bk1981
Μέλος
- Εγγρ.
- 29 Σεπ 2011
- Κριτικές
- 14
- Like
- 5
- Πόντοι
- 26
μανιατης ειμαι λες να μην εχω,φευγω γιατι περιμενει η ποντιαεχεις κονε για σιδερικα τυπε?![]()
μανιατης ειμαι λες να μην εχω,φευγω γιατι περιμενει η ποντιαεχεις κονε για σιδερικα τυπε?![]()
Αλλαγή δεν γινεται χωρις τον Αρκουδέα τύπετο πασοκομουτρο λες τυπε?
ποιος τους γαμαει ρε τους ξενουςΑ, ανεργια ειχε μονο για τους Ελληνες ε?
Οχι για τους ξενους...
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
κανε πασα και κανα προς τα εδω τυπε γιατι ο λακης εξεδωσε ανακοινωση για εκτακτα πολιτικα φαινομεναμανιατης ειμαι λες να μην εχω,φευγω γιατι περιμενει η ποντια
Ε οχι και Δημαρχος ο Κασιδιαρης.Πάμε για Κασιδιάρη δήμαρχο, τύπε;
Τον Κασιδιάρη πάντως δεν τον κόβω να γουστάρει πιάτσες και τα τοιαύτα, αν με εννοείς...
Ωστόσο, θα είναι συγκλονιστική εμπειρία η Αθήνα με δήμαρχο τον Κασιδιάρη.
Πενήντα φορές καλύτερα από την εποχή Αρκουδέα (δεν ήταν δήμαρχος, αλλά είχε ευρεία καθήκοντα, για όσους θυμούνται).
εχεις κονε για σιδερικα τυπε?![]()
Δεν εχει μπει ακομη τυπε, και αυτη η σιωπη με ανησυχει...κανε πασα και κανα προς τα εδω τυπε γιατι ο λακης εξεδωσε ανακοινωση για εκτακτα πολιτικα φαινομενα![]()
Εεε τοτε τι συζηταμε? Αυτο ειναι το θεμα, να αλλαξει ο κοσμος και να μην τρωει κουτοχορτο.Κοιτα, δεν ειναι ακριβως ετσι.
Ο πολυς κοσμος δεν εχει τετοιες ικανοτητες.
Ο πολυς κοσμος ειναι μετριος, ευκολα καθοδηγουμενος, ικανος μονο για τα στοιχειωδη και αντε λιγο παραπανω. Πόσοι Ελληνες εχουν διαβασει εστω ΕΝΑ βιβλιο φετος?
Δεν μπορεις να κατηγορησεις τον κοσμο οτι παρασυρθηκε.
Λίγοι ειναι αυτοι που μπορούν να κρινουν διαφορετικα απο το γενικο κλιμα και να διαφοροποιηθούν. Και ειναι λογικο αλλωστε.
Πρεπει να κατηγορησουμε εκεινους που τον παρεσυραν. Οποιοι κι αν ειναι.
Κι εγω κατηγορω καμια φορα τον κοσμο οτι εδωσε 44% στον ΓΑΠ επειδη του εταξε αυξησούλες το 2009, αλλά κατα βαθος ξερω οτι εχω αδικο, γιατι δεν πρεπει να υπερεκτιμούμε τον κοσμο και την κριτικη του ικανοτητα.
Ετσι γλυκεια μου. Μπορουμε ομως?ετσι,ετσι,δικιο εχεις...αυτοι τη δουλεια τους θα κανουν μια ζωη,ιδιοι θα ναι,εμεις χρειαζεται ν αλλαξουμε
Εγω ουτε τοτε, ουτε τωρα την βλεπω.
Το ζητημα ειναι να μην πεφτουμε στις παγιδες που μας στηνει το συστημα. Δηλαδη:
Οταν σου ελεγαν για στεγαστικα δανεια με υπερογκα επιτοκια να ΜΗΝ τα επαιρνες.
Οταν σου ελεγαν παιξε στο χρηματιστηριο να ΜΗΝ επαιζες.
Οταν σου πασσαραν την μεγαλη ζωη με δανεικα εσυ ΕΠΡΕΠΕ να γυριζες την πλατη.
Οταν σου ελεγαν να γινεις καταναλωτικος και να εξαρτασαι απο τα υλικα αγαθα ΕΠΡΕΠΕ να πεις οχι.
Οταν σου ελεγαν να γινεις δουλος των πλασματικων αναγκων εσυ ΕΠΡΕΠΕ να αντιταξεις την ταπεινοτητα και την πνευματικη πληροτητα.
Οταν σου ελεγαν να γινεις ερμαιο των παθων εσυ ΕΠΡΕΠΕ να εισαι εγκρατης.
ΜΟΝΟ ΕΤΣΙ ΔΕΝ ΘΑ ΜΑΣ ΕΒΑΖΑΝ ΣΤΟ ΧΕΡΙ. Η ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΗ ΑΝΩΤΕΡΩΤΗΤΑ ΚΑΙ ΟΙ ΑΡΕΤΕΣ ΤΗΣ ΨΥΧΗΣ ΘΑ ΣΚΟΡΠΟΥΣΑΝ ΣΑΝ ΦΤΕΡΟ ΣΤΟΝ ΑΝΕΜΟ ΤΙΣ ΟΠΟΙΕΣ ΠΑΓΙΔΕΣ ΤΩΝ ΙΣΧΥΡΩΝ ΑΥΤΟΥ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ. ΕΜΕΙΣ ΟΜΩΣ ΠΡΟΤΙΜΗΣΑΜΕ ΤΟΝ ΕΥΚΟΛΟ ΔΡΟΜΟ. ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΡΓΑ. ΠΙΣΤΕΥΩ...?
κατσε να μπει ο λακης να χεσει κανα ταφο τυπεΑλλαγή δεν γινεται χωρις τον Αρκουδέα τύπε![]()
Ποιες παχιες αγελαδες, αφού ειχατε ανεργια λετε...πιστευεις πως αυτοι το φανταζονταν ποτε οτι θα τους συμβει; εμεις ημασταν διπλα κ ζουσαμε την εποχη των παχιων αγελαδων με χρηματηστηριο στις 6000 κ τα μπουρδελα τιγκα.κι αυτους τους σφαζανε αφου ειχαν προετοιμασει το εδαφος οι Γερμανοι,ασχετα που πηραν οι Αμερικανοι την παρτιδα
αμα δεν σου κανει εκπτωση η αλλοδαπη ιεροδουλη θα φωναζεις την χ.α. να καθαρισειαμα βγει ο κασιδας θα αλλαξει προς το καλυτερο ο αγοραιος ερωτας τυπε
μπορει να εχει παει για ποτακι τυπεκατσε να μπει ο λακης να χεσει κανα ταφο τυπε![]()
Εγω παντως παροτρυνω οσους γνωστους εχω, να ψηφιζουν ψεματα στα εξιτ πολς.Εεε τοτε τι συζηταμε? Αυτο ειναι το θεμα, να αλλαξει ο κοσμος και να μην τρωει κουτοχορτο.
Και να σου πω και κατι αλλο? Οπως μας πολεμουν αυτοι ετσι να τους ΜΕΛΕΤΗΣΟΥΜΕ και αντιστοιχα να βραχυκυκλωνουμε τις προσπαθειες τους. Για παραδειγμα εαν ερωτηθουμε σε μια δημοσκοπηση την προθεση ψηφου εμεις να πουμε αλλα αντι αλλων. Δεν ειναι κατι ωραιο αυτο? Π.χ. ΠΑΣΟΚ 75% στην προθεση ψηφου. ΧΑ, χα. Πως σου φαινεται? Και στις εκλογες εκτος βουλης. Δεν θα ειναι Η ΚΑΥΛΑ????
Αν εχω λαθος και ο κοσμος ειναι διαφορετικος απο ο,τι τον περιεγραψα αγαπητή μου κυρια, εξηγηστε μου παρακαλω γιατι φτασαμε ως εδω...
καλα τυπε αμα βγει θα με θυμηθεις..αμα δεν σου κανει εκπτωση η αλλοδαπη ιεροδουλη θα φωναζεις την χ.α. να καθαρισει![]()
Η συμπραξη που επικαλεισαι ειναι μονο στο πεδιο της επιστημονικης φαντασιας...Οι παταγώδεις αποτυχίες σε όλους τους δημιουργικούς κοινωνικούς τομείς και η γενοκτονία των παραγωγικών δυναμικών της χώρας χρόνια τώρα δεν μπορούν να κρύψουν τη γύμνια τους πίσω από κτίρια ραδιοκύματα και τηλεοράσεις, πόσο μάλλον με ψευτολεονταρισμούς και φέροντας στο διάβα τους μια ηχώ του παρελθόντος που όλο και δυναμώνει.
Αλλά τι να λέω τώρα, αφού ο κάτοικος της Ελληνικής αυτής γωνιάς έχει ικανοποιηθεί με το να φέρνει απ' έξω Ουδένειτες που με τη σειρά τους είναι τόσο άχρηστοι που τον κάνουν να νιώθει περήφανο που είναι ένα σκαλοπάτι παραπάνω, μέσα σε έναν εκθαμβωτικά λαμπρό λουτροκαμπινέ με άμφια και ρινολαρυγγισμούς μεσημεριανούς στα τηλεπαράθυρα.
Το λογικά κι αυτό οξύμορον T-Shirt πρέπει να επικεντρώνεται από τον εξωτερικό ακροατή/ θεατή ως σκέψη στο ότι το συγκεκριμένο δημόσιο μαγαζί εξημέρωσης ήταν και το μοναδικό που είχε νόμιμη άδεια χρήσης ραδιοσυχνοτήτων κλπ. σημάτων, παρόλα αυτά το μαύρισε ο παίκτης -Ογλού. Πλέον είναι όλα τόσο κραυγαλέα και σκυλεύουν με τόση μανία κι απροκάλυπτα τα συνταγματικά άρθρα που οι μόνοι που χαίρονται γιατί τους στρώνουν το χαλάκι είναι οι κόπροι της Αυγής που το μόνο που καταφέρνουν να κάνουν είναι να λάμψουν ως χρυσός στους τοκογλύφους μας. Κι αυτό γιατί η σκυτάλη έρχεται με την επικείμενη σύμπραξη που θα ανατείλει σα χρυσή μούτζα με πυρσό κι ένα σαμάρι την Αυγή.
όποιος το βλέπει και μπορεί να γλιτώσει καλώς, όποιος όχι, πάλι καλώς θα φαγωθεί αυτός κι όχι εγώ.
το πασοκομουτρο λες τυπε?
αυτή είναι η επίσημη γραμμή του κόμματος της Λεωφόρου Πουτάνας;Εγω παντως παροτρυνω οσους γνωστους εχω, να ψηφιζουν ψεματα στα εξιτ πολς.
Για τις δημοσκοπησεις δεν ξερω, νομιζω καλο ειναι να ειναι πραγματικες.