Νέα

Κλήσεις δημοτικής αστυνομίας

• Μέλος που άνοιξε το νήμα free
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 122
  • Εμφανίσεις 8K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

condo

Σπουδαίος
Εγγρ.
5 Μαρ 2009
Κριτικές
15
Like
114
Πόντοι
2.945
κακλαμανης: ο καλίτερος δημάρχος που έχει περασει απο το δήμο αθηναίων μακρα.  :rockon:  Ανέπτυξε την δημοτικη αστυνομια για να  :s&m_2: :lheel: :fuck1:  άλλα το μόνο που προσφέρει να κόβει κλήσεις

gatto

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Αυγ 2007
Like
32
Πόντοι
366
Γαμω τα παντα ... κατεβηκα κεντρο στη για 5 λεπτα αφησα τη μηχανη εκει που ειχε εκατονταδες μοτο και εφαγα 80 κληση γιατι εκει λεει ειναι για μονιμους κατοικους....... αι στο διαολο επιτελους
Το επαναφέρανε και στο Θησείο εδώ και κανά δίμηνο το κόλπο....δουλειά δεν έχουν να κάνουν!

Moutzomenios

Μέλος
Εγγρ.
11 Μαΐ 2009
Like
143
Πόντοι
1
Παίδες τι παίζει με αυτό?

Την έφαγα (20 ευρώ) την προηγούμενη εβδομάδα που κατέβηκα με το σκουτεράκι κέντρο Αθήνας και το άφησα για 10 λεπτά στο πεζοδρόμιο.

Άλλος μου λέει θα πάνε μέσω εφορίας, άλλος να την γράψω στα αρχίδια μου και δεν θα γίνει τίποτα.

Πληρώνουμε?
Κάποιος γνώστης?

v1273

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
11 Μαΐ 2021
Κριτικές
7
Like
986
Πόντοι
361

Την έφαγα (20 ευρώ) την προηγούμενη εβδομάδα που κατέβηκα με το σκουτεράκι κέντρο Αθήνας και το άφησα για 10 λεπτά στο πεζοδρόμιο.

Άλλος μου λέει θα πάνε μέσω εφορίας, άλλος να την γράψω στα αρχίδια μου και δεν θα γίνει τίποτα.

Πληρώνουμε?
Κάποιος γνώστης?

αν δεν πληρώσεις πάει εφορία το πρόστιμο νομίζω

PoustisGilf

Μέλος
Εγγρ.
31 Ιουλ 2022
Like
108
Πόντοι
0

Πληρώνουμε?
Κάποιος γνώστης?
Ερχεται με τη εφορια εαν δεν το πληρωσεις αυξημενο.Κοιτα πανω στην κληση εαν υπαρχει εκπτωση οπως υπαρχει σε αλλα κρατη εαν το πληρωσεις εντος συγκεκριμενου χρονικου διαστηματος.

tkinaliss

Ανώτατος
Εγγρ.
26 Μαΐ 2006
Κριτικές
41
Like
9.095
Πόντοι
10.413
Από φιλαράκι που έχει φάει κάμποσες εδώ και χρόνια έχω ακούσει ότι τις αγνοεί και στα αρχίδια του.
Και ότι μέχρι τώρα και 2-3 χρόνια πίσω δεν του έχει εμφανιστεί τίποτα.
Το παίζει και μάγκας δηλαδή.
Αλλά δεν το έχω τεκμηριωμένο.

Moutzomenios

Μέλος
Εγγρ.
11 Μαΐ 2009
Like
143
Πόντοι
1
Ερχεται με τη εφορια εαν δεν το πληρωσεις αυξημενο.Κοιτα πανω στην κληση εαν υπαρχει εκπτωση οπως υπαρχει σε αλλα κρατη εαν το πληρωσεις εντος συγκεκριμενου χρονικου διαστηματος.
Το κοίταξα και δεν έχει έκπτωση.
Αυτό μου την έσπασε και περισσότερο

VaR22

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Ιαν 2016
Κριτικές
1
Like
1.219
Πόντοι
201
Στην εφορία αργεί πολύ να φτάσει και να φανεί σαν βεβαιωμένη ληξιπρόθεσμη οφειλή. Μπορεί να κάνει και 7-8 χρόνια.
Απλώς κάποια στιγμή θα σου μπλοκάρουν το ΑΦΜ και δε θα μπορείς να βγάλεις φορολογική ενημερότητα (και ας μην έχει φανεί στην εφορία).
Μη το ρισκάρεις για 20€. Γιατί θα χρειαστείς ενημερότητα κάποια στιγμή που θα καίγεσαι, και δε θα μπορείς να εκδόσεις.

tkinaliss

Ανώτατος
Εγγρ.
26 Μαΐ 2006
Κριτικές
41
Like
9.095
Πόντοι
10.413
Στην εφορία αργεί πολύ να φτάσει και να φανεί σαν βεβαιωμένη ληξιπρόθεσμη οφειλή. Μπορεί να κάνει και 7-8 χρόνια.
Απλώς κάποια στιγμή θα σου μπλοκάρουν το ΑΦΜ και δε θα μπορείς να βγάλεις φορολογική ενημερότητα (και ας μην έχει φανεί στην εφορία).
Μη το ρισκάρεις για 20€. Γιατί θα χρειαστείς ενημερότητα κάποια στιγμή που θα καίγεσαι, και δε θα μπορείς να εκδόσεις.
Για αυτό ο φίλος μου το παίζει μάγκας?
Πάντως τα 7-8 χρόνια ακούγονται πολλά.
Και εάν έρχεται μετά από τόσα χρόνια, τα 20 ευρώ πόσο θα έχουν γίνει με τόκους ή επιπλέον ποινή ?

VaR22

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Ιαν 2016
Κριτικές
1
Like
1.219
Πόντοι
201
Δεν έχει επιπλέον ποινή. Απλώς θα παίρνει προσαύξηση. Για τις απλές οφειλές η προσαύξηση είναι 0,73% το μήνα. Νομίζω το ίδιο ισχύει και για τα πρόστιμα.

ypotaktikos97

Σπουδαίος
Εγγρ.
1 Απρ 2023
Κριτικές
24
Like
7.870
Πόντοι
3.446

Πληρώνουμε?
Κάποιος γνώστης?
Kαι εγώ εχω ακούσει οτι παει στην εφορια, στην πράξη όμως δεν το εχω δει. Ειχα φάει ενα με το κορονοιο, επειδή δεν ειχα στείλει μήνυμα για να βγω έξω και ποτέ δεν έφτασε στα χέρια μου. Αλλά παρόλα αυτά καλύτερα πλήρωσε το, για 20 ευρώ δεν αξίζει να εχεις θεμα.

Moutzomenios

Μέλος
Εγγρ.
11 Μαΐ 2009
Like
143
Πόντοι
1
Δεν έχει επιπλέον ποινή. Απλώς θα παίρνει προσαύξηση. Για τις απλές οφειλές η προσαύξηση είναι 0,73% το μήνα. Νομίζω το ίδιο ισχύει και για τα πρόστιμα.
Δεν είναι και τρελή προσαύξηση.
Εάν το υπολογιζω σωστά λίγα ευρώ τον χρόνο 2 με 3 θα αυξάνεται

resp

Σπουδαίος
Εγγρ.
5 Μαρ 2023
Like
6.751
Πόντοι
2.356
Από φιλαράκι που έχει φάει κάμποσες εδώ και χρόνια έχω ακούσει ότι τις αγνοεί και στα αρχίδια του.
Δε σου εμφανίζει κάτι. Ουτε στα ζητάει κανείς. Πας να πάρεις φορολογική ενημερότητα και σου λένε σας έχει ο Δήμος χρεωμένο. Και μετά τρέχεις και πληρώνεις με τόκο.

perseas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Νοε 2006
Κριτικές
7
Like
3.910
Πόντοι
736
Νομίζω το μισο είναι .

perseas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Νοε 2006
Κριτικές
7
Like
3.910
Πόντοι
736
Και κρατά την απόδειξη και τον Οκτώβρη που θα έχουμε Δημοτικές εκλογές όταν θα έρθουν να σου πουν ψήφισε το συνδιασμό μας δείξτο και πες τους "τώρα σας έχω ψηφίσει από καιρό" !!
Kαι εγώ εχω ακούσει οτι παει στην εφορια, στην πράξη όμως δεν το εχω δει. Ειχα φάει ενα με το κορονοιο, επειδή δεν ειχα στείλει μήνυμα για να βγω έξω και ποτέ δεν έφτασε στα χέρια μου. Αλλά παρόλα αυτά καλύτερα πλήρωσε το, για 20 ευρώ δεν αξίζει να εχεις θεμα.

trelokotsidou

Μέλος
Εγγρ.
11 Μαρ 2006
Κριτικές
1
Like
398
Πόντοι
26
Άκου τώρα να δεις ιστορία : Φίλος από τα παλιά είχε κάνει νύξη σε ανύποπτο χρόνο (πριν αρκετά χρόνια) για κάποια πρόστιμα που είχε φάει για παράνομο παρκάρισμα εντός της πόλης που μένω (επαρχία).Ο τύπος είχε γενικότερη σταρχιδιστική άποψη για όλα οπότε και όπως είναι φυσικό δεν τα πλήρωσε.Κάποια στιγμή πέρσι το καλοκαίρι βγήκαμε βόλτα μαζί με κάτι άλλα παλικάρια , μαζί και αυτός.Πάνω στην κουβέντα μας ρωτάει φουριόζος εαν μπορούν να τον πάνε δικαστικώς σε περίπτωση μη πληρωμής προστίμου.Το πρόστιμο να μην τα πολυλογώ από 40 κάπου ευρώ είχε καβαλήσει τα 300.Στην αρχή δεν μας είπε οτι ήταν από παλιό πρόστιμο και όταν του είπαμε οτι αποκλείεται να έφαγε 300 ευρώ κλήση για παράνομο παρκάρισμα μας το ξεφούρνησε οτι είναι παλιό πρόστιμο και με τις προσαυξήσεις έφτασε τόσο.
Επί του πρακτέου τώρα τι έχω βγάλει σαν συμπέρασμα : Έχει να κάνει με την οργάνωση του κάθε δήμου το εαν θα σου εμφανίσουν εγκαίρως το πρόστιμο ή θα το αφήσουν ακούσια ή εσκεμμένα και κάποια στιγμή θα το "θυμηθούν".Το "θυμηθούν" έχει να κάνει και με τα οικονομικά ζόρια του κάθε δήμου.Και επειδή τώρα τα κονδύλια που αναλογούν σε κάθε δήμο έχουν πετσοκοφτεί , ο κάθε δήμαρχος προκειμένουν να καλύψει αυτές τις οικονομικές τρύπες θα κοιτάξει να βρει από που μπορεί να μαζέψει χρήμα.Εαν ο δήμος είναι οργανωμένος και κρατάει αρχείο με δημοτικές παραβάσεις τότε κάποια στιγμή δεν το γλυτώνεις το μπιλιετάκι.Πρέπει επίσης να δεις η παραγραφή χρεών σε δήμους για πόσα χρόνια πίσω ισχύει.Όπως και να έχει , επειδή ακριβώς ζούμε σε μπανανία και πρέπει να έχουμε τον ποπό μας καλυμένο ,όποιος δεν γουστάρει να τρέχει σε δικαστήρια προβαίνει στα δέοντα εγκαίρως.

Moutzomenios

Μέλος
Εγγρ.
11 Μαΐ 2009
Like
143
Πόντοι
1
Ωραία, έγινε συγχώνευση θανκς
Δεν είχα δει το παλιό thread

Stories

Νέο!