gl
Μέγας
- Εγγρ.
- 6 Ιουλ 2009
- Κριτικές
- 475
- Like
- 502
- Πόντοι
- 4.906
απο την μασελα την πας στα εμφυτευματα εσυ......λακης33 δοκιμασες?
απο την μασελα την πας στα εμφυτευματα εσυ......λακης33 δοκιμασες?
λακης33 δοκιμασες?
Mεγαλη ηττα ομως ρε συ, τοσον καιρο εδω μεσα κι ακομη δεν κολατσισες τιποτα?Ε που θα παει....Καποιος θα μου κατσει ρε συ......Τοσοι ειστε εδω μεσα....
αυτος μονο ρωσιδες μαρκαλευει.......;
Με τον καιρο θα αγαπηθουμε....ΟΠως γινοταν καποτε με τα προξενια....
δεν θα εισαι καλα.τον λακης τον παρακαλανε οι γυναικες να τις γαμησει.τον κυνηγανε με ποδηλατα,αυτοκινητα,μηχανακια,οπου τον δουν,και εσυ τον αποριπτεις ετσι ψυχρα?Οχι....Αυτος κ αλλοι 2-3 δεν ειναι στους υποψηφιους....Εχουμε κι ενα επιπεδο....
Mεγαλη ηττα ομως ρε συ, τοσον καιρο εδω μεσα κι ακομη δεν κολατσισες τιποτα?
δεν θα εισαι καλα.τον λακης τον παρακαλανε οι γυναικες να τις γαμησει.τον κυνηγανε με ποδηλατα,αυτοκινητα,μηχανακια,οπου τον δουν,και εσυ τον αποριπτεις ετσι ψυχρα?
Και τωρα βγηκε η λιστα και ξεκιναει το κυνηγι?Τοσο καιρο σας παρακολουθουσα να διαλεξω τους καλυτερους......
μαλακας...αν δεν γαμησεις την ελληνιδα βλαχα που μυριζει πουρναρι και θυμαρι!!!!ρωσιδες και αρχιδιες....αυτος μονο ρωσιδες μαρκαλευει.......;
τοτε εχεις ηδη διαλεξει τον αχαχουχα.Τοσο καιρο σας παρακολουθουσα να διαλεξω τους καλυτερους......
πες μου οτι ειμαι στους 2-3 να μην κοιμηθω με αγωνια αποψεΤοσο καιρο σας παρακολουθουσα να διαλεξω τους καλυτερους......
ελα ρε δικε μου!!!που εισαι;την κουβεντα σου ειχαμε.....Rythm...... που κατέληξες....?
που ρε μαλακα ολες αθηνα εχουν ερθει,μονο κατι πατσογριες εχουν μεινει στα χωρια.μαλακας...αν δεν γαμησεις την ελληνιδα βλαχα που μυριζει πουρναρι και θυμαρι!!!!ρωσιδες και αρχιδιες....
Rythm...... που κατέληξες....?
Και τωρα βγηκε η λιστα και ξεκιναει το κυνηγι?
πες μου οτι ειμαι στους 2-3 να μην κοιμηθω με αγωνια αποψε
Ναι....Εγω γαμαω ανωτερου επιπεδου θηλαστικα κι οχι λακιδες....
η μυρωδια δεν φευγει δικε μουπου ρε μαλακα ολες αθηνα εχουν ερθει,μονο κατι πατσογριες εχουν μεινει στα χωρια.