Νέα

Κλοπή και ξύλο μέσα στο λεωφορείο

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 380
  • Εμφανίσεις 12K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Επισκέπτης
Θέλω να μοιραστώ μαζί σας μία εμπειρία που είχα σήμερα.
Ήμουν στο λεωφορείο 608 προς Γαλάτσι σε κάποιο σημείο της Δροσοπούλου κι ενώ όλα ήταν ήρεμα, ακούω από πίσω κάποιον να φωνάζει "ποιον πας να κλέψεις ρε; εμένα ρε; τι πας να κάνεις ρε αλήτη" κλπ.
Να μη σας το πολυλέω, ο τύπος έριξε έναν βρωμόξυλο τον επίδοξο δράστη που γέμισε αίματα. Τον χτυπούσε πάνω από πεντάλεπτο.Δε μπορούσα να δω γιατί ήταν πίσω κι ήμουν μπροστά και το λεωφορείο τίγκα. Ο οδηγός σταμάτησε με κλειστές τις πόρτες, κλήθηκε το 100 και τον πήραν μέσα.
Εκείνο που μου έκανε φοβερή εντύπωση ήταν η κόντρα που εξελίχθηκε μεταξύ ατόμων που φώναζαν στον Έλληνα να σταματήσει να τον χτυπάει (όλες γυναίκες) και σ εκείνους που λέγαν καλά του κάνει. Οι κυρίες έλεγαν κρίμα είναι κι αυτός, πεινούσε, άνθρωπος είναι κι αυτός, μην τον χτυπάς άλλο θα πας εσύ φυλακή αντί για κείνον, κλπ
Η κόντρα αυτή κράτησε πολλή ώρα ενώ εξελίχθηκε σε επίπεδο καυγά μεταξύ των πιο φορτισμένων.
Αφού τελείωσε το συμβάν μετά από λίγο κατέβηκα απ το λεωφορείο αλλά σκεφτόμουν πολύ το σκηνικό, το πόσο φυσιολογικό θεωρούσαν οι κυρίες να φερθούμε με το γάντι σε κάποιον που άνετα θα μπορούσε να τραβήξει πιστόλι και να μας καθαρίσει (επεισόδιο στην Ηπείρου με το παλικάρι με την κάμερα). Απ την άλλη όσο τον χτυπάς τόσο πιο πιθανό είναι να κάνει κάτι τέτοιο.
Τέλος σκεφτόμουν κατά πόσο είναι σωστό να κλείσει ο οδηγός την πόρτα και να εγκλωβίσει τον θύτη-θύμα, όταν υπάρχουν τέτοιοι κίνδυνοι (που φυσικά εκ πρώτης όψεως είναι το σωστό).
Όλα αυτά σ ένα κλίμα που δείχνει που έχει φτάσει η Αθήνα, και το τι μας περιμένει ακόμα...

psolaras78

Τιμημένος
Εγγρ.
20 Ιουν 2006
Κριτικές
74
Like
1.833
Πόντοι
9.295
πολυ καλα εκανε και τον τουμπανιασε στο ξυλο,στη θεση του το ιδιο θα εκανα.
Οσο για τις ΄΄κυριες΄΄οταν τις κλεβουν κανουν σαν υστερικες...ας αφησουν την αλληλεγγυη στα καθαρματα και να κοιταξουν και τον κωλο τους λιγακι στη ζουγκλα...

kartakhs

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Δεκ 2008
Like
2
Πόντοι
166
λιγο πριν την ζουγκλα....

machinehead 7

Σεβαστός
Εγγρ.
20 Μαρ 2009
Κριτικές
41
Like
533
Πόντοι
2.137
Θέλω να μοιραστώ μαζί σας μία εμπειρία που είχα σήμερα.
Ήμουν στο λεωφορείο 608 προς Γαλάτσι σε κάποιο σημείο της Δροσοπούλου κι ενώ όλα ήταν ήρεμα, ακούω από πίσω κάποιον να φωνάζει "ποιον πας να κλέψεις ρε; εμένα ρε; τι πας να κάνεις ρε αλήτη" κλπ.
Να μη σας το πολυλέω, ο τύπος έριξε έναν βρωμόξυλο τον επίδοξο δράστη που γέμισε αίματα. Τον χτυπούσε πάνω από πεντάλεπτο.Δε μπορούσα να δω γιατί ήταν πίσω κι ήμουν μπροστά και το λεωφορείο τίγκα. Ο οδηγός σταμάτησε με κλειστές τις πόρτες, κλήθηκε το 100 και τον πήραν μέσα.
Εκείνο που μου έκανε φοβερή εντύπωση ήταν η κόντρα που εξελίχθηκε μεταξύ ατόμων που φώναζαν στον Έλληνα να σταματήσει να τον χτυπάει (όλες γυναίκες) και σ εκείνους που λέγαν καλά του κάνει. Οι κυρίες έλεγαν κρίμα είναι κι αυτός, πεινούσε, άνθρωπος είναι κι αυτός, μην τον χτυπάς άλλο θα πας εσύ φυλακή αντί για κείνον, κλπ
Η κόντρα αυτή κράτησε πολλή ώρα ενώ εξελίχθηκε σε επίπεδο καυγά μεταξύ των πιο φορτισμένων.
Αφού τελείωσε το συμβάν μετά από λίγο κατέβηκα απ το λεωφορείο αλλά σκεφτόμουν πολύ το σκηνικό, το πόσο φυσιολογικό θεωρούσαν οι κυρίες να φερθούμε με το γάντι σε κάποιον που άνετα θα μπορούσε να τραβήξει πιστόλι και να μας καθαρίσει (επεισόδιο στην Ηπείρου με το παλικάρι με την κάμερα). Απ την άλλη όσο τον χτυπάς τόσο πιο πιθανό είναι να κάνει κάτι τέτοιο.
Τέλος σκεφτόμουν κατά πόσο είναι σωστό να κλείσει ο οδηγός την πόρτα και να εγκλωβίσει τον θύτη-θύμα, όταν υπάρχουν τέτοιοι κίνδυνοι (που φυσικά εκ πρώτης όψεως είναι το σωστό).
Όλα αυτά σ ένα κλίμα που δείχνει που έχει φτάσει η Αθήνα, και το τι μας περιμένει ακόμα...
Καλα του εκανε!  :rockon: :rockon: Διαφωνω ομως στην διαρκεια του ξυλου! Οταν ματωσει τελος! Μην παμε εμεις φυλακη! Εχουμε κ ενα γαματο νομοθετικο συστημα!  :jerking: :jerking:

axaxouxas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Απρ 2007
Κριτικές
2
Like
8
Πόντοι
366
Οταν τον πιανεις τον κλεφτη και ευκαιρεις, παντα καλο ειναι να του δινεις ενα χερακι ξυλο να το θυμαται
Ειναι ασεβια στην ιδιοκτησια και στον κοπο σου να ερχεται το καθε ρεμαλι να σε κλεβει....

Καλα του εκανε !!!!!!

Επισκέπτης
Οταν τον πιανεις τον κλεφτη και ευκαιρεις, παντα καλο ειναι να του δινεις ενα χερακι ξυλο να το θυμαται
Ειναι ασεβια στην ιδιοκτησια και στον κοπο σου να ερχεται το καθε ρεμαλι να σε κλεβει....

Καλα του εκανε !!!!!!

άμα σου πω ότι θυμήθηκα εσένα μετά το επεισόδιο...

dimis74

Ανώτερος
Εγγρ.
30 Σεπ 2005
Κριτικές
10
Like
20
Πόντοι
5.825
κανένας δεν έπαθε τίποτα από μερικές ψιλές (ή και πιο χοντρές) ειδικά όταν πάει να κλέψει κάποιον άλλο... στο θέμα της διάρκειας θα συμφωνήσω, δεν υπάρχει λόγος να γυρίσει η κατάσταση και να βρεθεί υο υποψήφιο θύμα, υπόλογος
δυστυχώς η κατάσταση έχει χειροτερέψει από το πρόσφατο παρελθόν, ειδικά μετά το σκηνικό της δολοφονίας για μια κάμερα, έχω περιορίσει τις καθόδους μου στο κέντρο...

alpula

Τιμημένος
Εγγρ.
25 Οκτ 2005
Κριτικές
41
Like
25.532
Πόντοι
17.470
οταν αρχισε τις κλεψιες επρεπε να ειχε βαλει και αυτο στο προγραμμα...οτι μια φορα καποιος θα τον πιασει και θα τον κανει τόπι!!

curie29

Μέλος
Εγγρ.
13 Φεβ 2010
Like
54
Πόντοι
16
καλα του εκανε :grin:..να σου πώ κ ο κλεφτης απ'τη στιγμη που κανει οτι κανει αναλαμβανει κ το ρισκο να πιαστει κ να τον τουλουμιασουν :grin: ωραιος ο οδηγος που εκλεισε τις πορτες κ τον εγκλωβισε στο λεωφορειο :grin:

alfa291

Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουν 2006
Like
459
Πόντοι
36
Kαι να τον έπνιγε, καλά θα του έκανε!

Να μαζεύει τα χέρια του το κάθε "εισαγόμενο" κάθαρμα. Οι ΕΙΣΒΟΛΕΙΣ δεν έχουν καμιά θάση στην πατρίδα μας.

Τώρα για τις ... "κυρίες", δεν έχω κάτι καλό να πω. Αν τους αγαπάνε τόσο πολύ, ας τους πάρουν σπίτι τους να τους ταΐζουν, να τους πλένουν και να τους τσιμπουκώνουν.

Ire

Μέλος
Εγγρ.
14 Αυγ 2011
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
0
Δεν ξερω αλλα πουθενα δεν λεει ο ανθρωπος αν ο δραστης ηταν "εισαγωμενος" η οχι. Μην αρχιζουμε τις ρατσιστικες μαλακιες τωρα ε ?

Γιατι εμενα με εχουν ληστεψει στο μαγαζι και ηταν μια χαρα εγχωρια καθαρματα με ελληνικη σταμπα.

Αντε με τις μαλακιες....μια χαρα αλητες εχουμε και εμεις.

Οσο για το ξυλο, καλα εκανε και του εριξε. Κ'αν αυτος ο ανθρωπος ειχε προβλημα φαντασου να πας να τον κλεψεις κιολας..θα αγριεψει τι θα κανει...Καλα του εκανε + αλλες τοσες να ετρωγε.

Dawn

Τιμημένος
Εγγρ.
22 Ιαν 2006
Κριτικές
141
Like
134
Πόντοι
4.215
εχω δεί παρόμοια περιστατικά στο τρένο με πορτοφολάδες. Σε πλευρίζουν τρείς και ο ένας παίρνει το πορτοφόλι σου και το πασάρει στους άλλους. Μια φορά δοκίμασαν να το κάνουν σε μένα αλλα τους πήρα πρέφα και έβαλα το χέρι στην τσέπη για να κρατάω το πορτοφόλι. Μια αλλη φορά είδα να κλέβουν μια κινέζα (κάτι γυφτάκια) και καθως ανοιξαν οι πόρτες εκανα να βγώ τους έσπρωξα, έπεσε το πορτοφόλι και τους έπιασαν.

το κορυφαίο ήταν το περιστατικό που έπιασε κάποιος πορτοφολά και τον είχαν σαπίσει στο ξύλο τρία άτομα. Θέλανε κιόλας να τον πετάξουν μέσα στις ράγες του τρένου (τραβηγμένο). Είναι κρίμα αλλα πολύς κόσμος έχει φλιπάρει με αυτά και ακόμα και να είναι ο άλλος πεινασμένος φουκαράς δεν τον λυπάσαι πλέον γιατι δεν ξερεις αν θα στην φέρει μετα.

lagoudakis

Μέλος
Εγγρ.
9 Σεπ 2005
Like
26
Πόντοι
66
μια ειναι λυση σε τετοιες περιπτωσεις

digenis87

Μέλος
Εγγρ.
18 Νοε 2010
Like
3
Πόντοι
6
πολυ καλα τον εκανε και τον σαπισε

Interceptor

Μέλος
Εγγρ.
11 Αυγ 2009
Κριτικές
5
Like
4
Πόντοι
16
Τον μικροκλεφτάκο τον έσπασε στο ξύλο. Κανένα πολιτικό που υπέγραψε το μνημόνιο;

axaxouxas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Απρ 2007
Κριτικές
2
Like
8
Πόντοι
366
Τον μικροκλεφτάκο τον έσπασε στο ξύλο. Κανένα πολιτικό που υπέγραψε το μνημόνιο;
αυτους φιλε θα πρεπει να μαζευτουν πολλοι και να τους παρουν απροσμενα στο κυνηγι

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom