γιατι προσπαθεις να δικαιολογησεις μια μαλακια, μια παρανομια, μια ανηθικη πραξη με μια αλλη?
Επειδή συνδέοντα σε βαθύτερο επίπεδο.......
ΔΕΝ σε δικαιωνει κανεις με αυτο το σκεπτικο.
αυτό πως μπορείς να το ξέρεις;
Έχεις μιλήσει με τους φίλους και γνωστούς μου;
ωραια. σου φερονται αδικα.σου φερονται ανηθικα. Ενα δεν το αντεχεις κινησου νομιμα
χαχαχαχααααααα........είναι σαν να μου λες στην κατοχή να πήγαινα στα δικαστήρια τους γερμανούς που εκτέλεσαν το φίλο μου επειδή (έκλεψε) μια φρατζόλα ψωμί.........χαχαχαχααααααααα
ή αν δεν μπορεις ή δεν θες ειτε το καταπινεις ειτε τον πουλο απο Ελλαδα σε αλλη πιο δικαιη χωρα.
Και μπορώ και θέλω και δε καταπίνω τίποτα κάνω αυτό που πρέπει και αρμόζει απέναντι σε αυτό το σύστημα.
Επειδή πολλές φορές αναφέρεσαι προσωπικά σε μένα για το τι είδους έλληνας είμαι και για το πώς ενεργώ πρέπει να ξέρεις πως δεν είμαι έλληνας στο dna η στη ταυτότητα παρά μόνο στη παιδεία.
Γεννήθηκα Μεγάλωσα και ζω από την πλευρά του κεφαλαίου και έμαθα να κινούμαι πάνω και πέρα από το κάθε σύστημα.
Στην Ελλάδα ζω 2 – 4 μήνες το χρόνο κυρίως καλοκαίρι
αν ομως καθεσαι εδω και κανεις τα ιδια, θα ερθω αυριο εγω που ξερω οτι δεν υπαρχει κρατος ή οτι το κρατος ειναι ΓΤΠΚ και θα σου κανω μαλακια. ετσι γιατι εχω ιδιον οφελος. τι θα κανεις?? θα επικαλεστεις το κρατος και την εννομη ταξη εε??? αυτη που τωρα γραφεις στον καβαλο σου.
Το θέμα μας δεν είναι η διενέξεις μεταξύ ιδιωτών αν και σε αυτές πάλη ο ισχυρότερος κερδίζει και όχι αυτός που έχει δίκιο
Π.χ.
Αν εγώ έρθω και σε δείρω εσύ θα πας φυλακή γιατί ο πατέρας μου είναι εισαγγελέας και το σύστημα θα με καλύψει
Όμως εδώ το θέμα μας είναι μεταξύ πολίτη και κράτους
Δε γίνετε μέχρι χθες να είναι νόμιμο να παρκάρω εδώ τσάμπα και σήμερα επειδή έτσι κατέβηκε στο δήμο, να πρέπει να πληρώσω και αν δε θέλω να πληρώσω επειδή πληρώνω τέλη για δρόμους που δεν έχω, φόρο και ΦΠΑ όταν πείρα το αμάξι κάθε μέρα διπλάσια τιμή στη βενζίνη λόγο φόρων και και και και……. Να θεωρούμαι λαμογιο…..
Ωραια μετρα και σταθμα εχεις.
Αυτό είναι μια τεράστια κουβέντα δύσκολη να γίνει από εδώ παρά μόνο από κοντά.