Νέα

Κλοπή και ξύλο μέσα στο λεωφορείο

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 380
  • Εμφανίσεις 12K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

gusmx5

Μέλος
Εγγρ.
6 Ιαν 2007
Κριτικές
6
Like
69
Πόντοι
16
Θέλω να μοιραστώ μαζί σας μία εμπειρία που είχα σήμερα.
Ήμουν στο λεωφορείο 608 προς Γαλάτσι σε κάποιο σημείο της Δροσοπούλου κι ενώ όλα ήταν ήρεμα, ακούω από πίσω κάποιον να φωνάζει "ποιον πας να κλέψεις ρε; εμένα ρε; τι πας να κάνεις ρε αλήτη" κλπ.
Να μη σας το πολυλέω, ο τύπος έριξε έναν βρωμόξυλο τον επίδοξο δράστη που γέμισε αίματα. Τον χτυπούσε πάνω από πεντάλεπτο.Δε μπορούσα να δω γιατί ήταν πίσω κι ήμουν μπροστά και το λεωφορείο τίγκα. Ο οδηγός σταμάτησε με κλειστές τις πόρτες, κλήθηκε το 100 και τον πήραν μέσα.
Εκείνο που μου έκανε φοβερή εντύπωση ήταν η κόντρα που εξελίχθηκε μεταξύ ατόμων που φώναζαν στον Έλληνα να σταματήσει να τον χτυπάει (όλες γυναίκες) και σ εκείνους που λέγαν καλά του κάνει. Οι κυρίες έλεγαν κρίμα είναι κι αυτός, πεινούσε, άνθρωπος είναι κι αυτός, μην τον χτυπάς άλλο θα πας εσύ φυλακή αντί για κείνον, κλπ
Η κόντρα αυτή κράτησε πολλή ώρα ενώ εξελίχθηκε σε επίπεδο καυγά μεταξύ των πιο φορτισμένων.
Αφού τελείωσε το συμβάν μετά από λίγο κατέβηκα απ το λεωφορείο αλλά σκεφτόμουν πολύ το σκηνικό, το πόσο φυσιολογικό θεωρούσαν οι κυρίες να φερθούμε με το γάντι σε κάποιον που άνετα θα μπορούσε να τραβήξει πιστόλι και να μας καθαρίσει (επεισόδιο στην Ηπείρου με το παλικάρι με την κάμερα). Απ την άλλη όσο τον χτυπάς τόσο πιο πιθανό είναι να κάνει κάτι τέτοιο.
Τέλος σκεφτόμουν κατά πόσο είναι σωστό να κλείσει ο οδηγός την πόρτα και να εγκλωβίσει τον θύτη-θύμα, όταν υπάρχουν τέτοιοι κίνδυνοι (που φυσικά εκ πρώτης όψεως είναι το σωστό).
Όλα αυτά σ ένα κλίμα που δείχνει που έχει φτάσει η Αθήνα, και το τι μας περιμένει ακόμα...
Εχω βρεθει σε μια τετοια φαση μπροστα,που ενας ιρακινος εκλεψε την τσαντα απο ενα φιλαρακι κουριερ και τον πηραμε στο κατοπι και μολις τον πιασαμε το τι ξυλο εφαγε δεν λεγεται.Ενα μονο θα σας πω οτι εγω δε χρειαστηκε να ριξω γιατι του ριξαν οι υπολοιποι τοσο πολυ που εβαλε κ στις τσεπες...Πρωτη φορα βλεπω ανθρωπο να μαυριζει απο το ξυλο στην κυριολεξια...Πριν ειχε σπασει και ενα αμαξι και του την επεσαν ολοι μαζι...Δεν τον λυπηθηκα καθολου.Ας μην ερχοτανε εδω.Με ποιο σκεπτικο πας σε μια χωρα που δεν ξερεις αν θα χεις να φας και οταν δεν εχεις πας και κλεβεις?Αν εκλεβε στη χωρα του θα του κοβαν το χερι.Καμια λυπηση σε ολους αυτους.Αν μπορουν ας τους σκοτωνουν κιολας να λιγοστευουν,ανεξαρτητου ρατσας...

life97

Σπουδαίος
Εγγρ.
1 Φεβ 2007
Κριτικές
24
Like
90
Πόντοι
2.357
Ε μια η καρδιά μια το κινητό ... κράτησα κ κάτι για μένα  :boobies: :boobies:

Eυτυχωs...............Σωθηκε το βυ.........καλυμα !!!
Δεν λεω,   η καρδια ειναι κατι το ανεκτιμητο.........αλλα μπροs στο βυζι , τι να κλασει τωρα.... :grin: :grin: :grin:

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
38
Πόντοι
366
http://[URL unfurl="true"]www.collider.com/wp-content/uploads/dredd_movie_image_karl_urban_01-600x365.jpg[/img[/URL]]
Εναν Ντρεντ χρειαζομαστε.

aris63

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Σεπ 2008
Κριτικές
7
Like
0
Πόντοι
616

Επισκέπτης
Εχω βρεθει σε μια τετοια φαση μπροστα,που ενας ιρακινος εκλεψε την τσαντα απο ενα φιλαρακι κουριερ και τον πηραμε στο κατοπι και μολις τον πιασαμε το τι ξυλο εφαγε δεν λεγεται.Ενα μονο θα σας πω οτι εγω δε χρειαστηκε να ριξω γιατι του ριξαν οι υπολοιποι τοσο πολυ που εβαλε κ στις τσεπες...Πρωτη φορα βλεπω ανθρωπο να μαυριζει απο το ξυλο στην κυριολεξια...Πριν ειχε σπασει και ενα αμαξι και του την επεσαν ολοι μαζι...Δεν τον λυπηθηκα καθολου.Ας μην ερχοτανε εδω.Με ποιο σκεπτικο πας σε μια χωρα που δεν ξερεις αν θα χεις να φας και οταν δεν εχεις πας και κλεβεις?Αν εκλεβε στη χωρα του θα του κοβαν το χερι.Καμια λυπηση σε ολους αυτους.Αν μπορουν ας τους σκοτωνουν κιολας να λιγοστευουν,ανεξαρτητου ρατσας...

Συμφωνώ σε όλα. Το κυριότερο: αν θέλουν δουλειά να πάνε στα χωράφια. 20 ευρώ μεροκάματο γι αυτούς είναι 100 ευρώ...
Όσο για το σκότωμα, θα προτιμούσα να αρχίζαμε από τους ντόπιους πορτοφολάδες απέναντι απ τη Μεγάλη Βρετανία...

Εγγρ.
20 Νοε 2010
Like
19
Πόντοι
166
Μπραβο.
Ανοιξε ενα θρεντ να γιορτάσουμε το ευτυχες γεγονος!!!!

Θα ανοίξω ένα θρεντ κ για μια τσάντα που μου έκλεψαν 2 τσαντάκιδες  :grin:
Πρέπει να πεθάνουν !  :grin:

Eυτυχωs...............Σωθηκε το βυ.........καλυμα !!!
Δεν λεω,   η καρδια ειναι κατι το ανεκτιμητο.........αλλα μπροs στο βυζι , τι να κλασει τωρα.... :grin: :grin: :grin:

Πφφφ τι να το κάνει κανείς το δικό μ κάλυμμα, σαν να μην υπάρχει ένα πράμα  :grin:

Εγγρ.
20 Νοε 2010
Like
19
Πόντοι
166

Χμμμ... έχεις δίκιο  :think:
Απορώ πως δεν τ σκέφτηκε κανείς όλα αυτά πριν από σένα  :thumbsup: :thumbsup:

pantremenos(1)

Μέλος
Εγγρ.
17 Δεκ 2007
Like
12
Πόντοι
66
Πρέπει να πεθάνουν !   :grin:
Φιλτατη δεν ενοούσα για την απρεπη πράξη της κλεψιας της τσαντα!
Για το κλεψιμο της καρδιας σας απο τυχερο ανδρα!!!!!!!!
;)

life97

Σπουδαίος
Εγγρ.
1 Φεβ 2007
Κριτικές
24
Like
90
Πόντοι
2.357
Πρέπει να πεθάνουν !   :grin:

Πφφφ τι να το κάνει κανείς το δικό μ κάλυμμα, σαν να μην υπάρχει ένα πράμα  :grin:

Ελα ρε!!!!!   Μεταξυ μαs ....ντιπ......[size=8pt]σανιδα ρε??[/size]???

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom