TZOYLI
Trans
- Εγγρ.
- 12 Ιουν 2011
- Like
- 5.251
θα τα πουνε παλι αυριο στις οκτωμιση το βραδυτι εγινε τελικα? κανα νεο εχουμε? βγηκανε και δεν εβγαλαν αχνα
θα τα πουνε παλι αυριο στις οκτωμιση το βραδυτι εγινε τελικα? κανα νεο εχουμε? βγηκανε και δεν εβγαλαν αχνα
Ε μα τι να σου πω και σενα ρε τύπε, σε εχω και για εξυπνο.αισθάνομαι σα να περίμενα γυμνός την πουτάνα στο δωμάτιο και τελικά τον έπαιξα με την τσόντα....
κοινώς ...πρώτοι μάγκες οι πολιτικοί μας ....χρησιμοποίησαν την ΕΡΤ για να βρουν δικαιολογία συμμετοχής τους στην κυβέρνηση και να τσιμπήσουν 2-3 υπουργεία ο καθένας...
και ο λαός να χτυπιέται για την ΕΡΤ ...δεν έχει και smileys με μούτζα ρε γαμώτο
Ο Βενιζελος και 1% να παρει ειναι ικανος να τους ψησει ολους να τον κανουν Προεδρο της Δημοκρατιας.Ο ανθρωπος την εξουσια την εχει για οξυγονο.Αν του την παρουνε θα πεθανειεστωΟ Βενιζελος θα μεινει ο,τι και να γινει με το 12% να'χει γινει 5%
Ο Κουβελης θα γινει κουνελης μαλλον για να διασωσει το δικο του 5%
Μην τα λες ετσι ωμα γιατι συγκινηθηκα
Αυτα τα σαλταρισμενα επαναστατικα τυπακια, σας τα χαριζω...
Πραγματι...Ε,,, χμ,,,, ξέρεις
Δεν είσαι σε θέση να χαρίσεις τίποτα.
Πόσο μάλλον αυτά τα τυπάκια.
Είσαι πολύ λίγος και τα κορδόνια τους να δέσεις..
Αυτοι να δεις εχουν ποσοστα απο τους ντελιβεραδες....εγω για τοσο γυφτους τους εχωθα τα πουνε παλι αυριο στις οκτωμιση το βραδυ
....η ελληνικη επανασταση?
Δεν κατεπνιγη οριστικα το 1826?
Αυτοι να δεις εχουν ποσοστα απο τους ντελιβεραδες....εγω για τοσο γυφτους τους εχω
Nope....
http://[URL unfurl="true"]www.agrinioculture.gr/wp-content/uploads/2012/02/%CE%9F-%CE%9A%CE%BF%CE%BB%CE%BF%CE%BA%CE%BF%CF%84%CF%81%CF%8E%CE%BD%CE%B7%CF%82-%C2%AB%CE%BA%CE%B1%CF%84%CE%AD%CE%BA%CF%84%CE%B7%CF%83%CE%B5%C2%BB-%CF%84%CE%BF-%CE%B4%CE%B9%CE%B1%CE%B4%CE%AF%CE%BA%CF%84%CF%85%CE%BF-580x300.jpg[/img[/URL]]
[/quote]μαυρα ματια εχουμε κανει μπαρμπα Θοδωρε...δεν μπορουσα να κουβαλησω τις σακκουλες με τα ψωνια που αγοραζα μ ενα ταληρακι...
προσωπικοτηςμιλησε και ο σιμος
Και την Αλιφερη και την Αλιφερη...να την κλείσουν την πουτάνα που δεν παίζει Φώσκολο ,τον Διγενή Ακρίτα να γαμήσει τον Σουλειμάν ...
Επι των ημερων των κυβερνησεων των κακων ΝΔ και ΠΑΣΟΚ ε?μαυρα ματια εχουμε κανει μπαρμπα Θοδωρε...δεν μπορουσα να κουβαλησω τις σακκουλες με τα ψωνια που αγοραζα μ ενα ταληρακι...
Ε τωρα,για τις οικονομικες αναγκες της επαναστασηςΠραγματι...
Ειμαι πολυ λιγος για να κανω ληστειες με καλασνικοφ...
Το δεχομαι...
επι των ημερων εθνικου νομισματος..αμαν βρε ΑλεξΕπι των ημερων των κυβερνησεων των κακων ΝΔ και ΠΑΣΟΚ ε?
Ε τωρα,για τις οικονομικες αναγκες της επαναστασης