dodinos
Μέλος
- Εγγρ.
- 6 Ιουλ 2016
- Κριτικές
- 2
- Like
- 219
- Πόντοι
- 66
κερδισες τυπε....? :S :S :SΤι εποχες θεε μου. Θυμαμαι εκεινη την πρωτοχρονια παιξαμε για πρωτη φορα εικοσιμία με ευρω και νιωθαμε ευρωπαιοι
κερδισες τυπε....? :S :S :SΤι εποχες θεε μου. Θυμαμαι εκεινη την πρωτοχρονια παιξαμε για πρωτη φορα εικοσιμία με ευρω και νιωθαμε ευρωπαιοι
εγω επαιξα στριπ ποκερ τυπε τοτε γιατι τα μπερδευα με την ισοτιμιαΤι εποχες θεε μου. Θυμαμαι εκεινη την πρωτοχρονια παιξαμε για πρωτη φορα εικοσιμία με ευρω και νιωθαμε ευρωπαιοι
εχασες τυπε....?εγω επαιξα στριπ ποκερ τυπε τοτε γιατι τα μπερδευα με την ισοτιμια
μου πηραν και τα σωβρακα τυπε....απο τοτε ειπα εξω απο την εοκεχασες τυπε....?![]()
με τον barock επαιζες τυπε....? Το σωβρακο σου φοραει...?μου πηραν και τα σωβρακα τυπε....απο τοτε ειπα εξω απο την εοκ
σιγα ρε τυπε μην τους πανε και στους sothebys για δημοπρασια... :S :S :S.λογικα οι καθαριστήρες του τυπου θα ταξιδευουν για αλβανια αποψε :S
Μπα, θα περιμενουν να κανουν γερη μπαζα για να τα στειλουν ολα μαζι πανω, νοικοκυρηδες.λογικα οι καθαριστήρες του τυπου θα ταξιδευουν για αλβανια αποψε :S
Oχι τύπεκερδισες τυπε....? :S :S :S
Χαρτια επαιζα αρκετα εκει γυρω στα 30-32 μου, καταλαβα οτι δεν ειναι για μενα και οτι ειναι ο ασφαλεστερος τροπος να καταστραφω και ούτε τα αγγιξα ξανακερδιζεις στην αγαπη τυπε...![]()
![]()
![]()
θα σου κανει ενα ζευγαρι παπουτσια δωρο να επανορθωσει :S :S :Sμε απαξίωσες τυπε![]()
σιγα ρε τυπε μην τους πανε και στους sothebys για δημοπρασια... :S :S :S.
με απαξίωσες τυπε![]()
σιγα ρε τυπε μην τους πανε και στους sothebys για δημοπρασια... :S :S :S.
με απαξίωσες τυπε![]()
Χαρτια επαιζα αρκετα εκει γυρω στα 30-32 μου, καταλαβα οτι δεν ειναι για μενα και οτι ειναι ο ασφαλεστερος τροπος να καταστραφω και ούτε τα αγγιξα ξανα
τυπε αργησες.....κυριακη μπαινουμε νωρις γτ ανεβαινουν θρενταρες..... :S :S :Sτυπε μην τον πιστευεις τον τυπο,αυτοι οι υαλοκαθαριστηρες θα γινουν συλλεκτικοι![]()
![]()
τυπε αργησες.....κυριακη μπαινουμε νωρις γτ ανεβαινουν θρενταρες..... :S :S :S