Νέα

Κλήσεις δημοτικής αστυνομίας

• Μέλος που άνοιξε το νήμα free
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 122
  • Εμφανίσεις 8K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

greece

Μέλος
Εγγρ.
31 Μαρ 2006
Like
1
Πόντοι
0
Αντί να καθαρίσουν κανένα κάδο, στέλνουν και κόβουν κλήσεις. Άσε που δεν υπάρχουν parking

bene

Μέλος
Εγγρ.
7 Δεκ 2005
Κριτικές
1
Like
9
Πόντοι
6
εχω απειρες απληρωτες κλησεις δημοτικης αστυνομιας και μερικες απο τροχαια..μπαινω λεωφοριολωριδα καθε μερα και δακτυλιο και παρκαρω οπου γουσταρω.εχω παρει πινακιδες με κλιπακια και τις βγαζω εντελως σε καθε παρανομο παρκαρισμα φροντιζοντας να κολαω το μπροστα μερος του αυτοκινητου σε κολωνες ή τοιχους ωστε να μην μπορουν να μου το σηκωσουν.

να πανε να γαμηθουν ολοι οι δημομπατσοι και ειδικα ο καριολης που περσι ενω ειχα παρκαρει νομιμοτατα στη ραφηνα οχι στο λιμανι αλλα επανω σε στενακι, μου εκοψε 5 κλησεις (παρκαρα παρασκευη το πηρα κυριακη)

σας κατουραω ολους !

tenniskiller

Μέλος
Εγγρ.
31 Ιουλ 2007
Κριτικές
1
Like
42
Πόντοι
16
εχω απειρες απληρωτες κλησεις δημοτικης αστυνομιας και μερικες απο τροχαια..μπαινω λεωφοριολωριδα καθε μερα και δακτυλιο και παρκαρω οπου γουσταρω.εχω παρει πινακιδες με κλιπακια και τις βγαζω εντελως σε καθε παρανομο παρκαρισμα φροντιζοντας να κολαω το μπροστα μερος του αυτοκινητου σε κολωνες ή τοιχους ωστε να μην μπορουν να μου το σηκωσουν.

να πανε να γαμηθουν ολοι οι δημομπατσοι και ειδικα ο καριολης που περσι ενω ειχα παρκαρει νομιμοτατα στη ραφηνα οχι στο λιμανι αλλα επανω σε στενακι, μου εκοψε 5 κλησεις (παρκαρα παρασκευη το πηρα κυριακη)

σας κατουραω ολους !
Ωραιος,εσυ εισαι ειδικος στο ειδος!

tenniskiller

Μέλος
Εγγρ.
31 Ιουλ 2007
Κριτικές
1
Like
42
Πόντοι
16
Εγω οταν παω σε μερος που τους εχουν γραψει κανω το κλασικο.
Παιρνω κληση απο αλλο αυτοκινητο γραμμενο και την βαζω στο δικο μου!

tenniskiller

Μέλος
Εγγρ.
31 Ιουλ 2007
Κριτικές
1
Like
42
Πόντοι
16
Nα εξηγησω εδω στους φιλους η δημοτικη αστυνομια δεν ειναι μονο για την σταθμευση, εχει ΠΛΗΡΕΣ δικαιωμα να σε γραψει για οποιαδηποτε παραβιαση του Κ.Ο.Κ δηλαδη εχει τα δικαιωματα της Τροχαιας.Αυτο πρεπει να καταλαβουμε ολοι.Εαν καποιους τους γραψανε για παρανομη σταθμευση / διελευση ατομων Αμεα, τοτε καλα να κανουν να την πληρωσουν και να βαλουν μυαλο.Αυτο ειναι οτι χειροτερο για μενα. Sύμφωνα  με τον νέο ΚΟΚ, όλα τα πρόστιμα που προβλέπονται απ' αυτόν  χαρακτηρίζονται ως Διοικητικά. Ο χαρακτηρισμός αυτός είναι πολύ σημαντικός, καθώς η όποιες αντιρρήσεις, ως προς τη σωστή ή μη εφαρμογή των διατάξεων, υπάγονται στα διοικητικά δικαστήρια, δηλ. ο πολίτης έχει να κάνει με το ίδιο το κράτος. Η διαδικασία πληρωμής τώρα έχει τα εξής στάδια :
1) πληρωμή μέσα στο χρονικό όριο των 10 ημερών, έχεις έκπτωση 50%, επί της συνολικής αξίας του προστίμου.
2) μετά τη παρέλευση των 10 ημερών, περιθώριο 2 μηνών να πληρωθεί στον ΟΤΑ, υπέρ του οποίου είναι η πράξη επιβολής προστίμου.
3) μετά τη παρέλευση και των 2 μηνών ο ΟΤΑ, συντάσσει χρηματικούς καταλόγους και τα αποστέλλει, βάση του ΑΦΜ, στην αρμόδια ΔΟΥ για επικύρωση και είσπραξη.
4) όλα τα ανωτέρω ισχύουν για πρόστιμα που έχουν επιβληθεί υπέρ ΟΤΑ, σε περίπτωση ΔΟΥ ή ΤΕΚΑΕΑ αρμόδια για την είσπραξη και μόνο, είναι η ΔΟΥ, χωρίς καμία έκπτωση. 

σε περίπτωση δε που ο παραβάτης έχει αντιρρήσεις μπορεί σε 3 ημέρες από την επίδοση του προστίμου να εμφανιστεί στον προϊστάμενο του υπαλλήλου να την εξέδωσε και να υποβάλει τις αντιρρήσεις του, ο οποίος μόνο σε  αρνητική απάντηση είναι υποχρεωμένος να την αιτιολογήσει επαρκώς. ακολούθως μπορεί να καταφύγει, σε 60 ημέρες, στα διοικητικά δικαστήρια για την διερεύνηση της εγκυρότητας της πράξεως, με ότι συνεπάγεται αυτό π.χ. πληρωμή δικηγόρου, χρονικό περιθώριο έκδοσης απόφασης κ.α.

Λυσεις:

Η πιο απλη, δεν πληρωνετε τις κλησεις (εμενα μου εστειλαν 2η
ειδοποιηση μετα απο 12 χρονια!!!)
Στα ιχ βαζετε τα νουμερα μεσα απο το παμπριζ ωστε να φαινονται αλλα να
μην μπορουν να τα παρουν
Αν σας παρουν τις πινακιδες πηγαινετε και δηλωστε κλοπη πινακιδων στην
αστυνομια παρτε χαρτι και βγαλτε καινουργιες στο υπουργειο.

ΕΡΧΕΤΑΙ ΠΙΟ ΦΘΗΝΑ ΑΠΟ ΤΟ ΝΑ ΠΛΗΡΩΣΕΤΕ ΤΗΝ ΚΛΗΣΗ

Παρακαλω διαδωστε αυτο το ποστ. Ας βρουν τα λαμογια οι δημαρχοι αλλο
τροπο να γεμισουν τα ταμεια τους.
Πολυ σωστα αυτα που γραφεις εκτος του οτι οι υπαλληλοι της δημοτικης αστυνομιας ειναι οπως και της τροχαιας.
Της τροχαιας εχουν αλλη βαρυτητα και σε πανε δικαστικως και μετα εφορια.
Του δημου αργουνε χαρακτηριστικα,μετα αθανατων θα τα παρουν.

tenniskiller

Μέλος
Εγγρ.
31 Ιουλ 2007
Κριτικές
1
Like
42
Πόντοι
16
Συμπερασμα οι μαλακες πληρωνουν και οι εξυπνοι την γλυτωνουν και ξεχνιεται το γεγονος!

bullet73

Μέλος
Εγγρ.
21 Οκτ 2006
Like
41
Πόντοι
1
καλησπερα παιδια

εχω μια απορια και θα ηθελα τη βοηθια σας

στο δρομο κατω απο το σπιτι μου γηνεται λαικη
αλλα απο τη μια μερια του δρομου και δεν εχει ουτε απαγορευτικο για παρκαρισμα ουτε ταμπελα οτι γηνεται λαικη.
το προβλιμα ειναι το εξεις
την προηγουμενη βδομαδα εγραψε η δημοτικη αστηνομια τα αυτοκηνιτα που ηταν στο δρομο
(η κητρινη γραμη ηταν απεναντι και οχι εκει που ηταν τα αυτοκηνιτα)
το βλεπω λαθος και εχω σκοπο να παρκαρω εσκεμενα εκει και μολις ερθουν οι δημοτικοι αστυνομοι να γηνει της πουτανας

τι λετε να το κανω η θα βγαλω κανα νταλκα¨?
ξεχασα να αναφερω οτι το αμαξι ενοσ λαικατζη που ηταν παρκαρισμενο εκει δεν το εγραψαν με την αιτιολογια οτι δουλεβει εκει

ακουω αποψεις

Ψωριάρης

Μέλος
Εγγρ.
17 Δεκ 2007
Κριτικές
9
Like
23
Πόντοι
16
Δεν τους έχουν απολύσει ακόμα αυτούς ?

baros

Ανώτερος
Εγγρ.
20 Ιαν 2010
Κριτικές
31
Like
13.299
Πόντοι
5.097
καλησπερα παιδια

εχω μια απορια και θα ηθελα τη βοηθια σας

στο δρομο κατω απο το σπιτι μου γηνεται λαικη
αλλα απο τη μια μερια του δρομου και δεν εχει ουτε απαγορευτικο για παρκαρισμα ουτε ταμπελα οτι γηνεται λαικη.
το προβλιμα ειναι το εξεις
την προηγουμενη βδομαδα εγραψε η δημοτικη αστηνομια τα αυτοκηνιτα που ηταν στο δρομο
(η κητρινη γραμη ηταν απεναντι και οχι εκει που ηταν τα αυτοκηνιτα)
το βλεπω λαθος και εχω σκοπο να παρκαρω εσκεμενα εκει και μολις ερθουν οι δημοτικοι αστυνομοι να γηνει της πουτανας

τι λετε να το κανω η θα βγαλω κανα νταλκα¨?
ξεχασα να αναφερω οτι το αμαξι ενοσ λαικατζη που ηταν παρκαρισμενο εκει δεν το εγραψαν με την αιτιολογια οτι δουλεβει εκει

ακουω αποψεις
οταν γινεται λαικη κλεινη ολος ο δρομος οχι ο μισος βεβαια ειναι υποχρεωμενοι απο την προηγουμενη μερα να βαλουν κορδελες και ειδοποιησεις οτι γινεται λαικη.

francesco

Σεβαστός
Εγγρ.
23 Ιαν 2007
Κριτικές
13
Like
1
Πόντοι
2.007
Έχω κλήσεις τις Δημοτικής Αστυνομίας από το 2000-2001...

Κάθε χρόνο μου στέλνουν ειδοποίηση να τις πληρώσω και κάθε χρόνο παίρνουν τα @@ μου... :2funny:

Έχω φίλους και στην Δημοτική Αστυνομία και στην Αστυνομία.... Όλοι μου λένε το ίδιο πράγμα... Να μην ασχολούμαι... Μόνο τις κλήησεις τις τροχαίας και όσο πιο άμεσα μπορώ....
Και γω εχω μεσο στην Αστυνομια και μου σβηνει ολες τις κλησεις!!
Οταν του παω το χαρτακι με την κληση το παιρνει και το πεταει στα σκουπιδια!!!
Ο ανθρωπος ειναι και καλος φιλος του πατερα μου.

baros

Ανώτερος
Εγγρ.
20 Ιαν 2010
Κριτικές
31
Like
13.299
Πόντοι
5.097
ναι ρε φωναχτε το και μετα κλαιγεσται επειδη κοπηκε το σβησιμο των κλησεων,αυτη η περηφανια του ελληνα και καλα εγω τις σβηνω εχουν φερει τα πραγματα εδω.
για πηγαινε τωρα να σβησεις κληση εχουν δυσκολεψει πολυ τα πραγματα.

bullet73

Μέλος
Εγγρ.
21 Οκτ 2006
Like
41
Πόντοι
1
κορδελεσ εχει μονο απο τη μια μερια και μαλιστα απο την απεναντι μερια τησ πηλοτης μου αλλα τα παλικαρια παρκαρουν απεναντι απο τους παγκουσ τους τα αυτοκηνιτα τους και δεν μπωρω να βγαλω η να βαλω το αμαξι μου
βασικα το παιχνιδι ειναι για για να παρκαρουν οι τιποι τα αυτοκηνιτα τους απεναντι απο τους παγκουσ τους και για να βαζουν εμπορευμα απο την απεναντι μερια

baros

Ανώτερος
Εγγρ.
20 Ιαν 2010
Κριτικές
31
Like
13.299
Πόντοι
5.097
κορδελεσ εχει μονο απο τη μια μερια και μαλιστα απο την απεναντι μερια τησ πηλοτης μου αλλα τα παλικαρια παρκαρουν απεναντι απο τους παγκουσ τους τα αυτοκηνιτα τους και δεν μπωρω να βγαλω η να βαλω το αμαξι μου
βασικα το παιχνιδι ειναι για για να παρκαρουν οι τιποι τα αυτοκηνιτα τους απεναντι απο τους παγκουσ τους και για να βαζουν εμπορευμα απο την απεναντι μερια
δεν εχει παγκους δεξια αριστερα :think:που γινεται αυτο το βασικο θεμα ειναι μακρια απο τις λαικες γινονται ζημιες και απο τους μαλακες του λαικατζηδες που οδηγανε τα φορτηγα λες και ειναι μινι κουπερ και απο τα καροτσια.

francesco

Σεβαστός
Εγγρ.
23 Ιαν 2007
Κριτικές
13
Like
1
Πόντοι
2.007
ναι ρε φωναχτε το και μετα κλαιγεσται επειδη κοπηκε το σβησιμο των κλησεων,αυτη η περηφανια του ελληνα και καλα εγω τις σβηνω εχουν φερει τα πραγματα εδω.
για πηγαινε τωρα να σβησεις κληση εχουν δυσκολεψει πολυ τα πραγματα.
Πριν 3 μηνες εσβησα την τελευταια μου κληση!!
Η μονη φορα που δεν μου μπορουσε να μου σβησει κληση ηταν το '07 οταν παραβιασατο κοκκινο
και δεν ειχα μαζι μου το διπλωμα.Ειχα πληρωσει 300 ευρω τοτε προστιμο,η μοναδικη φορα
που δεν μπορεσε να κανει κατι,εκτοτε μου εχει σβησει καμια 10αρια κλησεις!!

ektor lopez

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
53
Πόντοι
366

οταν ερθει η στιγμη να τα πληρωσει αναδρομικα θα κοπουν και οι καλημερες και οι φιλιες χαχαααχαχα

bullet73

Μέλος
Εγγρ.
21 Οκτ 2006
Like
41
Πόντοι
1
δεν εχει παγκους δεξια αριστερα :think:που γινεται αυτο το βασικο θεμα ειναι μακρια απο τις λαικες γινονται ζημιες και απο τους μαλακες του λαικατζηδες που οδηγανε τα φορτηγα λες και ειναι μινι κουπερ και απο τα καροτσια.

το ξερω
βασικα ναι εχει παγκους μονο απο τη μια μερια και δεν εχει καθολου απαγορευτικα και κορδελες βαζουν μονο απο τη μερια που εχει παγκους
εγω προσωπικα δεν εχω προβλημα απο τη πηλωτη μου βγενω με λιγο ζορι
αλλα μου τη σπαει η μαγκια τους που θελουν τον απεναντι χωρο για παρκιν και φερνουν τη δημοτικη αστυνομια για να γραφει τα αυτοκηνιτα που παρκαρουν απεναντι
ειναι σωστο αυτο ? εχουν το δικαιομα ?

baros

Ανώτερος
Εγγρ.
20 Ιαν 2010
Κριτικές
31
Like
13.299
Πόντοι
5.097
το ξερω
βασικα ναι εχει παγκους μονο απο τη μια μερια και δεν εχει καθολου απαγορευτικα και κορδελες βαζουν μονο απο τη μερια που εχει παγκους
εγω προσωπικα δεν εχω προβλημα απο τη πηλωτη μου βγενω με λιγο ζορι
αλλα μου τη σπαει η μαγκια τους που θελουν τον απεναντι χωρο για παρκιν και φερνουν τη δημοτικη αστυνομια για να γραφει τα αυτοκηνιτα που παρκαρουν απεναντι
ειναι σωστο αυτο ? εχουν το δικαιομα ?
δεν υπαρχει διαχωρισμος η ειναι ολα παρανομα η κανενα αλλα υπαρχει το συνηθειο οι λαικατζηδες να παρκαρουν τα φορτηγα τους η πισω απο τον παγκο τους η διπλα αν εχουν χωρο ειναι μπρδεμα αστα το μονο που μπορει να γινει ειναι να παρκαρεται ολοι στην πλευρα του δρομου το πρωι και να τα παρεται μετα απο λιγο πριν ερθει η δημοτικη ετσι ωστε να αναγκαστουνε να παρκαρουν αλλου τα φορτηγα τους.

bullet73

Μέλος
Εγγρ.
21 Οκτ 2006
Like
41
Πόντοι
1
μα αφου δεν εχει καπιο απαγορευτικο γιατι να μην παρκαρουμε ?
και δεν ειναι μονο τα φορτιγα τους
ιδικα αυτος με τα λουλουδια κανει βητρινα απεναντι απο τον παγκο του σε χωρο που δεν του ανηκει και πισω απο τους παγκουσ τους πανω στο πεζοδρομιο (ειναι φαρδι)
βαζουν φορτιγακια και δεν μπορουν να περασουν πεζοι
επιτρεπετε το παρκαρισμα πανω στο πεζοδρομιο ?

xistis

Σεβαστός
Εγγρ.
18 Αυγ 2007
Κριτικές
12
Like
0
Πόντοι
1.240
Γαμω τα παντα ... κατεβηκα κεντρο στη για 5 λεπτα αφησα τη μηχανη εκει που ειχε εκατονταδες μοτο και εφαγα 80 κληση γιατι εκει λεει ειναι για μονιμους κατοικους....... αι στο διαολο επιτελους

dimitrisniva

Μέλος
Εγγρ.
8 Ιουλ 2009
Like
3
Πόντοι
16
Απο την στιγμη που δεν εισται παρανομα σταθμευμενοι κατα τον κοκ ειναι παρανομο να σας γραψουν...σκιστε της κλισεις και πεταμα δεν μπορουν να κανουν τιποτα και το ξερουν..απλα της κοβουν και οποιος ψαρωσει ψαρωσε..

Μην ξεχνατε οτι ολα τα οχηματα πληρωνουν τελη κυκλοφοριας κ σταθμευσης,αυτο σημενει οτι μπορουν να παρκαρουν και να κινουνται οπουδιποτε επιτρεπεται απο τον κοκ.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom