Νέα

Κλείσιμο ΕΡΤ-ΝΕΡΙΤ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 8K
  • Εμφανίσεις 181K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

Ποιο νομίζετε πως πρέπει να είναι το νέο όνομα της ΝΕΡΙΤ (πρώην ΕΡΤ) ?

• ΤΗΛΕΜΙΖΑ

Ψήφοι: 11 13,3%
  • ΤΗΛΕΜΑΣΑ

Ψήφοι: 25 30,1%
  • ΤΗΛΕΦΑΓΑΝ

Ψήφοι: 5 6,0%
  • ΤΗΛΕΒΥΣΜΑ

Ψήφοι: 19 22,9%
  • ΝΕΡΙΤ

Ψήφοι: 2 2,4%
  • ΔΓ (απο το ΝΕΡΙΤ καλύτερο ειναι ρε φίλε)

Ψήφοι: 3 3,6%
  • Αλλο..(προσδιορίστε με post)

Ψήφοι: 2 2,4%
  • Χέστηκα πως θα την πείτε

Ψήφοι: 16 19,3%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    83

canibal

Μέλος
Εγγρ.
4 Νοε 2012
Κριτικές
4
Like
26
Πόντοι
66
νατος !! νατος !!! ο προθυπουργός !!!  :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:

Επισκέπτης
Οι αντιθετες αποψεις λοιπον ειναι εγκεφαλικη δυσλειτουργια...
Αλβανια του Χοτζα μου θυμιζει αυτο..
Να οδηγηθουμε πάραυτα σε ψυχιατρειο να φτιαξει η εγκεφαλικη μας λειτουργια και να γινουμε αριστεροι...

Μίλησα για ίδια εγκεφαλική λειτουργία με το μπόλντη, όχι για δυσλειτουργία.
Αν εσύ θεωρείς το μπόλντη εγκεφαλικά δυσλειτουργικό, δικαίως θίχτηκες..

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220

χαχαχα ε βλεπεις? κανενας δεν ξερει... γιατι ειναι πονηρος μπηκε εδω μεσα να διαφωνει και να ειρωνευεται εκ του ασφαλους και εσυ δεν εχεις καποιο πατημα να του πεις κατι αμα τον δεις και κωλοτουμπιασει. Πχ μπορει να στο παιζει ορκισμενος αριστερος και ανθρωπιστης και να χει επιχειρηση με 200 ευρω εργατη ανασφαλιστο. ΤΙ συζητηση να κανεις με δαυτον αμα δεν ξερεις τι κανει και με τι ασχολειται ο καθενας λεει οτι θελει

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.280
Πόντοι
8.006
Μίλησα για ίδια εγκεφαλική λειτουργία με το μπόλντη, όχι για δυσλειτουργία.
Αν εσύ θεωρείς το μπόλντη εγκεφαλικά δυσλειτουργικό, δικαίως θίχτηκες..
Πολυ δικηγοριστικο αυτο, το ψιλοπεριμενα οταν ποσταριζα για να ειμαι ειλικρινης.
Εχεις γινει λιγο προβλεψιμος.

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
χαχαχαχαχα μας βαζει και να τσακωθουμε τωρα.... σου λεω εγω ολοι αυτοι οι δηθεν αριστεροι κουλτουριαρηδες ξερεις τι προσοχη θελουν?

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.280
Πόντοι
8.006
χαχαχα ε βλεπεις? κανενας δεν ξερει... γιατι ειναι πονηρος μπηκε εδω μεσα να διαφωνει και να ειρωνευεται εκ του ασφαλους και εσυ δεν εχεις καποιο πατημα να του πεις κατι αμα τον δεις και κωλοτουμπιασει. Πχ μπορει να στο παιζει ορκισμενος αριστερος και ανθρωπιστης και να χει επιχειρηση με 200 ευρω εργατη ανασφαλιστο. ΤΙ συζητηση να κανεις με δαυτον αμα δεν ξερεις τι κανει και με τι ασχολειται ο καθενας λεει οτι θελει
Ε καλα, δεν ειναι και υποχρεωμενος να δωσει και βιογραφικο μωρε...

TZOYLI

Trans
Εγγρ.
12 Ιουν 2011
Like
5.251
Με το στόμα ανοιχτό έμειναν πολλοί υπουργοί Οικονομικών χθες τη νύχτα μόλις ενημερώθηκαν για τις πολιτικές εξελίξεις στην Ελλάδα και την απόφαση του Φώτη Κουβέλη να ρίξει «νάρκη» στην κυβέρνηση.
Σύμφωνα με πληροφορίες, κατά τη συνεδρίαση του οργάνου των υπουργών Οικονομικών της Ευρωζώνης επικράτησε μεγάλη αναστάτωση μόλις «έσκασαν» οι ειδήσεις από Ελλάδα,
δέκτης της οποίας έγινε ο έλληνας υπουργός Γιάννης Στουρνάρας.
Οι Ευρωπαίοι υπουργοί προσέγγισαν αμέσως τον έλληνα ομόλογό τους προσπαθώντας να μάθουν τι γίνεται στη χώρα μας και αν είναι υπαρκτό το ενδεχόμενο νέας κρίσης και πολιτικής αστάθειας.
Υπήρξε μάλιστα υπουργός που ζήτησε τα... ρέστα από τον Γ. Στουρνάρα λέγοντας χαρακτηριστικά: «Μας είχατε διαβεβαιώσει ότι οι εταίροι σας στην κυβέρνηση είναι σοβαροί άνθρωποι...».
Ο Γ. Στουρνάρας αμέσως επικοινώνησε με τον πρωθυπουργό για να του μεταφέρει το βαρύ κλίμα στο Eurogroup και την αγωνία των ξένων ηγετών, για να λάβει την απάντηση ότι όλα είναι υπό έλεγχο και η χώρα δεν οδηγείται σε εκλογές.

Φαντασου να γινει κανενα αστειο να γινουν εκλογες και να αναλαβει και ο...Τσιπρας κιολας.
Οχι εξω απο την Ευρωπη, εξω απο τον πλανητη θα μας πεταξουν.
η γνωστη κινδυνολογικη προπαγανδα αυτων που δεν θελουν ν αναλαβουν τις ευθυνες τους απεναντι σ ενα καταστροφικο προγραμμα.  Αν τολμησουν να θεσουν στο τραπεζι αλλαγη προγραμματος ειναι τελειωμενοι..υπαρχουν τα ντοκουμεντα στα συρταρια.Ετσι θ ακολουθουμε το προγραμμα που συμφερει αλλους κ θα καταστρεφομαστε εμεις τηρωντας σιγην ασυρματου κ δηλωνοντας υπερηφανοι πως σωσαμε τη χωρα....

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
Ειχα εναν στο φβ και επειδη ανεβασα ενα σχολιο κατα του ΣΥΡΙΖΑ με διεγραψε ... και μετα τον πετυχα καπου να μιλαει για φασισμους του καπιταλισμου κτλπ  :2funny: :2funny: :2funny:

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.280
Πόντοι
8.006
χαχαχαχαχα μας βαζει και να τσακωθουμε τωρα.... σου λεω εγω ολοι αυτοι οι δηθεν αριστεροι κουλτουριαρηδες ξερεις τι προσοχη θελουν?
Τι προσοχη μωρε?
Εξετασεις στους αριστερους δινουμε?

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
Ε καλα, δεν ειναι και υποχρεωμενος να δωσει και βιογραφικο μωρε...

Δεν δινεις βιογραφικο οταν λες εχω πχ μια επιχειρηση ή δουλεω στο δημοσιο.... και αν δεν θες να δωσεις ουτε αυτο τουλαχιστον μη γινεσαι προκλητικος και απαιτητικος οταν ο αλλος δεν απανταει καταλαβες? ας μην δωσει ουτε αυτο συμφωνοι αλλα οταν δεν θα απανταω εγω δεν θα γινεται απαιτητικος ο κυριος.

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.280
Πόντοι
8.006
η γνωστη κινδυνολογικη προπαγανδα αυτων που δεν θελουν ν αναλαβουν τις ευθυνες τους απεναντι σ ενα καταστροφικο προγραμμα.  Αν τολμησουν να θεσουν στο τραπεζι αλλαγη προγραμματος ειναι τελειωμενοι..υπαρχουν τα ντοκουμεντα στα συρταρια.Ετσι θ ακολουθουμε το προγραμμα που συμφερει αλλους κ θα καταστρεφομαστε εμεις τηρωντας σιγην ασυρματου κ δηλωνοντας υπερηφανοι πως σωσαμε τη χωρα....
Μωρε μαζι σου κι εγω, αγαπητη μου κυρία.
Αλλά καμια φορα σκεφτομαι...ρε λες οι ευρωπαιοι που τα βλεπουν απ εξω να εχουν δικιο??
Κι εμεις απλα να ζουμε στον μικροκοσμο μας?

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
Τι προσοχη μωρε?
Εξετασεις στους αριστερους δινουμε?

Αμα προκυψει κανας συνεργατης αριστερος λεω θελουν προσοχη... μην σου φανε και τπτ λεφτα απο αυτους ολα να τα περιμενεις...

canibal

Μέλος
Εγγρ.
4 Νοε 2012
Κριτικές
4
Like
26
Πόντοι
66
Θα τον φατε στη μαπα πολλα χρονια ακομη, μην αγχωνεστε αγαπητε...

μπα δεν αγχώνομαι...
εγώ τις άκρες μου τις έχω.
τα ονεδάκια και και οι εραστές της αλλαγής να δω τι άκρες θα έχουν θα έχουν σε λίγο καιρό .. :2funny:

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.280
Πόντοι
8.006
μπα δεν αγχώνομαι...
εγώ τις άκρες μου τις έχω.
τα ονεδάκια και και οι εραστές της αλλαγής να δω τι άκρες θα έχουν θα έχουν σε λίγο καιρό .. :2funny:
Μου ειναι αδιαφοροι οσοι ψαχνουν ακρες για να γινουν ανθρωποι.

Tsolias.Psolias

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Ιουλ 2007
Like
28
Πόντοι
166
μ αρεσει που ο νατσος ρωτουσε εμενα τι και πως και οταν τον ρωταμε εμεις με τι ασχολειται και τι ψηφιζει κανει την πάπια.

Ειδες τι μουνοπανα ειστε οι αριστεροι ομως? πονηροι και μουνοπανα... οχι πως οι δεξιοι ειναι καλυτεροι αλλα τουλαχιστον οι δεξιοι δεν ειναι τοσο προκλητικοι. Ενας αριστερος τον εξοιργιζει τον αλλον επειδη ειναι αντιθετος παθιασμενα με πραγματα που κανει και ο ιδιος τοσο προκλητικα... να το προσεξετε αυτο δεν θα σας βγει σε καλο
αναρωτιέσαι με τι ασχολείται κάποιος που οδηγεί land-rover(αν θυμάμαι καλά) και ποστάρει δευτέρα-παρασκευή από το πρωί μέχρι το απόγευμα στο ;

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.280
Πόντοι
8.006
αναρωτιέσαι με τι ασχολείται κάποιος που οδηγεί land-rover(αν θυμάμαι καλά) και ποστάρει δευτέρα-παρασκευή από το πρωί μέχρι το απόγευμα στο ;
Τωρα θα με κανετε να παραστησω το συνηγορο του Νατσου?
Κλεμμενο το εχει μωρε?
Τι σημασια εχει?

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom