Νέα

Κλείσιμο ΕΡΤ-ΝΕΡΙΤ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 8K
  • Εμφανίσεις 184K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Ποιο νομίζετε πως πρέπει να είναι το νέο όνομα της ΝΕΡΙΤ (πρώην ΕΡΤ) ?

• ΤΗΛΕΜΙΖΑ

Ψήφοι: 11 13,3%
  • ΤΗΛΕΜΑΣΑ

Ψήφοι: 25 30,1%
  • ΤΗΛΕΦΑΓΑΝ

Ψήφοι: 5 6,0%
  • ΤΗΛΕΒΥΣΜΑ

Ψήφοι: 19 22,9%
  • ΝΕΡΙΤ

Ψήφοι: 2 2,4%
  • ΔΓ (απο το ΝΕΡΙΤ καλύτερο ειναι ρε φίλε)

Ψήφοι: 3 3,6%
  • Αλλο..(προσδιορίστε με post)

Ψήφοι: 2 2,4%
  • Χέστηκα πως θα την πείτε

Ψήφοι: 16 19,3%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    83

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.295
Πόντοι
8.006
Φίλε, δεν είμαι Πασόκος, αλλά κράτα λίγο, μικρό καλάθι.
Επειδή μάλλον είμαι μεγαλύτερός σου και έχω εικόνες από την Ελλάδα της δεκαετίας του ΄70, μην ξανοίγεσαι σε βαρύγδουπες συγκρίσεις.
Αν δεν προέκυπτε το πρώτο μαζικό κύμα του τουρισμού στην διάρκεια της δεκαετίας του ΄70 (λίγο κρασί, λίγο θάλασσα και τ΄αγόρι μου), η μισή ύπαιθρος θα είχε πεθάνει. Η συγκυρία έσωσε την Ελλάδα της περιφέρειας (κυρίως τη νησιωτική).
Όσο για την εικόνα στις πόλεις ...εγώ πρόλαβα παράγκες, τι να σου λέω τώρα...
Κι εγω εχω παραστασεις απο το 1970.
Και μην μου λες για συγκυρια.
Ναι, εμφανισθηκε καλη συγκυρια, αλλά δεν τα φαγανε καποιοι Ακηδες τοτε. Στον κοσμο πηγανε.
Δυο οκταετιες κυβερνησε ο Καραμανλης και τοτε γιναμε ανθρωποι.
Αντιθετως η συγκυρια το 1981 και μετα με την εισοδο στην ΕΟΚ ηταν χρυσωρυχειο, αλλά καταφεραμε να παμε το χρεος απο 30% σε 100%.
Ε οχι, ΔΕΝ ειναι το ιδιο.
Η Δεξια ποτέ δεν κατεστρεψε τη χωρα.

Geo Dol

Μέλος
Εγγρ.
23 Φεβ 2013
Κριτικές
2
Like
0
Πόντοι
66
δεν ξερω εσεις μιλαγατε τελευταια για 4ο ραιχ για τσιρακια των γερμανων για ευρωπαιους που μας πινουν το αιμα για τοκογλυφους ολα αυτα οταν ησασταν αντιμνημονιακοι μετα αλλαξε το παραμυθι
ΝΑΙ ή ΟΧΙ στην ΕΟΚ;
ασχετα με το τι λεει ΚΚΕ,ΑΝΕΛ,Χ.Α. και ΣΥΡΙΖΑ σημερα

TempT

Μέλος
Εγγρ.
24 Φεβ 2012
Like
6
Πόντοι
16
Πρώτον δεν είναι ενικός...
Διάβασε πόσες έχει ο κάθενας από αυτούς!!!!
Δεύτερον είναι στα γραφεία τους.....ή στα κρεβάτια τους, το ίδιο κάνει!!!!!

οχου μωρε μακακιες λες. Και γω δυο γραμματεις εχω. Γιατι εγω δεν εχω 8ωρο, αυτες εχουν, η μια ξεκιναει το πρωι η δευτερη μεσημερι και εχουν αλληλοκαλυψη. Ενταξει  στην ΕΡΤ μπορει να παιζουν και μερικα εξτραδακια για στατους, δημοσιο ειναι, αλλα γενικα σε θεσεις ευθυνης που δε λειτουργεις 9-5 χτυπαω καρτα και φευγω εχεις πανω απο μια βοηθο.

Εγγρ.
3 Ιουλ 2006
Like
204
Πόντοι
36
φιλικα αλλα ... σκατα τα κανανε και οι μεν και οι δε. Μικρες αναλαμπες 1-2 χρονια υπηρχαν και στους μεν και στους δε αλλα στο συνολο της η μεταπολιτευση απετυχε οικτρα. Τι τσακωνεστε?

Πόσο χρονών είσαι αν επιτρέπεται και εκφέρεις γνώμη για την πορεία της μεταπολίτευσης;
Δικαίωμά σου είναι βέβαια να έχεις τη γνώμη σου, αλλά αν είσαι, ας πούμε τριαντάρης και μιλάς για τη μεταπολίτευση - που δεν την έζησες - τότε μπαίνει ένα ζήτημα κριτηρίων.

Chevalier Fidèle

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Ιαν 2007
Κριτικές
1
Like
306
Πόντοι
386
α μεσα σε 7 χρονια υστερα απο 14 χρονια χουντα

και 153 χρονια prin πραξικοματων δεξιας διακυβερνησης πολεμων περιμενες να γινει ελβετια;

και γιατι δεν την φτιαχνατε στα 6 τελευταια χρονια αφου ηταν τοσο ευκολο;

Αυτες τις κοτσανες τις λες επιτηδες η απλα εχεις αγνοια?

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.295
Πόντοι
8.006
πριν παραδοθεις για αναλυσε το λιγο
Οχι κυβερνητικε συνεταιρε, εχω δουλεια αυριο και αν με παρει ο υπνος το πρωι θα με ξεχεσει ο πελατης....
Συνεχεια της νεοτερης ελληνικης πολιτικης ιστοριας απο αυριο.

TempT

Μέλος
Εγγρ.
24 Φεβ 2012
Like
6
Πόντοι
16
Δεν κλείνεις ρε μάστορα ένα μέσο ενημέρωσης, σε περίοδο δημοκρατίας.
Ούτε μία μέρα, δεν το κλείνεις. Δε μπορείς να το καταλάβεις αυτό - αφορά την πολιτική σου αντίληψη. Απλά πράγματα.

Ξαναμανα καραμελλες. Μεσο ενημερωσης το οποιο εμπιστευοταν το θηριωδες 3% του πληθυσμου ειναι αναλωσιμο για 3 μηνες. Απλα στην Ελλαδα υπαρχει η ταση να τα δραματοποιουμε ολα (λες και 3 μερες τωρα που δεν υπαρχει ΕΡΤ και τα αλλα καναλια εχουν απεργια μας εχει λειψει η ενημερωση) οπως επισης και η ταση της ατελειωτης αμπελοφιλοσοφιας. Οσοι κραζανε πριν μια βδομαδα τη Σταη τη γυναικα του εφοπλιστη που ηρθε απο το βαθυ ΠΑΣΟΚ και ξερωγω τωρα σκουζουν που εχασαν την ενημερωση της Σταη. Αρκιντια καπαμα.

jhonny64

Σεβαστός
Εγγρ.
31 Μαρ 2007
Like
2.739
Πόντοι
1.306
Αυτες τις κοτσανες τις λες επιτηδες η απλα εχεις αγνοια?

συγγνωμη εισαι mod και δεν θα απαντησω

παγια τακτικη αυτη να μην απανταω σε mod και οταν ειχα αυτο το πλεονεκτημα(mod) να μην σχολιαζω ποτε στο σαιτ που ημουν

Εγγρ.
3 Ιουλ 2006
Like
204
Πόντοι
36
Κι εγω εχω παραστασεις απο το 1970.
Και μην μου λες για συγκυρια.
Ναι, εμφανισθηκε καλη συγκυρια, αλλά δεν τα φαγανε καποιοι Ακηδες τοτε. Στον κοσμο πηγανε.
Δυο οκταετιες κυβερνησε ο Καραμανλης και τοτε γιναμε ανθρωποι.
Αντιθετως η συγκυρια το 1981 και μετα με την εισοδο στην ΕΟΚ ηταν χρυσωρυχειο, αλλά καταφεραμε να παμε το χρεος απο 30% σε 100%.
Ε οχι, ΔΕΝ ειναι το ιδιο.
Η Δεξια ποτέ δεν κατεστρεψε τη χωρα.
Γιατί να μη σου πω για συγκυρία;
Ο τόπος καταγωγής μου είναι μία από τις πρώτες μεγάλες περιοχές όπου αναπτύχθηκε ο τουρισμός. Στην δεκαετία του '70, δεν υπήρχε ούτε ρεύμα, ούτε νερό, ούτε δρόμοι.
Γιατί να μη σου μιλάω για συγκυρία, λοιπόν;
Τι θα έκανε όλος αυτός ο κόσμος, αν δεν προέκυπτε ο τουρισμός ως μάννα εξ ουρανού;
Σήμερα, κάνουμε ολόκληρη ιστορία για το γεγονός ότι πολλά σχολεία λειτούργησαν χωρίς θέρμανση.
Όταν εγώ πήγαινα σχολείο, η θέρμανση στα σχολεία ήταν απλώς ανέκδοτο.
Και πάρα πάρα πολλά άλλα. Δεν αντιλέγω ότι ειδικά ο Καραμανλής ήταν ένας σοφός πολιτικός, αλλά τουλάχιστον, έχε υπόψη σου ότι εν τη απουσία του, ισάξιος διάδοχος δεν υπήρχε.  

Chevalier Fidèle

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Ιαν 2007
Κριτικές
1
Like
306
Πόντοι
386
συγγνωμη εισαι mod και δεν θα απαντησω

παγια τακτικη αυτη να μην απανταω σε mod και οταν ειχα αυτο το πλεονεκτημα(mod) να μην σχολιαζω ποτε στο σαιτ που ημουν

Τι σχεση εχει το mod?Που ειδες 153 χρονια δεξιας και πραξικοπηματων? Η διακυβερνηση Βενιζελου, Γ.Παπανδρεου πχ ηταν δεξιες? Το πραξικοπημα του Κονδυλη? Γονατας, Πλαστηρας? Τον εμφυλιο και τα δεκεμβριανα που τα εκανε ο Γ. Παπανδρεου?
Για αυτο μου κανει εντυπωση ειπες μεγαλη μπαρουφα. Δε το ρωτησα ειρωνικα, σοβαρα το ρωτησα . Ξερεις οντως και μας δουλευεις η απλως δεν εχεις ιδεα?

Εγγρ.
3 Ιουλ 2006
Like
204
Πόντοι
36
Ξαναμανα καραμελλες. Μεσο ενημερωσης το οποιο εμπιστευοταν το θηριωδες 3% του πληθυσμου ειναι αναλωσιμο για 3 μηνες. Απλα στην Ελλαδα υπαρχει η ταση να τα δραματοποιουμε ολα (λες και 3 μερες τωρα που δεν υπαρχει ΕΡΤ και τα αλλα καναλια εχουν απεργια μας εχει λειψει η ενημερωση) οπως επισης και η ταση της ατελειωτης αμπελοφιλοσοφιας. Οσοι κραζανε πριν μια βδομαδα τη Σταη τη γυναικα του εφοπλιστη που ηρθε απο το βαθυ ΠΑΣΟΚ και ξερωγω τωρα σκουζουν που εχασαν την ενημερωση της Σταη. Αρκιντια καπαμα.

Εντάξει είναι φυσικό να μιλάς για καραμέλες, όταν στη δουλειά σου έχεις δύο γραμματείς.
Τι να κάνουμε, έκαστος εφ' ω ετάχθη...
Ο καθένας έχει την αφετηρία του.
Γιατί δεν διακόπτουν το πρωτάθλημα στο ποδόσφαιρο για μισή σεζόν, ας πούμε;
Δεν είναι άντρο διαφθοράς το ποδόσφαιρο, ε;
Ναι, δεν έχει ούτε δημόσιους υπαλλήλους, ούτε συνδικαλιστές να το διαφθείρουν...

piderof

Μέλος
Εγγρ.
10 Οκτ 2006
Κριτικές
2
Like
44
Πόντοι
66
Η καταστροφή 10 γενεών Ελλήνων έχει ονοματεπώνυμο: Ανδρέας Γ. Παπανδρέου

jhonny64

Σεβαστός
Εγγρ.
31 Μαρ 2007
Like
2.739
Πόντοι
1.306
Τι σχεση εχει το mod?

ειμαι σε μειονεκτικη θεση  γιατι ημουν και ξερω τις δυνατοτητες που εχει

απο ιστορια ξερω μερικα πραματα γιατι ειχα φιλικη σχεση πριν απο καιρο με ανθρωπο που σπουδαζε ιστορικος και μου ειπε μερικα πραματα

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom