Νέα

Κλείσιμο ΕΡΤ-ΝΕΡΙΤ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 8K
  • Εμφανίσεις 181K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

Ποιο νομίζετε πως πρέπει να είναι το νέο όνομα της ΝΕΡΙΤ (πρώην ΕΡΤ) ?

• ΤΗΛΕΜΙΖΑ

Ψήφοι: 11 13,3%
  • ΤΗΛΕΜΑΣΑ

Ψήφοι: 25 30,1%
  • ΤΗΛΕΦΑΓΑΝ

Ψήφοι: 5 6,0%
  • ΤΗΛΕΒΥΣΜΑ

Ψήφοι: 19 22,9%
  • ΝΕΡΙΤ

Ψήφοι: 2 2,4%
  • ΔΓ (απο το ΝΕΡΙΤ καλύτερο ειναι ρε φίλε)

Ψήφοι: 3 3,6%
  • Αλλο..(προσδιορίστε με post)

Ψήφοι: 2 2,4%
  • Χέστηκα πως θα την πείτε

Ψήφοι: 16 19,3%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    83

GIORGOSK

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Σεπ 2005
Κριτικές
4
Like
2.364
Πόντοι
506
Παμε παλι.
Οσοι δεν ειναι ζωα, τι πρεπει να ψηφισουν?
δεν έκανα εγώ τον χαρακτηρισμό δεν μπορώ να σου πω, από ΖΩΑ μόνο τους τους χρυσαυγιτες γνωρίζω, αντε και κανένα Αδωνη και Φαήλο...

Εγγρ.
3 Ιουλ 2006
Like
204
Πόντοι
36
απομόνωση μόνο!! το μίασμα της ευρώπης, μην σου πω του κοσμου...

Μια και το ανέφερες, έχω μία υποψία, την οποία δεν έχω τις απαραίτητες νομικές γνώσεις να τεκμηριώσω. Εμπειρικά και μόνο λοιπόν, από τα χρόνια που παρακολουθούμε την ευρωπαϊκή επικαιρότητα, υποψιάζομαι ότι θα υπάρχουν κάποια "ζητηματάκια" για τη ΧΑ, όταν θα εκλεγούν υποψήφιοί της για το ευρωκοινοβούλιο, στις ερχόμενες Ευρωεκλογές.

GIORGOSK

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Σεπ 2005
Κριτικές
4
Like
2.364
Πόντοι
506
Μια και το ανέφερες, έχω μία υποψία, την οποία δεν έχω τις απαραίτητες νομικές γνώσεις να τεκμηριώσω. Εμπειρικά και μόνο λοιπόν, από τα χρόνια που παρακολουθούμε την ευρωπαϊκή επικαιρότητα, υποψιάζομαι ότι θα υπάρχουν κάποια "ζητηματάκια" για τη ΧΑ, όταν θα εκλεγούν υποψήφιοί της για το ευρωκοινοβούλιο, στις ερχόμενες Ευρωεκλογές.
σε λάθος άνθρωπο μιλάς, ο alex είναι ο δικηγόρος...

Εγγρ.
3 Ιουλ 2006
Like
204
Πόντοι
36
σε λάθος άνθρωπο μιλάς, ο alex είναι ο δικηγόρος...

Ναι, εντάξει το ξέρω, επάνω στη συζήτηση το ανέφερα.
Πάντως, δεν είναι τυχαίο ότι η ΧΑ έχει περάσει από το κόσκινο πολλών και έγκριτων ευρωπαϊκών μέσων ενημέρωσης με δεκάδες ρεπορτάζ, γεγονός που εμείς εδώ δεν το έχουμε αντιληφθεί, στο βαθμό που συμβαίνει. Θέλω να πω δηλαδή, ότι υπάρχει μία εικόνα για τη ΧΑ στην Ευρώπη. Τώρα το τι συνέπειες θα έχει αυτή η εικόνα, όταν θα έρθει η ώρα, θα το δείξει ο χρόνος.
Πάντως, οι Ευρωπαίοι είναι πιο τσεκουράτοι από εμάς, στους χαρακτηρισμούς τους.
Εμείς εδώ είμαστε και λίγο της νοοτροπίας "πετάει ο γάιδαρος; πετάει!"...

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.277
Πόντοι
8.006
Εκκρεμεί μια ερωτηση μου προς τον Neymar...
Οσοι δεν ειναι ζωα, τι πρεπει κατα την αποψη του να ψηφισουν?

Neymar

Μέλος
Εγγρ.
28 Φεβ 2012
Like
0
Πόντοι
16
ΕΙΣΑΙ ΛΑΘΟΣ ΚΑΙ ΠΡΟΦΑΝΩΣ ΤΣΥΡΙΖΑΣ ......

ΚΑΝΕΙΣ ΝΟΙΚΟΚΥΡΗΣ , ΚΑΝΕΙΣ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΑΣ , ΚΑΝΕΙΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΡΧΗΣ,

αν δεν είναι ρουφιανάκι που τα παίρνει χοντρά , πουστάρα ή χασίκλα
δεν θα ψηφίσει ποτέ ΣΤΡΥΖΑ ....

πάρτο χαμπάρι ...........

τώρα ο παλιός νοικοκύρης της ΝΔ,
όταν νοιώθει ανασφάλεια για το αν θα μπορεί να πληρώσει
το χαράτσι ΤΩΝ ΣΠΙΤΙΩΝ ΤΟΥ,
ΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΧΡΟΝΙΑ , ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΤΟΥ ΤΑ ΠΑΡΕΙ ΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ ....

δεν τον φοβίζει ούτε δραμχή  ,ούτε τίποτε .....

ΤΟ ΦΟΒΙΖΕΙ ΟΜΩΣ Ο ΣΤΡΑΤΟΥΛΗΣ
ΠΟΥ ΛΕΕΙ ΟΤΙ ΘΑ ΚΑΝΕΙ ΚΟΛΛΕΚΤΙΒΕΣ ΤΑ ΣΠΙΤΙΑ ....

Εσυ αυτό κατάλαβες απο αυτά που λεω;

Οτι είμαι ΣΥΡΙΖΑ;

Όσο για αυτό που ρωτάει ο Alex71, να ψηφίσεις ( ; ) με γνώμονα το συμφέρον το δικό σου αλλά και των παιδιών σου...

Το τι ΠΡΕΠΕΙ να ψηφίσεις είναι ΑΣΤΕΙΑ ερώτηση.

GIORGOSK

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Σεπ 2005
Κριτικές
4
Like
2.364
Πόντοι
506
Ναι, εντάξει το ξέρω, επάνω στη συζήτηση το ανέφερα.
Πάντως, δεν είναι τυχαίο ότι η ΧΑ έχει περάσει από το κόσκινο πολλών και έγκριτων ευρωπαϊκών μέσων ενημέρωσης με δεκάδες ρεπορτάζ, γεγονός που εμείς εδώ δεν το έχουμε αντιληφθεί, στο βαθμό που συμβαίνει. Θέλω να πω δηλαδή, ότι υπάρχει μία εικόνα για τη ΧΑ στην Ευρώπη. Τώρα το τι συνέπειες θα έχει αυτή η εικόνα, όταν θα έρθει η ώρα, θα το δείξει ο χρόνος.
Πάντως, οι Ευρωπαίοι είναι πιο τσεκουράτοι από εμάς, στους χαρακτηρισμούς τους.
Εμείς εδώ είμαστε και λίγο της νοοτροπίας "πετάει ο γάιδαρος; πετάει!"...
η εικόνα για την χα είναι καθαρή στους Ευρωπαίους, είναι ακροδεξιό νεοναζιστικό κόμμα, εδώ στην μπανανία τα ζώα μιλάνε για αρχαιοελληνικούς χαιρετισμούς και αρχαιοελληνικά σύμβολα, εθνικιστές πατριώτες που αγαπάνε την Ελλάδα, λες και εμείς δεν την αγαπάμε, όταν έρθει η ώρα που δεν θα πατάει όχι επενδυτής αλλά ούτε τουρίστας θα τρώνε Ελλάδα θα βάζουν χώμα στην κατσαρόλα να το βράσουν...

GIORGOSK

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Σεπ 2005
Κριτικές
4
Like
2.364
Πόντοι
506
Όσο για αυτό που ρωτάει ο Alex71, να ψηφίσεις ( ; ) με γνώμονα το συμφέρον το δικό σου αλλά και των παιδιών σου...
Ο Λάκης θα ψηφίσει με γνώμονα ότι θα αρχίσει να σκοτώνει κουμούνια, αναρχικα αποβράσματα των εξαρχείων και ότι υπάρχει σε μελαψό χρώμα + τα αλβανά, Ο Λακης ονειρεύεστε ένα νεο εμφύλιο...

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.277
Πόντοι
8.006
η εικόνα για την χα είναι καθαρή στους Ευρωπαίους, είναι ακροδεξιό νεοναζιστικό κόμμα, εδώ στην μπανανία τα ζώα μιλάνε για αρχαιοελληνικούς χαιρετισμούς και αρχαιοελληνικά σύμβολα, εθνικιστές πατριώτες που αγαπάνε την Ελλάδα, λες και εμείς δεν την αγαπάμε, όταν έρθει η ώρα που δεν θα πατάει όχι επενδυτής αλλά ούτε τουρίστας θα τρώνε Ελλάδα θα βάζουν χώμα στην κατσαρόλα να το βράσουν...
Για τον Τσιπρα ξερεις τι λενε στην Ευρωπη???????????
Ε καλα, για τους ευρωπαιους ειναι και το ΠΑΣΟΚ σοσιαλιστικο κομμα.
Παλι περιμενουμε απο τους ξενους να μας πουν τι ειμαστε στην Ελλαδα?
Παλι δεν ειμαστε "αντικειμενικοι"?

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.277
Πόντοι
8.006
Κωλοτουμπες.
Ειπες οτι οσοι ψηφισαν ΝΔ στο παρελθον, κατα το μεγαλυτερο ποσοστο θα ξαναψηφισουν ΝΔ επειδη ειναι ζωα.
Και ερωτω, καποιος που δεν ειναι ζωο και ψηφιζε ΝΔ, τι πρεπει να ψηφισει κατα τη γνωμη σου?
Η απαντηση "το τι πρεπει να ψηφισεις ειναι αστεια ερωτηση" προφανως ειναι μη απαντηση.
Εγω ψηφισα ΝΔ και θελω να μην ειμαι ζωο τωρα.
Γιατι μου κρυβεις ποια ειναι η σωστη επιλογη???
Οσο για το αν πρεπει να ψηφιζουμε με γνωμονα το ΔΙΚΟ ΜΑΣ συμφερον ή ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ, ειναι μια τεραστια συζητηση...

sarouman

Τιμημένος
Εγγρ.
22 Ιαν 2007
Κριτικές
69
Like
535
Πόντοι
7.125
όταν έρθει η ώρα που δεν θα πατάει όχι επενδυτής αλλά ούτε τουρίστας θα τρώνε Ελλάδα θα βάζουν χώμα στην κατσαρόλα να το βράσουν...

Αυτό το τελευταίο δεν το καταλαβαίνω...αν και το ακούω συνέχεια.. Πως θα γίνει καλυτερη η οικονομία αν πλακώσουν 100 εκατομμύρια τουρίστες ας πουμε? Πως θα οφεληθει ο μισθωτός ή ο συνταξιουχος? Θα οφεληθει ο έμπορος...όπως έκανε όλα αυτα τα χρόνια..που είχε την επιχείρηση του και έγδυνε κυριολεκτικά τον τουρίστα.. Και φυσικά μαύρα όλα αυτα... Αρα ζημιωνονταν το κράτος εφόσον δεν έπαιρνε αυτα που έπρεπε απο το κέρδος του εμπόρου.
Το ίδιο και με τις επιχειρήσεις...γιατι να κανουν επενδύσεις? Για να ανοίξουν δουλειες? Ποιες δουλιες? Οι επιχειρήσεις είδαν οτι θα γίνουν στριμόκολλα τα πράγματα φορολογικά και πηραν τα μπογαλακια τους και κλείσαν... κοκα κολες, και σίες.. Πανε οι εποχες των παχιων αγελαδων που κανανε παρτυ οι επιχειρηματίες με τα μαύρα...

Στα αρχίδια μας και οι τουρίστες και οι επιχειρηματίες, αν συνεχίζουν να κερδίζουν όπως τα προηγουμενα χρόνια...

Μου θυμίζει το παρμυθάκι να υποστηρίζουμε τις ελληνικές ομάδες όταν παίζουν στο εξωτερικο γιατι "προάγεται ο ελληνικός αθλητισμός"... Ποιος αθλητισμός? Σωματεία έκλεισαν, γήπεδα γκρεμίστηκαν, ερασιτεχνικές ομάδες διαλύονται... Ποια τα κινητρα για να ασχοληθει κάποιος όταν κάποιοι άλλοι με μουστάκες, κοιλούμπες, πουρα κλπ κλπ χόρτασαν όλα αυτα τα χρόνια...

Ενα εχω να πω.. "φωτια και τσεκουρι στους προσκυνημένους"..

GIORGOSK

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Σεπ 2005
Κριτικές
4
Like
2.364
Πόντοι
506
το ίδιο είναι να σε λένε αριστερό και το ίδιο νεοναζι; και μόνο που δηλώνουν αρνητες του ολοκαυτώματος τους καθιστά στο περιθώριο...

GIORGOSK

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Σεπ 2005
Κριτικές
4
Like
2.364
Πόντοι
506
Αυτό το τελευταίο δεν το καταλαβαίνω...αν και το ακούω συνέχεια.. Πως θα γίνει καλυτερη η οικονομία αν πλακώσουν 100 εκατομμύρια τουρίστες ας πουμε? Πως θα οφεληθει ο μισθωτός ή ο συνταξιουχος? Θα οφεληθει ο έμπορος...όπως έκανε όλα αυτα τα χρόνια..που είχε την επιχείρηση του και έγδυνε κυριολεκτικά τον τουρίστα.. Και φυσικά μαύρα όλα αυτα... Αρα ζημιωνονταν το κράτος εφόσον δεν έπαιρνε αυτα που έπρεπε απο το κέρδος του εμπόρου.
Το ίδιο και με τις επιχειρήσεις...γιατι να κανουν επενδύσεις? Για να ανοίξουν δουλειες? Ποιες δουλιες? Οι επιχειρήσεις είδαν οτι θα γίνουν στριμόκολλα τα πράγματα φορολογικά και πηραν τα μπογαλακια τους και κλείσαν... κοκα κολες, και σίες.. Πανε οι εποχες των παχιων αγελαδων που κανανε παρτυ οι επιχειρηματίες με τα μαύρα...

Στα αρχίδια μας και οι τουρίστες και οι επιχειρηματίες, αν συνεχίζουν να κερδίζουν όπως τα προηγουμενα χρόνια...

Μου θυμίζει το παρμυθάκι να υποστηρίζουμε τις ελληνικές ομάδες όταν παίζουν στο εξωτερικο γιατι "προάγεται ο ελληνικός αθλητισμός"... Ποιος αθλητισμός? Σωματεία έκλεισαν, γήπεδα γκρεμίστηκαν, ερασιτεχνικές ομάδες διαλύονται... Ποια τα κινητρα για να ασχοληθει κάποιος όταν κάποιοι άλλοι με μουστάκες, κοιλούμπες, πουρα κλπ κλπ χόρτασαν όλα αυτα τα χρόνια...

αυτό το τσουβάλιασμα είναι επικίνδυνο...

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.277
Πόντοι
8.006

Μου θυμίζει το παρμυθάκι να υποστηρίζουμε τις ελληνικές ομάδες όταν παίζουν στο εξωτερικο γιατι "προάγεται ο ελληνικός αθλητισμός"... Ποιος αθλητισμός? Σωματεία έκλεισαν, γήπεδα γκρεμίστηκαν, ερασιτεχνικές ομάδες διαλύονται... Ποια τα κινητρα για να ασχοληθει κάποιος όταν κάποιοι χόρτασαν όλα αυτα τα χρόνια...

Ο εμπορος δεν θα πληρωσει φορους απο τα κερδη?
Και αντε, δεν θα πληρωσει φορο.
Δεν θα κανει αγορές απο τα κερδη? Δεν θα κινησει την οικονομια? Δεν θα παραχθούν παλι φοροι καπου? Ενα σπιτι δεν θα παρει να πληρωσει φορολογια?
Δεν θα παρει κανεναν υπαλληλο παραπανω?
Δεν θα μειωθει η ανεργια ετσι?
Με εκπλησσει η αποψη σου, επειδη γενικα σε εχω σε εκτιμηση ως ευφυη.
Με αυτη τη λογικη, ας μην γινει τιποτα, δεν υπαρχει λογος...
Αφου ακομη κι αν γινει δεν θα εχει αποτελεσμα.

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.277
Πόντοι
8.006
το ίδιο είναι να σε λένε αριστερό και το ίδιο νεοναζι; και μόνο που δηλώνουν αρνητες του ολοκαυτώματος τους καθιστά στο περιθώριο...
Δεν τον λενε αριστερο, ανοητο τον λενε...

Εγγρ.
3 Ιουλ 2006
Like
204
Πόντοι
36

Όχι Άλεξ, εντάξει...
Ξεκινήσαμε να συζητάμε για το πώς αντιλαμβάνεται ο μέσος ψηφοφόρος, ακόμα και ο μέσος δεξιός ψηφοφόρος, την πολιτική στάση της ΧΑ, απέναντι στην Ευρωπαϊκή Ένωση.
Και είπαμε εν τέλει, ότι τα "αισθήματα" είναι αμοιβαία μεταξύ ΧΑ και των θεσμικών της ΕΕ, κατά τα φαινόμενα τουλάχιστον.

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.277
Πόντοι
8.006
Όχι Άλεξ, εντάξει...
Ξεκινήσαμε να συζητάμε για το πώς αντιλαμβάνεται ο μέσος ψηφοφόρος, ακόμα και ο μέσος δεξιός ψηφοφόρος, την πολιτική στάση της ΧΑ, απέναντι στην Ευρωπαϊκή Ένωση.
Και είπαμε εν τέλει, ότι τα "αισθήματα" είναι αμοιβαία μεταξύ ΧΑ και των θεσμικών της ΕΕ, κατά τα φαινόμενα τουλάχιστον.
Τοσο οι "θεσμικοι" της ΕΕ, οσο και οι εγχωριοι θεσμικοι, πρεπει ΚΑΠΟΙΑ ΣΤΙΓΜΗ να αντιμετωπισουν την ΧΑ με πολιτικους ορους και οχι με αφορισμους.
Οι αφορισμοι και οι αποκλεισμοι την εφτασαν στο 15% και βλεπουμε.
Το οτι οι ευρωπαιοι αντιμετωπιζουν την ΧΑ με αυτον τον ηλιθιο τροπο, παγιωνει την αντιληψη μου οτι απο πολιτικο αισθητηριο οι σημερινοι ηγετες της ΕΕ δεν λενε και πολλά.
Το οτι ειναι ευρωπαιοι δεν σημαινει οτι δεν μπορει να ειναι και πολιτικά ηλιθιοι, ετσι?
Εδω η Γερμανια νομιζει οτι ειναι προς οφελος της να στραγγαλιζει τα νοτια κρατη, ενω με την κοντοφθαλμη αυτη τακτικη απλα πριονιζει το κλαδι που καθεται.
Εξαλλου η ασχετοσυνη τους, φανηκε και στον τροπο που εχουν αντιμετωπισει (ΚΑΙ ΑΠΟΤΥΧΕΙ ΟΙΚΤΡΑ) σε ολες τις κρισιμες περιπτωσεις που χρειαστηκε να επεμβουν..

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom