Panos 1978
Μέγας
- Εγγρ.
- 14 Δεκ 2022
- Κριτικές
- 15
- Like
- 13.252
- Πόντοι
- 4.496
Καλά τι προσπέρασμα καλό ήταν αυτό??? . Η φώτο τα λέει όλα!
ΟκΜε βρίσκεται στο viber και σας προωθώ φωτογραφίες δεν έχει κάποια αγγελία της η κοπέλα δούλευε μόνη
Εφοσον καποια καποιος κανει επαγγελμα "κοινο" η επικινδυνοτητα ειναι η ιδια,η τιμη δεν καθοριζει τον βαθμο επικινδυνοτητας, αλλα η υπευθυνοτητα που εχει αρχικα απεναντι στον εαυτο του και στους αλλουςΕπίσης εσύ συγκεκριμένα δεν έχεις το δικαίωμα να μιλάς στο νήμα μου .
ΝΑ ΠΑΣ να σχολιάσεις στις κυρίες που τις πληρώνεις 15€ στα μπουρδελα και 50€ στο πεζοδρόμιο και όταν κολλήσεις ,AIDS ΕΔΩ ΘΑ ΜΑΣΤΕ να σου συμπαράσταθουμε . ΟΥΣΤ ψωλιογκο απτά Λίντλ
? Μέγα λάθος ή επικίνδυνοτητα όταν προσέχεις είναι 5% . Για αυτό το λόγο ακριβώς δεν έχω 50€ υπηρεσίες και με ακα@@τα και πρωκτικα ελεύθερα ΚΑΙ. ΚΑΙ . ΚΑΙ ...Εφοσον καποια καποιος κανει επαγγελμα "κοινο" η επικινδυνοτητα ειναι η ιδια,η τιμη δεν καθοριζει τον βαθμο επικινδυνοτητας, αλλα η υπευθυνοτητα που εχει αρχικα απεναντι στον εαυτο του και στους αλλους
Καλύτερα να μην σου τύχει, γιαυτό πρόσεχε τι υπηρεσίες προσφέρεις και όχι το πόσο τις κοστολογείς.? Μέγα λάθος ή επικίνδυνοτητα όταν προσέχεις είναι 5% . Για αυτό το λόγο ακριβώς δεν έχω 50€ υπηρεσίες και με ακα@@τα και πρωκτικα ελεύθερα ΚΑΙ. ΚΑΙ . ΚΑΙ ...
Είμαι στον χώρο με άλλες 5 φίλες ως συνοδοί πολυτέλειας οι εξετάσεις μας πεντακάθαρες.
Αυτό το 5% αν μου τύχει θα το μοιραστώ μαζι σας να είσαι σίγουρος και θα γράψω πώς έγινε και τα συναισθήματα που θα βιώσω.
Δυστυχώς αυτή η νοοτροπία του νέου κόσμου ότι αν έχεις χρήμα είσαι και σωστός άνθρωπος δε μπορώ να την καταλάβω. Πίστεψε με άνθρωποι με 40 ευρώ μεροκάματο είναι πιο άνθρωποι από αυτούς που έχουν κάνα γερό κομπόδεμα από οικογένεια και μπορούν να σε κλείσουν για ένα μήνα όλη μέρα.? Μέγα λάθος ή επικίνδυνοτητα όταν προσέχεις είναι 5% . Για αυτό το λόγο ακριβώς δεν έχω 50€ υπηρεσίες και με ακα@@τα και πρωκτικα ελεύθερα ΚΑΙ. ΚΑΙ . ΚΑΙ ...
Είμαι στον χώρο με άλλες 5 φίλες ως συνοδοί πολυτέλειας οι εξετάσεις μας πεντακάθαρες.
Αυτό το 5% αν μου τύχει θα το μοιραστώ μαζι σας να είσαι σίγουρος και θα γράψω πώς έγινε και τα συναισθήματα που θα βιώσω.
πόσο άκυρο να πηδιέσαι από "φτωχούς & βρωμιάρηδες (που τα μαζεύουν 1-1)"... για 150 ευρα όμως εεε?Δυστυχώς αυτή η νοοτροπία του νέου κόσμου ότι αν έχεις χρήμα είσαι και σωστός άνθρωπος δε μπορώ να την καταλάβω. Πίστεψε με άνθρωποι με 40 ευρώ μεροκάματο είναι πιο άνθρωποι από αυτούς που έχουν κάνα από οικογένεια και μπορούν να σε κλείσουν για ένα μήνα όλη μέρα.
Ακόμα κι εσύ … δυστυχώς ακόμα είσαι ένα παιδί που βγάζει αρκετό χρήμα. Το ότι έχεις δυνατότητα να κλείσεις διακοπές σε ένα πολύ ξενοδοχείο ή να μοστράρει πρώτο τραπέζι πίστα δεν σε κάνει καλύτερο άνθρωπο με έναν κύριο ή κυρία που θα κάτσει στο μπαρ να πιει ένα ποτό με 10 ευρώ.
Μια σωστή σύνοδος πολυτελείας που σέβεται τον εαυτό της την υγεία της κ την ύπαρξη της πρέπει να κάνει εξετάσεις κ όχι μόνο στα λόγια αλλα κ στις πράξεις......Είμαι στον χώρο με άλλες 5 φίλες ως συνοδοί πολυτέλειας οι εξετάσεις μας πεντακάθαρες.
Μάλλον έχεις μπερδευτεί πού κολλάνε όλα αυτά???Δυστυχώς αυτή η νοοτροπία του νέου κόσμου ότι αν έχεις χρήμα είσαι και σωστός άνθρωπος δε μπορώ να την καταλάβω. Πίστεψε με άνθρωποι με 40 ευρώ μεροκάματο είναι πιο άνθρωποι από αυτούς που έχουν κάνα γερό κομπόδεμα από οικογένεια και μπορούν να σε κλείσουν για ένα μήνα όλη μέρα.
Ακόμα κι εσύ … δυστυχώς ακόμα είσαι ένα παιδί που βγάζει αρκετό χρήμα. Το ότι έχεις δυνατότητα να κλείσεις διακοπές σε ένα πολύ ακριβό ξενοδοχείο ή να μοστράρεις πρώτο τραπέζι πίστα δεν σε κάνει καλύτερο άνθρωπο με έναν κύριο ή κυρία που θα κάτσει στο μπαρ να πιει ένα ποτό με 10 ευρώ.
Ξαναδιάβασε και προσπάθησε να καταλάβεις το ρεζουμε αυτών που γράφω. Το πόσα βγάζω πως τα βγάζω ειναι ένα άλλο θέμα. Δεν έκρινα το πως θα το χαλάσεις έκρινα το ότι αν κάποιος έχει να διαθέσει 150 200 500 δε τον κάνει πιο ώριμο , καλό, ευσυνείδητο, πιο άνθρωπο απέναντι σε κάποιος που έχει λεφτά μόνο για ρετσίνα και μπουρδελο.Μάλλον έχεις μπερδευτεί πού κολλάνε όλα αυτά???
150€ ειναι η τιμή για τις υπηρεσίες και ας μην αρέσει να πάνε σε στούντιο των 10€ . Και για αυτό το λόγο το κάνω για να βγάλω λεφτά. Δεν καταλαβαίνω το μυαλό σας μερικών μερικών και καλά θα κάνω και τα πεντάστερά μου να τα ανεβάζω όπου θέλω και τα ποτά μου να τα πληρώνω με 50€ το ποτήρι και τις διακοπές μου θα κάνω και έχω γυρίσει το μισό πλανήτη. Εσύ αν είσαι φτωχός να κάτσεις σπίτι σου γιατί πρέπει να συγκριθείς με μένα και να τα συγκρίνουμε γενικώς όλα και στα 27 μου ΩΣ ΓΥΝΑΙΚΑ ενήλικη στην κοινωνία μέχρι τα 16 είσαι παιδί για όσους δεν ξέρουνε από αριθμητική έχω κάνει παπάδες. Εσυ ας πουμε δουλεύεις μεροκάματογια να βγάλεις ένα άλφα ποσό. Το τι θα το κάνεις θα το επιλέξεις εσύ, θα πας να αγοράσεις ένα smoking με 2000€ θα μπεις στην gucci και θα πάρεις παπούτσια 3.000€ θα γυρίσω να σου πω εγώ καημένο μου αγοράκι δεν ξέρεις γιατί τα χαλάς τα λεφτα. και τι τα κάνεις???? Θέλω να είσαστε ώριμοι άντρες και όταν σχολιάζετε σε κάποια post να έχετε σώας τας φρένας και να ξέρετε γιατί το λέτε. Για όλους ο φόρος εισοδήματος λειτουργεί ως εξής βγάζεις τα λεφτά πληρώνεις το κράτος με το ποσοστό σου και συνεχίζεις να δουλεύεις είτε είναι μαύρα είτε είναι άσπρα και πάντα θα πληρώνεις .
Αν έχεις πάντως ερωτηματικά με τα. Υπαρξιακής φύσεως θέματα κανε μου ένα τηλέφωνο στο 6942511439 και η κουβέντα μας θα τοποθετηθεί ακριβεστατα!!!Ξαναδιάβασε και προσπάθησε να καταλάβεις το ρεζουμε αυτών που γράφω. Το πόσα βγάζω πως τα βγάζω ειναι ένα άλλο θέμα. Δεν έκρινα το πως θα το χαλάσεις έκρινα το ότι αν κάποιος έχει να διαθέσει 150 200 500 δε τον κάνει πιο ώριμο , καλό, ευσυνείδητο, πιο άνθρωπο απέναντι σε κάποιος που έχει λεφτά μόνο για ρετσίνα και μπουρδελο.
Μάθετε να διάβαζε και να σκέφτεστε.
Να ξέρεις πάντως ότι ακόμα κ με 10€ ή 50€ βρίσκεις αξιόλογα άτομα κ με ανθρωπιά κ με όλα. Που αρκετές φορές δε το κάνουν επειδή τους αρέσει αλλά επειδή δε τους έχει δωθεί ευκαιρία να κάνουν κάποιο άλλο επάγγελμα στη ζωή τους (για πολλούς λόγους - άλλο θέμα αυτό). Οπότε ναί, υπάρχει κ μπορείς κ με 10/50/80€ να περάσεις τέλειαΜάλλον έχεις μπερδευτεί πού κολλάνε όλα αυτά???
150€ ειναι η τιμή για τις υπηρεσίες και ας μην αρέσει να πάνε σε στούντιο των 10€ . Και για αυτό το λόγο το κάνω για να βγάλω λεφτά. Δεν καταλαβαίνω το μυαλό σας μερικών μερικών και καλά θα κάνω και τα πεντάστερά μου να τα ανεβάζω όπου θέλω και τα ποτά μου να τα πληρώνω με 50€ το ποτήρι και τις διακοπές μου θα κάνω και έχω γυρίσει το μισό πλανήτη. Εσύ αν είσαι φτωχός να κάτσεις σπίτι σου γιατί πρέπει να συγκριθείς με μένα και να τα συγκρίνουμε γενικώς όλα και στα 27 μου ΩΣ ΓΥΝΑΙΚΑ ενήλικη στην κοινωνία μέχρι τα 16 είσαι παιδί για όσους δεν ξέρουνε από αριθμητική έχω κάνει παπάδες. Εσυ ας πουμε δουλεύεις μεροκάματογια να βγάλεις ένα άλφα ποσό. Το τι θα το κάνεις θα το επιλέξεις εσύ, θα πας να αγοράσεις ένα smoking με 2000€ θα μπεις στην gucci και θα πάρεις παπούτσια 3.000€ θα γυρίσω να σου πω εγώ καημένο μου αγοράκι δεν ξέρεις γιατί τα χαλάς τα λεφτα. και τι τα κάνεις???? Θέλω να είσαστε ώριμοι άντρες και όταν σχολιάζετε σε κάποια post να έχετε σώας τας φρένας και να ξέρετε γιατί το λέτε. Για όλους ο φόρος εισοδήματος λειτουργεί ως εξής βγάζεις τα λεφτά πληρώνεις το κράτος με το ποσοστό σου και συνεχίζεις να δουλεύεις είτε είναι μαύρα είτε είναι άσπρα και πάντα θα πληρώνεις .