pussy wagon
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 13 Οκτ 2010
- Κριτικές
- 18
- Like
- 5.571
- Πόντοι
- 1.796
μιχαλιο ηθελα να σου στειλω ενα πμ με ομορφα λογια αλλα ειδα τα εχεις μπλοκαρει
τωρα πως θα γινει το ραβασακι ?
Δεν έχω μπλοκάρει κάτι !...Βασικά δεν έχω αλλάξει καμμία ρύθμιση από τις προτεινόμενες !
Ποιον δουλευεις καλη μου?Δεν έχω μπλοκάρει κάτι !...Βασικά δεν έχω αλλάξει καμμία ρύθμιση από τις προτεινόμενες !
Απλυτός αριστερός και άφραγκος σαν λέμε φτωχός πούστης και άσχημος και κάνεις καμάκι.α τοτε να ξαναδοκιμασω
Εσυ βρισκεις καποια ευχαριστηση στο να ξεφτιλιζεσαι τοσο εμφανως?μιχαλιο ηθελα να σου στειλω ενα πμ με ομορφα λογια αλλα ειδα τα εχεις μπλοκαρει
τωρα πως θα γινει το ραβασακι ?
Μην μπερδευεσαι ρε, τι αριστερος, το διλιτρο τζιπ ειναι αριστερό?Απλυτός αριστερός και άφραγκος σαν λέμε φτωχός πούστης και άσχημος και κάνεις καμάκι.
Βγαίνει και το νίβα δίλιτρο? :S :S :SΜην μπερδευεσαι ρε, τι αριστερος, το διλιτρο τζιπ ειναι αριστερό?
Ναι, ειδα οτι τα εχει μπλοκαρει, αντιληφθηκα οτι κοροιδεύει την κοινωνια, εληξε. Εσυ τι προσπαθεις να αποδειξεις?ωπα τις
πηγες να στειλεις και συ ?χαχα
Απο πού νομιζεις βγαινει το "pussy wagon"?Βγαίνει και το νίβα δίλιτρο? :S :S :S
Επειδή μέχρι τώρα δεν έχω ασχοληθεί καθόλου με τα πμ , τι να κοιτάξω , μήπως είναι αυτό το πρόβλημα ;μου λεει δεν βρεθηκες
Τωρα αδικεις τον εαυτο σου ρε τύπε. Θεωρεις οτι εισαι ενοχλητικος τυπος που στελνει χυδαιοτητες?επειδη δεν θελει διαφοροι ενοχλητικοι τυποι να τις στελνουν χυδαιοτητες δηλαδη κοροιδευει την κοινωνια?