η απιστευτη δυναμη ΕΣΗΕΑ και ΕΡΤ εκδηλωνεται με ολα τα μεσα και μοιαζει με τη χουντα του υπαρκτου σοσιαλισμου.
Παρατηρησα ψηφοφορια μεγαλου ειδησεογραφικου site που δειχνει τη μεγαλη πλειοψηφια του κοσμου κατα της αποφασης, ενω στις συναναστροφες μου ή στο συγκεκριμενο site τα πραγματα ειναι αντιστροφα.
Στο συγκεκριμένο σάιτ υπάρχει άλλη κουλτούρα. Λογικό είναι.
Δεν ασχολείται όλη η κοινωνία με πουτάνες.
Ας πούμς εάν πας στο Σαμαρά και πεις εμείς στο σάιτ για πουτάνες είμαστε μαζί σου παίζει να σου κατεβάσει ο Σαμαράς τον ιστοτόπο.
Πάμε τώρα παρακατω...
Ο κόσμος επικοινωνικά διαφωνεί στην πλειοψηφία του με την ψευτοτσαμπουκιά του Αντωνήκη. Και όχι μόνο αυτό... Εχει και όλη την Ευρώπη εναντίον του. Ειδικά όλους τους δημοσιογράφους και αυτό ειναι πολύ ασχημο για έναν πρωθυπουργό.
[size=14pt]Για τις 12 το μεσημέρι της Παρασκευής ορίστηκε η συνέντευξη Τύπου που θα δώσουν για το θέμα της ΕΡΤ, ο πρόεδρος της EBU Jean-Paul Philippot και η γενική διευθύντρια Ingrid Deltenre, στο Ραδιομέγαρο της Αγίας Παρασκευής.
Η Ευρωπαϊκή Ραδιοτηλεοπτική Ένωση έχει διαθέσει υπηρεσία Eurovision News Exchange που εδρεύει στη Γενεύη, προκειμένου να μεταδίδει το πρόγραμμα που παράγουν οι εργαζόμενοι της ΕΡΤ.[/size]
Τώρα εσωτερικά ο αντωνάκης έχει μπετονάρει το 30%.
Απο κει και πέρα με τις πράξεις του πηγαίνει προς τα άκρα και αυτό δεν είναι καλό γι αυτόν γιατί πασοκοδημάρηδες που διαλύονται πάνε βουρ σε συριζα λόγω χουντοφοβιών και όχι λόγω πολιτικής ατζέντας.
τώρα το πράγμα πάει για δίπολο ΝΔ Σύριζα......
και μάλιστα είναι πλέον εμφανές ότι πασοκ και δημάρ διαλύονται δημοσκοπικά.
Μία εικόνα σύγχυσης δίνουν τα αποτελέσματα της Διαδικτυακής Ψηφοφορίας που αναρτώνται στο zougla.gr.[size=14pt] Η ψηφοφορία άρχισε στις 12 Ιουνίου και έληξε στις 13 Ιουνίου και σε αυτή συμμετείχαν 1188 πολίτες που συμπεριλαμβάνονται στη Βάση Δεδομένων της ηλεκτρονικής εφημερίδας.[/size] Η ψηφοφορία αυτή είχε σαν βασικό στόχο την καταγραφή των αντιδράσεων των πολιτών ως προς το ζήτημα που ανέκυψε με το κλείσιμο της Δημόσιας Τηλεόρασης. Παράλληλα οι συμμετέχοντες σε αυτή κλήθηκαν να απαντήσουν και στα πάγια πολιτικά ερωτήματα που αφορούν την παράσταση νίκης, την καταλληλότητα για πρωθυπουργός και βεβαίως την πρόθεση ψήφου.
Η σύγχυση που καταγράφεται αφορά την αντιφατική στάση των συμμετεχόντων στην ψηφοφορία, αφού η πλειοψηφία από τη μια καταδικάζει την απόφαση της κυβέρνησης για το κλείσιμο της ΕΡΤ ενώ από την άλλη οι ψηφοφόροι ενισχύουν το ποσοστό της Νέας Δημοκρατίας ως προς την πρόθεση ψήφου.
Αναλυτικά και στο ερώτημα αν ήταν σωστή ή λάθος η απόφαση της κυβέρνησης να κλείσει την Δημόσια Τηλεόραση το 55% δηλώνει πως η απόφαση ήταν λανθασμένη ενώ το 38% δηλώνει πως ήταν σωστή.
Ένα ποσοστό της τάξης του 4% δηλώνει πως το ζήτημα του είναι αδιάφορο.
Το επόμενο ακριβώς ερώτημα αφορά τη λεγόμενη παράσταση νίκης. Αν οι εκλογές διεξάγονταν την επόμενη Κυριακή ποιο κόμμα κατά την γνώμη σας θα ερχόταν πρώτο;
Το 40,7% πιστεύει πως η Νέα Δημοκρατία θα ήταν πρώτο κόμμα. Το 35,3% πιστεύει πως ο ΣΥΡΙΖΑ θα ερχόταν πρώτο κόμμα ενώ 17,3% των συμμετεχόντων επέλεξε την απάντηση «Δεν ξέρω – Δεν απαντώ». Ένα 5% πιστεύει πως Χρυσή Αυγή θα ήταν πρώτο κόμμα αν οι εκλογές διεξάγονταν την επόμενη Κυριακή.
Στο επόμενο γράφημα καταγράφονται οι απόψεις των ψηφοφόρων ως προς την καταλληλότητα για την πρωθυπουργία. Ο Αντώνης Σαμαράς με ποσοστό 29,3% κρίνεται ως καταλληλότερος με τον Αλέξη Τσίπρα να έρχεται δεύτερος με 16%. Ο Νίκος Μιχαλολιάκος βρίσκεται στην τρίτη θέση με 4,1%. Ο «Κανένας» ωστόσο και σε αυτήν την ψηφοφορία καταλαμβάνει αδιαμφισβήτητα την πρώτη θέση με 35,4%.
Στην πρόθεση ψήφου παρατηρείται ενίσχυση των ποσοστών της Νέας Δημοκρατίας συγκριτικά με την προηγούμενη μέτρηση. Είναι αξιοσημείωτο ότι οι πολίτες σε μία τέτοια συγκυρία και με τις αντιδράσεις που σημειώνονται για το θέμα της Δημόσιας Τηλεόρασης, αν και καταδικάζουν το κλείσιμό της, ενισχύουν τη Νέα Δημοκρατία.
Έτσι η ΝΔ έρχεται πρώτη με μισή ποσοστιαία μονάδα από τον ΣΥΡΙΖΑ ενώ χαμηλότερο από προηγούμενα ποσοστά παίρνει η Χρυσή Αυγή. Σε πολύ χαμηλό ποσοστό είναι το ΠΑΣΟΚ και πολύ κάτω από το όριο του 3% η Δημοκρατική Αριστερά η οποία με αυτά τα δεδομένα δεν θα βρισκόταν στη Βουλή αν οι εκλογές διεξάγονταν την επόμενη Κυριακή.
[size=14pt]
Αναλυτικά τα ποσοστά είναι ΝΔ 22,4% , ΣΥΡΙΖΑ 22%, ΠΑΣΟΚ 3,9%, Ανεξάρτητοι Έλληνες 4,7%, Χρυσή Αυγή 13,5%, ΔΗΜΑΡ 1%, ΚΚΕ 3,9% . Αυτά ως προς τα κοινοβουλευτικά κόμματα. Το κόμμα του Ανδρέα Λοβέρδου «Συμφωνία για τη Νέα Ελλάδα» υποχωρεί στο 0,4%. Το Σχέδιο Β του Αλέκου Αλαβάνου λαμβάνει 1,1%.[/size]
Στο επόμενο γράφημα ακολουθούν τα ποσοστά άλλων κομμάτων που σήμερα είναι εκτός Βουλής.