Νέα

Κλείσιμο ΕΡΤ-ΝΕΡΙΤ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 8K
  • Εμφανίσεις 181K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Ποιο νομίζετε πως πρέπει να είναι το νέο όνομα της ΝΕΡΙΤ (πρώην ΕΡΤ) ?

• ΤΗΛΕΜΙΖΑ

Ψήφοι: 11 13,3%
  • ΤΗΛΕΜΑΣΑ

Ψήφοι: 25 30,1%
  • ΤΗΛΕΦΑΓΑΝ

Ψήφοι: 5 6,0%
  • ΤΗΛΕΒΥΣΜΑ

Ψήφοι: 19 22,9%
  • ΝΕΡΙΤ

Ψήφοι: 2 2,4%
  • ΔΓ (απο το ΝΕΡΙΤ καλύτερο ειναι ρε φίλε)

Ψήφοι: 3 3,6%
  • Αλλο..(προσδιορίστε με post)

Ψήφοι: 2 2,4%
  • Χέστηκα πως θα την πείτε

Ψήφοι: 16 19,3%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    83

Geopa

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Ιουλ 2009
Κριτικές
34
Like
39
Πόντοι
1.666
Νταξ μωρέ.....σε κάθε απεργία η χώρα δυσφημιζόταν, έκανε κακό στους νοικοκυραίους, στις επιχειρήσεις κλπ κλπ....
Τώρα με την φασιστική απόφαση του Αντωνάκη δεν δυσφημίζεται η χώρα, δεν χάνει σε τουρισμό, όλα βαίνουν καλώς!!!!
Απλώς φασίστες μας λένε και ότι η χώρα έχει καθεστώς και όχι δημοκρατία.....
Αλλά μήπως δεν είμαστε πλέον?
Όταν ο Αντωνάκης για ψηφοθυρικούς λόγους φλερτάρει με την άκρα δεξιά?
Όχι ότι ήταν ποτέ πολύ μακριά της......φασισταριό ο τύπος από εποχής Ρέιτζερς και Κενταύρων(κάποιοι θα θυμούνται ακόμα ελπίζω)!!!!!

jhonny64

Σεβαστός
Εγγρ.
31 Μαρ 2007
Like
2.738
Πόντοι
1.306
Νταξ μωρέ.....σε κάθε απεργία η χώρα δυσφημιζόταν, έκανε κακό στους νοικοκυραίους, στις επιχειρήσεις κλπ κλπ....
Τώρα με την φασιστική απόφαση του Αντωνάκη δεν δυσφημίζεται η χώρα, δεν χάνει σε τουρισμό, όλα βαίνουν καλώς!!!!
Απλώς φασίστες μας λένε και ότι η χώρα έχει καθεστώς και όχι δημοκρατία.....
Αλλά μήπως δεν είμαστε πλέον?
Όταν ο Αντωνάκης για ψηφοθυρικούς λόγους φλερτάρει με την άκρα δεξιά?
Όχι ότι ήταν ποτέ πολύ μακριά της......φασισταριό ο τύπος από εποχής Ρέιτζερς και Κενταύρων(κάποιοι θα θυμούνται ακόμα ελπίζω)!!!!!

και λυκαβητου του μπουλντοζα

α και τβ πρεςς του φερη με τις κασετες στην λαικη  :2funny:

forest

Ανώτερος
Εγγρ.
19 Ιαν 2006
Κριτικές
47
Like
878
Πόντοι
6.755
Η Ερτ ηταν ενα κλικ πριν γινει απολυτα σκατα , δεν ηθελε και πολυ .
Για το ποιοτικοτερο ειναι εντελως θεμα γουστου του καθενος.
Δυστυχως αυτη την στιγμη δεν υπηρχε αλλος τροπος , εχω εξηγησει σε παλαιοτερα ποστ τι θα γινοταν με αλλους τροπους , αυτη η μεση λυση μας εχει φερει σε τοσα αδιεξοδα ..

Για την ατακα του Καραμανλη θα μου επιτρεψεις να στην μεταφερω στην σημερινη πραγματικοτητα . Σε αυτη την χωρα ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΠΟΥ ΟΣΟ ΚΑΙ ΝΑ ΤΑ ΛΕΣ ΔΕΝ ΓΙΝΟΝΤΑΙ !!
Συμπληρώνω ΚΑΙ ΟΥΤΕ ΘΑ ΓΙΝΟΥΝ ΠΟΤΕ.

Geopa

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Ιουλ 2009
Κριτικές
34
Like
39
Πόντοι
1.666
http://[URL unfurl="true"]www.iefimerida.gr/sites/default/files/52e172229f4358af99ff7bc97da63e05.jpg[/img[/URL]]

Ρόμπα Αντωνάκη, ρόμπα έγινες!!!!!

Kurtinaitis

Μέλος
Εγγρ.
12 Μαΐ 2010
Like
0
Πόντοι
16
Η Ερτ ηταν ενα κλικ πριν γινει απολυτα σκατα , δεν ηθελε και πολυ .
Για το ποιοτικοτερο ειναι εντελως θεμα γουστου του καθενος.
Δυστυχως αυτη την στιγμη δεν υπηρχε αλλος τροπος , εχω εξηγησει σε παλαιοτερα ποστ τι θα γινοταν με αλλους τροπους , αυτη η μεση λυση μας εχει φερει σε τοσα αδιεξοδα ..

Για την ατακα του Καραμανλη θα μου επιτρεψεις να στην μεταφερω στην σημερινη πραγματικοτητα . Σε αυτη την χωρα ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΠΟΥ ΟΣΟ ΚΑΙ ΝΑ ΤΑ ΛΕΣ ΔΕΝ ΓΙΝΟΝΤΑΙ !!

Η ποιότητα δεν είναι υποκειμενική.

Εκτός εάν ρωτησουμε τον Κατμαν και τον Χατζηδάκι τι είναι ποιοτικό και δώσουμε την ίδια βαρύτητα στην επιλογή τους.

Επίσης θα μου πειτρέψεις να μην δώσω στην μετατροπή σου το βάρος που έχω δώσει στα λόγια του μεγάλου πολιτικού.

Μεγάλος πολιτικός δεν είναι αυτός που δεν κάνει λάθη αλλά αυτός πουτα διορθώνει το συντομότερο. 

Chevalier Fidèle

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Ιαν 2007
Κριτικές
1
Like
304
Πόντοι
386
Η ποιότητα δεν είναι υποκειμενική.

Εκτός εάν ρωτησουμε τον Κατμαν και τον Χατζηδάκι τι είναι ποιοτικό και δώσουμε την ίδια βαρύτητα στην επιλογή τους.

Επίσης θα μου πειτρέψεις να μην δώσω στην μετατροπή σου το βάρος που έχω δώσει στα λόγια του μεγάλου πολιτικού.

Μεγάλος πολιτικός δεν είναι αυτός που δεν κάνει λάθη αλλά αυτός πουτα διορθώνει το συντομότερο. 

Παλι εδω εισαι και κλαιγεσε ρε περσονα? Τραβα ριξε καμια βουτια στη θαλασσα ρεεεεε!

forest

Ανώτερος
Εγγρ.
19 Ιαν 2006
Κριτικές
47
Like
878
Πόντοι
6.755
http://[URL unfurl="true"]www.iefimerida.gr/sites/default/files/52e172229f4358af99ff7bc97da63e05.jpg[/img[/URL]]

Ρόμπα Αντωνάκη, ρόμπα έγινες!!!!!
[/quote]Και των Αριστερο(ΡΟΜΠΑ),και των Σοσιαλα(ΡΟΜΠΑ)Δεξιοι,Αριστεροι,Σοσιάλες,ΤΡΙΚΟΜΑΤΙΚΗ ΔΗΛΑΔΗ ΤΡΙΡΟΜΠΗ.

Geopa

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Ιουλ 2009
Κριτικές
34
Like
39
Πόντοι
1.666
Και των Αριστερο(ΡΟΜΠΑ),και των Σοσιαλα(ΡΟΜΠΑ)Δεξιοι,Αριστεροι,Σοσιάλες,ΤΡΙΚΟΜΑΤΙΚΗ ΔΗΛΑΔΗ ΤΡΙΡΟΜΠΗ.
Οι άλλοι δύο Πίου δεν υπάρχουν στον χάρτη πλέον.....έκαναν χαρακίρι!!!!!

redmanftw

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2012
Κριτικές
10
Like
96
Πόντοι
376
Έπειτα από πληθώρα αντιδράσεων τόσο στο εσωτερικό της χώρας όσο και από την εξωτερική κοινή γνώμη αποφασίστηκε η επαναλειτουργία της ΕΡΤ με κάποια μορφή στο τέλος της επόμενης εβδομάδας.

Η απόφαση ήδη έχει παρθεί από το Μαξίμου ωστόσο αναμένεται η τελική πρόταση έτσι ώστε να έρθουν σε συμφωνία και ΠΑΣΟΚ και ΔΗΜΑΡ, τα οποία είναι θετικά. Θα πρέπει να βρεθεί τρόπος εκπομπής κάποιου τηλεοπτικού προγράμματος από τη συχνότητα της ΕΡΤ καθώς και η παραμονή συγκεκριμένου αριθμού προσωπικού για περιορισμένο χρονικό διάστημα καθώς επίκειται η ΝΕΡΙΤ.

Read more:

gianevan

Σεβαστός
Εγγρ.
15 Φεβ 2009
Like
5.782
Πόντοι
1.206
Καλά οι εις την Εσπερίαν ευρισκόμενοι δεν είναι ευνόητο να ξέρουν επακριβώς περί ποίου μπουρδέλου ομιλούμεν.

Αλλά ας μου πει κάποιος που κατοικεί σ' αυτή τη χώρα.
Αν η προσπάθεια εξυγίανσης της ΕΡΤ στα νέα της πρότυπα γινόταν εν λειτουργεία, σαν πόσο καιρό θα παρέμενε κλειστή ουσιαστικά από τις αλλεπάλλλες απεργίες.
Αλλά τότε βέβαια κουβέντα!
Αρκεί να έχουμε δημόσια τηλεόραση (και να πληρώνουμε το προσωπικό της!), δεν είναι απαραίτητο και να λειτουργεί! Έτσι κι αλλιώς πόσοι την βλέπουν;

forest

Ανώτερος
Εγγρ.
19 Ιαν 2006
Κριτικές
47
Like
878
Πόντοι
6.755
Οι άλλοι δύο Πίου δεν υπάρχουν στον χάρτη πλέον.....έκαναν χαρακίρι!!!!!
θα ήθελα πραγματικά να συμβεί αυτό αλλά εχω την εντύπωση οτι θα τα μαγειρέψουν,με των τρόπο τους και θα επιβιώσουν,τωρα αν δεν γίνει αυτό και δω στα χρόνια μου των πολιτικό τους θάνατο,και οσα επιφέρει μετά αυτο΄στις ζωες τους θα χαρώ πολύ.

Εγγρ.
3 Ιουλ 2006
Like
204
Πόντοι
36
Μα σαφως και ειναι ολοι εκτεθειμενοι , και ο μονος τροπος να σωθουνε ολοι ηταν να κλεισει ετσι , το εχω αναφερει αλλες 10 φορες σε προηγουμενες σελιδες οτι δεν μπορει να λειτουργησει η διαφανεια στην Ελλαδα , ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΜΕ πως να το κανουμε , ουτε με το ζορι μπορουμε ...Ειναι απλα τα πραγματα ..

Επρεπε να κλεισουν ολων τα στοματα , δεν υπηρχε αλλος τροπος.Τωρα ασχετα με το τροπο το αποτελεσμα ειναι σωστο , κατι που ειναι σκατα πρεπει να μεινει κλειστο , και αν δεν μπορεις να το ανοιξεις σωστα παλι κλειστο πρεπει να μεινει , δεν γινετε σωνει και ντε να πρεπει να εχουμε ενα μπουρδελο μονο και μονο για να λεμε οτι εχουμε κρατικη τηλεοραση.

Φίλε, θα πρέπει να συνειδητοποιήσεις κάτι.
Η δημόσια περιουσία δεν είναι μαγαζάκι κανενός κόμματος, ούτε καν αυτού που κυβερνάει (ειδικά, όταν κυβερνάει με περιορισμένη πλειοψηφία, γεγονός που απ΄ότι καταλαβαίνω, σε στεναχωρεί).
Δεν ανήκει σε κανένα κόμμα για να την ανοίγει και να την κλείνει όποτε θέλει.
Υπάρχουν διαδικασίες σε ότι αφορά τις αναδιαρθρώσεις, που στην προκειμένη περίπτωση δεν τηρήθηκαν.  

Geopa

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Ιουλ 2009
Κριτικές
34
Like
39
Πόντοι
1.666
Τώρα συνέντευξη του προέδρου EBU για την ΕΡΤ.....οι "προοδευτικοί" παρακαλούνται να απομακρυνθούν από τον δέκτη τους διότι θα ξεράσουν από τα όσα προοδευτικά και δημοκρατικά λέει!!!!!!

Kurtinaitis

Μέλος
Εγγρ.
12 Μαΐ 2010
Like
0
Πόντοι
16
Καλά οι εις την Εσπερίαν ευρισκόμενοι δεν είναι ευνόητο να ξέρουν επακριβώς περί ποίου μπουρδέλου ομιλούμεν.

Αν η προσπάθεια εξυγίανσης της ΕΡΤ στα νέα της πρότυπα γινόταν εν λειτουργεία, σαν πόσο καιρό θα παρέμενε κλειστή ουσιαστικά από τις αλλεπάλλλες απεργίες.
Αρκεί να έχουμε δημόσια τηλεόραση (και να πληρώνουμε το προσωπικό της!), δεν είναι απαραίτητο και να λειτουργεί! Έτσι κι αλλιώς πόσοι την βλέπουν;

η επιλογή σου να στηρίξεις τις επιλογές του Σαμαρά δεν είναι μονο παροιμιώδης αλλά και στα όρια της κομματικής βλακείας την οποία απο τα γραφόμενά σου δεν έχω επιβεβαιώσει όπως τον λοφό του πασοκ.

η μαλακία ότι δεν μπορούσε να την κρατήσει λόγω απεργιών είναι αστεία.

σε 5 λεπτά έκανε επιστράτευση όπως με τους καθηγητές ΓΙΑ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΥΣ ΛΟΓΟΥΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΑΝΑΓΚΗΣ (ομογενείς ακριτικές περιοχές, ανάγκη ύπαρξης δημόσιας ενημέρωσης)

είναι λοιπόν καιρός εάν οι νεοδημοκράτες θέλουν να μπουν σε νέα διακυβέρνηση και επανίδευση να κόψουν τις αστειότητες πολιτικού λόγου επιπέδου πασόκ.

τελείωσαν οι διακιολογίες για όλους.

κόμμα το οποίο ο αρχηγός του έχει κάνει μέσα σε ένα εξάμηνο 2 πολιτικές επιστρατεύσεις γελοιοποιείται επικαλούμενο τη δικαιολογία ότι δε θα γινόταν εξυγίανση λόγω απεργιών.

πάμε παρακάτω τώρα και είμαι σίγουρος ότι

you can do better than that.

Kurtinaitis

Μέλος
Εγγρ.
12 Μαΐ 2010
Like
0
Πόντοι
16
Φίλε, θα πρέπει να συνειδητοποιήσεις κάτι.
Η δημόσια περιουσία δεν είναι μαγαζάκι κανενός κόμματος, ούτε καν αυτού που κυβερνάει (ειδικά, όταν κυβερνάει με περιορισμένη πλειοψηφία, γεγονός που απ΄ότι καταλαβαίνω, σε στεναχωρεί).
Δεν ανήκει σε κανένα κόμμα για να την ανοίγει και να την κλείνει όποτε θέλει.
Υπάρχουν διαδικασίες σε ότι αφορά τις αναδιαρθρώσεις, που στην προκειμένη περίπτωση δεν τηρήθηκαν.  

άριστη τοποθέτηση.

The Saint*

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2010
Κριτικές
90
Like
37.466
Πόντοι
25.467

Υπάρχει και η επιστράτευση, όπως στο ΜΕΤΡΟ και στους Εκπαιδευτικούς  :)

redmanftw

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2012
Κριτικές
10
Like
96
Πόντοι
376
379606_185111324986563_280443_n.jpg

Εγγρ.
3 Ιουλ 2006
Like
204
Πόντοι
36

Δεν θα έπεφτε το σήμα σε περίπτωση απεργίας των εργαζομένων.
Αν είχες σχέση με οποιοδήποτε μέσο ενημέρωσης, θα καταλάβαινες ότι αυτό το γεγονός έχει τεράστια σημειολογία.
Και η χούντα εγκατέστησε απόλυτη, πλήρη λογοκρισία, αλλά δεν έκλεισε τις εφημερίδες που λογόκρινε (πλην ορισμένων...)  

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom