TZOYLI
Trans
- Εγγρ.
- 12 Ιουν 2011
- Like
- 5.251
καλα εσυ δινεις ρεστα...θα μπορουσες ανετα να γραψεις επιθεωρησηΕσείς πως προτείνετε να χρηματοδοτούνται; Να κόβουν κουπόνια οικονομικής ενίσχυσης στην πλατεία συντάγματος;
καλα εσυ δινεις ρεστα...θα μπορουσες ανετα να γραψεις επιθεωρησηΕσείς πως προτείνετε να χρηματοδοτούνται; Να κόβουν κουπόνια οικονομικής ενίσχυσης στην πλατεία συντάγματος;
Επι των ημερων των κυβερνησεων των κακων ΝΔ και ΠΑΣΟΚ ε?
Δεν τους εκτοπισε,τους πετσοκοψε.
Ειπε και ενα ωραιο για τις μισες επαναστασεις,ηταν λιγο αργα ομως.
Ποιες ειναι αυτες?Ε τωρα,για τις οικονομικες αναγκες της επαναστασης
Ενας απο τους κοπτο,ενους αριστεροφρονες ας μου κανει τη χαρη να μου δωσει τον ορισμο/ερμηνεια του τι σημαινει να εισαι αριστερος.
Με απλα λογια, κατανοητα απο χαζους σαν εμενα. Γιατι καλες οι ταμπελιτσες αλλα...
Κατα αντιστοιχια θελω κι εναν ορισμο του δεξιου.
Και μην ακουσω τιποτα θεση στη βουλη...
Διαβαζω 10 σελιδες μαλακιες οντας συβδεδεμενος με κακιστο νετ που μπορει να διακοπει ανα πασα στιγμη.
Για να σας δουμε λοιπον...εμπρος το βημα δικο σας
Εσείς πως προτείνετε να χρηματοδοτούνται; Να κόβουν κουπόνια οικονομικής ενίσχυσης στην πλατεία συντάγματος;
Μην τους δινεις βημα γιατι θα γραφουν τιποτα για 10 σελιδες :SΕνας απο τους κοπτο,ενους αριστεροφρονες ας μου κανει τη χαρη να μου δωσει τον ορισμο/ερμηνεια του τι σημαινει να εισαι αριστερος.
Με απλα λογια, κατανοητα απο χαζους σαν εμενα. Γιατι καλες οι ταμπελιτσες αλλα...
Κατα αντιστοιχια θελω κι εναν ορισμο του δεξιου.
Και μην ακουσω τιποτα θεση στη βουλη...
Διαβαζω 10 σελιδες μαλακιες οντας συβδεδεμενος με κακιστο νετ που μπορει να διακοπει ανα πασα στιγμη.
Για να σας δουμε λοιπον...εμπρος το βημα δικο σας
Όπως επίσης, ο Λαζόπουλος ΔΕΝ είναι αριστερός, αλλά δε γαμείς??
Λιβ γιορ μυθ ιν μπουρδελα ντοτ κομ..
Οπως πάντα.Από εμπόριο ναρκωτικών και όπλων.
αριστερος και απελυσε εργαζομενους τυπε?
δεν γινονται αυτα :S
εφημεριδα και κουπονακια οπως το κκεΔείτε.
Από κάπου πρέπει να αντλήσουν χρήμα κι αυτοί.
Όταν ασχολούνται με αυτά που γράφετε τους κατηγορείτε για σύσταση μαφίας.
Όταν ασχολούνται με ληστείες τους κατηγορείτε για εγκληματίες του κοινού ποινικού.
Όταν δεν ασχολούνται με αυτά αρχίζουν οι εικασίες για πράκτορες ΣΙΑ, ΚGB, Moσαντ, Φενταγιν, Αλλαντίν, Αλή Μπαμπά κ.λ.π παραμύθια της Χαλιμάς.
Αποφασίστε επιτέλους από που θέλετε να χρηματοδοτούνται.
Να χρηματοδοτείται τι ακριβως?Δείτε.
Από κάπου πρέπει να αντλήσουν χρήμα κι αυτοί.
Όταν ασχολούνται με αυτά που γράφετε τους κατηγορείτε για σύσταση μαφίας.
Όταν ασχολούνται με ληστείες τους κατηγορείτε για εγκληματίες του κοινού ποινικού.
Όταν δεν ασχολούνται με αυτά αρχίζουν οι εικασίες για πράκτορες ΣΙΑ, ΚGB, Moσαντ, Φενταγιν, Αλλαντίν, Αλή Μπαμπά κ.λ.π παραμύθια της Χαλιμάς.
Αποφασίστε επιτέλους από που θέλετε να χρηματοδοτούνται.
Γιατί να πονάει??
Αν υπάρχουν ηλίθιοι που να πιστεύουν πως ο Λαζόπουλος ή ο Κανάκης (το γνωστό πασοκόσκυλο) είναι αριστεροί, εγώ δε μπορώ να κάνω κάτι γι'αυτό..
Συνηθως ο ''επαναστατικος'' χωρος των βορειων προαστιων δεν εχει αναγκη να εργαστει για την διαβιωση του ετσι και αλλιως.Να χρηματοδοτείται τι ακριβως?
Εκτος απο την ανευ εργασιας διαβιωση βεβαια.
Διατι δεν προβαινουν σε απαλλοτριωση απλως οσων χρειαζονται?
υπαρχουν τετοιοι τυπε?αριστερος λαικιστης με γεματη τσεπη τυπε
Να χρηματοδοτείται τι ακριβως?
Εκτος απο την ανευ εργασιας διαβιωση βεβαια.
Διατι δεν προβαινουν σε απαλλοτριωση απλως οσων χρειαζονται?
Εγω ξερω τύπε, οτι η 17Ν λειτουργησε επι 25 χρονια με...ενα σαρανταπενταρι και τα κλεμμενα οπλα απο το Συκουριο, αλλά τα τωρινα επαναστατικα φυντανια (των οποιων κατα τον Νατσο δεν ειμαι ικανος ουτε τα κορδονια να δεσω) θελουν μερικες δεκαδες χιλιαδες ευρω στην αρχη της "καριερας" τους για να "χρηματοδοτησουν" την επανασταση...Συνηθως ο ''επαναστατικος'' χωρος των βορειων προαστιων δεν εχει αναγκη να εργαστει για την διαβιωση του ετσι και αλλιως.