Νέα

Κλείσιμο ΕΡΤ-ΝΕΡΙΤ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 8K
  • Εμφανίσεις 181K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

Ποιο νομίζετε πως πρέπει να είναι το νέο όνομα της ΝΕΡΙΤ (πρώην ΕΡΤ) ?

• ΤΗΛΕΜΙΖΑ

Ψήφοι: 11 13,3%
  • ΤΗΛΕΜΑΣΑ

Ψήφοι: 25 30,1%
  • ΤΗΛΕΦΑΓΑΝ

Ψήφοι: 5 6,0%
  • ΤΗΛΕΒΥΣΜΑ

Ψήφοι: 19 22,9%
  • ΝΕΡΙΤ

Ψήφοι: 2 2,4%
  • ΔΓ (απο το ΝΕΡΙΤ καλύτερο ειναι ρε φίλε)

Ψήφοι: 3 3,6%
  • Αλλο..(προσδιορίστε με post)

Ψήφοι: 2 2,4%
  • Χέστηκα πως θα την πείτε

Ψήφοι: 16 19,3%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    83

Επισκέπτης
Αμα προκυψει κανας συνεργατης αριστερος λεω θελουν προσοχη... μην σου φανε και τπτ λεφτα απο αυτους ολα να τα περιμενεις...

ααααααααααααααααααααααααααααααααααααααχαχαχαχχαχαχαχαχαχαχαχαχα

Πόσο μαλάκας ήταν αυτός που σε διέγραψε απ'το φβ??
Πόσο όμως??

TZOYLI

Trans
Εγγρ.
12 Ιουν 2011
Like
5.251
Μωρε μαζι σου κι εγω, αγαπητη μου κυρία.
Αλλά καμια φορα σκεφτομαι...ρε λες οι ευρωπαιοι που τα βλεπουν απ εξω να εχουν δικιο??
Κι εμεις απλα να ζουμε στον μικροκοσμο μας?
κ δεν εχετε βγαλει συμπερασμα μετα απο τρια χρονια;μεσα σας πιστευω πως σιγουρα εχετε καταληξει,απλα ειστε ακομη συγκαταβατικος επειδη δεν εχει καει η γουνα σας

Ολλανδός

Μέλος
Εγγρ.
12 Δεκ 2012
Like
9
Πόντοι
66
Σαν πραγματικο γεγονος το ανεφερα.
Παντως, αποψη μου ειναι οτι προκειται τουλαχιστον για το μη χείρον.

Δεν νομίζω....και σιγά μην είναι η καλύτερη επιλογή η ΝΔ....τόσα χρόνια λίγα έκαναν....

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
αυτος που με διεγραψε απο το φβ? μεγιστος.

Γιατι μετα τον ξεφτιλισα και εκανε πως δεν θυμαται... καταλαβες? οποιος εχει αρχιδια ερχεται και σου λεει σε εκαναν ντιλιτ για αυτον αυτον και αυτον τον λογο οχι σαν νυφιτσα και μετα βριζουμε τον Σαμαρα...

εκτος του οτι το ντιλιτ το θεωρω ηλιθια ή χωρις νοημα κινηση στο φβ απο την στιγμη που ο αλλος δεν σε ενοχλει ή δεν σε βριζει

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.280
Πόντοι
8.006
Δεν νομίζω....και σιγά μην είναι η καλύτερη επιλογή η ΝΔ....τόσα χρόνια λίγα έκαναν....
Μαζι σου.
Εκαναν πολλα και ασχημα.
Και παρελειψαν πολλά καλυτερα.
Φρεσκα κουλούρια ομως φωναζει ο κουλουράς.

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.280
Πόντοι
8.006
Δάκτυλος της Αρειανάρας για να σας ρίξουμε..
Εδω ειπανε του Μελισσανιδη να κανει καταγγελια σε βαρος του Αρη για να πεσει και να μεινουμε εμεις, και απαντησε "αν τολμησετε να κανετε καταγγελια και πεσει ο Αρης αντι εμεις, δεν αναλαμβανω την ΑΕΚ".
Κοιταξτε τι θα κανετε φετος, γιατι βλεπω αρχισανε κατι μαλακιουλες με Χατζηνικολαου.

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
Εγω δεν βριζω δεν ενοχλω και δεν κραζω κανεναν απο το φβ ειμαι απο τα πιο διακριτικα μελη και δεν εχω φαει ποτε αναφορα εκτος απο τοτε που καποιοι καποιες ειχαν κανει ριπορτ που εστειλα request και καλα οτι δεν με ηξεραν .... απλα εκραξα λιγο Τσιπρα τον οποιο κραζουν ολοι οποτε φαντασου για να με κανει ο αλλος ντιλιτ για αυτο ποσο ΗΛΙΘΙΟΣ ειναι. Ολοι τον κραζουν οχι μονο εγω τον Τσιπρα ακομη και ο Γλεζος τον εκραξε την αλλη φορα

Επισκέπτης
αυτος που με διεγραψε απο το φβ? μεγιστος.

Γιατι μετα τον ξεφτιλισα και εκανε πως δεν θυμαται... καταλαβες? οποιος εχει αρχιδια ερχεται και σου λεει σε εκαναν ντιλιτ για αυτον αυτον και αυτον τον λογο οχι σαν νυφιτσα και μετα βριζουμε τον Σαμαρα...

εκτος του οτι το ντιλιτ το θεωρω ηλιθια ή χωρις νοημα κινηση στο φβ απο την στιγμη που ο αλλος δεν σε ενοχλει ή δεν σε βριζει

Αυτό λέμε.
Άμα κάτσει φάση να έχεις φίλο το μπόλντη στο φβ ΔΕΝ ΤΟΝ ΔΙΑΓΡΑΦΕΙΣ ΡΕ ΜΑΛΑΚΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ!!!!

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.280
Πόντοι
8.006
κ δεν εχετε βγαλει συμπερασμα μετα απο τρια χρονια;μεσα σας πιστευω πως σιγουρα εχετε καταληξει,απλα ειστε ακομη συγκαταβατικος επειδη δεν εχει καει η γουνα σας
Δικηγορος ειμαι κυρια μου, ασφαλώς εχει καεί η γούνα μου.

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.280
Πόντοι
8.006
Αυτό λέμε.
Άμα κάτσει φάση να έχεις φίλο το μπόλντη στο φβ ΔΕΝ ΤΟΝ ΔΙΑΓΡΑΦΕΙΣ ΡΕ ΜΑΛΑΚΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ!!!!
Μην μαθω μετα απο καιρο ομως οτι τα βρηκατε και τον εκανες φιλο... :grin:

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
Και φαντασου ποσο ακομη ηλιθιος εισαι να μιλας μετα για φασισμο απο την στιγμη που κανεις ντιλιτ στο φβ καποιον επειδη απλα εχει αντιθετη αποψη απο σενα... τον συγκεκριμενο οπου τον βρω να μιλαει για αριστερισμους και να το παιζει δημοκρατης θα τον πηγαινω μαρουλι. Γιατι δεν μ αρεσουν οι ψευτες και οι υποκριτες

Tsolias.Psolias

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Ιουλ 2007
Like
28
Πόντοι
166
Τωρα θα με κανετε να παραστησω το συνηγορο του Νατσου?
Κλεμμενο το εχει μωρε?
Τι σημασια εχει?
στ' αρχίδια μου τι το έχει και τι έχει, απλά άμα τους δεις όλους αυτούς που κάνουν τους καμπόσους εδώ μέσα πιάνονται από οτιδήποτε ξέρουν για τον άλλον και τον στολίζουν αντίστοιχα.

ο ππ για παράδειγμα δε μας έχει πει για τους υποψήφιους του συριζα που μπαινοβγαίνουν στο γραφείο του ποτέ, αλλά άμα δει συνάδελφο κομματόσκυλο το παίζει ανώτερος από τους υπόλοιπους, λες και αυτός κάνει διαφορετική δουλειά.

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
στ' αρχίδια μου τι το έχει και τι έχει, απλά άμα τους δεις όλους αυτούς που κάνουν τους καμπόσους εδώ μέσα πιάνονται από οτιδήποτε ξέρουν για τον άλλον και τον στολίζουν αντίστοιχα.

ο ππ για παράδειγμα δε μας έχει πει για τους υποψήφιους του συριζα που μπαινοβγαίνουν στο γραφείο του ποτέ, αλλά άμα δει συνάδελφο κομματόσκυλο το παίζει ανώτερος από τους υπόλοιπους, λες και αυτός κάνει διαφορετική δουλειά.

α καλα βρηκες ατομο ο ππ  :2funny: :2funny:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom