Stories
Δεν υπάρχει καμία ιστορία αυτή τη στιγμή. Δημιούργησε μία! (click + στο avatar).
Δεν σου λεω να μην τοn βρισεις κτλ.Δεν βλέπω και πολύ χιούμορ στην κουβέντα "...να έχω έναν αράπη να με γαμάει..."
Κι εγώ χιούμορ κάνω τότε... να τον τσιγκλήσω
Ρε δεν γαμιόσαστε με το χιούμορ σας....![]()
![]()
![]()
Δεν βλέπω και πολύ χιούμορ στην κουβέντα "...να έχω έναν αράπη να με γαμάει..."
Κι εγώ χιούμορ κάνω τότε... να τον τσιγκλήσω
Ρε δεν γαμιόσαστε με το χιούμορ σας....![]()
![]()
![]()
ποιό χιούμορ ρε γύφτε;
να βρίζεις μάνες;
Είναι απορίας άξιον γιατί δεν ψάχνετε να βρείτε ποιος ξεκίνησε πρώτος να βρίζει.
τα εχω γραψει περισυ για την οικογενεια του αρχιρουφιανου μπουλουκου μιχαλοβλακαΤάκης Μιχαλόλιας: Γνωστός δικηγόρος, άγνωστος αδελφός του Νίκου Μιχαλολιάκου...!!!
Τι σχέση έχει ο ηγέτης της Χρυσής Αυγής Νίκος Μιχαλολιάκος με τον γνωστό ποινικολόγο Τάκη Μιχαλόλια;
Είναι αδέλφια.
Και γιατί έχουν διαφορετικά επώνυμα;
Κανείς δεν γνωρίζει με σαφήνεια.
Πολλοί υποστηρίζουν ότι ο κ. Μιχαλόλιας άλλαξε το επώνυμό του για να μην τον ταυτίζουν με τον αδελφό του ο οποίος από νεαρός μαθητής ακόμη, είχε ενταχθεί στο κόμμα της 4ης Αυγούστου και το 1974 είχε συλλήψεις, αλλά και καταδίκη κάθειρξης ενός έτους για συμμετοχή σε ακροδεξιά οργάνωση.
Αλλοι, πάλι, υποστηρίζουν ότι δεν υφίσταται τέτοιο θέμα και ότι απλώς στη Μάνη, από όπου κατάγεται η οικογένεια υπάρχει η παράδοση των διπλών επωνύμων.
Μάλιστα αναφέρουν τα μέλη της οικογένειάς του διατηρούν κατά περίπτωση είτε το ένα είτε το άλλο.
Υποστηρίζουν μάλιστα ότι οι σχέσεις των δύο αδελφών είναι άριστη.
Ο Τάκης Μιχαλόλιας είναι ένας από τους πλέον γνωστούς και ισχυρούς ποινικολόγους της Αθήνας και έχει διατελέσει νομικός σύμβουλος ή συνήγορος υπεράσπισης σε πολύκροτες υποθέσεις.
Ηταν συνήγορος του Γιώργου Κοσκωτά στην πολύκροτη δίκη.
Ακόμη έχει υπερασπιστεί τον ηγούμενο Εφραίμ,
τον εκδότη Γρηγόρη Μιχαλόπουλο,
τον γνωστό ακροδεξιό Περίανδρο που έχει καταδικαστεί για απόπειρα ανθρωποκτονίας.
Εχει διατελέσει νομικός σύμβουλος του Σωκράτη Κόκκαλη και της ΠΑΕ Ολυμπιακός και του προφυλακισμένου σήμερα Ακη Τσοχατζόπουλου.
![]()
![]()
![]()
![]()
Δεν ειμαστε τωρα στο δημοτικο να ψαχνουμε ποιος ειπε τι σε ποιον.Είναι απορίας άξιον γιατί δεν ψάχνετε να βρείτε ποιος ξεκίνησε πρώτος να βρίζει.
Διακόπτουμε τη λειτουργία της ΕΡΤ 1, με κριτήριο ότι έχει τη χαμηλότερη τηλεθέαση απ’ όλα τα κανάλια της χώρας, δημόσια και ιδιωτικά. Τα ποιοτικά της προγράμματα θα διατηρηθούν και θα διαχυθούν στ’ άλλα δύο κανάλια και στα πολυμέσα. Δεν είναι ανάγκη να υπάρχει ειδικό «κανάλι πολιτισμού», πολύ καλύτερο (και μη ελιτίστικο) είναι ο πολιτισμός να «μπολιάζει» όλα τα μίντια της ΕΡΤ με «ζώνες πολιτισμού». Η χώρα μας δεν έχει την πολυτέλεια να λειτουργεί επαρκώς τρία δημόσια κανάλια. Προχωρούμε λοιπόν σε συγχώνευση των ραδιοσταθμών: οι 19 περιφερειακοί σταθμοί γίνονται 9, οι 3 της Θεσσαλονίκης γίνονται 1. Από τους 20 πομπούς των μεσαίων, διατηρούνται μόνο 5 (για εθνικούς λόγους). Αναστέλλουμε την έκδοση της «Ραδιοτηλέορασης» (οι προσφορές της θα δίνονται μέσω διαδικτύου). Δυναμώνουμε τα πολυμέσα της ΕΡΤ, τα οποία σήμερα είναι περίπου ανύπαρκτα, γιατί αυτά αποτελούν τις κύριες προεκτάσεις προς το μέλλον.
Δεν ειμαστε τωρα στο δημοτικο να ψαχνουμε ποιος ειπε τι σε ποιον.
Τον να βριζεις την οικογενεια καποιου ειναι ΜΑΛΑΚΙΑ για οποιον λογο και αν εγινε. Εσβησα την παραθεση , σβησε και εσυ το μυνημα σου αμα θελεις να εισαι σωστος.
Δεν ειμαστε τωρα στο δημοτικο να ψαχνουμε ποιος ειπε τι σε ποιον.
Τον να βριζεις την οικογενεια καποιου ειναι ΜΑΛΑΚΙΑ για οποιον λογο και αν εγινε. Εσβησα την παραθεση , σβησε και εσυ το μυνημα σου αμα θελεις να εισαι σωστος.
Το σβηνω και εγώ γιατί δεν θέλω να είμαι σωστός. Είμαι σωστός.
Eγω παντως ψαχνω απο την αρχη και δεν βρισκω τιποτα.Είναι απορίας άξιον γιατί δεν ψάχνετε να βρείτε ποιος ξεκίνησε πρώτος να βρίζει.
Eγω παντως ψαχνω απο την αρχη και δεν βρισκω τιποτα.
Μηπως ενα λινκ θα μας διαφωτιζε?