Νέα

Κλήσεις δημοτικής αστυνομίας

• Μέλος που άνοιξε το νήμα free
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 122
  • Εμφανίσεις 8K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
OP
OP
free

free

Ανώτερος
Εγγρ.
30 Σεπ 2005
Κριτικές
150
Like
2.951
Πόντοι
6.925
Τελικά για άλλη μία φορά στην ελληνική πραγματικότητα συναντούμε το "χάος". Νόμοι που ψηφίζονται αλλά δεν εφαρμόζονται από όλους γιατί πάντα υπάρχει προσφυγή που ακυρώνει όλον ή τμήμα του το οποίο μεταφράζεται από τον ενδιαφερόμενο κατά το δοκούν.

Υπάρχουν Δήμοι που στέλνουν στην ΔΟΥ - παράνομα κατά κάποιους - αλλοι δεν τα στέλνουν αλλά στην έχουν στημένη αν είσαι δημότης, όλοι όμως γράφουν για να τσιμπήσουν όποιον βρουν.

SpermBob

Τιμημένος
Εγγρ.
15 Σεπ 2005
Κριτικές
4
Like
28
Πόντοι
16
Βάλε και το ράδιο αρβύλα "μου είπε φίλος/γνωστός/μπατζανάκης που ξέρει τα πράγματα" και έχεις πλήρη εικόνα της ελληνικής πραγματικότητας
Έχουμε γεμίσει παντογνώστες και σοφούς.

Την επόμενη φορά που θα κατέβω στο κέντρο, δεν θα βάλω κάρτα στάθμευσης και αν μου κόψουν κλήση θα πώ στον μαλάκα τον μπάτσο οτι να βάλει στον κώλο του την κλήση, γιατί διάβασα στο bourdela.com οτι υπάρχει νόμος που αναιρεί τον νόμο.

stavros51

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
4 Νοε 2005
Like
60
Πόντοι
66
Έχουμε γεμίσει παντογνώστες και σοφούς.

Έλα ρε spermbob, μη τον αποπαίρνεις ΑΜΕΣΩΣ τον άνθρωπο!
Το έγραψε σήμερα το πρωί στις 9, και δεν έχει ξαναμπεί από τότε.

Και δε σημαίνει με το που ξέρει κάτι ότι έχει και το νόμο φωτοτυπία στο κομοδίνο του!

Αν δεν απαντήσει σε 2-3 μέρες, ίσως έχεις δίκιο.

greece

Μέλος
Εγγρ.
31 Μαρ 2006
Like
1
Πόντοι
0
Εσύ χαραμίζεσαι εδώ. Πρέπει να σε πάρουν στην επιτροπή των σοφών

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.724
Πόντοι
1.306
Εσύ χαραμίζεσαι εδώ. Πρέπει να σε πάρουν στην επιτροπή των σοφών

νομίζεις ότι είναι σοφίες αυτά που λέω ή απλά μαλακίες  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

γνώμη μου είναι ... όταν κάνεις μια μαλακία την πληρώνεις ...
no pain no gain ...

greece

Μέλος
Εγγρ.
31 Μαρ 2006
Like
1
Πόντοι
0
έχει κανείς καμία άλλη ιδέα;

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.724
Πόντοι
1.306
έχει κανείς καμία άλλη ιδέα;

και για να επανέλθουμε επί του θέματος, σύμφωνα με τον κώδικα περί δημοσίων εσόδων, οι κλήσεις της δημοτικής αστυνομίας θεωρούνται δημόσιο έσοδο και έχουν την ίδια μεταχειριση με τα άλλα δημόσια έσοδα. Ο δε καταλογισμός των ποσών μετά την ημερομηνάι λήξης τους γίνεται μέσω δημοσίων ταμείων (δηλαδή μέσω εφορίας)...

αρα . .λογικό συμπέρασμα . .πλήρωσε την να μην σου έρθει μετα από χρόνια με τόκους και προσαυξήσεις...

spermsprayer

Μέλος
Εγγρ.
20 Μαΐ 2009
Like
0
Πόντοι
1
και για να επανέλθουμε επί του θέματος, σύμφωνα με τον κώδικα περί δημοσίων εσόδων, οι κλήσεις της δημοτικής αστυνομίας θεωρούνται δημόσιο έσοδο και έχουν την ίδια μεταχειριση με τα άλλα δημόσια έσοδα. Ο δε καταλογισμός των ποσών μετά την ημερομηνάι λήξης τους γίνεται μέσω δημοσίων ταμείων (δηλαδή μέσω εφορίας)...

αρα . .λογικό συμπέρασμα . .πλήρωσε την να μην σου έρθει μετα από χρόνια με τόκους και προσαυξήσεις...

μην την πληρώνεις γιατί κατά πάσα πιθανότητα δεν θα έχει καμία επίπτωση....κι αν σου έρθει μετά από χρόνια, στην χειρότερη περίπτωση θα πληρώσεις το ίδιο -αποπληθωρισμένο πλέον- ποσό.

το ελληνικό κράτος έχει αποδείξει επί δεκαετίες ότι κερδίζει όποιος ΔΕΝ είναι συνεπής (με μετέπειτα ευνοϊκές ρυθμίσεις, χάρισμα χρεών, κλπ)

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.724
Πόντοι
1.306
μην την πληρώνεις γιατί κατά πάσα πιθανότητα δεν θα έχει καμία επίπτωση....κι αν σου έρθει μετά από χρόνια, στην χειρότερη περίπτωση θα πληρώσεις το ίδιο -αποπληθωρισμένο πλέον- ποσό.

το ελληνικό κράτος έχει αποδείξει επί δεκαετίες ότι κερδίζει όποιος ΔΕΝ είναι συνεπής (με μετέπειτα ευνοϊκές ρυθμίσεις, χάρισμα χρεών, κλπ)

αδελφέ .. επειδή σφίξανε οι κώλοι το δημόσιο κυνηγάει και την δεκάρα... το ίδιο θα αρχίσουν και οι δημόσιοι υπάλληλοι γιατί αλλιώς δεν θα έχει μηνιάτικο...

tenniskiller

Μέλος
Εγγρ.
31 Ιουλ 2007
Κριτικές
1
Like
42
Πόντοι
16
Και εγω απληρωτη κληση εχω και τους εχω γραψει κανονικα.
Καποτε στειλανε χαρτι μετα απο 6 χρονια για παλια οφειλη χωρις προσαυξησεις και παλι τα ιδια.
Αυτοι παρακαλανε να τους δωσουν κανενα φραγκο απο τους δημους που ειναι ολοι καταχρεωμενοι.

tenniskiller

Μέλος
Εγγρ.
31 Ιουλ 2007
Κριτικές
1
Like
42
Πόντοι
16
Μην πληρωνετε ρε,δεν υπαρχουν λεφτα.
το λενε και οι ιδιοι,μην φοβαστε δεν θα σας βαλουν φυλακη γι αυτο.
Απο την στιγμη που χρωσταει το κρατος που να τα βρουμε εμεις.

tenniskiller

Μέλος
Εγγρ.
31 Ιουλ 2007
Κριτικές
1
Like
42
Πόντοι
16
Υπαρχει και η ρυθμιση,μην ξεχναμε!
Θα τα δινουμε σε δοσεις σε λιγα χρονια ολα,σαν τον Κωτσοβολο.

tenniskiller

Μέλος
Εγγρ.
31 Ιουλ 2007
Κριτικές
1
Like
42
Πόντοι
16
Κληση σε 12 ατοκες δοσεις!

θάνατος

Μέλος
Εγγρ.
1 Μαρ 2009
Like
5
Πόντοι
6
Nα εξηγησω εδω στους φιλους η δημοτικη αστυνομια δεν ειναι μονο για την σταθμευση, εχει ΠΛΗΡΕΣ δικαιωμα να σε γραψει για οποιαδηποτε παραβιαση του Κ.Ο.Κ δηλαδη εχει τα δικαιωματα της Τροχαιας.Αυτο πρεπει να καταλαβουμε ολοι.Εαν καποιους τους γραψανε για παρανομη σταθμευση / διελευση ατομων Αμεα, τοτε καλα να κανουν να την πληρωσουν και να βαλουν μυαλο.Αυτο ειναι οτι χειροτερο για μενα. Sύμφωνα  με τον νέο ΚΟΚ, όλα τα πρόστιμα που προβλέπονται απ' αυτόν  χαρακτηρίζονται ως Διοικητικά. Ο χαρακτηρισμός αυτός είναι πολύ σημαντικός, καθώς η όποιες αντιρρήσεις, ως προς τη σωστή ή μη εφαρμογή των διατάξεων, υπάγονται στα διοικητικά δικαστήρια, δηλ. ο πολίτης έχει να κάνει με το ίδιο το κράτος. Η διαδικασία πληρωμής τώρα έχει τα εξής στάδια :
1) πληρωμή μέσα στο χρονικό όριο των 10 ημερών, έχεις έκπτωση 50%, επί της συνολικής αξίας του προστίμου.
2) μετά τη παρέλευση των 10 ημερών, περιθώριο 2 μηνών να πληρωθεί στον ΟΤΑ, υπέρ του οποίου είναι η πράξη επιβολής προστίμου.
3) μετά τη παρέλευση και των 2 μηνών ο ΟΤΑ, συντάσσει χρηματικούς καταλόγους και τα αποστέλλει, βάση του ΑΦΜ, στην αρμόδια ΔΟΥ για επικύρωση και είσπραξη.
4) όλα τα ανωτέρω ισχύουν για πρόστιμα που έχουν επιβληθεί υπέρ ΟΤΑ, σε περίπτωση ΔΟΥ ή ΤΕΚΑΕΑ αρμόδια για την είσπραξη και μόνο, είναι η ΔΟΥ, χωρίς καμία έκπτωση. 

σε περίπτωση δε που ο παραβάτης έχει αντιρρήσεις μπορεί σε 3 ημέρες από την επίδοση του προστίμου να εμφανιστεί στον προϊστάμενο του υπαλλήλου να την εξέδωσε και να υποβάλει τις αντιρρήσεις του, ο οποίος μόνο σε  αρνητική απάντηση είναι υποχρεωμένος να την αιτιολογήσει επαρκώς. ακολούθως μπορεί να καταφύγει, σε 60 ημέρες, στα διοικητικά δικαστήρια για την διερεύνηση της εγκυρότητας της πράξεως, με ότι συνεπάγεται αυτό π.χ. πληρωμή δικηγόρου, χρονικό περιθώριο έκδοσης απόφασης κ.α.

Λυσεις:

Η πιο απλη, δεν πληρωνετε τις κλησεις (εμενα μου εστειλαν 2η
ειδοποιηση μετα απο 12 χρονια!!!)
Στα ιχ βαζετε τα νουμερα μεσα απο το παμπριζ ωστε να φαινονται αλλα να
μην μπορουν να τα παρουν
Αν σας παρουν τις πινακιδες πηγαινετε και δηλωστε κλοπη πινακιδων στην
αστυνομια παρτε χαρτι και βγαλτε καινουργιες στο υπουργειο.

ΕΡΧΕΤΑΙ ΠΙΟ ΦΘΗΝΑ ΑΠΟ ΤΟ ΝΑ ΠΛΗΡΩΣΕΤΕ ΤΗΝ ΚΛΗΣΗ

Παρακαλω διαδωστε αυτο το ποστ. Ας βρουν τα λαμογια οι δημαρχοι αλλο
τροπο να γεμισουν τα ταμεια τους.

rogue

Μέλος
Εγγρ.
30 Αυγ 2005
Like
38
Πόντοι
0
Έχω κλήσεις τις Δημοτικής Αστυνομίας από το 2000-2001...

Κάθε χρόνο μου στέλνουν ειδοποίηση να τις πληρώσω και κάθε χρόνο παίρνουν τα @@ μου... :2funny:

Έχω φίλους και στην Δημοτική Αστυνομία και στην Αστυνομία.... Όλοι μου λένε το ίδιο πράγμα... Να μην ασχολούμαι... Μόνο τις κλήησεις τις τροχαίας και όσο πιο άμεσα μπορώ....

hitman21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
29 Απρ 2008
Κριτικές
2
Like
13
Πόντοι
166
γραψτε την στα παπαρια σας..
εγω εχω απληρωτες καλοκαιρινες απο περσυ που'χα ανεβει σαλονικη,
απο πατρα και απο αθηνα φυσικα...

Επισκέπτης
Εγω μονο ενα θα πω... Ειστε βαθια γελασμενοι!!!!!!

Μαλακιες ειναι αυτα που λετε...   Η πουτσα θα ειναι πιο μετα...

Εχω παθει και εχω μαθει!!!!!!

Μετα απο 7-8 χρονια περιπου απληρωτη κληση της Δ.Α και μου ηρθε μπουγιουρντι!!!! Απο 15.000 που ηταν η κληση να πληρωσω περι τις 350.000 χιλιαδες δραχμουλες, και μου ειχε ερθει ο ουρανος σφοντυλι

Δεν είδα να δηλώνεις συμμετοχή..

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom