Νέα

Κλήσεις δημοτικής αστυνομίας

• Μέλος που άνοιξε το νήμα free
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 122
  • Εμφανίσεις 8K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

PATHFINDER

Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουλ 2006
Κριτικές
4
Like
32
Πόντοι
16
όπου δουν αυτοκίνητο είτε σε πεζοδρόμιο,είτε σε ράμπα αναπήρων το ζωγραφίζουν και μερικές φορές του παίρνουν και τις πινακίδες.
Το "ζωγραφίζουν" και μερικές φορές του παίρνουν και τις πινακίδες? Να του ΒΑΛΟΥΝ ΦΩΤΙΑ θα έπρεπε!!!

Διότι το ΓΑΙΔΟΥΡΙ που πάρκαρε επάνω στο πεζοδρόμιο και δεν σέβεται τους πεζούς συμπολίτες του ή ο ΑΝΑΙΣΘΗΤΟΣ που δεν νιώθει τον πόνο του αναπήρου, είναι οι χειρότερες περιπτώσεις οδηγών.

stevestar

Μέλος
Εγγρ.
2 Νοε 2006
Κριτικές
1
Like
6
Πόντοι
1
Το "ζωγραφίζουν" και μερικές φορές του παίρνουν και τις πινακίδες? Να του ΒΑΛΟΥΝ ΦΩΤΙΑ θα έπρεπε!!!

Διότι το ΓΑΙΔΟΥΡΙ που πάρκαρε επάνω στο πεζοδρόμιο και δεν σέβεται τους πεζούς συμπολίτες του ή ο ΑΝΑΙΣΘΗΤΟΣ που δεν νιώθει τον πόνο του αναπήρου, είναι οι χειρότερες περιπτώσεις οδηγών.

ετσι, πεστα μεγαλε. Ξερεις πολλοι απο αυτους που κανουν τετοιες παπαριες ειναι οι ιδιοι που εχουν το θρασος να διαμαρτυρονται οτι οι μπατσοι ειναι αγενεις και δεν πληρωνουν καμια κληση γιατι τους γραφουν ολους και ολα.

teras1956

Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2006
Like
11
Πόντοι
16
Αυτά τα πουστόπαιδα οι δημοτόμπατσοι και οι δημοτομπατσίνες κόβουν βόλτες όλη μέρα στην περιοχή ευθύνης τους με ένα χάρτη στο χέρι και όπου δουν αυτοκίνητο είτε σε πεζοδρόμιο,είτε σε ράμπα αναπήρων το ζωγραφίζουν και μερικές φορές του παίρνουν και τις πινακίδες.Δεν γράφουν όλα τα αυτοκίνητα όμως κι ας είναι παράνομα.Όχι!Έχουν λίστα με αριθμούς κυκλοφορίας ώστε να ξέρουν τι να γράψουν,γιατί ο εκάστοτε δήμαρχος θέλει να είναι καλυμμένος και για τις επόμενες εκλογές!Το παίζουν και αρχηγόπουλα κιόλας γιατί υιοθετούν κι αυτοί τη νοοτροπία των κρατικών μπάτσων.Τα ίδια σκατά είναι...

αμα το δείτε αυτό να γίνεται πλησιάστε τους και υποχρεώστε να γράψουν όλους αλλιώς απειληστε τους με καταγγελία για χρηματισμό.. τό έκανα μιά φορά με κανονικούς μπάτσους που έγραψαν μόνο εμένα και ένα άλλο παρκαρισμένο αυτοκίνητο (μετά από τηλεφώνημα ρουφιάνου της γειτονιάς) με αποτέλεσμα να γράψουν ακόμη 17 τεμάχια και μεταξύ αυτών και το αυτοκίνητο του ρουφιάνου (άκουσ ανα διαμαρτύρετε και να λέει στον μπάτσο. μας εγώ σας φώναξα εμένα γράψατε?)

teras1956

Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2006
Like
11
Πόντοι
16
μεταξύ μας βέβαια καλά μου κάναν γιατί έκλεινα τελείως την διάβαση.

vothros

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Απρ 2007
Κριτικές
3
Like
5
Πόντοι
166

στιν ελαδα απαγορεβοντε η πεζι ,φενετε οτι ισε ανθελινασ

SpermBob

Τιμημένος
Εγγρ.
15 Σεπ 2005
Κριτικές
4
Like
28
Πόντοι
16
Η Δημοτική Αστυνομία μπορεί και κόβει κλησεις και είναι 100% νομικά κατοχυρωμένη.
Μέχρι και πινακίδες μπορεί να πάρει.

Όσοι δεν ξέρετε, μην λέτε μαλακίες και μην παίρνετε και άλλους στον λαιμό σας.

Το νομικό πλαίσιο εδώ:

jhonny64

Σεβαστός
Εγγρ.
31 Μαρ 2007
Like
2.738
Πόντοι
1.306
ουστ σε ολες της στολες

και σε αυτη την στολη?? 
flirtynurse.jpg
  :2funny:

amjik

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Μαΐ 2008
Κριτικές
61
Like
43.347
Πόντοι
22.785
εχι νορεα κοριτσια ι διμοτικι
αστινομια

thessal

Μέλος
Εγγρ.
17 Αυγ 2007
Like
18
Πόντοι
1
ΑΝ ΠΑΣ ΣΕ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΚΑΙ ΣΕ ΑΥΤΗ  ΟΥΣΤ,,,,ΟΥΣΤΤΤΤ

alexandros11

Μέλος
Εγγρ.
6 Ιουν 2008
Κριτικές
9
Like
0
Πόντοι
1
ασχετε υπαρχει αποφαση του αρειου παγου που ανακαλει το νομο αυτο κ ως εκ τουτου δεν εχει νομικη ισχυη..ασχετε

PATHFINDER

Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουλ 2006
Κριτικές
4
Like
32
Πόντοι
16
alexandros11, υπάρχει κάποιο σχετικό link για την ανάκληση/ακύρωση/αναθεώρηση του Ν 3542/07?

Σύμφωνα με αυτά που γνωρίζω εγώ, σύμφωνα με το ΠΔ 23 (ΦΕΚ Α` 19/2002), άρθρο 2 σχετικά με τις αρμοδιότητες του ειδικού προσωπικού της Δημοτικής Αστυνομίας και τα καθήκοντα που ασκεί στην παράγραφο 12 αναφέρει τον έλεγχο της τήρησης των διατάξεων που αφορούν την στάθμευση οχημάτων (άρθρο 34 του Ν 2696/1999 KOK, (Α 57). Θεωρώ, πως αν το προσωπικό των κατά τόπους Δημοτικών αστυνομιών ήταν παράνομοι, θα είχε επέμβει εισαγγελέας μέχρι τώρα. Έτσι δεν είναι?

Ο ΚΟΚ - Κώδικας Οδικής Πληροφορίας Ν 2696/1999 όπως τροποποιήθηκε με το Ν 3542/2007, στο άρθρο 34 παράγραφος 11 ορίζει: "...11. Ως παραβάτης των διατάξεων που ρυθμίζουν τη στάθμευση θεωρείται ο οδηγός του οχήματος που καταλαμβάνεται επ’ αυτοφώρω και, σε περίπτωση απουσίας του οδηγού, ο κάτοχος αυτού. Εάν το όχημα ανήκει σε επιχείρηση ενοικιάσεως και είναι μισθωμένο, ως παραβάτης λογίζεται ο μισθωτής που προκύπτει από το μισθωτήριο συμβόλαιο..."

Στο άρθρο 104, παράγραφος 5 ορίζει: "...5. Τα πρόστιμα από τις διοικητικές παραβάσεις του ΚΟΚ, που δεν καταβλήθηκαν εντός της αναφερόμενης προθεσμίας των δύο (2) μηνών, βεβαιώνονται υποχρεωτικά, εντός χρονικού διαστήματος τριών (3) μηνών, από τον οικείο Ο.Τ.Α., στην αρμόδια Δ.Ο.Υ. φορολογίας του παραβάτη. Η βεβαίωση των προστίμων αυτών γίνεται με τη σύνταξη και αποστολή χρηματικών καταλόγων, σύμφωνα με τα οριζόμενα στο άρθρο 58 του π.δ. 16/1989 όπως ισχύει, εισάγονται σε Ειδικό Κωδικό Αριθμό Εσόδου του Κρατικού Προϋπολογισμού, τα δε εισπραττόμενα ποσά, μετά την αφαίρεση των δαπανών είσπραξης, αποδίδονται κατά τετράμηνο στο Υπουργείο Εσωτερικών, Δημόσιας Διοίκησης και Αποκέντρωσης, το οποίο τα διανέμει στους Ο.Τ.Α. με βάση συντελεστές κατανομής, που καθορίζονται με απόφαση του Υπουργού Εσωτερικών, Δημόσιας Διοίκησης και Αποκέντρωσης που εκδίδεται ύστερα από πρόταση της Κεντρικής Ένωσης Δήμων και Κοινοτήτων Ελλάδος..."

Είναι αρκετά μπερδεμένο να πιστέψει κανείς πως ΠΟΛΙΤΗΣ υπάλληλος Δήμου με ασφάλιση ΙΚΑ έχει το δικαίωμα & την αρμοδιότητα να επιβάλει χρηματικά πρόστιμα σε οδηγό/ιδιοκτήτη οχήματος. Είναι απαραίτητο να ερευνηθεί το νομικό πλαίσιο που καλύπτει το θέμα αυτό! Και συν τοις άλλοις, τι θα ισχύει με τα πρόστιμα που επιβλήθηκαν (θεωρητικά) ΝΟΜΙΜΑ πριν ο Ν 3542/07 ανακληθεί/ακυρωθεί/αναθεωρηθεί από τον Άρειο Πάγο εάν τελικά αποδειχτεί πως ο Ν 3542/07 δεν έχει ισχύ σήμερα?

alexandros11

Μέλος
Εγγρ.
6 Ιουν 2008
Κριτικές
9
Like
0
Πόντοι
1
καλως τον φιλο μου!!!λινκ φυσικα κ δεν υπαρχει!!!μπορω ομως να σου περασω το πρωι με μαιλ τι σχετικη αποφαση του αρειου παγου!!!

PATHFINDER

Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουλ 2006
Κριτικές
4
Like
32
Πόντοι
16
καλως τον φιλο μου!!!λινκ φυσικα κ δεν υπαρχει!!!μπορω ομως να σου περασω το πρωι με μαιλ τι σχετικη αποφαση του αρειου παγου!!!
Άντε ρε alexandros11! Μην το στείλεις μόνο σε εμένα. Στείλ' το εδώ public να ενημερωθούν όλοι.

Borg

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιουλ 2008
Like
4
Πόντοι
16
σε αναμονή της απόφασης του Αρείου Πάγου  :hmm:  που επιβεβαιώνει ότι καλά κάνω και τους έχω χεσμένους  :shit:

nikos32p

Μέλος
Εγγρ.
22 Αυγ 2006
Κριτικές
8
Like
60
Πόντοι
1
καλημέρα σε όλους.
Διευκρινίσεις:
1.Υπάρχει έκπτωση 50% αν πληρωθεί σε 10 ωρολογιακές ημέρες.Όχι ΕΡΓΑΣΙΜΕΣ.(Για δήμο+Αστυνομία)
2.Σε περίπτωση μή καταβολής προστίμου ,το μόνο που μπορεί να κάνει
ο δήμος είναι σε πάει στα δικαστήρια για 80 € ...που δεν το κανει.
Έχει ψηφιστεί νόμος που απαγορεύει όποιου είδους ΩΦΕΙΛΕΣ προς δήμο να μεταβιβάζονται σε εφορία!!! ΜΗΝ ΨΑΡΩΝΕΤΕ.Αντίθετα οι κλήσεις της τροχαίας μπαίνουν..
Εγώ τις κλήσεις από τον δήμο Αθηναίων τις σκίζω.

stavros51

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
4 Νοε 2005
Like
60
Πόντοι
66
Έχει ψηφιστεί νόμος που απαγορεύει όποιου είδους ΩΦΕΙΛΕΣ προς δήμο να μεταβιβάζονται σε εφορία!!!

Νικος,

Πολύ καλό (και σπουδαίο) είναι αυτό που έγραψες εδώ, αν αληθεύει.

Μήπως μπορείς να μας πληροφορήσεις (ή παραπέμψεις) για το ποιός νόμος είναι αυτός?

Comando_1

Μέλος
Εγγρ.
22 Ιουλ 2008
Like
7
Πόντοι
6
οταν βλεπω ένστολο μου ρχεται να γελασω.
Θυμαμαι οταν ήμουν μικρός 8-10 12 χρονών μπορει και να τους φοβομουν λίγο...τώρα ψαχνω έναν ένστολο απλά να τον σεβαστώ και αντι αυτού..νοιώθω πως είναι κατι σαν τα παιδια των φαναριων...κλαψομούνηδες φοβιτσιάρικα ανθρωπάκια...ίσως τέτοιες βλέπω εγώ...

PATHFINDER

Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουλ 2006
Κριτικές
4
Like
32
Πόντοι
16
Διευκρινίσεις:

1.Υπάρχει έκπτωση 50% αν πληρωθεί σε 10 [size=12pt]ωρολογιακές ημέρες[/size].Όχι ΕΡΓΑΣΙΜΕΣ.(Για δήμο+Αστυνομία)
2.Σε περίπτωση μή καταβολής προστίμου ,το μόνο που μπορεί να κάνει ο δήμος είναι σε πάει στα δικαστήρια για 80 € ...που δεν το κανει.

Έχει ψηφιστεί νόμος που απαγορεύει όποιου είδους ΩΦΕΙΛΕΣ προς δήμο να μεταβιβάζονται σε εφορία!!! ΜΗΝ ΨΑΡΩΝΕΤΕ.Αντίθετα οι κλήσεις της τροχαίας μπαίνουν.. Εγώ τις κλήσεις από τον δήμο Αθηναίων τις σκίζω.
Νικος,

Πολύ καλό (και σπουδαίο) είναι αυτό που έγραψες εδώ, αν αληθεύει.

Μήπως μπορείς να μας πληροφορήσεις (ή παραπέμψεις) για το ποιός νόμος είναι αυτός?
Καλές οι διευκρινήσεις (αν και λίγο πολύ γνωστές), ακόμη καλύτερα όμως θα ήταν να μας έδινες και κάποιο link ή να έκανες copy & paste τον σχετικό Νόμο αν είναι δυνατό ή αν υπάρχει.

Επίσης, στα δικά μου Ελληνικά τα οποία έχω την εντύπωση πως μιλώ σωστά, η προθεσμία καταβολής του προστίμου, μετράται σε "ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΑΚΕΣ" ημέρες! Το προνόμιο χαρακτηρισμού ως "ΩΡΟΛΟΓΙΑΚΕΣ", προς στιγμή το έχουν οι βόμβες - όχι οι ημέρες

:2funny: :2funny: :2funny:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom