Νέα

Κλοπή υαλοκαθαριστήρων

• Μέλος που άνοιξε το νήμα giovanni845
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 143
  • Εμφανίσεις 6K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

xxxa1a2b3c

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Ιαν 2016
Κριτικές
6
Like
274
Πόντοι
281
Παντού υπαρχει ενας ηλίθιος που θα κλέψει κατι. Απο υαλοκαθαριστήρες, σήμα απο το αμάξι, κεραίες, τάπες απο τα λάστιχα. Κάθε εποχή έχει την δικιά της μάστιγα.

Κυρίως γυφτοι κλεβουν υαλοκαθαριστήρες και κεραίες. Και αν δεν τον πιάσεις στα πρασα δεν μπορεις να κανεις και πολλά. Αλλα και πάλι δεν θέλεις να μπλεξεις

Πάρε απο έναν άλλο ή σε ενα βενζινάδικο για καινούργια.

avnanovic

Μέλος
Εγγρ.
28 Μαρ 2012
Κριτικές
4
Like
168
Πόντοι
16
επικο το ποστ του dodinos στο νημα του peter σχετικα με τους υαλοκαθαριστηρες αυτου του νηματος
respect  :rockon: :rockon:

avnanovic

Μέλος
Εγγρ.
28 Μαρ 2012
Κριτικές
4
Like
168
Πόντοι
16
Μάγκες θέλω λίγο τα φώτα σας σχετικά μαυτό που μου έτυχε.Είμαι σχετικά καινούριος στο λεκανοπέδιο και χτες βράδυ κατά τις 3 πάρκαρα το αμάξι έξω απο την πολυκατοικία.Σήμερα κατά τις 5 το απόγευμα που πήγα να το πάρω έλειπαν οι υαλοκαθαριστήρες.Στην αρχή σκέφτηκα μήπως μου έκανε κάποιος λαλάκας σπάσιμο επειδή του παίρνω τη θέση πάρκινγκ μετά όμως σκέφτηκα και το ενδεχόμενο κλοπής.Εν πάσει περιπτώσει θεωρείται καλή περιοχή εκεί που μένω δεν έχει πάρει το μάτι μου και πολλά ύποπτα.Κλέβουν υαλοκαθαριστήρες και μάλιστα χρησιμοποιημένους?Αφού δεν έχουν αξία να τους κάνουν τι?Μήπως να χω το νου μου να κάνω καμιά ασφάλεια κλοπής να χω το κεφάλι μου ήσυχο?Μη το κλιμακώσουν το θέμα.Ρωτάω δε ξέρω γιαυτό είμαι λίγο χωριατάκι γενικα.

Το περιστατικο που σου συνεβη δεν ειναι κατι σπανιο να ξερεις. Εδώ κλέβουνε ακόμη και τις κεραίες απο το ράδιο που υπάρχουν στις οροφές των αυτοκινήτων. Επίσης έχω ακούσει πως κάποιοι σουφρώνουν ακόμη και τζαμάκια από τους καθρέφτες.

Μπορεί να σου φαίνεται περίεργο αλλα γενικώς αυτά ειναι πραγματα που γίνονται. Γι αυτό καλύτερα μην το αφήνεις το αμάξι σε ερημικές περιοχές. Εμένα προσωπικά δεν μου έχει τύχει ποτέ αλλά ακούω για τέτοια περιστατικά κλοπών απο αλλους πολυ συχνά.

Νεαρχος Κουκης

Σεβαστός
Εγγρ.
22 Οκτ 2014
Κριτικές
15
Like
6.093
Πόντοι
1.496
ρε νιαμου Κυριακατικο και δεν μιλατε :headbaning1: :headbaning1: :headbaning1:
:S :S :S
Ειπε τιποτα κανεις για το ημιυπογειο με την ημιγυμνη μιλφαρα να κανεις δουλειες του σπιτιου και να φαινεται απο το δρομο τυπε ; Οποτε περναω τωρα κλειστα στορια στα παραθυρα αν και φαινονται φωτα αναμμενα μεσα.

avnanovic

Μέλος
Εγγρ.
28 Μαρ 2012
Κριτικές
4
Like
168
Πόντοι
16
Ελπίζω να μην ανοίξει και νήμα ''Ποιά μάρκα υαλοκαθαριστηρα αυτοκινητου θεωρειται καλύτερη;''  :afro:

Celebc

Μέλος
Εγγρ.
27 Ιουλ 2017
Like
102
Πόντοι
66

Συνημμένα

• zero-euro.jpg
    zero-euro.jpg
    18,1 KB · Εμφανίσεις: 13

ΝΑΣΟΣ ΑΘΑΝΑΣΙΑΔΗΣ

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
26 Ιαν 2016
Κριτικές
49
Like
23.484
Πόντοι
24.596
βρεθηκαν οι υαλοκαθαριστηρες του τυπου :- :S :S :S

Συνημμένα

• hqdefault.jpg
    hqdefault.jpg
    11,1 KB · Εμφανίσεις: 12

Νεαρχος Κουκης

Σεβαστός
Εγγρ.
22 Οκτ 2014
Κριτικές
15
Like
6.093
Πόντοι
1.496
Αμα ηταν Μενιδι παντως δε θα ειχε εννοια μη του λειπαν μονο οι υαλοκαθαριστηρες. Εχω δει εκει αυτοκινητο να του λειπουν πολλα περοσσοτερα.

ΝΑΣΟΣ ΑΘΑΝΑΣΙΑΔΗΣ

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
26 Ιαν 2016
Κριτικές
49
Like
23.484
Πόντοι
24.596

Συνημμένα

• images (1).jpg