alex71
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 5 Σεπ 2010
- Κριτικές
- 1
- Like
- 32.295
- Πόντοι
- 8.006
Δεν ειδες το απογευμα μια "Αλιντισσα" που εγραψε ενα ποστ "ωραια πουτσα" αναφερομενη σε σενα?ποία είναι αυτή? :S
Μονο για την Ρυθμ εχεις ματια εσυ?
Δεν ειδες το απογευμα μια "Αλιντισσα" που εγραψε ενα ποστ "ωραια πουτσα" αναφερομενη σε σενα?ποία είναι αυτή? :S
Μην σπαμαρειςΚλοπη και ξυλο μεσα στο λεωφορειο...Μαλλον page 1 πρεπει να παω εως 3 το πολυ υστερα ολα τα αλλα ποστ στανταρ θα ειναι οτι να ναι
![]()
ρυθμουλα εισαι ατυχη που δεν γνωρισες τον φοιτητη.
ειχε πει θα ελειπε για ενα μηνα,δεν ξερω γιατιρε τι γινεται με τον μπολντυ, του κοψανε το ιντερνετ?
εχυνε συνεχεια.οπου εβλεπε γυναικειο νικ,εκανε παραθεση και ελεγε χυνωωωωωωωωωωωωωωωωωΓιατι ρε????Τι κουσουρι ε ιχε αυτος????![]()
ο αγιος παντελεημων εισαι;Γιατι ρε????Τι κουσουρι ε ιχε αυτος????![]()
ειχε βρει μια γκομενα στην χωρα του μπορατ,και πηγε επισκεψη.παντρευεται μαλον.ειχε πει θα ελειπε για ενα μηνα,δεν ξερω γιατι
δικος μου ηταν αυτοςεχυνε συνεχεια.οπου εβλεπε γυναικειο νικ,εκανε παραθεση και ελεγε χυνωωωωωωωωωωωωωωωωω
οχι εσυ ρε...αλλος ηταν!!!εσυ μια χαρα εισαιaxaxaxxa κουσούρι έχώ εγώ μώρε Rythm??
θα ψάξω να το δώ γιατί χάθηκα με τα ποστς![]()
εχυνε συνεχεια.οπου εβλεπε γυναικειο νικ,εκανε παραθεση και ελεγε χυνωωωωωωωωωωωωωωωωω
axaxaxxa κουσούρι έχώ εγώ μώρε Rythm??
θα ψάξω να το δώ γιατί χάθηκα με τα ποστς![]()
Κλοπη και ξυλο μεσα στο λεωφορειο...Μαλλον page 1 πρεπει να παω εως 3 το πολυ υστερα ολα τα αλλα ποστ στανταρ θα ειναι οτι να ναι
![]()
ο νεος123 ηταν ο φοιτητης ;)οχι εσυ ρε...αλλος ηταν!!!εσυ μια χαρα εισαι
δικος μου ηταν αυτος
αλλα εκει που θα ελιωνες ρυθμ θα ηταν για το υπεραρσενικο λιλα.
βρε αμα χυσει ο αντρας τελειωσε το παρτυ...το θεμα ειναι να τον εχεις καυλωμενο συνεχειαΕσυ μονο καυλωνεις...Δεν μας λες αν χυνεις κιολας.....
Γι αυτον εχω ακουσει ιστοριες.....
Τι λες μωρε?βρε αμα χυσει ο αντρας τελειωσε το παρτυ...το θεμα ειναι να τον εχεις καυλωμενο συνεχεια
Τα χυσιματα ή τον Λιλα την ρωτας αν γουσταρει?γουσταρεις;
Rythm...... θα μου στείλεις τα χεράκια σου σε φωτό.......?![]()