geoMan
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 24 Μαΐ 2009
- Κριτικές
- 16
- Like
- 15.107
- Πόντοι
- 6.515
H ΕΣΗΕΑ εχει εκλογες, μεθαυριο την Τριτη αν δε κανω λαθος ;)
ειναι κλειστο club δεν θ' αλλαξει τιποτα
H ΕΣΗΕΑ εχει εκλογες, μεθαυριο την Τριτη αν δε κανω λαθος ;)
Ο Σαμαράς φαίνεται ότι έχει αρχιδια. Τα έχει βάλει με υπαλλήλους της βουλής και ρουσφέτια της ΕΡΤ που δεν τα άγγιζε κανείς για δεκαετίες. Έχει αρχίσει και μαντρωνει Πακιστανα και κάνει μπουκες σε Πανεπιστήμια και στέκια και βγάζει σηκωτους τους απλυτους. Σε βάθος χρόνου θα το εκτιμήσει ο λαός και θα ανεβεί σε ποσοστα. Ήδη έχει 2 μονάδες διαφορά από τους γελοίους του ΣΥΡΙΖΑ. Θα δείτε ότι θα κυβερνήσει τουλάχιστον 2 τετραετίες.
Τωρα κανουμε και"διαπραγματευση"στο πλευρο των ΠΑΣΟΚων?απλά οι περισσότεροι είναι κατά του τρόπου που έγινε.
μεχρι το σεπτεμβριο ερχετε η ντοραΟ Σαμαράς φαίνεται ότι έχει αρχιδια. Τα έχει βάλει με υπαλλήλους της βουλής και ρουσφέτια της ΕΡΤ που δεν τα άγγιζε κανείς για δεκαετίες. Έχει αρχίσει και μαντρωνει Πακιστανα και κάνει μπουκες σε Πανεπιστήμια και στέκια και βγάζει σηκωτους τους απλυτους. Σε βάθος χρόνου θα το εκτιμήσει ο λαός και θα ανεβεί σε ποσοστα. Ήδη έχει 2 μονάδες διαφορά από τους γελοίους του ΣΥΡΙΖΑ. Θα δείτε ότι θα κυβερνήσει τουλάχιστον 2 τετραετίες.
Mε την ιδια λογικη που καποιοι ανυπαρκτοι χατζηπαπαρες κλεινουν δρομους ,σχολεια ,νοσοκομεια.
Νταξει αμα είναι να αρχίσουμε τις μαλακίες, πείτε μου να ξέρωμεχρι το σεπτεμβριο ερχετε η ντορα
μεχρι το σεπτεμβριο ερχετε η ντορα
Ο ΠΠ αναφερθηκε στη νομικη βαση των οσων γινονται με το σημα του 902,πολυ συγκεκριμενα δηλαδη.Σωστά το θέτεις: Το επιχείρημά σου έχει λογική βάση - όπως γράφεις κι εσύ ο ίδιος - αλλά όχι νομική, αφού όλοι οι άλλοι που αναφέρεις έκαναν απλώς χρήση του δικαιώματός τους για απεργία, δικαίωμα που είναι νομικά κατοχυρωμένο.
Εξαίρεση νομίζω αποτελεί το κλείσιμο των δρόμων, που πρέπει να είναι νομικά έκθετο (δεν είμαι νομικός, απ΄ότι θυμάμαι...).
Νταξει αμα είναι να αρχίσουμε τις μαλακίες, πείτε μου να ξέρω
μηπως θα επρεπε να τις τρεμουμε περισσοτερο εμεις οι υπολοιποι? Οι σαμαραδες-τσιπραιοι-βενιζελοι-κλπ οτι και να γινει μαλλον δεν θα πεινασουν
Ο Σαμαράς φαίνεται ότι έχει αρχιδια. Τα έχει βάλει με υπαλλήλους της βουλής και ρουσφέτια της ΕΡΤ που δεν τα άγγιζε κανείς για δεκαετίες. Έχει αρχίσει και μαντρωνει Πακιστανα και κάνει μπουκες σε Πανεπιστήμια και στέκια και βγάζει σηκωτους τους απλυτους. Σε βάθος χρόνου θα το εκτιμήσει ο λαός και θα ανεβεί σε ποσοστα. Ήδη έχει 2 μονάδες διαφορά από τους γελοίους του ΣΥΡΙΖΑ. Θα δείτε ότι θα κυβερνήσει τουλάχιστον 2 τετραετίες.
Δηλαδη ο Δενδιας την πεφτει στα πακια ενα χρονο σχεδον τωρα για να πεσουν τα ποσοστα της ΧΑ,ετσι?παντως ενα ειναι σιγουρο. Για να κτυπησει τη ΧΑ θα αναλαβει δραση ο Δενδιας. Παλι τα πακικα θα την πληρωσουν τη νυφη
Στο Εθνος ρε τυπε πριν λίγες μέρες.Βρες μου δημοσκοπηση στην οποια ο Σαμαρας αυτη την στιγμη ειναι 2μοναδες μπροστα. Εχεις καμια?Αυτα που λες τα λες επειδη οπως και ο αλεξ71 εισαστε κολλημενοι με την ΝΔ
Ο ΠΠ αναφερθηκε στη νομικη βαση των οσων γινονται με το σημα του 902,πολυ συγκεκριμενα δηλαδη.
Δεν έχεις πάρει πρεφα τίποτα εσύ;ο Σαμαράς τα έβαλε με τα ρουσφέτια της ερτ?
Ο Σαμαρας καθαριζει τα πουτανακια της κεντροαριστερας αυτη την στιγμη.ο Σαμαράς τα έβαλε με τα ρουσφέτια της ερτ?
Στο Εθνος ρε τυπε πριν λίγες μέρες.
Aλλα λεει στους ενδιαφερομενους η ιδια η DIGEA,δηλαδη οι καναλαρχες που διαπλεκονται,για να μην ξεχνιομαστε.Τυπικα δεν ειναι σημα του 902 ειναι σημα της Digea, εκει παταει.