Διαγραμμένο μέλος 231027
Μέλος
- Εγγρ.
- 8 Απρ 2023
- Like
- 0
- Πόντοι
- 0
Καλώς όρισες! Σου έχω ταγκάρει άπλυτ@ απροσδιορίστου φύλλου, για τρελλά γούστα.Εδω βλεπουμε μια αναρχοαπλυτη οπως γραφτηκε παραπανω,αν ειναι ετσι ολες του λογου τους μετακομιζω Εξαρχεια χθες...
Καλώς όρισες! Σου έχω ταγκάρει άπλυτ@ απροσδιορίστου φύλλου, για τρελλά γούστα.
Το παρακανες!!Καλώς όρισες! Σου έχω ταγκάρει άπλυτ@ απροσδιορίστου φύλλου, για τρελλά γούστα.
Καυλιααρες μου!!
Τι σκατα ήπιε;;..... και συνεχίζει να το πίνει .................
Εκλογές 2023: Η βαρυσήμαντη πολιτική ανάλυση της Κλέλιας Ρένεση λίγο μετά τα exit poll
Η ηθοποιός σχολίασε το αποτέλεσμα των εκλογών μετά την ανακοίνωση των πρώτων αποτελεσμάτων, μόνο που στο Twitter πολλοί της γράφουν ότι... δεν κατάλαβαν τίποτα!www.protothema.gr
Τι σκατα ήπιε;;
Δικαίωμα ψήφου.......................................
Εκλογές 2023: Το μήνυμα της Κλέλιας Ρένεση πριν την κάλπη
Η Κλέλια Ρένεση έστειλε το δικό της μήνυμα για τις εκλογές.www.espressonews.gr
Και γω που νομιζα οτι ειναι του τσαο το παιδι....Τωρα μιλαμε για την τυπισα που ειτε γκαστρώθηκε απο κάποιον που δεν ξερει το όνομα του πανω σε κανα one night stand, ειτε το ξέρει αλλα ειναι τοσο μεγάλο ναυάγιο ο τυπος που δεν θελει να το πει.
Του τσαο είναι απλά αυτός δεν ήθελε καμία ευθύνη και αυτή σαν γυναίκα ήθελε την μητρότητα . Πίστεψε με και το μεγαλύτερο ναυάγιο άμα γίνει πατέρας θέλει δικαιώματα στο παιδί του . Μόνο ο άλλος ήταν τόσο προχο για κάτι τέτοιο .Και γω που νομιζα οτι ειναι του τσαο το παιδι....
Πω ρε πουστη φορτωμαΜουρ♤μούρα