Δημητρηςς
Μέγας
- Εγγρ.
- 3 Φεβ 2010
- Κριτικές
- 12
- Like
- 1.652
- Πόντοι
- 3.575
Ολα ειναι ενα ρισκο φιλε μου ...Μα δεν κανω καμια σοβαρη "επενδυση". Με προσωπικη εργασια πιστευω οτι ουτε 4000 δεν χρειαζονται για κεφαλαιο. Δλδ βαψιματα και καποιες επιδιωρθωσεις μπορω να τις κανω μονος μου. Το προβλημα μου ειναι οτι ειμαι μονος μου και δεν ξερω αν μπορω να αντεξω τοσες ωρες κλεισμενος σ΄ενα περιπτερο. Η αν αξιζει τον κοπο. Ο τυπος που το δουλευει, ειχε τους γερους του και το δουλευαν 17 ωρες τη μερα, εχω δεν εχω κανεναν. Να παρω υπαλληλο που ξερω οτι δεν θα με κλεβει? Απ΄την αλλη θα αναγκαστω να αφησω τα χτηματα και τα περιβολια, απο τα οποια δεν βγαζω και τα τρελα λεφτα και ειναι και γαμησοδουλεια.
Οντως εχει πολυ μεγαλο ωραριο και αυτο θα πρεπει να το σκεφτεις πολυ καλα
Οσο για την εμπιστοσυνη στον υπαλληλο .... εξαρταται τον υπαλληλο .....Αν δειξεις σεβασμο και μιλας ωραια και οχι επιτακτικα οπως αρκετοι και δεν κοιτας να του φας δικαιωματα η να τον στιψεις
πιστευω οτι θα φερθει ενταξει
Βασικα ενα περιπτερο για να δουλευει φουλ πρεπει να μην κλεινει ΠΟΤΕ
Αρα θες δυο υπαλληλους να το κρατατε απο 8 ωρες ο καθενας
Σε ποιο μερος ειναι το περιπτερο ?
4-6 χιλιαδες δεν αποτελουν νομιζω σοβαρη επενδυση για να φοβασαι μην τα χασεις
αντιθετως μπορουν να σου γεννησουν αρκετο χρημα αν τζιραριστουν καταλληλα
Ρωτησε τον για τι τζιρους εκανε και αποφασισε το αφου σκεφτεις τι θες εσυ απο την ζωη σου
υγ. πριν βαλεις υπαλληλους καλο ειναι να το δουλεψεις εσυ μονος σου ενα διαστημα να δεις τι βγαζει ..... για να ξερεις τι παιζει μετα