Νέα

Κλείσιμο ΕΡΤ-ΝΕΡΙΤ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 8K
  • Εμφανίσεις 181K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 6 άτομα (0 μέλη και 6 επισκέπτες)

Ποιο νομίζετε πως πρέπει να είναι το νέο όνομα της ΝΕΡΙΤ (πρώην ΕΡΤ) ?

• ΤΗΛΕΜΙΖΑ

Ψήφοι: 11 13,3%
  • ΤΗΛΕΜΑΣΑ

Ψήφοι: 25 30,1%
  • ΤΗΛΕΦΑΓΑΝ

Ψήφοι: 5 6,0%
  • ΤΗΛΕΒΥΣΜΑ

Ψήφοι: 19 22,9%
  • ΝΕΡΙΤ

Ψήφοι: 2 2,4%
  • ΔΓ (απο το ΝΕΡΙΤ καλύτερο ειναι ρε φίλε)

Ψήφοι: 3 3,6%
  • Αλλο..(προσδιορίστε με post)

Ψήφοι: 2 2,4%
  • Χέστηκα πως θα την πείτε

Ψήφοι: 16 19,3%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    83

geoMan

Ανώτερος
Εγγρ.
24 Μαΐ 2009
Κριτικές
16
Like
15.089
Πόντοι
6.515
η απιστευτη δυναμη ΕΣΗΕΑ και ΕΡΤ εκδηλωνεται με ολα τα μεσα και μοιαζει με τη χουντα του υπαρκτου σοσιαλισμου.
Παρατηρησα ψηφοφορια μεγαλου ειδησεογραφικου site που δειχνει τη μεγαλη πλειοψηφια του κοσμου κατα της αποφασης, ενω στις συναναστροφες μου ή στο συγκεκριμενο site τα πραγματα ειναι αντιστροφα.

Kurtinaitis

Μέλος
Εγγρ.
12 Μαΐ 2010
Like
0
Πόντοι
16
η απιστευτη δυναμη ΕΣΗΕΑ και ΕΡΤ εκδηλωνεται με ολα τα μεσα και μοιαζει με τη χουντα του υπαρκτου σοσιαλισμου.
Παρατηρησα ψηφοφορια μεγαλου ειδησεογραφικου site που δειχνει τη μεγαλη πλειοψηφια του κοσμου κατα της αποφασης, ενω στις συναναστροφες μου ή στο συγκεκριμενο site τα πραγματα ειναι αντιστροφα.

Στο συγκεκριμένο σάιτ υπάρχει άλλη κουλτούρα. Λογικό είναι.

Δεν ασχολείται όλη η κοινωνία με πουτάνες.

Ας πούμς εάν πας στο Σαμαρά και πεις εμείς στο σάιτ για πουτάνες είμαστε μαζί σου παίζει να σου κατεβάσει ο Σαμαράς τον ιστοτόπο.

Πάμε τώρα παρακατω...

Ο κόσμος επικοινωνικά διαφωνεί στην πλειοψηφία του με την ψευτοτσαμπουκιά του Αντωνήκη. Και όχι μόνο αυτό... Εχει και όλη την Ευρώπη εναντίον του. Ειδικά όλους τους δημοσιογράφους και αυτό ειναι πολύ ασχημο για έναν πρωθυπουργό.

[size=14pt]Για τις 12 το μεσημέρι της Παρασκευής ορίστηκε η συνέντευξη Τύπου που θα δώσουν για το θέμα της ΕΡΤ, ο πρόεδρος της EBU Jean-Paul Philippot και η γενική διευθύντρια Ingrid Deltenre, στο Ραδιομέγαρο της Αγίας Παρασκευής.

Η Ευρωπαϊκή Ραδιοτηλεοπτική Ένωση έχει διαθέσει υπηρεσία Eurovision News Exchange που εδρεύει στη Γενεύη, προκειμένου να μεταδίδει το πρόγραμμα που παράγουν οι εργαζόμενοι της ΕΡΤ.[/size]

Τώρα εσωτερικά ο αντωνάκης έχει μπετονάρει το 30%.
Απο κει και πέρα με τις πράξεις του πηγαίνει προς τα άκρα και αυτό δεν είναι καλό γι αυτόν γιατί πασοκοδημάρηδες που διαλύονται πάνε βουρ σε συριζα λόγω χουντοφοβιών και όχι λόγω πολιτικής ατζέντας.

τώρα το πράγμα πάει για δίπολο ΝΔ Σύριζα......

και μάλιστα είναι πλέον εμφανές ότι πασοκ και δημάρ διαλύονται δημοσκοπικά.

Μία εικόνα σύγχυσης δίνουν τα αποτελέσματα της Διαδικτυακής Ψηφοφορίας που αναρτώνται στο zougla.gr.[size=14pt] Η ψηφοφορία άρχισε στις 12 Ιουνίου και έληξε στις 13 Ιουνίου και σε αυτή συμμετείχαν 1188 πολίτες που συμπεριλαμβάνονται στη Βάση Δεδομένων της ηλεκτρονικής εφημερίδας.[/size] Η ψηφοφορία αυτή είχε σαν βασικό στόχο την καταγραφή των αντιδράσεων των πολιτών ως προς το ζήτημα που ανέκυψε με το κλείσιμο της Δημόσιας Τηλεόρασης. Παράλληλα οι συμμετέχοντες σε αυτή κλήθηκαν να απαντήσουν και στα πάγια πολιτικά ερωτήματα που αφορούν την παράσταση νίκης, την καταλληλότητα για πρωθυπουργός και βεβαίως την πρόθεση ψήφου.

Η σύγχυση που καταγράφεται αφορά την αντιφατική στάση των συμμετεχόντων στην ψηφοφορία, αφού η πλειοψηφία από τη μια καταδικάζει την απόφαση της κυβέρνησης για το κλείσιμο της ΕΡΤ ενώ από την άλλη οι ψηφοφόροι ενισχύουν το ποσοστό της Νέας Δημοκρατίας ως προς την πρόθεση ψήφου.

Αναλυτικά και στο ερώτημα αν ήταν σωστή ή λάθος η απόφαση της κυβέρνησης να κλείσει την Δημόσια Τηλεόραση το 55% δηλώνει πως η απόφαση ήταν λανθασμένη ενώ το 38% δηλώνει πως ήταν σωστή.

Ένα ποσοστό της τάξης του 4% δηλώνει πως το ζήτημα του είναι αδιάφορο.

Το επόμενο ακριβώς ερώτημα αφορά τη λεγόμενη παράσταση νίκης. Αν οι εκλογές διεξάγονταν την επόμενη Κυριακή ποιο κόμμα κατά την γνώμη σας θα ερχόταν πρώτο;

Το 40,7% πιστεύει πως η Νέα Δημοκρατία θα ήταν πρώτο κόμμα. Το 35,3% πιστεύει πως ο ΣΥΡΙΖΑ θα ερχόταν πρώτο κόμμα ενώ 17,3% των συμμετεχόντων επέλεξε την απάντηση «Δεν ξέρω – Δεν απαντώ». Ένα 5% πιστεύει πως Χρυσή Αυγή θα ήταν πρώτο κόμμα αν οι εκλογές διεξάγονταν την επόμενη Κυριακή.

Στο επόμενο γράφημα καταγράφονται οι απόψεις των ψηφοφόρων ως προς την καταλληλότητα για την πρωθυπουργία. Ο Αντώνης Σαμαράς με ποσοστό 29,3% κρίνεται ως καταλληλότερος με τον Αλέξη Τσίπρα να έρχεται δεύτερος με 16%. Ο Νίκος Μιχαλολιάκος βρίσκεται στην τρίτη θέση με 4,1%. Ο «Κανένας» ωστόσο και σε αυτήν την ψηφοφορία καταλαμβάνει αδιαμφισβήτητα την πρώτη θέση με 35,4%.

Στην πρόθεση ψήφου παρατηρείται ενίσχυση των ποσοστών της Νέας Δημοκρατίας συγκριτικά με την προηγούμενη μέτρηση. Είναι αξιοσημείωτο ότι οι πολίτες σε μία τέτοια συγκυρία και με τις αντιδράσεις που σημειώνονται για το θέμα της Δημόσιας Τηλεόρασης, αν και καταδικάζουν το κλείσιμό της, ενισχύουν τη Νέα Δημοκρατία.

Έτσι η ΝΔ έρχεται πρώτη με μισή ποσοστιαία μονάδα από τον ΣΥΡΙΖΑ ενώ χαμηλότερο από προηγούμενα ποσοστά παίρνει η Χρυσή Αυγή. Σε πολύ χαμηλό ποσοστό είναι το ΠΑΣΟΚ και πολύ κάτω από το όριο του 3% η Δημοκρατική Αριστερά η οποία με αυτά τα δεδομένα δεν θα βρισκόταν στη Βουλή αν οι εκλογές διεξάγονταν την επόμενη Κυριακή.
[size=14pt]
Αναλυτικά τα ποσοστά είναι ΝΔ 22,4% , ΣΥΡΙΖΑ 22%, ΠΑΣΟΚ 3,9%, Ανεξάρτητοι Έλληνες 4,7%, Χρυσή Αυγή 13,5%, ΔΗΜΑΡ 1%, ΚΚΕ 3,9% . Αυτά ως προς τα κοινοβουλευτικά κόμματα. Το κόμμα του Ανδρέα Λοβέρδου «Συμφωνία για τη Νέα Ελλάδα» υποχωρεί στο 0,4%. Το Σχέδιο Β του Αλέκου Αλαβάνου λαμβάνει 1,1%.[/size]

Στο επόμενο γράφημα ακολουθούν τα ποσοστά άλλων κομμάτων που σήμερα είναι εκτός Βουλής.

jhonny64

Σεβαστός
Εγγρ.
31 Μαρ 2007
Like
2.738
Πόντοι
1.306
O πρωθυπουργός του success story έγινε ανέκδοτο στο Βloomberg

--------------------------------------------------------------------------------

6/14/2013 08:30:00 π.μ. Δημοσιεύθηκε από Παραπολιτική
Σε διεθνή διασυρμό της χώρας εξελίσσεται το φιάσκο με το δήθεν έτοιμο νομοσχέδιο της Νέας Δημοκρατία για την ίδρυση της ΝΕΡΙΤ, το οποίο δεν προέβλεπε καν την κατοχύρωση του σχετικού domain name.

To διεθνές ειδησεογραφικό πρακτορείο Bloomberg...

...αναμεταδίδει την είδηση με απαξιωτικά σχόλιο για τις...ικανότητες της ελληνικής κυβέρνησης, η οποία θυμίζω γυρνούσε τον κόσμο για να φέρει επενδύσεις και να πείσει για την αξιοπιστία της.

ΡΟΜΠΑ 3

Kurtinaitis

Μέλος
Εγγρ.
12 Μαΐ 2010
Like
0
Πόντοι
16
O πρωθυπουργός του success story έγινε ανέκδοτο στο Βloomberg

--------------------------------------------------------------------------------

6/14/2013 08:30:00 π.μ. Δημοσιεύθηκε από Παραπολιτική
Σε διεθνή διασυρμό της χώρας εξελίσσεται το φιάσκο με το δήθεν έτοιμο νομοσχέδιο της Νέας Δημοκρατία για την ίδρυση της ΝΕΡΙΤ, το οποίο δεν προέβλεπε καν την κατοχύρωση του σχετικού domain name.

To διεθνές ειδησεογραφικό πρακτορείο Bloomberg...

...αναμεταδίδει την είδηση με απαξιωτικά σχόλιο για τις...ικανότητες της ελληνικής κυβέρνησης, η οποία θυμίζω γυρνούσε τον κόσμο για να φέρει επενδύσεις και να πείσει για την αξιοπιστία της.

ΡΟΜΠΑ 3

δεν γλιτώετε το φιάσκο στις εκλογές όσες αστοχίες και να κάνει ο σαμαράς......

Νίπλης

Ανώτατος
Εγγρ.
4 Απρ 2013
Like
75.451
Πόντοι
12.756

και εγω αυτη την εντυπωση εχω , οτι οι περισσοτεροι ειναι υπερ του κλεισίματος της Ερτ , της ψηφοφοριες επειδη τωρα ειναι μπλεγμενοι μεσα και δημοσιογραφοι δεν εχω καμια εμπιστοσυνη ..

Δεν εχουν προβλημα αυτοι να γραψουν μαλακιες , αν ακουσετε τι λεγετε στο εξωτερικο για το κλεισιμο θα παθετε πλακα , οτι θελουν εχουν περασει στους συναδελφους τους στο εξωτερικο τα μουνοπανα , ειναι αυτη η πουτανα η συναδελφικη αλληλεγγύη...

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.724
Πόντοι
1.306
την εκλεισε και θα την ξανανοιξει, δεν εβαλε φωτια να καψει τα κτηρια και τις κονσολες της ΕΡΤ. Τι πετας ακυρα περι περιουσιας?

αυτο το φροντιζουν αυτοι που ειναι τωρα μεσα  ;)

Kurtinaitis

Μέλος
Εγγρ.
12 Μαΐ 2010
Like
0
Πόντοι
16
και εγω αυτη την εντυπωση εχω , οτι οι περισσοτεροι ειναι υπερ του κλεισίματος της Ερτ , της ψηφοφοριες επειδη τωρα ειναι μπλεγμενοι μεσα και δημοσιογραφοι δεν εχω καμια εμπιστοσυνη ..

Δεν εχουν προβλημα αυτοι να γραψουν μαλακιες , αν ακουσετε τι λεγετε στο εξωτερικο για το κλεισιμο θα παθετε πλακα , οτι θελουν εχουν περασει στους συναδελφους τους στο εξωτερικο τα μουνοπανα , ειναι αυτη η πουτανα η συναδελφικη αλληλεγγύη...

παπαριές του κάθε γκεμπελίσκου......

όταν δεν του αρέσει η κοινή γνωμη είναι μαγειρεμένη.

στη ζούγκλα μια χαρά έγραψαν ότι η ΝΔ αυξάνει ποσοστά παρόλο που η πλειοψηφία του κόσμου είναι εναντίον του κλεισίματος.

Γενικά οι φασιστες έχουν μια τάση να χάνουν την αυτοσυγκράτησή τους πολύ εύκολα.

Ηταν δεδομένο ότι στην Ελλάδα η αλλαγή θα ξεκινούσε απο το εξωτερικό....

ο Σαμαράς έκανε 2 τεράστια λάθη.

1.
τα έβαλε με τους δημοσιογράφους.
2.
εκλεισε το μόνο διαυλο επικοινωνίας που είχει η Ελλάδα με το εξωτερικό για εσωτερική κατανάλωση και μικροκομματικά συμφέροντα. Είναι γνωστό ότι η ΕΡΤ πασοκίζει σε τεράστιο ποσοστό....

Οι μαλακίες πληρώνονται.

Αλλωστε η ιστορία διδάσκει ότι οι περισσότερες χούντες έπεσαν δια ασήμαντον αφορμήν.

gianevan

Σεβαστός
Εγγρ.
15 Φεβ 2009
Like
5.782
Πόντοι
1.206
Αλλωστε η ιστορία διδάσκει ότι οι περισσότερες χούντες έπεσαν δια ασήμαντον αφορμήν.

Δηλαδή ο Σαμαράς είναι "χούντα", την οποία όμως είχες δηλώσει πως την είχε ψηφίσει κι όλας! (Όχι πως σε είχαμε πιστέψει δηλαδή!)

Δεν έχω πλέον καμία αμφιβολία πως είσαι ο Περσόνας, χωρίς τα ΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ. Μόνο αυτός θα έλεγε τέτοια...

Kurtinaitis

Μέλος
Εγγρ.
12 Μαΐ 2010
Like
0
Πόντοι
16
Δηλαδή ο Σαμαράς είναι "χούντα", την οποία όμως είχες δηλώσει πως την είχε ψηφίσει κι όλας! (Όχι πως σε είχαμε πιστέψει δηλαδή!)

Δεν έχω πλέον καμία αμφιβολία πως είσαι ο Περσόνας, χωρίς τα ΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ. Μόνο αυτός θα έλεγε τέτοια...

Δεν είναι ο Σαμαράς χούντα. η τρόικα είναι.

το ότι σας έχει πιάσει πανικός είναι λογικό.

πέραν αυτών μπορείς να θεωρείς ότι είμαι όποιος θες και ότι δεν έχω ψηφίσει όπως διατείνεσαι.

τα δεδομένα είναι 2
α.
ότι και να γίνει η Ελλάδα δεν θα πάει πουθενά.
β.
ο Σύριζα δεν πρόκειται να αλλάξει τίποτα προς το καλύτερο...

Ολα τα άλλα είναι για να χαίρονται ανεπαρκείς τύποι ένθεν κι ένθεν θεωρώντας ότι το μείζον ζήτημα σήμερα είναι ιδεολογικό στην Ελλάδα.

συνέχισε τώρα να σαχλαμαρίζεις.

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.724
Πόντοι
1.306

Δεν έχω πλέον καμία αμφιβολία πως είσαι ο Περσόνας, χωρίς τα ΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ. Μόνο αυτός θα έλεγε τέτοια...μαλακια

επιτρεπεις να το συμπληρωσω ντοκ...  :grin: :grin:

για να μην μιλησουμε για τα μνημειωδη ποστ περι ισχυος των κυπριακων τραπεζων και της καταπληκτικης οικονομικης πολιτικης του καταστροφια...

Kurtinaitis

Μέλος
Εγγρ.
12 Μαΐ 2010
Like
0
Πόντοι
16
χαχαχαο ένας μου την πέφτει γιατί δεν του αρέσουν αυτά που γράφω για σαμαρά.

ο άλλος γι αυτά που γράφω για το πασοκ.

προχθές ο άλλος γι αυτά που έγραφα για σύριζα.

συνεχίστε.

εθνική παράκρουση στα όρια της κοινωνικής ανωμαλίας.

Gushallo

Μέλος
Εγγρ.
16 Ιαν 2007
Like
19
Πόντοι
16

συνεχίστε.

Στην πέφτουμε, απο συνήθεια,

γιατι μας έλειψες τοσο καιρο :grin:

gianevan

Σεβαστός
Εγγρ.
15 Φεβ 2009
Like
5.782
Πόντοι
1.206
επιτρεπεις να το συμπληρωσω ντοκ...  :grin: :grin:

για να μην μιλησουμε για τα μνημειωδη ποστ περι ισχυος των κυπριακων τραπεζων και της καταπληκτικης οικονομικης πολιτικης του καταστροφια...

Εγώ είμαι "σεμνός" :grin: ρε σύ και δεν θέλω να παρεκτρέπομαι λεκτικά, αλλά φυσικά το νόημα αυτό ήταν.

Τώρα γιατί "με έχει πιάσει πανικός" (εμένα προσωπικά) αν ο Σαμαράς έχασε δημοσκοπικά ή κέρδισε από το κλείσιμο της ΕΡΤ, μόνο ο Περσόνας το ξέρει.

Εγώ απλά την γνώμη μου επί της συγκεκριμένης ενέργειας ανέφερα, που ήταν θετική.
Και ναι θα προτιμούσα κι εγώ αυτά που λέει ο Τζήμερος, να ήταν ΕΤΟΙΜΟ το οργανόγραμμα της νέας ΕΡΤ, πριν το κλείσιμο της παλιάς, αλλά πες του Τζήμερου πως εδώ είναι Ελλαδάρα, οπότε αν θέλουμε όλα να γίνουν τέλεια δεν θα γίνει ποτέ τίποτα!

forest

Ανώτερος
Εγγρ.
19 Ιαν 2006
Κριτικές
47
Like
878
Πόντοι
6.755

συνεχίστε.

Σου την πέφτουν γιατί νομίζουν και θεωρούν οτι είσαι ο Περσόνας,αλλά δεν είσαι θα  πέφτανε επικά μπινελίκια,εσύ είσαι ήρεμος.

Επισκέπτης
Αναμένουμε ενημέρωση για τον ανένδοτο που έχει κηρύξει ο τσόνι..

jhonny64

Σεβαστός
Εγγρ.
31 Μαρ 2007
Like
2.738
Πόντοι
1.306
δεν παιρνω την δοξα του τσιπουρα μην φοβασαι απλυτουλη αστηρουλη

Stories

Νέο!

Stories