Νέα

Κλοπή και ξύλο μέσα στο λεωφορείο

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 380
  • Εμφανίσεις 12K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 6 άτομα (0 μέλη και 6 επισκέπτες)

Ire

Μέλος
Εγγρ.
14 Αυγ 2011
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
0
Μια χωρα δεν αλλαζει με επιθεση σε προσωπα.
ΑΛλαζει με επιθεση σε συμβολα.

Οποτε ναι, η βουλη θα ειχε καει εδω και πολυ καιρο αν δεν υπηρχε η αστυνομια.

Οσο για τις κυριες που αναφερει ο φιλος παραπανω, σε παρομοιο περιστατικο μεσα σε λεωφορειο στην Πετρουπολη, ο δραστης ηταν "κυρια" και μαλιστα καλοντυμενη, προσεγμενη και την πηρε χαμπαρι η κακομοιρα η γιαγια την τελευταια στιγμη.

Α και Λαγουδακη....respect στον Charles !!  :rockon: :rockon:

Interceptor

Μέλος
Εγγρ.
11 Αυγ 2009
Κριτικές
5
Like
4
Πόντοι
16
Μα ρε τυπε αν δεν ηταν η αστυνομια νομιζεις η βουλη θα υπηρχε τωρα??
Θα ειχε καει μαζι με ολους τους μαλακες μεσα  ;)

Φίλε μου αν μαζευτεί ΚΟΣΜΟΣ, εξαγριωμένος όπως στην περίπτωση του εν λόγω τύπου, καμιά αστυνομία δεν θα μπορέσει να κρατήσει το πλήθος  :grin:

Interceptor

Μέλος
Εγγρ.
11 Αυγ 2009
Κριτικές
5
Like
4
Πόντοι
16
ΟΚ..
Εγω παντως αν ηξερα οτι η αστυνομια ΔΕΝ θα μου κανει τιποτα, αν εβλεπα καποιον υπουργο, ειδικα αυτους που ειχαν μπλεχτει παλαιοτερα σε σκανδαλα επι εποχης ΝΔ, ευχαριστως τον πλακωνα στο ξυλο χωρις δισταγμο..
Anyway παω για μπουρδελοτσαρκα χαιρετω  :)

Έτσι ναι! Καλό βόλι!!!

dimis74

Ανώτερος
Εγγρ.
30 Σεπ 2005
Κριτικές
10
Like
20
Πόντοι
5.825
θεός Τσάρλς...

osie.0909

Μέλος
Εγγρ.
7 Νοε 2007
Κριτικές
2
Like
8
Πόντοι
66
ΟΚ..
Εγω παντως αν ηξερα οτι η αστυνομια ΔΕΝ θα μου κανει τιποτα, αν εβλεπα καποιον υπουργο, ειδικα αυτους που ειχαν μπλεχτει παλαιοτερα σε σκανδαλα επι εποχης ΝΔ, ευχαριστως τον πλακωνα στο ξυλο χωρις δισταγμο..
Anyway παω για μπουρδελοτσαρκα χαιρετω  :)

καλά θα του έκανες αλλά ο λόγος που δεν θα έκανες το ίδιο για τα αντίστοιχα λαμόγια του ΠΑΣΟΚ;  :think:

lustforlife

Τιμημένος
Εγγρ.
9 Σεπ 2010
Κριτικές
82
Like
43
Πόντοι
1.246
Θέλω να μοιραστώ μαζί σας μία εμπειρία που είχα σήμερα.
Ήμουν στο λεωφορείο 608 προς Γαλάτσι σε κάποιο σημείο της Δροσοπούλου κι ενώ όλα ήταν ήρεμα, ακούω από πίσω κάποιον να φωνάζει "ποιον πας να κλέψεις ρε; εμένα ρε; τι πας να κάνεις ρε αλήτη" κλπ.
Να μη σας το πολυλέω, ο τύπος έριξε έναν βρωμόξυλο τον επίδοξο δράστη που γέμισε αίματα. Τον χτυπούσε πάνω από πεντάλεπτο.Δε μπορούσα να δω γιατί ήταν πίσω κι ήμουν μπροστά και το λεωφορείο τίγκα. Ο οδηγός σταμάτησε με κλειστές τις πόρτες, κλήθηκε το 100 και τον πήραν μέσα.
Εκείνο που μου έκανε φοβερή εντύπωση ήταν η κόντρα που εξελίχθηκε μεταξύ ατόμων που φώναζαν στον Έλληνα να σταματήσει να τον χτυπάει (όλες γυναίκες) και σ εκείνους που λέγαν καλά του κάνει. Οι κυρίες έλεγαν κρίμα είναι κι αυτός, πεινούσε, άνθρωπος είναι κι αυτός, μην τον χτυπάς άλλο θα πας εσύ φυλακή αντί για κείνον, κλπ
Η κόντρα αυτή κράτησε πολλή ώρα ενώ εξελίχθηκε σε επίπεδο καυγά μεταξύ των πιο φορτισμένων.
Αφού τελείωσε το συμβάν μετά από λίγο κατέβηκα απ το λεωφορείο αλλά σκεφτόμουν πολύ το σκηνικό, το πόσο φυσιολογικό θεωρούσαν οι κυρίες να φερθούμε με το γάντι σε κάποιον που άνετα θα μπορούσε να τραβήξει πιστόλι και να μας καθαρίσει (επεισόδιο στην Ηπείρου με το παλικάρι με την κάμερα). Απ την άλλη όσο τον χτυπάς τόσο πιο πιθανό είναι να κάνει κάτι τέτοιο.
Τέλος σκεφτόμουν κατά πόσο είναι σωστό να κλείσει ο οδηγός την πόρτα και να εγκλωβίσει τον θύτη-θύμα, όταν υπάρχουν τέτοιοι κίνδυνοι (που φυσικά εκ πρώτης όψεως είναι το σωστό).
Όλα αυτά σ ένα κλίμα που δείχνει που έχει φτάσει η Αθήνα, και το τι μας περιμένει ακόμα...
οι κυριες ηταν ελληνιδες?ο ληστης ηταν ελληνας?

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom