Νέα

Κλήση από δημοτική αστυνομία Αθηνών

• Μέλος που άνοιξε το νήμα 220.Volt
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 31
  • Εμφανίσεις 2K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

220.Volt

Νέο Μέλος
Εγγρ.
5 Φεβ 2011
Like
0
Πόντοι
0
Την έφαγα, πέντε λέπτα έλειψα με τα αλάρμ ανοιχτά, προλάβανε και με γράψανε. Λες και την έχουν στημένη. 20 ευρώ είναι, να την πληρώσω ή όχι; Δεν είμαι κάτοικος ή δημότης Αθηνών, να το αφήσω απλήρωτο ή με κάπιο τρόπο θα μου σκάσει στο μέλλον κανέναν δεκαπλάσιο μπουγιουρντί;

Nio16

Τιμημένος
Εγγρ.
21 Δεκ 2007
Like
3
Πόντοι
66
Την έφαγα, πέντε λέπτα έλειψα με τα αλάρμ ανοιχτά, προλάβανε και με γράψανε. Λες και την έχουν στημένη. 20 ευρώ είναι, να την πληρώσω ή όχι; Δεν είμαι κάτοικος ή δημότης Αθηνών, να το αφήσω απλήρωτο ή με κάπιο τρόπο θα μου σκάσει στο μέλλον κανέναν δεκαπλάσιο μπουγιουρντί;

πηγαινε δωσε ενα 10αρικο να τελειωνεις.
ολα γυρνανε καποτε.

axaxouxas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Απρ 2007
Κριτικές
2
Like
8
Πόντοι
366
Πληρωσε το να ηρεμισεις και μην το σκεφτεσαι ...

Karaman 7

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Ιουν 2009
Κριτικές
384
Like
6.132
Πόντοι
11.585

Δεν ξερω για Αθηνα αλλα εδω Σαλονικη και μετα απο 2 χρονια που πηγα και τις πληρωσα το ιδιο ποσο ηταν, τωρα εχω στο ντουλαπακι αλλες 2 κανα χρονο +++.
Εκει δεν σας κανουν 50% εκπτωση αν πας μεσα σε 10 μερες και την πληρωσεις.??

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
505
Πόντοι
4.906
πεταξε την στα σκουπιδια......κωλοχαρτα ειναι.....

Lastmoican

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2006
Κριτικές
3
Like
54
Πόντοι
166
εχω κλήση 5 χρόνια
το ίδιο ποσό
φίλος μου αστυνομικός μου είχε πει να τη σκίσω

μετά από περίπου 4 χρόνια μου στείλανε χαρτί πως αν δεν πληρώσω θα αυξηθεί το ποσό και μαλακίες τούμπανα (φυσικά δεν ανέφεραν πουθενά ΦΕΚ αφού δεν υπάρχει τέτοιο)
φυσικά και δεν πλήρωσα τίποτα.
τώρα τελευταία μου στείλανε 2 φορές ειδοποιητήριο να πληρώσω, και πάλι στου κουφού την πόρτα.

ήταν μάλιστα και μία κλήση που ήταν τουλάχιστον άδικη. Στο Βίλλατζ, σε μια ολόκληρη σειρά απ΄οαυτοκίνητα, το δικό μου περίπου στη μέση, εμένα μου είχανε κόψει και των υπολοίπων όχι. Από σκασίλα και μόνο για αυτό, δεν το είχα πληρώσει τότε.

και φυσικά δεν πρόκειται να το πληρώσω, γιατί ήταν παράνομο να κόβουνε κλήσεις οι δημοτικές τότε (δεν ξέρω τώρα)

yiaramis

Τιμημένος
Εγγρ.
30 Ιαν 2006
Κριτικές
60
Like
254
Πόντοι
5.525
Όπως τα λέει ο Lastmoican, η δημοτική αστυνομία είναι παράνομο να κόβει κλήση. Δεν πρόκειται ούτε να πολλαπλασιαστεί ούτε να σου κάνουν κάτι ΠΟΤΕ.

dimitrakis123456789

Μέλος
Εγγρ.
20 Νοε 2011
Κριτικές
1
Like
3
Πόντοι
16
Όπως τα λέει ο Lastmoican, η δημοτική αστυνομία είναι παράνομο να κόβει κλήση. Δεν πρόκειται ούτε να πολλαπλασιαστεί ούτε να σου κάνουν κάτι ΠΟΤΕ.
δεν ειναι καθολου παρανομο.απλα κλησεις που εχουν να κανουν με παρανομη σταθμευση και τιποτα αλλο.αν πας αυριο κανα 10αρικο ειναι

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.725
Πόντοι
1.306

έτσι λες εσύ... για ρίξε όμως μια ματιά εδώ

μην γράφετε όταν δεν ξέρετε και παίρνετε ανθρώπους στον λαιμό σας...

kosnik26

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Σεπ 2009
Like
20
Πόντοι
366
έτσι λες εσύ... για ρίξε όμως μια ματιά εδώ

μην γράφετε όταν δεν ξέρετε και παίρνετε ανθρώπους στον λαιμό σας...
ΑΝ βεβαιωθεί η οφειλή και ΑΝ προχωρήσει εκτέλεση, παπάρια δηλαδή

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.725
Πόντοι
1.306
ΑΝ βεβαιωθεί η οφειλή και ΑΝ προχωρήσει εκτέλεση, παπάρια δηλαδή

καλά.. .με τις πείνες που έχουν πέσει στους δήμους τώρα θα βεβαιώσουν για όλη την τελευταία δεκαπενταετία...

dimitrakis123456789

Μέλος
Εγγρ.
20 Νοε 2011
Κριτικές
1
Like
3
Πόντοι
16
καλά.. .με τις πείνες που έχουν πέσει στους δήμους τώρα θα βεβαιώσουν για όλη την τελευταία δεκαπενταετία...
σωστος ειναι μην ανοιξουν τα θαμενα βιβλια ολους θα παρει η μπαλα

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.725
Πόντοι
1.306

omorfoulis

Μέλος
Εγγρ.
15 Αυγ 2007
Like
10
Πόντοι
16
Καποτε τις πληρωνα, πλεον οχι..μονο αν ερθουν καποια στιγμη με την εφορια.

gusmx5

Μέλος
Εγγρ.
6 Ιαν 2007
Κριτικές
6
Like
69
Πόντοι
16
Να προσεχεις να μην παρκαρεις εκει που δεν πρεπει...Τωρα πρεπει να την πληρωσεις γιατι θα παει στην εφορια και αν καποια φορα χρειαστεις φορλογικη ενημεροτητα θα παρεις τα 3 μου αν δεν την πληρωσεις εστω κ τοτε...Σε καλη μερια...

kosnik26

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Σεπ 2009
Like
20
Πόντοι
366
εδώ το κράτος είναι ανίκανο να εισπράξει τους φόρους, λες να κινηθούν οι δήμοι να εισπράξουν τα προστιματάκια...δεν παίζει.

SOUTZ

Ανώτερος
Εγγρ.
21 Απρ 2006
Κριτικές
16
Like
21
Πόντοι
5.775
Ελληναρες ολοι σας (ή οι περισσότεροι καλυτερα) αμεσως να το παιξετε εξυπνοι και στα αρχιδια σας οι κλησεις .
δεν γαμιεται...κωλοχαρτα.

καναμε την μαλακια μας αλλα θα βαλουμε να την σβησουμε...
ναι ρε ξυπνατζιδες αν εχετε τα αρχιδια και τον τσαμπουκα οταν κανετε μαλακια να την πληρωνετε. Δεν το παιζω εξυπνος αλλα δεν μπορω να κρινω τους μαλακες και τα λαμογια που μας κυβερνανε και οταν ειναι να πληρωσω την δικη μου μαλακια να σφυριζω αδιαφορα. Αυτο κανετε με μεγαλη ευκολια. και με τροπο που ειχαμε συνηθησει εδω και δεκαετιεσ. ατιμωρησια και στα αρχιδια μας οι νομοι. Αλλα οταν ο υπουργος σας τρωει τα λεφτα ή κανει να σας μειωσει τον μισθο πεφτουμε ολοι να τον φαμε τον καριολη.

Ε ναι ρε... αφου παρκαρες ρε γυρφο εστω και 5 λεπτα παρανομα να την φας ρε και να την πληρωσεις ετσι για να πεις στον εαυτο σου οτι ΔΕΝ εισαι ισος και ομοιος με τους μαλακες που μας κυβερνανε. και τοτε εχεις και εχω καθε δικαιωμα να τους ριξουμε ροχαλες και μπινελικια.

σε καθε αλλη περιπτωση ειμαστε ομοιοι.
Αποψη μου βεβαια και οχι ευκολη πιστα για καποιον που δεν ξερει ή δεν θελει να πληρωσει ο ιδιος τις δικες του μαλακιες. Εστω και αν κοστιζουν μονο 10 ευρω.

gusmx5

Μέλος
Εγγρ.
6 Ιαν 2007
Κριτικές
6
Like
69
Πόντοι
16
Ελληναρες ολοι σας (ή οι περισσότεροι καλυτερα) αμεσως να το παιξετε εξυπνοι και στα αρχιδια σας οι κλησεις .

ναι ρε ξυπνατζιδες αν εχετε τα αρχιδια και τον τσαμπουκα οταν κανετε μαλακια να την πληρωνετε. Δεν το παιζω εξυπνος αλλα δεν μπορω να κρινω τους μαλακες και τα λαμογια που μας κυβερνανε και οταν ειναι να πληρωσω την δικη μου μαλακια να σφυριζω αδιαφορα. Αυτο κανετε με μεγαλη ευκολια. και με τροπο που ειχαμε συνηθησει εδω και δεκαετιεσ. ατιμωρησια και στα αρχιδια μας οι νομοι. Αλλα οταν ο υπουργος σας τρωει τα λεφτα ή κανει να σας μειωσει τον μισθο πεφτουμε ολοι να τον φαμε τον καριολη.

Ε ναι ρε... αφου παρκαρες ρε γυρφο εστω και 5 λεπτα παρανομα να την φας ρε και να την πληρωσεις ετσι για να πεις στον εαυτο σου οτι ΔΕΝ εισαι ισος και ομοιος με τους μαλακες που μας κυβερνανε. και τοτε εχεις και εχω καθε δικαιωμα να τους ριξουμε ροχαλες και μπινελικια.

Αποψη μου βεβαια και οχι ευκολη πιστα για καποιον που δεν ξερει ή δεν θελει να πληρωσει ο ιδιος τις δικες του μαλακιες. Εστω και αν κοστιζουν μονο 10 ευρω.

Συμφωνω απολυτα!!!Don't do the crime if you cannot do the time...

Εγγρ.
30 Οκτ 2008
Like
151
Πόντοι
16

Φίλε μου όλα αυτά που γράφεις θα είχαν βάση αν απέναντι μας είχαμε κράτος δικαίου, όταν έχεις να κάνει όμως με απατεώνες, κλέφτες που στα παίρνουν από παντού δε καταλαβαίνω γιατί να πληρώσεις.
Με τόσους φόρους πάνω στο αυτοκίνητο θα έπρεπε να μας παρέχουν και παρκαδόρους και όχι να πληρώνουμε και παρκιν

SOUTZ

Ανώτερος
Εγγρ.
21 Απρ 2006
Κριτικές
16
Like
21
Πόντοι
5.775
Φίλε μου όλα αυτά που γράφεις θα είχαν βάση αν απέναντι μας είχαμε κράτος δικαίου, όταν έχεις να κάνει όμως με απατεώνες, κλέφτες που στα παίρνουν από παντού δε καταλαβαίνω γιατί να πληρώσεις.
Με τόσους φόρους πάνω στο αυτοκίνητο θα έπρεπε να μας παρέχουν και παρκαδόρους και όχι να πληρώνουμε και παρκιν

κλασσικος εννηναρας... με αυτα τα μυαλα και αυτη την νοοτροπια καλα μας κανουνε...και μας γαμανε χωρις σαλιο...
λες και εσυ δεν εχεις εκμεταλευτει το μπουρδελο κρατος που αναφερεις!!!
δεν το εχεις κλεψει 1-2-3 απειρες φορες με το να μη ζητας αποδειξη, δεν εχεις εκμεταλευτει τις αδυναμιες του, δεν του λες οτι βγαζεις 5 ενω βγαζεις 8 για να γλυτωσεις φορο... αρα εισαι το ιδιο απατεωνας με αυτους που βριζεις. τους εκθρεφεις, τους βριζεις, σαφως τους βριζεις αφου πρωτα τους ψηφιζεις και σιγουρα τους δικαιωνεις να σου κανουν χειροτερα επειδη εχουν την νομη της εξουσιας ενω εσυ μια τριχα απο αυτα που δεν εχουν!

Άλλα thread (τυχαίες επιλογές)

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom