Νέα

Κλήση από δημοτική αστυνομία Αθηνών

• Μέλος που άνοιξε το νήμα 220.Volt
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 31
  • Εμφανίσεις 2K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
Εγγρ.
30 Οκτ 2008
Like
151
Πόντοι
16
κλασσικος εννηναρας... με αυτα τα μυαλα και αυτη την νοοτροπια καλα μας κανουνε...και μας γαμανε χωρις σαλιο...
λες και εσυ δεν εχεις εκμεταλευτει το μπουρδελο κρατος που αναφερεις!!!
δεν το εχεις κλεψει 1-2-3 απειρες φορες με το να μη ζητας αποδειξη, δεν εχεις εκμεταλευτει τις αδυναμιες του, δεν του λες οτι βγαζεις 5 ενω βγαζεις 8 για να γλυτωσεις φορο... αρα εισαι το ιδιο απατεωνας με αυτους που βριζεις. τους εκθρεφεις, τους βριζεις, σαφως τους βριζεις αφου πρωτα τους ψηφιζεις και σιγουρα τους δικαιωνεις να σου κανουν χειροτερα επειδη εχουν την νομη της εξουσιας ενω εσυ μια τριχα απο αυτα που δεν εχουν!

Απλά πρέπει να καταλάβεις πως το να μη πληρώνεις στην Ελλάδα δεν είναι κλεψιά αλλά νόμιμη άμυνα

SOUTZ

Ανώτερος
Εγγρ.
21 Απρ 2006
Κριτικές
16
Like
21
Πόντοι
5.775
Απλά πρέπει να καταλάβεις πως το να μη πληρώνεις στην Ελλάδα δεν είναι κλεψιά αλλά νόμιμη άμυνα

Οχι. δεν εχω να καταλαβω τιποτα τετοιο!! δεν θα μου κανεις το ασπρο μαυρο επειδη σε βολευει και ετσι εχεις μαθει. :idiot:
μιλα για τον ευατο σου εαν σε βολευει.
καταρχην ΔΕΝ ειναι νομιμη. 1ο σφαλμα
2ον ΔΕΝ ειναι αμυνα. αμυνα λογιζεται οταν καλεισαι π.χ. να πληρωσεις χαρατσι ακινητων και ΝΑΙ ειναι παρανομο γιατι εχεις ηδη πληρωσει φορο κατασκευης, αγορας ή μεταβιβασης. και ΔΕΝ ειναι τελος γιατι δεν εχει ανταποδοτικοτητα.
Το να μου πεις οτι θα το παλεψεις και δεν θες να το πληρωσεις να το καταλαβω. αλλα οταν κανεις την μαλακια, να πληρωσεις ελληναρα μου. οχι να βαφτιζω το παρανομο και το ανηθικο νομιμη αμυνα ηθικοπλαστικου περιεχομενου. :tickedoff:

Γιατι δεν φαφτιζεις με την ιδια ευκολια και την μαλακια, γαμησι να γλυτωνεις και τα παραβολα στο στουντιο?? :think:

SOUTZ

Ανώτερος
Εγγρ.
21 Απρ 2006
Κριτικές
16
Like
21
Πόντοι
5.775

τι σχεση εχει αυτο ρε ανθρωπε που μου ποσταρεις???
νομιζω οτι εχεις μπερδεψει τις βιολες με τα βιολοντσελα!!!
ειπε κανεις κατι διαφορετικο απο αυτα που λεει εκει?
εγω πρωτος δεν σου ειπα οτι το χαρατσι ειναι παρανομο??
που λεει ρε ανθρωπε οτι ΔΕΝ πληρωνω ετσι γιατι γουσταρω τις μαλακιες και τις παρανομιες μου???
αντε τα βαζουμε ολα σε ενα κουβα και οποιον παρει ο χαρος !!! Αιντεεεεε

sohoviz

Σεβαστός
Εγγρ.
1 Μαρ 2009
Κριτικές
13
Like
1.429
Πόντοι
1.096
εγο παντος θα εδινα ενα 20 ευ κ τελος ουτε θα το σκευτομουνα κ θα ημουν ηρεμος μην μου σκασι καμια μπομπα μετα κ τρεχο τσαμπαααααα............

SOUTZ

Ανώτερος
Εγγρ.
21 Απρ 2006
Κριτικές
16
Like
21
Πόντοι
5.775
εγο παντος θα εδινα ενα 20 ευ κ τελος ουτε θα το σκευτομουνα κ θα ημουν ηρεμος μην μου σκασι καμια μπομπα μετα κ τρεχο τσαμπαααααα............
Ασε που ειναι 10 ευρω μεσα σε 10 ημερες!
εγω πριν απο 2 εβδομαδες δεν ειδα κατω απο κατι σκουπιδια οτι ειχε ραμπα ΑΜΕΑ και μου ηρθε την αλλη μερα 150 ευρω!!!!!!!
εβρισα την τυχη μου και τους μαλακες που ειχαν πεταξει τα σκουπιδια πανω στην ραμπα, το κρατος γιατι δεν ειχε βαλει 1 πινακιδα και μετα απο 6 ημερες πληρωσα 75 ευρω.

(για τους δυσπιστους εχω και την αποδειξη)

Εγγρ.
30 Οκτ 2008
Like
151
Πόντοι
16
αλλα οταν κανεις την μαλακια, να πληρωσεις ελληναρα μου. οχι να βαφτιζω το παρανομο και το ανηθικο νομιμη αμυνα ηθικοπλαστικου περιεχομενου. :tickedoff:

Ξανά λέω πως με τόσα που πληρώνουμε για το αυτοκίνητο είναι κλεψιά να σου ζητανε λεφτά για να παρκάρεις στο δημόσιο δρόμο που τον έχεις χρυσοπληρώσει 1000 φορές ΕΛΕΟΣ

Δηλαδή εσύ πιστεύεις πως αν όλοι πληρώναμε και δεν (έκλεβε)  κανένας την εφορία τώρα δε θα είχαμε πρόβλημα χρέους

Το ξέρεις πως το παγκόσμιο πραγματικό χρήμα είναι 50 τρις και τα παράγωγα που ρίχνουν στην αγορά είναι 600 τρις;

δε καταλαβαίνεις πως σε κοροϊδεύουν με τους φόρους;  νομίζεις πως αν όλοι ήμασταν τυπικοί στις οικονομικές μας υποχρεώσεις απέναντι στο κράτος όλα θα ήταν εντάξει, δεν υποψιάζεσαι καν τι σημαίνει παγκόσμιο χρηματοπιστωτικό σύστημα και με τι απατεώνες έχουμε μπλέξει εδώ και εκατοντάδες χρόνια,  μια μέρα που θα έχω χρόνο θα σου εξηγήσω τα πάντα

Εγγρ.
30 Οκτ 2008
Like
151
Πόντοι
16
που λεει ρε ανθρωπε οτι ΔΕΝ πληρωνω ετσι γιατι γουσταρω τις μαλακιες και τις παρανομιες μου???

Έλα σε μια συνέλευση και θα δεις που το λέει και γιατί το παρκάρισμα παντού θα πρέπει να είναι δωρεάν
Δε μπορεί κάθε δήμος όποτε του θέλει να βάζει παρκόμετρα και να πληρώνουμε και αυτό με όλα τα αλλα τέλη

SOUTZ

Ανώτερος
Εγγρ.
21 Απρ 2006
Κριτικές
16
Like
21
Πόντοι
5.775
Ξανά λέω πως με τόσα που πληρώνουμε για το αυτοκίνητο είναι κλεψιά να σου ζητανε λεφτά για να παρκάρεις στο δημόσιο δρόμο που τον έχεις χρυσοπληρώσει 1000 φορές ΕΛΕΟΣ

Δηλαδή εσύ πιστεύεις πως αν όλοι πληρώναμε και δεν (έκλεβε)  κανένας την εφορία τώρα δε θα είχαμε πρόβλημα χρέους

Το ξέρεις πως το παγκόσμιο πραγματικό χρήμα είναι 50 τρις και τα παράγωγα που ρίχνουν στην αγορά είναι 600 τρις;

δε καταλαβαίνεις πως σε κοροϊδεύουν με τους φόρους;  νομίζεις πως αν όλοι ήμασταν τυπικοί στις οικονομικές μας υποχρεώσεις απέναντι στο κράτος όλα θα ήταν εντάξει, δεν υποψιάζεσαι καν τι σημαίνει παγκόσμιο χρηματοπιστωτικό σύστημα και με τι απατεώνες έχουμε μπλέξει εδώ και εκατοντάδες χρόνια,  μια μέρα που θα έχω χρόνο θα σου εξηγήσω τα πάντα

Καταρχην μη μου πετας ετσι τετοια νουμερα γιατι ειναι μεγαλα. τα ποσα δεν ειναι αυτα και το γνωριζω πολυ καλα. Δουλεια μου ειναι.
στην βαση ομως εχεις δικιο οτι οι πολλαπλασιαστες χρηματαγορων εχουν κανει μεγαλη ζημια.
Αλλα ξαναρωταω: ΚΑΙ τι σημαινει αυτο ??? γιατι προσπαθεις να δικαιολογησεις μια μαλακια, μια παρανομια, μια ανηθικη πραξη με μια αλλη? ΔΕΝ σε δικαιωνει κανεις με αυτο το σκεπτικο. ωραια. σου φερονται αδικα.σου φερονται ανηθικα. Ενα δεν το αντεχεις κινησου νομιμα ή αν δεν μπορεις ή δεν θες ειτε το καταπινεις ειτε τον πουλο απο Ελλαδα σε αλλη πιο δικαιη χωρα.
αν ομως καθεσαι εδω και κανεις τα ιδια, θα ερθω αυριο εγω που ξερω οτι δεν υπαρχει κρατος ή οτι το κρατος ειναι ΓΤΠΚ και θα σου κανω μαλακια. ετσι γιατι εχω ιδιον οφελος. τι θα κανεις?? θα επικαλεστεις το κρατος και την εννομη ταξη εε??? αυτη που τωρα γραφεις στον καβαλο σου.

Ωραια μετρα και σταθμα εχεις.

SOUTZ

Ανώτερος
Εγγρ.
21 Απρ 2006
Κριτικές
16
Like
21
Πόντοι
5.775
Έλα σε μια συνέλευση και θα δεις που το λέει και γιατί το παρκάρισμα παντού θα πρέπει να είναι δωρεάν
Δε μπορεί κάθε δήμος όποτε του θέλει να βάζει παρκόμετρα και να πληρώνουμε και αυτό με όλα τα αλλα τέλη
παλι λες αυθαιρεσιες. ή σου εχουν μαθει να τις λες αλλοι αυθαιρετοι!

Δειξε μου επισημο εγγραφο που να λεει οτι αυτο ειναι παρανομο και το συζηταμε.
το να λεμε οτι ειναι αδικο και γιαυτο δεν πληρωνω ειναι μαλακια δεν το καταλαβαινεις?????????
και ποιος σε υποχρεωσε να πληρωνεις ρε μεγαλε? αν δεν θες να πληρωσεις ΜΗΝ παρκαρεις εκει που εχει παρκομετρα. στα παρκινγκ γιατι πληρωνεις??? επιλογη σου θα μου πεις. το ιδιο ειναι και σε ορισμενα πεζοδρομια.
αν δεν θες μην το αφησεις εκει και κανε 10 γυρους να βρεις ελευθερο χωρο. αλλα οχι να το αφηνεις εξω απο την καφετερια που πινεις τον φρεντο σου και μετα να λες οχι ρε πουστη με γραψανε!!!

Εγγρ.
30 Οκτ 2008
Like
151
Πόντοι
16
γιατι προσπαθεις να δικαιολογησεις μια μαλακια, μια παρανομια, μια ανηθικη πραξη με μια αλλη?

Επειδή συνδέοντα σε βαθύτερο επίπεδο....... 

ΔΕΝ σε δικαιωνει κανεις με αυτο το σκεπτικο.

αυτό πως  μπορείς να το ξέρεις;
Έχεις μιλήσει με τους φίλους και γνωστούς μου;

ωραια. σου φερονται αδικα.σου φερονται ανηθικα. Ενα δεν το αντεχεις κινησου νομιμα

χαχαχαχααααααα........είναι σαν να μου λες στην κατοχή να πήγαινα στα δικαστήρια τους γερμανούς που εκτέλεσαν το φίλο μου επειδή  (έκλεψε) μια φρατζόλα ψωμί.........χαχαχαχααααααααα

ή αν δεν μπορεις ή δεν θες ειτε το καταπινεις ειτε τον πουλο απο Ελλαδα σε αλλη πιο δικαιη χωρα.

Και μπορώ και θέλω και δε καταπίνω τίποτα κάνω αυτό που πρέπει και αρμόζει απέναντι σε αυτό το σύστημα.

Επειδή πολλές φορές αναφέρεσαι προσωπικά σε μένα για το τι είδους έλληνας είμαι και για το πώς ενεργώ  πρέπει να ξέρεις πως δεν είμαι έλληνας στο dna η στη ταυτότητα παρά μόνο στη παιδεία.

Γεννήθηκα Μεγάλωσα και ζω από την πλευρά του κεφαλαίου και έμαθα να κινούμαι πάνω και πέρα από το κάθε σύστημα.

Στην Ελλάδα ζω 2 – 4 μήνες το χρόνο κυρίως καλοκαίρι 

αν ομως καθεσαι εδω και κανεις τα ιδια, θα ερθω αυριο εγω που ξερω οτι δεν υπαρχει κρατος ή οτι το κρατος ειναι ΓΤΠΚ και θα σου κανω μαλακια. ετσι γιατι εχω ιδιον οφελος. τι θα κανεις?? θα επικαλεστεις το κρατος και την εννομη ταξη εε??? αυτη που τωρα γραφεις στον καβαλο σου.

Το θέμα μας δεν είναι η διενέξεις μεταξύ ιδιωτών αν και σε αυτές πάλη ο ισχυρότερος κερδίζει και όχι αυτός που έχει δίκιο
Π.χ.
Αν εγώ έρθω και σε δείρω εσύ θα πας φυλακή γιατί ο πατέρας μου είναι εισαγγελέας και το σύστημα θα με καλύψει
Όμως εδώ το θέμα μας είναι μεταξύ πολίτη και κράτους
Δε γίνετε μέχρι χθες να είναι νόμιμο να παρκάρω εδώ τσάμπα και σήμερα επειδή έτσι κατέβηκε στο δήμο,  να πρέπει να πληρώσω  και αν δε θέλω να πληρώσω επειδή πληρώνω τέλη για δρόμους που δεν έχω,  φόρο και ΦΠΑ όταν πείρα το αμάξι κάθε μέρα διπλάσια τιμή στη βενζίνη λόγο φόρων και και και και…….  Να θεωρούμαι λαμογιο…..

Ωραια μετρα και σταθμα εχεις.

Αυτό είναι μια τεράστια κουβέντα δύσκολη να γίνει από εδώ παρά μόνο από κοντά.

Εγγρ.
30 Οκτ 2008
Like
151
Πόντοι
16
παλι λες αυθαιρεσιες. ή σου εχουν μαθει να τις λες αλλοι αυθαιρετοι!

Εάν μιλήσεις από κοντά θα διαπιστώσεις πως οι άνθρωποι του κινήματος  αυτού μόνο αυθαίρετοι δεν είναι.

Αντίθετα αυτό το κίνημα είναι το μοναδικό πράγμα που τρομάζει το παγκόσμιο χρηματοπιστωτικό σύστημα

Αυθαίρετη ίσως είναι η κρίση σου απέναντι σε ανθρώπους που δε ξέρεις

Δειξε μου επισημο εγγραφο που να λεει οτι αυτο ειναι παρανομο και το συζηταμε.

Σε παραπέμπω στο παραπάνω παράδειγμα με τους γερμανούς στην κατοχή

το να λεμε οτι ειναι αδικο και γιαυτο δεν πληρωνω ειναι μαλακια δεν το καταλαβαινεις?????????

σε αυτό συμφωνώ απόλυτα μαζί σου, το να λέμε είναι άδικο και τέλος…… είναι χαζό , γι’ αυτό  σου αναφέρω παραπάνω μερικούς από τους φόρους που επιβαρύνουν πολύ πάνω από το διπλάσιο την αρχική  τιμή του μέσου  αυτοκινήτου  ούτος ώστε να καταλάβεις πως είναι άδικο να μας αναγκάζουν να πληρώνουμε για θέση στάθμευσης δήμο η ιδιώτη.
Αύριο θα σου λένε να πληρώσεις και το παρκάρισμα στη γειτονία σου αν δεν έχεις δικό σου παρκιν και όταν δε μπορείς να βρεις άκρη με μια μιλημένη δικαιοσύνη θα έρχεται κάποιος Sailman και θα σου λέει αν έχεις δίκιο φέρε μου χαρτιά.

και ποιος σε υποχρεωσε να πληρωνεις ρε μεγαλε?

Στη συγκεκριμένη περίπτωση Ο δήμος

αν δεν θες να πληρωσεις ΜΗΝ παρκαρεις εκει που εχει παρκομετρα. στα παρκινγκ γιατι πληρωνεις??? επιλογη σου θα μου πεις. το ιδιο ειναι και σε ορισμενα πεζοδρομια.
αν δεν θες μην το αφησεις εκει και κανε 10 γυρους να βρεις ελευθερο χωρο.

Και αν είναι ανάγκη;

π.χ.

πάω το γιο μου στον παιδίατρο  και πολλές άλλες καταστάσεις  που συνθέτουν συνθήκες ανάγκης και άγχους για να παρκάρω εκεί γρήγορα.
Θα πρέπει να πληρώσω και το νταβατζή άλλη μια φορά;

αλλα οχι να το αφηνεις εξω απο την καφετερια που πινεις τον φρεντο σου και μετα να λες οχι ρε πουστη με γραψανε!!!

Πολυτέλεια  ε;

Ζητώ πολλά αν θέλω  να παρκάρω το χρυσό πληρωμένο στους νταβάδες αμαξάκι  μου δίπλα από εκεί που θα ποιώ τον καφέ μου χωρίς να πληρώσω.

Ρε κάτι απαιτήσεις που έχω ο άνθρωπος ντροπή μου

ΥΓ

Αν είσαι του χώρου όπως λες παραπάνω έχεις δίκιο τα παράγωγα που έχουν διαθέσιμα για τις αγορές  δεν είναι 600 τρις είναι 1000 τρις.......

Άλλα thread (τυχαίες επιλογές)

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom