BLITZKRIEGER
Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Οκτ 2017
- Κριτικές
- 4
- Like
- 297
- Πόντοι
- 36
Σύμφωνοι, οπότε λες Αγγλία , δηλ ;
Ιαπωνία λέω. Μπορεί να μην συμπαθούν και πολύ τα σκυλιά αλλά ίσως να χρησιμοποιήσουν το ακίνητο για να στεγάσουν σχολή νίντζα.
Σύμφωνοι, οπότε λες Αγγλία , δηλ ;
Γειά σας , αγαπητοί μπουρδελιάρηδες , καλώς σας βρίσκω ! Με ενδιαφέρει ν' ακούσω τις γνώμες σας για ένα θεματάκι που με απασχολεί αρκετούτσικο καιρό τώρα :
Έχω ένα μικρό ακίνητο στο δήμο Αθηναίων και σκέφτομαι να το μεταβιβάσω με διαθήκη σε κάποια Πρεσβεία . Σκεφτόμουν αυτήν της Ιαπωνίας και αυτήν της Αγγλίας. Και οι δύο είναι νησιωτικές χώρες - είναι ταιριαστές , νομίζω !
Ποιάν θα μου προτείνατε από τις δύο και , αν δε βαριέστε να γράψετε, για ποιόν λόγο ;
Ευχαριστώ εκ των προτέρων !
περιοχη αγιο παντελεημονα οι αντικειμενικες αξιες των σπιτιων εχουν πεσει δραματικα την τελευταια πενταετια
Ε, και οι Άγγλοι και οι Ιάπωνες τα λατρεύουν τα σκυλιά !
γιατί σε πρεσβεία;Τι σε νοιάζει μετά θάνατον τι θα γίνει;Γειά σας , αγαπητοί μπουρδελιάρηδες , καλώς σας βρίσκω ! Με ενδιαφέρει ν' ακούσω τις γνώμες σας για ένα θεματάκι που με απασχολεί αρκετούτσικο καιρό τώρα :
Έχω ένα μικρό ακίνητο στο δήμο Αθηναίων και σκέφτομαι να το μεταβιβάσω με διαθήκη σε κάποια Πρεσβεία . Σκεφτόμουν αυτήν της Ιαπωνίας και αυτήν της Αγγλίας. Και οι δύο είναι νησιωτικές χώρες - είναι ταιριαστές , νομίζω !
Ποιάν θα μου προτείνατε από τις δύο και , αν δε βαριέστε να γράψετε, για ποιόν λόγο ;
Ευχαριστώ εκ των προτέρων !
Ναι αλλά δεν ακουσες ποιος ειναι ο σχεδιασμος τωρα? Θα πεσουν μεν οι αντικειμενικες, αλλά θα αυξηθει ο συντελεστης του ΕΝΦΙΑ ωστε να εισπραττονται τα ιδια χρηματα. Για γατακια τους περασες? Ομολογω κι εγω ποτέ μου δεν καταλαβα γιατι εμποδιζονταν να κατεβασουν τις αντικειμενικες λογω ΕΝΦΙΑ, αφου το θεμα λυνεται πανευκολα με μια αυξηση των συντελεστων.Οι αντικειμενικές, ΔΕΝ έχουν πέσει (δυστυχώς), glaskos.
Οι πραγματικές (εμπορικές) έχουν πέσει.
Τις αντικειμενικές τις ορίζει το Υπ.Οικ., και δεν τις κατεβάζουν (ώστε να ταυτιστούν με τις πραγματικές), γιατί αν το κάνουν θα μειωθεί ο ενφια που πληρώνει ο κόσμος.
Μιλάμε για κράτος-υπόνομο, το "μπουρδέλο" δεν ισχύει, γιατί αν το πεις κράτος-μπουρδέλο αδικείς τα συμπαθή σπιτάκια.
Υπόνομος, και μάλιστα βουλωμένος, δηλαδή άχρηστος.
γιατι μας αγαπανε και θελουν να μας κανουν οικονομια.Ναι αλλά δεν ακουσες ποιος ειναι ο σχεδιασμος τωρα? Θα πεσουν μεν οι αντικειμενικες, αλλά θα αυξηθει ο συντελεστης του ΕΝΦΙΑ ωστε να εισπραττονται τα ιδια χρηματα. Για γατακια τους περασες? Ομολογω κι εγω ποτέ μου δεν καταλαβα γιατι εμποδιζονταν να κατεβασουν τις αντικειμενικες λογω ΕΝΦΙΑ, αφου το θεμα λυνεται πανευκολα με μια αυξηση των συντελεστων.
Υποθετω ομως οτι θα υπαρχει οφελος ως προς την φορολογια μεταβιβασης.γιατι μας αγαπανε και θελουν να μας κανουν οικονομια.
συγκεκριμένα για να μην υπαρχει το στρεβλο όπως λετε ένα ακινητο να κοστιζει 10 και να το λογαριαζει η εφορια για 30 και να αλλαξουν και τους συντελεστες ενφια για να παρουν τα ιδια λεφτα χρειαζονται 2 καινούριοι νομοι, για να ψηφιστουν 2 νεοι νομοι απαιτείται μελετη και υποβολή νομοσχεδιων από ειδικη επιτροπή που θα πληρωθεί εξτρα και ελεγχος από ειδικη επιτροπή μην τυχον ο νεος νομος είναι αντισυνταγματικος και ολες αυτές οι επιτροπες πληρωνονται δεν είναι τζαμπα. ετσι λοιπον μας τα παιρνουν όπως μας τα παιρνουν κάθε χρονο χωρις να μας φορτωσουν και το κοστος 2 νεων νομων για να μας τα παιρνουν παλι τα ιδια. απλα μας κανουν χαρη λοιπον και πρεπει να τους ευχαριστούμε γι αυτό.
σαν να λεμε σε σκοτωνω βάναυσα με μαχαιρι, γιατι να εκσυγχρονιστω παιρνοντας πιστολι για να σε σκοτωσω πολιτισμένα? θα επρεπε να σε ληστεψω πρωτα για να βρω λεφτα για το πιστολι, δεν θα σου αρεσε, αφου παλι το ιδιο θα παθεις στις διαδικασιες θα κολλησουμε?
Στον λογαριασμο της ΔΕΗ νομιζω φαινεται η επιφανεια σε τετραγωνικά μετρα, οχι η αντικειμενικη αξια.Η αντικειμενικη αξια δε φαινεται και στο λογαριασμο της ΔΕΗ; Εδω στα Κατω Πατησια εχει 1100 ευρω το τετραγωνικο. Η εμπορικη αξια βρισκεται στα 300 ευρω αν βρεθει αγοραστης φυσικα. Μιλαμε για ακινητα παλαιοτητας. Η διαφορα ειναι τεραστια και λενε τωρα οτι θα πεσουν οι αντικειμενικες 10%. Γελοιοτητες, η διαφορα παραμενει χαωδης.
Βρηκα προχειρο εναν λογαριασμο της ΔΕΗ απο το διαμερισμα στο Λουτρακι. Εκει που λεει ΤΑΠ γραφει 1250. Αρα ισως ειναι αυτο. Γιατι μετα τη τιμη ζωνης γραφει παλαιοτητα. Και εδω στα Κατω Πατησια γραφει 1100.Στον λογαριασμο της ΔΕΗ νομιζω φαινεται η επιφανεια σε τετραγωνικά μετρα, οχι η αντικειμενικη αξια.
Εχεις δικιο. Το βρηκα κι εγω.Βρηκα προχειρο εναν λογαριασμο της ΔΕΗ απο το διαμερισμα στο Λουτρακι. Εκει που λεει ΤΑΠ γραφει 1250. Αρα ισως ειναι αυτο. Γιατι μετα τη τιμη ζωνης γραφει παλαιοτητα. Και εδω στα Κατω Πατησια γραφει 1100.
Ομολογω κι εγω ποτέ μου δεν καταλαβα γιατι εμποδιζονταν να κατεβασουν τις αντικειμενικες λογω ΕΝΦΙΑ, αφου το θεμα λυνεται πανευκολα με μια αυξηση των συντελεστων.
Για να δειχνουν στους ξενους οτι οι τραπεζες εχουν μεγαλυτερες εγγυησειςΓια γατακια τους περασες? Ομολογω κι εγω ποτέ μου δεν καταλαβα γιατι εμποδιζονταν να κατεβασουν τις αντικειμενικες λογω ΕΝΦΙΑ, αφου το θεμα λυνεται πανευκολα με μια αυξηση των συντελεστων.