john_fystikis
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 22 Ιαν 2013
- Κριτικές
- 9
- Like
- 140
- Πόντοι
- 66
Να πάρουν και το Λαζόπουλο τύπε
Κάτι μισόλογα είπε για το τσαντίρι του
«Το Τσαντίρι, δεν νιώθω με έναν τρόπο ότι θα χαθεί. Ακόμα και [size=20pt]μια φορά το χρόνο[/size] να έρχεται, θα το κάνω γιατί θα ήθελα να συναντιόμαστε. Πάντα θέλω να είμαι ειλικρινής μαζί σας, δεν έχω πάρει κάποια απόφαση γιατί είναι ώρα να συναντήσω τα πολλά που έχω αφήσει μέσα μου και με περιμένουν"
www.tlife.gr/Article/MEDIA-LAZOPOULOS-TSANTIRI/0-40-82969.html]http://www.tlife.gr/Article/MEDIA-LAZOPOULOS-TSANTIRI/0-40-82969.html[/url]
Με τις ντομάτες που θα του πετάνε, μόνο μια φορά τον χρόνο θα τρώει σαλάτα μετά το επερχόμενο "κατόρθωμα" του συντρόφου Алексе́й, που τόσο του έκανε προεκλογικό και μετεκλογικό αβαντάρισμα ;
Μυλόπουλος: Ο σπάταλος πρύτανης του ΑΠΘ νέος πρόεδρος της ΕΡΤ3
Η πρυτανική θητεία του κ. Μυλόπουλου στο ΑΠΘ σημαδεύτηκε από διάφορα γεγονότα που απασχόλησαν την κοινή γνώμη αλλά και τις αρμόδιες αρχές. Ενα πανεπιστημιακό ίδρυμα, που επί των ημερών του μετατράπηκε σε σκουπιδότοπο, μια «πρυτανική» τουαλέτα 30.000 ευρώ να κάνει τον ειδησεογραφικό γύρο του κόσμου, κατηγορίες για παρακίνηση των πανεπιστημιακών υπαλλήλων να καταλάβουν το υπουργείο Παιδείας, αλλά και iPhone τηλέφωνο ως δώρο αβροφροσύνης προς την Ελληνίδα ηθοποιό Ναταλία Δραγούμη και «ερευνητικά» ταξίδια για κουμπαριές στο Φανάρι σημάδεψαν την ταραχώδη θητεία του.
«Αριστερός» πρύτανης σε ιδιωτικό ΑΕΙ με μισθό golden boy
Πλήθος σκανδάλων στο ΑΠΘ
Πώς «πούλησαν» το δημόσιο πανεπιστήμιο
«Αριστεροί» πρυτάνεις σε ιδιωτικό ΑΕΙ με μισθούς golden boys
Αφησαν εδώ τα παιδιά σε καταλήψεις και βρωμιά για να πάνε στο Ευρωπαϊκό Πανεπιστήμιο Κύπρου.Πρώτος-πρώτος ο όψιμος Συριζαίος Μυλόπουλος -Και συνεχίζουν να εισπράττουν τον μισθό τους
Μια επωφελή συνεργασία με ιδιωτικό πανεπιστήμιο της Κύπρου αποφάσισε να κάνει ο κατά τα άλλα υπέρμαχος της δημόσιας παιδείας και πολέμιος της ιδιωτικής ανώτατης εκπαίδευσης, πρώην πρύτανης του Αριστοτέλειου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης Γιάννης Μυλόπουλος.
Ο πρώην πρύτανης του Αριστοτέλειου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης, Γιάννης Μυλόπουλος, με τον Αλέξη Τσίπρα. Ο πανεπιστημιακός ήταν προσωπική επιλογή του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ για το ευρωψηφοδέλτιο του κόμματος
http://[URL unfurl="true"]www.protothema.gr/files/1/2014/11/24/panepistimio1.jpg[/img[/URL]]
[URL unfurl="true"]http://www.protothema.gr/greece/article/429065/aristeroi-prutaneis-se-idiotiko-aei-me-misthous-golden-boys/[/URL]
καλως το παλληκαρι
[/quote]
Και κολλητός φίλος με την άλλοτε κραταιά κυρά του πασοκ Άννα Διαμαντοπούλου (όχι το πιπίνι)
εγω λεω η γαμιολα η ερτ που την χρυσοπληρωνουμε,να απολυσει τους μισους κηφηνες που εχει κ να ξαναπαρει δικαιωματα απο premier league,championship αγγλιας,αγγλικο κυπελλο και τσαμπιονς λιγκ και τριτης..
γενικως να παρει δικαιωματα ποδοσφαιρικων αγωνων οπως παλια κ να αφησει τις μαλακιες..
για πεταμα ειναι τα καναλια της,ας γινει επιτελους σοβαρη ξανα κ να ακολουθησει στα χναρια των υπολοιπων δημοσιων ευρωπαικων κρατικων ρ/τ σταθμων..
μαζι σου!!!Και γιατι να μην κλεισει ΟΡΙΣΤΙΚΑ ΚΑΙ ΑΜΕΤΑΚΛΗΤΑ ρε τυπε να ησυχασουμε???? Ουτως ή αλλως και να παρει υψηλου επιπεδου διοργανωσεις θα τις μεταδιδει σκατενια.
σωπα ρε!.......Και γιατι να μην κλεισει ΟΡΙΣΤΙΚΑ ΚΑΙ ΑΜΕΤΑΚΛΗΤΑ ρε τυπε να ησυχασουμε???? Ουτως ή αλλως και να παρει υψηλου επιπεδου διοργανωσεις θα τις μεταδιδει σκατενια.
Σε έκτακτες συνθήκες η ΕΡΤ
Έκτακτη γενική συνέλευση της ΕΡΤ προγραμματισμένη για 26 Αυγούστου, με θέμα την αναμόρφωση του προϋπολογισμού του 2014 της ΝΕΡΙΤ. Δεν είναι όμως σίγουρο πως θα μπορέσει να πραγματοποιηθεί κι όλα θα εξαρτηθούν από το αν θα παραστεί ή όχι, ο αρμόδιος υπουργός Επικρατείας,Νίκος Παππάς, εκπροσωπώντας...
το ελληνικό δημόσιο.
Για να μπορέσει να συνταχθεί ο ισολογισμός του προηγούμενου διαστήματος, όσο λειτουργούσε η ΝΕΡΙΤ, πρέπει να αλλάξει ο προϋπολογισμός της και να προχωρήσει η αποτίμηση της ακίνητης περιουσίας. Κι αυτή δεν είναι η μόνη σοβαρή εκκρεμότητα που υπάρχει. Τα υπουργεία Οικονομικών και Επικρατείας πρέπει να συντάξουν την Κοινή Υπουργική Απόφαση βάσει της οποίας θα ξεκινήσουν οι πληρωμές του προσωπικού, που προς το παρόν έχει λάβει προκαταβολές. Επίσης, ο φανερός κίνδυνος που υπάρχει είναι λόγω της απουσίας κυβερνητικού σχεδιασμού για το μοντέλο λειτουργίας της ΕΡΤ να μην μπορούν να γίνουν αγορές προγράμματος, ενώ και τα χρήματα από το ανταποδοτικό τέλος είναι δεσμευμένα στην Τράπεζα της Ελλάδος για λογαριασμό των δανειστών. Αυτή η οικονομική ασφυξία μπορεί να οδηγήσει την ΕΡΤ σε συρρίκνωση, κάτι που αποτελεί και αίτημα των «θεσμών» προς τον πρωθυπουργό. Διότι, αν ενισχυθεί με πρόγραμμα η ΕΡΤ, θα μπορεί άνετα να συγκεντρώσει το 18% της τηλεθέασης με τα τρία κανάλια της, κάτι που θα είναι καταδικαστικό για τους ιδιώτες. Δεν αποκλείεται, πάντως, να υπάρξουν πολλές ανατροπές τον μήνα που ακολουθεί…
Η ΕΡΤ κλείνει. ΧΑΙΡΟΜΑΙ ΑΦΑΝΤΑΣΤΑ... ΗΔΟΝΙΖΟΜΑΙ θα έλεγα!
Γιατί μου το χαλάς ρε; Για ένα όνειρο ζούμε όλοι!εδώ γελάμε....
Τα μπουρδέλα τα θέλουμε ανοιχτά τύπε.Μακάρι να τα κλείσουν τα μπουρδέλα
Για τα τσοντοκάναλα μιλάω τύπεΤα μπουρδέλα τα θέλουμε ανοιχτά τύπε.
δεν θες να δουμε τις τσοντες του ολυμπιακου στην ευρωπη ε?Για τα τσοντοκάναλα μιλάω τύπε
Θα τις δούμε live εμείς τύπε...Εσύ αγόρασε έναν καλό καναπέ μπας και δεις λίγο σοβαρή μπάλα γιατί τόσα χρόνια πρέπει να έχεις αγανακτήσει με τα χωριά της Γ Εθνικής :Sδεν θες να δουμε τις τσοντες του ολυμπιακου στην ευρωπη ε?