Νέα

Κλείσιμο ΕΡΤ-ΝΕΡΙΤ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 8K
  • Εμφανίσεις 181K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

Ποιο νομίζετε πως πρέπει να είναι το νέο όνομα της ΝΕΡΙΤ (πρώην ΕΡΤ) ?

• ΤΗΛΕΜΙΖΑ

Ψήφοι: 11 13,3%
  • ΤΗΛΕΜΑΣΑ

Ψήφοι: 25 30,1%
  • ΤΗΛΕΦΑΓΑΝ

Ψήφοι: 5 6,0%
  • ΤΗΛΕΒΥΣΜΑ

Ψήφοι: 19 22,9%
  • ΝΕΡΙΤ

Ψήφοι: 2 2,4%
  • ΔΓ (απο το ΝΕΡΙΤ καλύτερο ειναι ρε φίλε)

Ψήφοι: 3 3,6%
  • Αλλο..(προσδιορίστε με post)

Ψήφοι: 2 2,4%
  • Χέστηκα πως θα την πείτε

Ψήφοι: 16 19,3%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    83

Νίπλης

Ανώτατος
Εγγρ.
4 Απρ 2013
Like
75.494
Πόντοι
12.756
να κανει πρωτα αυτο που υποσχεθηκε για να γινει Πρωθυπουργος κ μετα ολα τ αλλα!!Φτανει πια οι μετανοιες στη Μερκελ.Σαν να μιλας για κανεναν αγωνιστη,ειναι δυνατον;

Δεν διαφωνω , αλλα αυτα που κανει τωρα θα του φερουν ποσοστα , τα αλλα τα εχει για μετα γιατι δεν πουλανε .

TZOYLI

Trans
Εγγρ.
12 Ιουν 2011
Like
5.251
ο Αλαφουζος σιγουρα, πηρε τελικο Μπασκετ και Confederations απο το πουθενα και τζαμπα!!!!!! και του χρονου CL και F1 στον ΟΤΕ της Μερκελ, και φυσικα με πολυ παραπανω απο αυτα που πληρωνες για την ΕΡΤ, την οποια θα συνεχησεις να πληρωνεις (εστω λιγοτερο) για να σου λεει ποσο καλος πρωθυπουργος ειναι ο Σαμαρας. Α ρε γιδια!!!!!!!!
που εισαι,πεστααααα

Κώστας Λαδάκης

Σεβαστός
Εγγρ.
21 Απρ 2011
Κριτικές
7
Like
10.147
Πόντοι
1.686
Στο Συνταγμα,ειπε ο Μποτοπουλος οτι στηριζεται η αποφαση μιας κι εκει αναφερεται οτι το κρατος εχει υποχρεωση να παρεχει στους πολιτες ενημερωση απο δημοσιο φορεα κι επισης να προστατευει την απροσκοπτη λειτουργια του...Και σε μια Ευρωπαικη συμβαση που δεν θυμαμαι τωρα

Πουθενά δεν γράφει κατι τετοιο το Σύνταγμα !
Καμία σύμβαση δεν υπάρχει τέτοια !

Και εγώ θελω να δουλευει η ΕΡΤ για να βλέπω καποιες εκπομπες της .
Αλλά αυτό δεν θα το κρίνει το ΣτΕ !

Επειδή θέλω να βλέπω καποιες εκπομπες ,δεν σημαίνει οτι το ΣτΕ
μπορει να δώσει διαταγή να συνεχίζει η ΕΡΤ να λειτουργει !
Παρότι το αποτελεσμα είναι για το συμφέρον μου ,το ΣτΕ
είναι απαραδεκτο !

TZOYLI

Trans
Εγγρ.
12 Ιουν 2011
Like
5.251
Δεν διαφωνω , αλλα αυτα που κανει τωρα θα του φερουν ποσοστα , τα αλλα τα εχει για μετα γιατι δεν πουλανε .
τι να σου πω ρε παιδακι μου,με στενοχωρεις,ουτε ο μπαμπας σου να ηταν δεν θα τον υποστηριζες τοσο!!!

TZOYLI

Trans
Εγγρ.
12 Ιουν 2011
Like
5.251
Πουθενά δεν γράφει κατι τετοιο το Σύνταγμα !
Καμία σύμβαση δεν υπάρχει τέτοια !

Και εγώ θελω να δουλευει η ΕΡΤ για να βλέπω καποιες εκπομπες της .
Αλλά αυτό δεν θα το κρίνει το ΣτΕ !

Επειδή θέλω να βλέπω καποιες εκπομπες ,δεν σημαίνει οτι το ΣτΕ
μπορει να δώσει διαταγή να συνεχίζει η ΕΡΤ να λειτουργει !
Παρότι το αποτελεσμα είναι για το συμφέρον μου ,το ΣτΕ
είναι απαραδεκτο !
δεν γνωριζω το συνταγμα,τι ειπε ο συνταγματολογος ανεφερα

Νίπλης

Ανώτατος
Εγγρ.
4 Απρ 2013
Like
75.494
Πόντοι
12.756
ο Αλαφουζος σιγουρα, πηρε τελικο Μπασκετ και Confederations απο το πουθενα και τζαμπα!!!!!! και του χρονου CL και F1 στον ΟΤΕ της Μερκελ, και φυσικα με πολυ παραπανω απο αυτα που πληρωνες για την ΕΡΤ, την οποια θα συνεχησεις να πληρωνεις (εστω λιγοτερο) για να σου λεει ποσο καλος πρωθυπουργος ειναι ο Σαμαρας. Α ρε γιδια!!!!!!!!

Ακου βλαχοβοσκε , με ρωτησε εμενα η Ερτ για να τα παρει ? παρολο που την πληρωνω την πουτανα ? πηγαινε και κανε απεργια εξω απο το Σκαι και το υπουργειο Οικονομικων για να μην του τα δωσει αφου θες τοσο πολυ να τα δεις , που μου εμαθες και την F1 κυνηγωντας τα προβατα , δεν ειχες στον ηλιο μοιρα και θες να δεις και φορμουλα

Για μενα πρεπει να ακυρώσει τις αγορες αυτες και να ζητησει τα χρήματα πισω  . ποιος σου ειπε οτι ειναι υποχρεωτικο να δεις φορμουλα και CL ?

RED BARON

Μέλος
Εγγρ.
1 Νοε 2009
Κριτικές
1
Like
174
Πόντοι
16
δεν γνωριζω το συνταγμα,τι ειπε ο συνταγματολογος ανεφερα
Μην ασχολειστε με το συνταγμα, εχει γινει πατσαβουροχαρτο για χαρην της Μερκελ, εγω δεν βλεπω χοντρο και Φανουρη να μην θελουν εκλογες αρα θα κανουν οτι πει ο Αντωνακης, εκτος και αν εχουμε εσωτερικες ανταρσυες (ΓΑΠ).

RED BARON

Μέλος
Εγγρ.
1 Νοε 2009
Κριτικές
1
Like
174
Πόντοι
16
Ακου βλαχοβοσκε , με ρωτησε εμενα η Ερτ για να τα παρει ? παρολο που την πληρωνω την πουτανα ? πηγαινε και κανε απεργια εξω απο το Σκαι και το υπουργειο Οικονομικων για να μην του τα δωσει αφου θες τοσο πολυ να τα δεις , που μου εμαθες και την F1 κυνηγωντας τα προβατα , δεν ειχες στον ηλιο μοιρα και θες να δεις και φορμουλα

Για μενα πρεπει να ακυρώσει τις αγορες αυτες και να ζητησει τα χρήματα πισω  . ποιος σου ειπε οτι ειναι υποχρεωτικο να δεις φορμουλα και CL ?
Τι λες ρε γιδι που επρεπε να σε ρωτησει κιολας  :2funny: :2funny: :2funny:

Νίπλης

Ανώτατος
Εγγρ.
4 Απρ 2013
Like
75.494
Πόντοι
12.756

Θες τα στο Σκαι βλαχακο ή δεν τον πιανεις απο την στανη ? αν ειναι να σου στειλω καμια κεραια να την βαλεις σε κανενα βουνο , που μου θες και φορμουλα και δεν ξερεις να οδηγεις ουτε ποδηλατο

SK1971

Μέλος
Εγγρ.
7 Ιουλ 2006
Κριτικές
1
Like
23
Πόντοι
1
Γιατι και που τα ειχε ολο βουβα ηταν. Ολο απεργίες εκαναν. Εδ σαν εκατομμύρια για να τα πάρουν και τα κατέστρεψαν με τις απεργίες τους.

Νίπλης

Ανώτατος
Εγγρ.
4 Απρ 2013
Like
75.494
Πόντοι
12.756
Γιατι και που τα ειχε ολο βουβα ηταν. Ολο απεργίες εκαναν. Εδ σαν εκατομμύρια για να τα πάρουν και τα κατέστρεψαν με τις απεργίες τους.

Μην φοβασαι τυπε , θα τα δωσει στο ΒοσκοςTV του red baron και θα τα βλεπεις εκει τσαμπε  :2funny: :2funny:

TZOYLI

Trans
Εγγρ.
12 Ιουν 2011
Like
5.251
Μην ασχολειστε με το συνταγμα, εχει γινει πατσαβουροχαρτο για χαρην της Μερκελ, εγω δεν βλεπω χοντρο και Φανουρη να μην θελουν εκλογες αρα θα κανουν οτι πει ο Αντωνακης, εκτος και αν εχουμε εσωτερικες ανταρσυες (ΓΑΠ).
απο ξαφνικο θα πανε αυτοι,οπως και οι γεροι..η απο πεσιμο η απο χεσιμο!

RED BARON

Μέλος
Εγγρ.
1 Νοε 2009
Κριτικές
1
Like
174
Πόντοι
16
Θες τα στο Σκαι βλαχακο ή δεν τον πιανεις απο την στανη ? αν ειναι να σου στειλω καμια κεραια να την βαλεις σε κανενα βουνο , που μου θες και φορμουλα και δεν ξερεις να οδηγεις ουτε ποδηλατο
Ο ΣΚΑΙ πανιβλακα τα πηρε τζαμπα για αυτο και στα δειχνει, του χρονου μονο ο ΟΤΕ θα μπορει να τα δειχνει, εσυ ομως θα πληρωνεις ΝΕΡΙΤ για να βλεπεις τα μουτρα του Σαμαρα 25 ωρες το 24ωρο

TempT

Μέλος
Εγγρ.
24 Φεβ 2012
Like
6
Πόντοι
16

κοιτα να δεις. Το ΒΒC αναγκαστηκε να πουλησει την F1 στο Sky γιατι του βγαινε ακριβα, και κρατησε μονο τους μισους αγωνες το χρονο live. Κι αυτο στην Αγγλια, 9 στις 11 ομαδες εχουν εδρα στην Αγγλια και το 90% της βιομηχανιας μηχανοκινητου αθλητισμου ειναι εκει. Champions League το μοιραζεται το ITV με το Sky. Δε ξερω που το ειδες οτι πρεπει η δημοσια τηλεοραση να πληρωνει για αθλητικα  ειδικα ακριβα αθλητικα.

ITV ιδιωτικο καναλι εθνικης εμβελειας, σα Mega, Ant1, Skai, Star κλπ
Sky αγγλικη νοβα, συνδρομητικη τηλεοραση

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.280
Πόντοι
8.006
Στο Συνταγμα,ειπε ο Μποτοπουλος οτι στηριζεται η αποφαση μιας κι εκει αναφερεται οτι το κρατος εχει υποχρεωση να παρεχει στους πολιτες ενημερωση απο δημοσιο φορεα κι επισης να προστατευει την απροσκοπτη λειτουργια του...Και σε μια Ευρωπαικη συμβαση που δεν θυμαμαι τωρα
Tον Μποτοπουλο πού τον θυμηθηκατε?????????????????????

RED BARON

Μέλος
Εγγρ.
1 Νοε 2009
Κριτικές
1
Like
174
Πόντοι
16
κοιτα να δεις. Το ΒΒC αναγκαστηκε να πουλησει την F1 στο Sky γιατι του βγαινε ακριβα, και κρατησε μονο τους μισους αγωνες το χρονο live. Κι αυτο στην Αγγλια, 9 στις 11 ομαδες εχουν εδρα στην Αγγλια και το 90% της βιομηχανιας μηχανοκινητου αθλητισμου ειναι εκει. Champions League το μοιραζεται το ITV με το Sky. Δε ξερω που το ειδες οτι πρεπει η δημοσια τηλεοραση να πληρωνει για αθλητικα  ειδικα ακριβα αθλητικα.

ITV ιδιωτικο καναλι εθνικης εμβελειας, σα Mega, Ant1, Skai, Star κλπ
Sky αγγλικη νοβα, συνδρομητικη τηλεοραση
η "ασωτη" ΕΡΤ καταφερε να σου δειχνει αυτα τα ακριβα γεγονοτα με ελαχιστο για εσενα τιμημα, γιατι αυτο ειναι κακο??? και στο κατω κατω ποιος ειναι ο ποιο χρεωμενος η ΕΡΤ η το ΜΕΓΚΑ που παιζει Τουρκικα?????

TZOYLI

Trans
Εγγρ.
12 Ιουν 2011
Like
5.251
Ο ΣΚΑΙ πανιβλακα τα πηρε τζαμπα για αυτο και στα δειχνει, του χρονου μονο ο ΟΤΕ θα μπορει να τα δειχνει, εσυ ομως θα πληρωνεις ΝΕΡΙΤ για να βλεπεις τα μουτρα του Σαμαρα 25 ωρες το 24ωρο
καταθλιψη...οπως σημερα που δεν δειξανε τη συγκεντρωση του Τσιπρα στο Συνταγμα!!Παρτυ θα κανουν οι Μπομπολαιοι,θα μας χορευουν οπως θελουν

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom