Επισκέπτης
Εχεις γινει λιγο προβλεψιμος.
Τα γκολάκια σου τα τρως όμως, είσαι και λίγο Μπουγαϊδης
Εχεις γινει λιγο προβλεψιμος.
Σαν πραγματικο γεγονος το ανεφερα.Και αυτό το λες για καλό?
Αυτος το εβαλε μονος του.Τα γκολάκια σου τα τρως όμως, είσαι και λίγο Μπουγαϊδης
Αμα προκυψει κανας συνεργατης αριστερος λεω θελουν προσοχη... μην σου φανε και τπτ λεφτα απο αυτους ολα να τα περιμενεις...
κ δεν εχετε βγαλει συμπερασμα μετα απο τρια χρονια;μεσα σας πιστευω πως σιγουρα εχετε καταληξει,απλα ειστε ακομη συγκαταβατικος επειδη δεν εχει καει η γουνα σαςΜωρε μαζι σου κι εγω, αγαπητη μου κυρία.
Αλλά καμια φορα σκεφτομαι...ρε λες οι ευρωπαιοι που τα βλεπουν απ εξω να εχουν δικιο??
Κι εμεις απλα να ζουμε στον μικροκοσμο μας?
Σαν πραγματικο γεγονος το ανεφερα.
Παντως, αποψη μου ειναι οτι προκειται τουλαχιστον για το μη χείρον.
Αυτος το εβαλε μονος του.
Μαζι σου.Δεν νομίζω....και σιγά μην είναι η καλύτερη επιλογή η ΝΔ....τόσα χρόνια λίγα έκαναν....
αναρωτιέσαι με τι ασχολείται κάποιος που οδηγεί land-rover(αν θυμάμαι καλά) και ποστάρει δευτέρα-παρασκευή από το πρωί μέχρι το απόγευμα στο ;
Εδω ειπανε του Μελισσανιδη να κανει καταγγελια σε βαρος του Αρη για να πεσει και να μεινουμε εμεις, και απαντησε "αν τολμησετε να κανετε καταγγελια και πεσει ο Αρης αντι εμεις, δεν αναλαμβανω την ΑΕΚ".Δάκτυλος της Αρειανάρας για να σας ρίξουμε..
Μαζι σου.
Εκαναν πολλα και ασχημα.
Και παρελειψαν πολλά καλυτερα.
Φρεσκα κουλούρια ομως φωναζει ο κουλουράς.
αυτος που με διεγραψε απο το φβ? μεγιστος.
Γιατι μετα τον ξεφτιλισα και εκανε πως δεν θυμαται... καταλαβες? οποιος εχει αρχιδια ερχεται και σου λεει σε εκαναν ντιλιτ για αυτον αυτον και αυτον τον λογο οχι σαν νυφιτσα και μετα βριζουμε τον Σαμαρα...
εκτος του οτι το ντιλιτ το θεωρω ηλιθια ή χωρις νοημα κινηση στο φβ απο την στιγμη που ο αλλος δεν σε ενοχλει ή δεν σε βριζει
Δικηγορος ειμαι κυρια μου, ασφαλώς εχει καεί η γούνα μου.κ δεν εχετε βγαλει συμπερασμα μετα απο τρια χρονια;μεσα σας πιστευω πως σιγουρα εχετε καταληξει,απλα ειστε ακομη συγκαταβατικος επειδη δεν εχει καει η γουνα σας
Μην μαθω μετα απο καιρο ομως οτι τα βρηκατε και τον εκανες φιλο...Αυτό λέμε.
Άμα κάτσει φάση να έχεις φίλο το μπόλντη στο φβ ΔΕΝ ΤΟΝ ΔΙΑΓΡΑΦΕΙΣ ΡΕ ΜΑΛΑΚΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ!!!!
στ' αρχίδια μου τι το έχει και τι έχει, απλά άμα τους δεις όλους αυτούς που κάνουν τους καμπόσους εδώ μέσα πιάνονται από οτιδήποτε ξέρουν για τον άλλον και τον στολίζουν αντίστοιχα.Τωρα θα με κανετε να παραστησω το συνηγορο του Νατσου?
Κλεμμενο το εχει μωρε?
Τι σημασια εχει?
Πού εισαι ρε αρχοντα?Πήραμε, πήραμε
στ' αρχίδια μου τι το έχει και τι έχει, απλά άμα τους δεις όλους αυτούς που κάνουν τους καμπόσους εδώ μέσα πιάνονται από οτιδήποτε ξέρουν για τον άλλον και τον στολίζουν αντίστοιχα.
ο ππ για παράδειγμα δε μας έχει πει για τους υποψήφιους του συριζα που μπαινοβγαίνουν στο γραφείο του ποτέ, αλλά άμα δει συνάδελφο κομματόσκυλο το παίζει ανώτερος από τους υπόλοιπους, λες και αυτός κάνει διαφορετική δουλειά.