιξε το νήμα baklavatzioglou
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 33
- Εμφανίσεις 2K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 7 άτομα (0 μέλη και 7 επισκέπτες)
Μπουρλότο!Απλό…
Να μπει από bios και να πληκτρολογήσει:
C:\>dir:format
rodriguez96
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 5 Δεκ 2017
- Κριτικές
- 32
- Like
- 22.620
- Πόντοι
- 12.946
Ippokratis22
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 18 Αυγ 2022
- Κριτικές
- 1
- Like
- 1.216
- Πόντοι
- 206
Καλά σου λέει ρε βλαξ ,θες κ κοντισε χαλάνε πολύ τα ορθογραφικά εσένα τώρα ? τι σχεσει εχει το ενα με το αλλο ?
Πάρολαυτα αυτά θα σε βοηθήσω , μπες στο pcsteps Gr , έχει οδηγό για κοντι
Ippokratis22
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 18 Αυγ 2022
- Κριτικές
- 1
- Like
- 1.216
- Πόντοι
- 206
Υπάρχουν τσαμπέ add onΜη παίζεις με kodi. Βάλε stremio και πάρε μια συνδρομή από εδώ με 3 ευρω το μήνα και τα έχεις όλα.
Real-Debrid: All-in-one solution
Real-Debrid is an unrestricted downloader that allows you to quickly download files hosted on the Internet or instantly stream them into an innovative web playerreal-debrid.com
3 ευρώ από δω κ από κει , στο τέλος του μήνα θα σε γυρίζουνε ανάποδα κ δε θα πέφτει ούτε 1 κέρμα
εμένα καθόλου αλλά έχει και παραέχει.σε χαλάνε πολύ τα ορθογραφικά εσένα τώρα ? τι σχεσει εχει το ενα με το αλλο ?
1 οι υπολογιστές δεν αστειεύονται. Ορθογραφικό λάθος και κάτι δεν τρέχει. Θέλουν ακρίβεια.
2 άνθρωπος που τον διορθώνεις και δικαιολογείται αντί να το παραδεχτεί είναι ανεπίδεκτης μαθήσεως. Συνεπώς δεν πρόκειται να μάθεις να στήνεις kodi ή να περάσεις τα μετέπειτα εμπόδια που ακόμα δεν συνάντησες. Όσο νεο πρόβλημα θα βγάζεις στην επιφάνεια.
Πράγματι, το stremio είναι σούπερ εφαρμογή και διαθέτει μεγάλη ποικιλία σε ταινίες, παλιές και νέες. Την έχω περασμένη στο υπολογιστή και όποτε έχω ευκαιρία, βλέπω. Stremio έβαλα και στη τηλεόραση, που είναι android-smart. Όμως, δεν ξέρω εάν έχεις αντιμετωπίσει ή σου έτυχε παρόμοια περίπτωση σχετικά με την ενεργοποίηση των ελληνικών υπότιτλων. Να σου πω, ότι στο μενού "ρυθμίσεις" (κάτω από τα "πρόσθετα") έχω τσεκάρει και βάλει ότι αφορά την επιλογή γλώσσας "Ελληνικά" και στο General-Γενικά αλλά και στο Player-Αναπαραγωγή όπου, εκεί βρίσκονται οι Υπότιτλοι. Παρότι είναι ενεργοποιημένοι οι υπότιτλοι (το έχω τσεκάρει), δεν υπάρχουν και δεν φαίνονται στη ταινία. Δεν ξέρω τι να κάνω στη tv, για να τους εμφανίσω. Έχεις κάποια ιδέα ή λύση να μου πεις; Θα χαρώ πολύ να μου απαντήσεις...Τώρα, για το Kodi, είναι πιο "ζόρικο" από το stremio, διαβάζω οδηγίες χρήσης για περαιτέρω κατανόηση, έχει να κάνει με builds εφαρμογών κλπ...Μη παίζεις με kodi. Βάλε stremio και πάρε μια συνδρομή από εδώ με 3 ευρω το μήνα και τα έχεις όλα.
Real-Debrid is an unrestricted downloader that allows you to quickly download files hosted on the Internet or instantly stream them into an innovative web playerreal-debrid.com
ZoReN
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 24 Μαΐ 2013
- Κριτικές
- 8
- Like
- 3.373
- Πόντοι
- 506
Υπάρχουν τζάμπα add on ναι, αλλά με real debrit δεν έχεις τα γνωστά προβλήματα με τους υπότιλους και buffering. Επίσης με τα 3 ευρώ έχεις όλο το υλικό που υπάρχει εκεί έξω. Είτε είναι netflix, amazon prime κλπ, οπότε δε καταλαβαίνω το σχόλιό σου περί 3 ευρώ από εδώ και από εκεί.Υπάρχουν τσαμπέ add on
3 ευρώ από δω κ από κει , στο τέλος του μήνα θα σε γυρίζουνε ανάποδα κ δε θα πέφτει ούτε 1 κέρμα
Το addon opensubtitles το έχεις βάλει για να σου τραβήξει του υπότιλους? Αν όχι πως να σου τους βρει? Το kodi για εμένα ήταν καλό πριν 10 χρόνια, δεν έχω την υπομονή πλέον να ασςχοληθώ να το στήσωΠράγματι, το stremio είναι σούπερ εφαρμογή και διαθέτει μεγάλη ποικιλία σε ταινίες, παλιές και νέες. Την έχω περασμένη στο υπολογιστή και όποτε έχω ευκαιρία, βλέπω. Stremio έβαλα και στη τηλεόραση, που είναι android-smart. Όμως, δεν ξέρω εάν έχεις αντιμετωπίσει ή σου έτυχε παρόμοια περίπτωση σχετικά με την ενεργοποίηση των ελληνικών υπότιτλων. Να σου πω, ότι στο μενού "ρυθμίσεις" (κάτω από τα "πρόσθετα") έχω τσεκάρει και βάλει ότι αφορά την επιλογή γλώσσας "Ελληνικά" και στο General-Γενικά αλλά και στο Player-Αναπαραγωγή όπου, εκεί βρίσκονται οι Υπότιτλοι. Παρότι είναι ενεργοποιημένοι οι υπότιτλοι (το έχω τσεκάρει), δεν υπάρχουν και δεν φαίνονται στη ταινία. Δεν ξέρω τι να κάνω στη tv, για να τους εμφανίσω. Έχεις κάποια ιδέα ή λύση να μου πεις; Θα χαρώ πολύ να μου απαντήσεις...Τώρα, για το Kodi, είναι πιο "ζόρικο" από το stremio, διαβάζω οδηγίες χρήσης για περαιτέρω κατανόηση, έχει να κάνει με builds εφαρμογών κλπ...
Slavrlfucker
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 23 Ιουλ 2024
- Like
- 1.369
- Πόντοι
- 206
Προσυπογραφω για το Stremio. Παναλαφρο, τρέχει εύκολα και παντού. Kodi βάζαμε πριν 5-10 χρόνια.Μη παίζεις με kodi. Βάλε stremio και πάρε μια συνδρομή από εδώ με 3 ευρω το μήνα και τα έχεις όλα.
Έχω δοκιμάσει Stremio με και χωρίς Real Debrid.
Για τους φτηνιαριδες, μη δώσετε τα 3€/μήνα (2€/μήνα αν πάρετε 6μηνο) για real debrid, πάλι βρίσκεις αρκετές πηγές. Μέχρι και 4κ.
Αλλά με real debrid, έχεις πιο καλές πηγές και στάνταρ χωρίς κολλήματα.
Πολύ καλό tutorial
Enkidu
Μέλος
- Εγγρ.
- 19 Απρ 2019
- Like
- 937
- Πόντοι
- 96
1) Το Kodi έχει φτάσει στην έκδοση (stable) 21.2 "Omega". Η προτεινόμενη, δωρεάν και ελληνική, build έχει φτιαχτεί (και έχει δοκιμαστεί, φαντάζομαι...) σε, ήδη, πολύ παλιά έκδοση του Kodi, την "leia"18.9, όπως φαίνεται από το προτεινόμενο αποθετήριο, από όπου θα εγκατασταθεί και το .zip αρχείο-wizard. Από την ίδια πηγή φαίνεται να έχουν τελευταίες εκδόσεις, πάντα για την ίδια εκδοχή του Kodi (την "leia" 18.9), με ημερομηνία "29-06-2024".
Πιο απλά, με όλα τα παραπάνω, θέλω να αναρωτηθώ: αν αυτή η παράμετρος έχει ληφθεί υπ' όψιν, δηλαδή το ότι το Kodi έχει περάσει εδώ και πολύ καιρό σε άλλη έκδοση και αν αυτή η έκδοση συνεργάζεται με την εν λόγω ελληνική build αρμονικά. Αν όχι, ας ληφθεί υπ' όψιν και αυτό. Ακόμα καλύτερα, αν κάποιος έχει την εν λόγω ελληνική build και την λειτουργεί με την έκδοση Kodi "Omega" 21.2, ας γράψει την εμπειρία του.
2) Όπως παρατήρησαν και άλλοι, το Kodi από μόνο του (σε όποια έκδοση), θέλει "γέμισμα", είτε με addons είτε με builds (που είναι συλλογές addons στην ουσία + διάφορα άλλα).
Εδώ υπάρχουν δύο επιλογές:
α) Αν αποφασίσουμε να πληρώνουμε συνδρομή, θα πρέπει να ερευνήσουμε αν συνεργάζονται όλα τα πρόσθετα (addons ή builds) που θέλουμε να έχουμε με τον αντίστοιχο πάροχο debrid
Οι πάροχοι που υπάρχουν σχεδόν σε όλα τα πρόσθετα είναι, κυρίως, οι alldebrid, premiumize και real-debrid. Γι αυτόν τον τελευταίο, ας γίνει μια επιπλέον έρευνα, γιατί ακούστηκε ότι είχε θέματα εσχάτως.
β) Από τα καλύτερα addons αυτήν την στιγμή στο Kodi είναι τα The Crew, Umbrella, Asgard, Fen Light με γενικό περιεχόμενο. Ειδικότερα για sports περιεχόμενο τα καλύτερα είναι: Daddylive, SportHD, Mad Titan Sports v2.0, The Loop.
Τέλος, το Kodi είναι όντως - τουλάχιστον στην αρχή - για πολύ "γενναίους". Θέλει χρόνο και εξοικείωση. Για όσους δεν... υπάρχουν και άλλες λύσεις, απλούστερες, όπως, π.χ., η Stremio, την οποία ανέφερε άλλος σχολιαστής παραπάνω.
Όπως και να έχει, πάντως, για όσους θέλουν σοβαρό και καλής ποιότητας "υλικό", είναι μονόδρομος μια "συνδρομή".
Πιο απλά, με όλα τα παραπάνω, θέλω να αναρωτηθώ: αν αυτή η παράμετρος έχει ληφθεί υπ' όψιν, δηλαδή το ότι το Kodi έχει περάσει εδώ και πολύ καιρό σε άλλη έκδοση και αν αυτή η έκδοση συνεργάζεται με την εν λόγω ελληνική build αρμονικά. Αν όχι, ας ληφθεί υπ' όψιν και αυτό. Ακόμα καλύτερα, αν κάποιος έχει την εν λόγω ελληνική build και την λειτουργεί με την έκδοση Kodi "Omega" 21.2, ας γράψει την εμπειρία του.
2) Όπως παρατήρησαν και άλλοι, το Kodi από μόνο του (σε όποια έκδοση), θέλει "γέμισμα", είτε με addons είτε με builds (που είναι συλλογές addons στην ουσία + διάφορα άλλα).
Εδώ υπάρχουν δύο επιλογές:
- Τα πρόσθετα (addons) με δωρεάν περιεχόμενο. Από αυτά πολλά μπορεί να βρει κάποιος ήδη από το επίσημο αποθετήριο του kodi ή σε από άλλα αποθετήρια, τα οποία απαιτείται να εγκατασταθούν από τις δικές τους ιντερνετικές διευθύνσεις. Σε κάθε περίπτωση, όμως, το δωρεάν υλικό αυτών των πρόσθετων είναι πολύ περιορισμένο και "φτωχό" και αν έχει και ταινίες ή σειρές, αυτές μπορεί να είναι περιορισμένης ή/και να υπάρχουν μόνο σε χαμηλής ανάλυσης εκδόσεις.
- Τα πρόσθετα (addons ή builds) με επί πληρωμή (συνδρομή) περιεχόμενο. Αυτά, όπως ήδη έγραψαν και άλλοι παραπάνω, θέλουν μια συνδρομή σε λογαριασμούς που, στην γλώσσα του kodi, λέγονται debrid. Υπάρχουν διάφοροι τέτοιοι "πάροχοι" ο καθένας με την δική του απαίτηση για συνδρομή και με επί μέρους παροχές (π.χ. συγκεκριμένος χώρος αποθήκευσης σε cloud υλικού που έχει κατεβαστεί [download]).
α) Αν αποφασίσουμε να πληρώνουμε συνδρομή, θα πρέπει να ερευνήσουμε αν συνεργάζονται όλα τα πρόσθετα (addons ή builds) που θέλουμε να έχουμε με τον αντίστοιχο πάροχο debrid
Οι πάροχοι που υπάρχουν σχεδόν σε όλα τα πρόσθετα είναι, κυρίως, οι alldebrid, premiumize και real-debrid. Γι αυτόν τον τελευταίο, ας γίνει μια επιπλέον έρευνα, γιατί ακούστηκε ότι είχε θέματα εσχάτως.
β) Από τα καλύτερα addons αυτήν την στιγμή στο Kodi είναι τα The Crew, Umbrella, Asgard, Fen Light με γενικό περιεχόμενο. Ειδικότερα για sports περιεχόμενο τα καλύτερα είναι: Daddylive, SportHD, Mad Titan Sports v2.0, The Loop.
Τέλος, το Kodi είναι όντως - τουλάχιστον στην αρχή - για πολύ "γενναίους". Θέλει χρόνο και εξοικείωση. Για όσους δεν... υπάρχουν και άλλες λύσεις, απλούστερες, όπως, π.χ., η Stremio, την οποία ανέφερε άλλος σχολιαστής παραπάνω.
Όπως και να έχει, πάντως, για όσους θέλουν σοβαρό και καλής ποιότητας "υλικό", είναι μονόδρομος μια "συνδρομή".
Τελευταία τροποποίηση:
baklavatzioglou
Μέλος
- Εγγρ.
- 25 Οκτ 2005
- Like
- 98
- Πόντοι
- 6
τι λες βρε παιδί μου! πω μεγάλη εξυπνάδα είπες . να σε πάρουν στην νασα , δεν το ξέρα ότι όποιος δεν ξέρει να ορθογραφία δεν πρέπει να ασχολείταιαι με υπολογιστη και γενικά μήπως να μπούμε σε καμιά καλύβα . να αφήσουμε εσάς τούς επιστήμονες σας σε αυτόν τον πλανήτη? ρε δεν γαμιοσαστε να μαθετε καμια τεχνη ?εμένα καθόλου αλλά έχει και παραέχει.
1 οι υπολογιστές δεν αστειεύονται. Ορθογραφικό λάθος και κάτι δεν τρέχει. Θέλουν ακρίβεια.
2 άνθρωπος που τον διορθώνεις και δικαιολογείται αντί να το παραδεχτεί είναι ανεπίδεκτης μαθήσεως. Συνεπώς δεν πρόκειται να μάθεις να στήνεις kodi ή να περάσεις τα μετέπειτα εμπόδια που ακόμα δεν συνάντησες. Όσο νεο πρόβλημα θα βγάζεις στην επιφάνεια.