Νέα

Κλείσιμο ΕΡΤ-ΝΕΡΙΤ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 8K
  • Εμφανίσεις 181K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Ποιο νομίζετε πως πρέπει να είναι το νέο όνομα της ΝΕΡΙΤ (πρώην ΕΡΤ) ?

• ΤΗΛΕΜΙΖΑ

Ψήφοι: 11 13,3%
  • ΤΗΛΕΜΑΣΑ

Ψήφοι: 25 30,1%
  • ΤΗΛΕΦΑΓΑΝ

Ψήφοι: 5 6,0%
  • ΤΗΛΕΒΥΣΜΑ

Ψήφοι: 19 22,9%
  • ΝΕΡΙΤ

Ψήφοι: 2 2,4%
  • ΔΓ (απο το ΝΕΡΙΤ καλύτερο ειναι ρε φίλε)

Ψήφοι: 3 3,6%
  • Αλλο..(προσδιορίστε με post)

Ψήφοι: 2 2,4%
  • Χέστηκα πως θα την πείτε

Ψήφοι: 16 19,3%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    83

johnnyv13

Μέλος
Εγγρ.
20 Ιουλ 2010
Like
100
Πόντοι
1
οχι ρε παιδια.Ειναι κριμα.Δεν χρειαζομαστε και αλλους ανεργους αλλα νεες θεσεις εργασιας.Συμφωνω με την μειωση των μισθων αν δεν ειναι κερδοφορα αλλα οχι αυτο που εγινε επι Σαμαρα.Ειναι πολυ ασχημο

kariptru_01

Μέλος
Εγγρ.
22 Σεπ 2015
Like
12
Πόντοι
1
τυπε απαξιώνεις την συριζαικη ανεξαρτητη ενημερωση?  :vomit:
απαξιωμενη ηδη ειναι
παρα ταυτα με ενδιαφερει κι εμενα αυτο που γραφει ο φιλος πιο κατω
ουτε σεντ δεν θελω να δινω για τα κοπροσκυλα και την προπαγανδα της κυβερνησης

Εγγρ.
2 Ιουλ 2015
Like
0
Πόντοι
0
Καλησπέρα παίδες! πρώτη φορά γράφω στο site!Αναφορικά με το κλείσιμο ή όχι της ΕΡΤ θεωρώ ότι το κακό δεν είναι στην ΕΡΤ μόνο αλλά στην γενικότερη πολιτική διορισμών στον δημόσιο τομέα τα τελευταία 40 χρόνια...Όταν αποφασίσουν να να σταματήσουν το στυλ ψήφισε με να σε διορίσω τότε θα βγάλουμε άκρη.

Εγγρ.
2 Ιουλ 2015
Like
0
Πόντοι
0
Καλησπέρα παίδες! πρώτη φορά γράφω στο site!Αναφορικά με το κλείσιμο ή όχι της ΕΡΤ θεωρώ ότι το κακό δεν είναι στην ΕΡΤ μόνο αλλά στην γενικότερη πολιτική διορισμών στον δημόσιο τομέα τα τελευταία 40 χρόνια...Όταν αποφασίσουν να να σταματήσουν το στυλ ψήφισε με να σε διορίσω τότε θα βγάλουμε άκρη.

Digweed

Μέγας
Εγγρ.
26 Ιουν 2016
Κριτικές
1
Like
16.294
Πόντοι
3.836

ΕΡΤ: Ελληνίδα δημοσιογράφος καταγγέλλει τον προϊστάμενο της για σεξουαλική παρενόχληση

Τις τελευταίες ώρες κάνει τον γύρο του διαδικτύου ένα απίστευτο περιστατικό που συνέβη στην ΕΡΤ. Γνωστή και χρόνια στον χώρο δημοσιογράφος του κρατικού καναλιού, καταγγέλλει προϊστάμενο της για σεξουαλική παρενόχληση.

Με γραπτή καταγγελία την οποία είχε ως παραλήπτη τον σύμβουλο της ΕΡΤ, Λάμπη Ταγματάρχη, ανέφερε επί λέξη τα όσα διαδραματίστηκαν στο γραφείο του προϊσταμένου της.

Συγκεκριμένα η καταγγελία γράφει:

«Πριν από δύο εβδομάδες περίπου ο άμεσος προϊστάμενός μου και νυν προϊστάμενος του ρεπορτάζ…, κος …Π., μέσα στα πλαίσια της φερόμενης ως συνεργασίας μας με κάλεσε στο γραφείο του, όπου, αφού αυτός έκλεισε την πόρτα, με ρώτησε εν ψυχρώ, αν κάνω σεξ με τον άντρα μου.

Ευρισκόμενη σε εξαιρετικά δύσκολη θέση, δεν του απάντησα και προσπάθησα να αποφύγω τη συνέχιση της συνομιλίας, ζητώντας να περιοριστεί αυστηρά αυτή, στα θέματα της ημερήσιας ατζέντας μας.

Αυτός με αγνόησε και συνέχισε:

«Ασ΄ τα αυτά, έλα εδώ τώρα, από πίσω μου, να μου κάνεις μασάζ, γιατί είμαι πιασμένος».

Σήκωσα τον τόνο της φωνής μου προσπαθώντας να τον επαναφέρω στην τάξη -μάλιστα έγινα αντιληπτή από συναδέλφους μου- λέγοντάς του ότι είναι χυδαίος και ότι δεν είχε κανένα δικαίωμα να μου μιλάει έτσι.

Συμπλήρωσα, δε, σε πολύ αυστηρό τόνο, ότι δεν σκοπεύω να συνεχίσω την παραμονή μου στο γραφείο του και ότι φεύγω.

Ενώ κινήθηκα προς την πόρτα, εκείνος με μια κίνηση πετάχτηκε εμπρός μου και κλείνοντας το δρόμο, και είπε:

«Μπορείς να σταματήσεις λίγο να μιλάς;
Να ξέρεις ότι ήσουν πάντα το σεξουαλικό μου απωθημένο, να ξέρεις ποτέ δεν ήθελα καμία εδώ μέσα, δεν ασχολούμουν ποτέ με τέτοιες…
Πότε θα κάνουμε σεξ;».

Έμεινα άφωνη.
Έκανε μια κίνηση να με πιάσει, εγώ που ήμουν σχεδόν δίπλα στην πόρτα την άνοιξα και βγήκα χτυπώντας τη πίσω μου».

Σύμφωνα με τα όσα αναφέρονται στο Θέμα, ο διευθύνων σύμβουλος της ΕΡΤ, παρέπεμψε την υπόθεση στην αρμόδια υπηρεσία.

Όμως η καταγγέλλουσα υποστηρίζει ότι ο αρμόδιος διευθυντής Διαχείρισης Ανθρωπίνου Δυναμικού κ. Σταύρος Παύλου, αντί να κάνει την δουλειά του της είπε:
«η τάδε συνάδελφός σου ήταν τυχερή, καθώς σε άλλη περίπτωση παρενόχλησης είχε λάβει συγκεκριμένο μήνυμα που αποδείκνυε τους ισχυρισμούς της.
Εσύ τι αποδείξεις έχεις;
Αν δεν υπάρχει απόδειξη, δεν υπάρχει και περιστατικό».

Όπως ήταν αναμενόμενο η το Γραφείο Τύπου της ΕΡΤ με βάση τα παραπάνω, εξέδωσε επίσημη ανακοίνωση για το θέμα:
«Η διοίκηση της ΕΡΤ έγινε αποδέκτης έγγραφης καταγγελίας υπαλλήλου της εταιρείας για σεξουαλική παρενόχληση από άλλον εργαζόμενο.
Αμέσως κινήθηκαν όλες οι προβλεπόμενες διαδικασίες για τη διαλεύκανση της υπόθεσης.
Από τη Διεύθυνση Ανθρώπινου Δυναμικού διενεργείται προκαταρτική εξέταση, στο πλαίσιο της οποίας εκλήθησαν για κατάθεση όλοι οι εμπλεκόμενοι, ενώ στην καταγγέλλουσα υπάλληλο προτάθηκε, αν το επιθυμούσε, να αλλάξει χώρο εργασίας μέχρι να ολοκληρωθεί η εξέταση της υπόθεσης .
Το αποτέλεσμα της εξέτασης θα καθορίσει και την περαιτέρω διαδικασία, προκειμένου να εφαρμοστούν πλήρως όλα όσα προβλέπονται από την κείμενη νομοθεσία και από το καταστατικό πλαίσιο της ΕΡΤ.
Είναι συνεπώς εύλογο, ότι ισχυρισμοί περί δήθεν συγκάλυψης του εν λόγω περιστατικού από τη διοίκηση της ΕΡΤ, όχι μόνο αποτελούν αποκυήματα νοσηρής φαντασίας, αλλά στοχεύουν ευθέως για μία ακόμα φορά στην κατασυκοφάντηση της δημόσιας ραδιοτηλεόρασης».

geoMan

Ανώτερος
Εγγρ.
24 Μαΐ 2009
Κριτικές
16
Like
15.080
Πόντοι
6.515
ΕΡΤ: Ελληνίδα δημοσιογράφος καταγγέλλει τον προϊστάμενο της για σεξουαλική παρενόχληση

Τις τελευταίες ώρες κάνει τον γύρο του διαδικτύου ένα απίστευτο περιστατικό που συνέβη στην ΕΡΤ. Γνωστή και χρόνια στον χώρο δημοσιογράφος του κρατικού καναλιού, καταγγέλλει προϊστάμενο της για σεξουαλική παρενόχληση.

Με γραπτή καταγγελία την οποία είχε ως παραλήπτη τον σύμβουλο της ΕΡΤ, Λάμπη Ταγματάρχη, ανέφερε επί λέξη τα όσα διαδραματίστηκαν στο γραφείο του προϊσταμένου της.

Συγκεκριμένα η καταγγελία γράφει:

«Πριν από δύο εβδομάδες περίπου ο άμεσος προϊστάμενός μου και νυν προϊστάμενος του ρεπορτάζ…, κος …Π., μέσα στα πλαίσια της φερόμενης ως συνεργασίας μας με κάλεσε στο γραφείο του, όπου, αφού αυτός έκλεισε την πόρτα, με ρώτησε εν ψυχρώ, αν κάνω σεξ με τον άντρα μου.

Ευρισκόμενη σε εξαιρετικά δύσκολη θέση, δεν του απάντησα και προσπάθησα να αποφύγω τη συνέχιση της συνομιλίας, ζητώντας να περιοριστεί αυστηρά αυτή, στα θέματα της ημερήσιας ατζέντας μας.

Αυτός με αγνόησε και συνέχισε:

«Ασ΄ τα αυτά, έλα εδώ τώρα, από πίσω μου, να μου κάνεις μασάζ, γιατί είμαι πιασμένος».

Σήκωσα τον τόνο της φωνής μου προσπαθώντας να τον επαναφέρω στην τάξη -μάλιστα έγινα αντιληπτή από συναδέλφους μου- λέγοντάς του ότι είναι χυδαίος και ότι δεν είχε κανένα δικαίωμα να μου μιλάει έτσι.

Συμπλήρωσα, δε, σε πολύ αυστηρό τόνο, ότι δεν σκοπεύω να συνεχίσω την παραμονή μου στο γραφείο του και ότι φεύγω.

Ενώ κινήθηκα προς την πόρτα, εκείνος με μια κίνηση πετάχτηκε εμπρός μου και κλείνοντας το δρόμο, και είπε:

«Μπορείς να σταματήσεις λίγο να μιλάς;
Να ξέρεις ότι ήσουν πάντα το σεξουαλικό μου απωθημένο, να ξέρεις ποτέ δεν ήθελα καμία εδώ μέσα, δεν ασχολούμουν ποτέ με τέτοιες…
Πότε θα κάνουμε σεξ;».

Έμεινα άφωνη.
Έκανε μια κίνηση να με πιάσει, εγώ που ήμουν σχεδόν δίπλα στην πόρτα την άνοιξα και βγήκα χτυπώντας τη πίσω μου».

Σύμφωνα με τα όσα αναφέρονται στο Θέμα, ο διευθύνων σύμβουλος της ΕΡΤ, παρέπεμψε την υπόθεση στην αρμόδια υπηρεσία.

Όμως η καταγγέλλουσα υποστηρίζει ότι ο αρμόδιος διευθυντής Διαχείρισης Ανθρωπίνου Δυναμικού κ. Σταύρος Παύλου, αντί να κάνει την δουλειά του της είπε:
«η τάδε συνάδελφός σου ήταν τυχερή, καθώς σε άλλη περίπτωση παρενόχλησης είχε λάβει συγκεκριμένο μήνυμα που αποδείκνυε τους ισχυρισμούς της.
Εσύ τι αποδείξεις έχεις;
Αν δεν υπάρχει απόδειξη, δεν υπάρχει και περιστατικό».

Όπως ήταν αναμενόμενο η το Γραφείο Τύπου της ΕΡΤ με βάση τα παραπάνω, εξέδωσε επίσημη ανακοίνωση για το θέμα:
«Η διοίκηση της ΕΡΤ έγινε αποδέκτης έγγραφης καταγγελίας υπαλλήλου της εταιρείας για σεξουαλική παρενόχληση από άλλον εργαζόμενο.
Αμέσως κινήθηκαν όλες οι προβλεπόμενες διαδικασίες για τη διαλεύκανση της υπόθεσης.
Από τη Διεύθυνση Ανθρώπινου Δυναμικού διενεργείται προκαταρτική εξέταση, στο πλαίσιο της οποίας εκλήθησαν για κατάθεση όλοι οι εμπλεκόμενοι, ενώ στην καταγγέλλουσα υπάλληλο προτάθηκε, αν το επιθυμούσε, να αλλάξει χώρο εργασίας μέχρι να ολοκληρωθεί η εξέταση της υπόθεσης .
Το αποτέλεσμα της εξέτασης θα καθορίσει και την περαιτέρω διαδικασία, προκειμένου να εφαρμοστούν πλήρως όλα όσα προβλέπονται από την κείμενη νομοθεσία και από το καταστατικό πλαίσιο της ΕΡΤ.
Είναι συνεπώς εύλογο, ότι ισχυρισμοί περί δήθεν συγκάλυψης του εν λόγω περιστατικού από τη διοίκηση της ΕΡΤ, όχι μόνο αποτελούν αποκυήματα νοσηρής φαντασίας, αλλά στοχεύουν ευθέως για μία ακόμα φορά στην κατασυκοφάντηση της δημόσιας ραδιοτηλεόρασης».

:orchestra:

να αυξηθεί το χαρατσι στη ΔΕΗ για να προσλαβουν βίζιτες για τα συριζο-στελεχη  :S

poppop

Μέγας
Εγγρ.
30 Ιουλ 2006
Κριτικές
11
Like
4.593
Πόντοι
4.765
οι πουσταραδες οι γλιτσες οι πασοκομπολτσεβικοι κοιτανε να γαμησουν οτι προλαβουν,τελευταια τους ευκαιρία

mariath

Μέλος
Εγγρ.
29 Απρ 2009
Κριτικές
6
Like
146
Πόντοι
16
:2funny:

05-07-17.jpeg

nickpie2008

Σεβαστός
Εγγρ.
15 Ιουλ 2010
Like
5.255
Πόντοι
1.106
Σημερα προκληθηκε αυτο το ζητημα:

Συνέντευξη Τύπου των στελεχών της εταιρείας
Η DIGEA κόβει την ΕΡΤ από τον ερχόμενο Οκτώβριο

0

Η εταιρεία καταλογίζει ευθύνες στη διοίκηση της ΕΡΤ για τη μη διεξαγωγή διαγωνισμού για την προμήθεια πομπών επίγειας ψηφιακής εκπομπής
Μονόδρομο χαρακτηρίζει η DIGEA την υιοθέτηση της νέας τεχνολογίας εκπομπής DVB-T2 από τους τηλεοπτικούς σταθμούς, καλώντας την Πολιτεία να εναρμονιστεί με τις εξελίξεις. Σε σημερινή συνέντευξη Τύπου, τα στελέχη της DIGEA δήλωσαν ότι ο πάροχος είναι τεχνολογικά έτοιμος να υποστηρίξει την αποκλειστική εκπομπή καναλιών σε υψηλή ευκρίνεια, σε ολόκληρη τη χώρα, και να προχωρήσει στην υιοθέτηση της νέας τεχνολογίας εκπομπής DVB-T2, η οποία μπορεί να εξοικονομήσει χώρο στο φάσμα.

Επίσης, ο Αντιπρόεδρος της DIGEA Πάνος Κυριακόπουλος γνωστοποίησε ότι ο ψηφιακός πάροχος δεν πρόκειται να ανανεώσει τη σύμβαση με την ΕΡΤ, η οποία λήγει τον επόμενο Οκτώβριο, ισχυριζόμενος ότι υπάρχουν ευθύνες της διοίκησης της ΕΡΤ για τη μη διεξαγωγή διαγωνισμού για την προμήθεια πομπών επίγειας ψηφιακής εκπομπής. Ο Π. Κυριακόπουλος πρόσθεσε ότι η DIGEA θα μπορούσε να χρησιμοποιήσει τον συγκεκριμένο πολυπλέκτη για την καλύτερη εκμετάλλευση του φάσματος.

Όπως ειδικότερα υποστήριξαν ο Πρόεδρος της Digea Κώστας Κιμπουρόπουλος, ο Αντιπρόεδρος Πάνος Κυριακόπουλος και ο Διευθύνων Σύμβουλος Νίκος Μαστοράκης, στο πλαίσιο της απόδοσης τμήματος του τηλεοπτικού φάσματος στις τηλεπικοινωνίες (2ο ψηφιακό μέρισμα) η μετάβαση στην τεχνολογία DVB-T2 αποτελεί πρακτική όλων των Ευρωπαϊκών χωρών αλλά και προτροπή της Ε.Ε. για τη βέλτιστη αξιοποίηση του τηλεοπτικού φάσματος.

Πρόσθεσαν ότι η Digea καλύπτει στο 100% αυτό που η Πολιτεία καθόρισε ότι πρέπει να καλύπτεται, μέσω του Χάρτη Συχνοτήτων, και βάσει μετρήσεων της ΕΕΤΤ το 97% του πληθυσμού έχει πρόσβαση στο ψηφιακό σήμα. Ο Πρόεδρος της DIGEA σημείωσε ότι η αδειοδότηση των τηλεοπτικών σταθμών πρέπει να γίνει με τις σωστές προδιαγραφές «για να μη βρεθούμε και πάλι σε αδιέξοδο» υποστηρίζοντας ότι το Εθνικό Συμβούλιο Ραδιοτηλεόρασης, με την απόφασή του για τις επτά άδειες γενικού περιεχομένου, άφησε ανοιχτό το ενδεχόμενο και για θεματικές.

Τέλος, τα στελέχη της DIGEA αναφερόμενα σε αιτιάσεις περί υψηλού κόστους τιμολόγησης των καναλιών, υποστήριξαν ότι η τιμολόγηση για την εκπομπή του σήματος των τηλεοπτικών σταθμών εθνικής και περιφερειακής εμβέλειας, γίνεται βάσει συγκεκριμένου μοντέλου το οποίο έχει καθοριστεί από την Εθνική Επιτροπή Τηλεπικοινωνιών και Ταχυδρομείων και ότι το μοντέλο αυτό ευνοεί ιδιαίτερα τα περιφερειακά κανάλια τα οποία θα χρειαζόταν να επενδύσουν πολλαπλάσια εάν υλοποιούσαν μόνα τους το αντίστοιχο δίκτυο εκπομπής.
Πηγη protothema

Τι απαντησε η αριστερη ΕΡΤ κυβερνηση κτλ;

varge

Μέλος
Εγγρ.
15 Φεβ 2012
Like
12
Πόντοι
6

ειναι αριστερη δε μπορει να ασχολειται με τεχνικες μαλακιες. Απλα τα λεφτα της εδωσε να γινει χορηγος στη διαδραστικη φωτογραφικη εκθεση Βενεζουελα, χωρα εν κινησει

geoMan

Ανώτερος
Εγγρ.
24 Μαΐ 2009
Κριτικές
16
Like
15.080
Πόντοι
6.515
Να ειδοποιηθει η ραχηλ μακρη
:headbaning1: :headbaning1:

mariath

Μέλος
Εγγρ.
29 Απρ 2009
Κριτικές
6
Like
146
Πόντοι
16
Και να ξαναφωνάξουν εκείνον τον πρέσβυ, που χούφτωνε τα κοριτσάκια που δούλευαν στην πρεσβεία τους.

Να κάνει έλεχγο ποιες μπαίνουν να δουν την έκθεση.

Victim-of-Hugo-Chavez.jpg

geoMan

Ανώτερος
Εγγρ.
24 Μαΐ 2009
Κριτικές
16
Like
15.080
Πόντοι
6.515

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.724
Πόντοι
1.306
Σημερα προκληθηκε αυτο το ζητημα:

Συνέντευξη Τύπου των στελεχών της εταιρείας

0

Η εταιρεία καταλογίζει ευθύνες στη διοίκηση της ΕΡΤ για τη μη διεξαγωγή διαγωνισμού για την προμήθεια πομπών επίγειας ψηφιακής εκπομπής
Μονόδρομο χαρακτηρίζει η DIGEA την υιοθέτηση της νέας τεχνολογίας εκπομπής DVB-T2 από τους τηλεοπτικούς σταθμούς, καλώντας την Πολιτεία να εναρμονιστεί με τις εξελίξεις. Σε σημερινή συνέντευξη Τύπου, τα στελέχη της DIGEA δήλωσαν ότι ο πάροχος είναι τεχνολογικά έτοιμος να υποστηρίξει την αποκλειστική εκπομπή καναλιών σε υψηλή ευκρίνεια, σε ολόκληρη τη χώρα, και να προχωρήσει στην υιοθέτηση της νέας τεχνολογίας εκπομπής DVB-T2, η οποία μπορεί να εξοικονομήσει χώρο στο φάσμα.

Επίσης, ο Αντιπρόεδρος της DIGEA Πάνος Κυριακόπουλος γνωστοποίησε ότι ο ψηφιακός πάροχος δεν πρόκειται να ανανεώσει τη σύμβαση με την ΕΡΤ, η οποία λήγει τον επόμενο Οκτώβριο, ισχυριζόμενος ότι υπάρχουν ευθύνες της διοίκησης της ΕΡΤ για τη μη διεξαγωγή διαγωνισμού για την προμήθεια πομπών επίγειας ψηφιακής εκπομπής. Ο Π. Κυριακόπουλος πρόσθεσε ότι η DIGEA θα μπορούσε να χρησιμοποιήσει τον συγκεκριμένο πολυπλέκτη για την καλύτερη εκμετάλλευση του φάσματος.

Όπως ειδικότερα υποστήριξαν ο Πρόεδρος της Digea Κώστας Κιμπουρόπουλος, ο Αντιπρόεδρος Πάνος Κυριακόπουλος και ο Διευθύνων Σύμβουλος Νίκος Μαστοράκης, στο πλαίσιο της απόδοσης τμήματος του τηλεοπτικού φάσματος στις τηλεπικοινωνίες (2ο ψηφιακό μέρισμα) η μετάβαση στην τεχνολογία DVB-T2 αποτελεί πρακτική όλων των Ευρωπαϊκών χωρών αλλά και προτροπή της Ε.Ε. για τη βέλτιστη αξιοποίηση του τηλεοπτικού φάσματος.

Πρόσθεσαν ότι η Digea καλύπτει στο 100% αυτό που η Πολιτεία καθόρισε ότι πρέπει να καλύπτεται, μέσω του Χάρτη Συχνοτήτων, και βάσει μετρήσεων της ΕΕΤΤ το 97% του πληθυσμού έχει πρόσβαση στο ψηφιακό σήμα. Ο Πρόεδρος της DIGEA σημείωσε ότι η αδειοδότηση των τηλεοπτικών σταθμών πρέπει να γίνει με τις σωστές προδιαγραφές «για να μη βρεθούμε και πάλι σε αδιέξοδο» υποστηρίζοντας ότι το Εθνικό Συμβούλιο Ραδιοτηλεόρασης, με την απόφασή του για τις επτά άδειες γενικού περιεχομένου, άφησε ανοιχτό το ενδεχόμενο και για θεματικές.

Τέλος, τα στελέχη της DIGEA αναφερόμενα σε αιτιάσεις περί υψηλού κόστους τιμολόγησης των καναλιών, υποστήριξαν ότι η τιμολόγηση για την εκπομπή του σήματος των τηλεοπτικών σταθμών εθνικής και περιφερειακής εμβέλειας, γίνεται βάσει συγκεκριμένου μοντέλου το οποίο έχει καθοριστεί από την Εθνική Επιτροπή Τηλεπικοινωνιών και Ταχυδρομείων και ότι το μοντέλο αυτό ευνοεί ιδιαίτερα τα περιφερειακά κανάλια τα οποία θα χρειαζόταν να επενδύσουν πολλαπλάσια εάν υλοποιούσαν μόνα τους το αντίστοιχο δίκτυο εκπομπής.
Πηγη protothema

αμην και πότε...

jhonny64

Σεβαστός
Εγγρ.
31 Μαρ 2007
Like
2.738
Πόντοι
1.306
αντε να κλεισει η ερτ παλι και να ανοιξει η νεριτ παλι

πολεμος δεξιας-νεοαριστερας  εναντιον  αριστερας-νεοδεξιας

και η  :jerking: :jerking: :jerking: αριστεροδεξιων δεξιοαριστερων συνεχιζεται 

:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

nickpie2008

Σεβαστός
Εγγρ.
15 Ιουλ 2010
Like
5.255
Πόντοι
1.106
Εδω κοιτα:

Αναλυτικά η δήλωση του γενικού γραμματέα Ενημέρωσης και Επικοινωνίας, Λευτέρη Κρετσου:

Το σημερινό Δελτίο Τύπου της Digea προσφέρει χρήσιμα συμπεράσματα για τη διάρθρωση της τηλεοπτικής αγοράς στην Ελλάδα και δικαιώνει την τηλεπικοινωνιακή πολιτική της χώρας, όπως αυτή χαράσσεται από την παρούσα κυβέρνηση.

Αφενός, επιβεβαιώνει την ορθότητα υιοθέτησης του simulcast (ταυτόχρονη μετάδοση τηλεοπτικού προγράμματος σε HD και SD) έως το τέλος του 2021, δεδομένης της αναγνώρισης από τη Digea ότι 1.800.000 συμπολίτες μας δεν έχουν κατάλληλο εξοπλισμό για τη λήψη τηλεοπτικού σήματος υψηλής ευκρίνειας.

Αετέρου, τα στοιχεία της Digea καταδεικνύουν πως οποιαδήποτε συζήτηση για μετάβαση σε νέο τεχνολογικό πρότυπο (DVB-T2) είναι πρόωρη, δεδομένου πως μια τέτοια απόφαση θα συνεπάγονταν σημαντικό κόστος αγοράς νέου αποκωδικοποιητή για τη συντριπτική πλειονότητα των συμπολιτών μας.

Είναι υποχρέωση της Πολιτείας να εξασφαλίζει το δικαίωμα στην ενημέρωση και στην ποιοτική ψυχαγωγία σε κάθε νοικοκυριό της χώρας, ιδίως με δεδομένο ότι οι συμπολίτες μας που κατέχουν παλαιάς τεχνολογίας συσκευές ανήκουν κατά τεκμήριο στα πλέον αδύναμα κοινωνικά στρώματα. Τέλος, όσοι ονειρεύονται ότι εμμέσως θα ρίξουν εκ νέου μαύρο στην ΕΡΤ τους υπενθυμίζουμε ότι η εσχάτη πλάνη χείρων της πρώτης.

jhonny64

Σεβαστός
Εγγρ.
31 Μαρ 2007
Like
2.738
Πόντοι
1.306
ολα τα ειχε η ψωρωκωσταινα του τσιπρα η υψηλη ευκρινεια της ελειπε

ρε δεν γαμιε....

jhonny64

Σεβαστός
Εγγρ.
31 Μαρ 2007
Like
2.738
Πόντοι
1.306
Εδω κοιτα:

Αναλυτικά η δήλωση του γενικού γραμματέα Ενημέρωσης και Επικοινωνίας, Λευτέρη Κρετσου:

Είναι υποχρέωση της Πολιτείας να εξασφαλίζει το δικαίωμα στην ενημέρωση και στην ποιοτική ψυχαγωγία σε κάθε νοικοκυριό της χώρας,

γιαυτο σκυλιασε η συμμορια του να κλεισει το μεγκα

Digweed

Μέγας
Εγγρ.
26 Ιουν 2016
Κριτικές
1
Like
16.294
Πόντοι
3.836
Νίκος Παππάς:
Θα προσλάβουμε στην ΕΡΤ 206 συμβασιούχους

«Οι προσλήψεις αυτές δεν είναι σπατάλη, αλλά θα βοηθήσουν στην εξοικονόμηση πόρων» τόνισε ο υπουργός Ψηφιακής Πολιτικής

Την πρόσληψη 206 εργαζομένων στην ΕΡΤ, προκειμένου να καλυφθούν τα κενά που υπάρχουν σε κρίσιμες -όπως είπε- ιδιότητες, ανακοίνωσε στη Βουλή ο υπουργός Ψηφιακής Πολιτικής, Νίκος Παππάς.

Αφορμή ήταν η επίκαιρη ερώτηση του βουλευτή της Ένωσης Κεντρώων Μάριου Γεωργιάδη σχετικά με την προβολή των κομμάτων από τα ΜΜΕ.
Ο βουλευτής διευκρίνισε ότι το κόμμα του θα είναι αρωγός σε κάθε πρωτοβουλία για μια άρτια Δημόσια Τηλεόραση που θα είναι στην υπηρεσία του ελληνικού λαού.

«Οι προσλήψεις αυτές δεν είναι σπατάλη, αλλά θα βοηθήσουν στην εξοικονόμηση πόρων» τόνισε ο υπουργός Ψηφιακής Πολιτικής, σημειώνοντας ότι σήμερα η ΕΡΤ αναγκάζεται να χρησιμοποιεί ιδιωτικά εξωτερικά συνεργεία για να καλύψει κενά που υπάρχουν, με αποτέλεσμα το κόστος να εκτινάσσεται.

Όπως είπε χαρακτηριστικά, ένας «μοντέρ» κοστίζει στην ΕΡΤ -από διάθεση ιδιωτικής εταιρίας- 2.000 ευρώ, όταν ο μέσος όρος μισθού εργαζόμενου της είναι στα 1.500 ευρώ. 
«Θα ακουστεί κριτική από κόμματα και ιδιωτικούς τομείς.
Τους καλώ να είναι προσεκτικοί, γιατί η ΕΡΤ δεν είναι SKAI να υποκλέπτει παραγόμενο προϊόν. Κάποιοι άλλοι χρησιμοποιούν υλικό της ΕΡΤ για το κοινό τους τζάμπα» επεσήμανε ο κ. Παππάς και πρόσθεσε ότι η ΕΡΤ, που έχει έσοδα 180 εκ ευρώ από ανταποδοτικά τέλη, συμβάλλει φέτος με 55 εκ ευρώ στον κρατικό προϋπολογισμό, ενώ τον επόμενο χρόνο το ποσό θα είναι αυξημένο και θα φθάσει στα 64 εκ ευρώ.

«Η ΕΡΤ επιτελεί εθνικής σημασίας έργο σε όλη την ελληνική επικράτεια και στο εξωτερικό και γι αυτό απαιτεί και μεγαλύτερο αριθμό εργαζομένων» είπε από την πλευρά του ο Μάριος Γεωργιάδης και πρόσθεσε:

«Εμείς επιθυμούμε η Δημόσια Τηλεόραση πραγματικά να είναι στην υπηρεσία του ελληνικού λαού αφού πληρώνεται από τον ελληνικό λαό.
Θέλουμε άρτια και επαρκώς στελεχωμένη Δημόσια Τηλεόραση, στηρίζουμε τους ανθρώπους της και κάθε πρωτοβουλία που θα έρθει είναι καλοδεχούμενη από την πλευρά μας και θα είμαστε αρωγοί

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom