redmanftw
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 15 Ιαν 2012
- Κριτικές
- 10
- Like
- 96
- Πόντοι
- 376
θα συμπράξει με Χ.Α τυπεστο νομοσχεδιο που θελει να περασει
οι αλλοι 2 δεν θελουν
θα συμπράξει με Χ.Α τυπεστο νομοσχεδιο που θελει να περασει
οι αλλοι 2 δεν θελουν
Αυτο που θελω να πω ειναι πως επαναστασεις του κωλου δε γινονται.To κείμενο μου θυμίζει μια ταινία![]()
Η Θεσσαλονικη το 2008 ειχε ανεργια 6% και σημερα 31%.ναι ειχε.σε καλυψα?
Εγω παντως τυπε εδω και τρεις μερες, μονο ΕΡΤ βλεπω.Αυτο που θελω να πω ειναι πως επαναστασεις του κωλου δε γινονται.
Αν μας κοψουν το ρευμα, το σουπερμαρκετ, το νερο και τα βενζιναδικα για δεκα μερες ΓΑΜΗΘΗΚΑΜΕ!
Εδω μια ΕΡΤ κλεισανε, κανανε απεργια και τα καναλια και δεν βαζουν ειδησεις και ολα τα γεροντια εχουνε παθει καταθλιψη.
Ποσω μαλλον...
Είδατε όμως;
Όλοι φωνάζουν για τη δημοκρατία με το κλείσιμο της ΕΡΤ.
Όταν ονόμασε το Μακελείο του Κατοχικό ο Στέφανος, όλοι γελάγατε!![]()
τοση ωρα ψαχνεις τους δεικτες κ τα ΄΄επισημα΄΄ στοιχεια για να με παραθεσεις?Η Θεσσαλονικη το 2008 ειχε ανεργια 6% και σημερα 31%.
Σε καλυψα?
Μου αρεσει που επιμενεις κιολας.
Οχι τύπε, ΔΕΝ ειχατε ανεργια τοτε.
Τεμπεληδες ειχατε.
τι λες χριστιανε μου; αν ειναι να παθουμε αυτο το κακο τι καθομαστε;γιατι εκει θα φθασουμε καποια στιγμηΠαντως οχι με επανασταση αν υποννοεις κατι τετοιο.
Διαβασε εδω.
www.katohika.gr/2013/06/ti-prepei-na-kanete-se-periodo-krisis-kai-apoklismou.html]http://www.katohika.gr/2013/06/ti-prepei-na-kanete-se-periodo-krisis-kai-apoklismou.html[/url]
Αν συμβει κατι τετοιο λιγοι θα επιβιωσουν. Θα υπαρξει χαος για αρκετο διαστημα.
Βλεπε Λιβυη, Αιγυπτο, Συρια κτλ. Ειναι κατι που θα φερει την Ελλαδα εκατονταετιες πισω.
Τα πραγματα ειναι απο απλα εως πολυ απλα.θα συμπράξει με Χ.Α τυπε
ειδες τι ποσταρα τυπε για τον σπινο στο τοπικ της χα;
φιλε δεν ξερω τι θες να πεις εγω παντως επαθα 2 πραγματα διαβαζοντας το κειμενο.1,σκιαχτηκα και 2, καταλαβα ποσο δικιο εχει ο λακης που εχει γεμισειτο σπιτι του καραμπινεςΑυτο που θελω να πω ειναι πως επαναστασεις του κωλου δε γινονται.
Αν μας κοψουν το ρευμα, το σουπερμαρκετ, το νερο και τα βενζιναδικα για δεκα μερες ΓΑΜΗΘΗΚΑΜΕ!
Εδω μια ΕΡΤ κλεισανε, κανανε απεργια και τα καναλια και δεν βαζουν ειδησεις και ολα τα γεροντια εχουνε παθει καταθλιψη.
Ποσω μαλλον...
Εχω μεινει χρονια στη Θεσσαλονικη τύπε, στα τελη της δεκαετιας του 1990.τοση ωρα ψαχνεις τους δεικτες κ τα ΄΄επισημα΄΄ στοιχεια για να με παραθεσεις?
Εδω γελαμε με την αγνοια σου....μην κουραζεσαι...@@ δεν ισχυουν...![]()
μαλλον ζητημα ειναι αν εχεις φυγει περα απ την Λαμια....![]()
ελα πανω καμμια βολτα κ τα ξαναλεμε...
Πεθυμησες την Τρέμη τύπε?η ερτ γιατι εχει ειδησεις ενω τα αλλα οχι που ειναι και ιδιωτικα;
τυπε στα κομμουνιστικα ζομπυ η λυση ειναι λακηςφιλε δεν ξερω τι θες να πεις εγω παντως επαθα 2 πραγματα διαβαζοντας το κειμενο.1,σκιαχτηκα και 2, καταλαβα ποσο δικιο εχει ο λακης που εχει γεμισειτο σπιτι του καραμπινες![]()
ε τι θες να σου πω ρε τυπε..εσυ καθεσαι κ διαβαζεις τους δεικτες...Εχω μεινει χρονια στη Θεσσαλονικη τύπε, στα τελη της δεκαετιας του 1990.
Στη σιγουρια σου οτι "δεν ισχυουν τα επισημα στοιχεια" δεν μπορω να κανω κατι.
Εδω λεμε καμια φορα να παρατιθενται επισημα στοιχεια για να αποδεικνυουν τα λεγομενα μας.
Εδω παρατιθενται αλλά απλα "δεν ισχυουν γιατι ετσι".
Καλα...
Ενταξει. Ειχε ανεργια το 2008 η θεσσαλονικη. Παμε παρακατω.
συμφωνω μαζι σου,απ το 90 κ μετα σαρωσε η ανεργια στη Θεσνικη...κλεινανε οι βιοτεχνιες συνεχεια η μια μετα την αλλη...τοση ωρα ψαχνεις τους δεικτες κ τα ΄΄επισημα΄΄ στοιχεια για να με παραθεσεις?
Εδω γελαμε με την αγνοια σου....μην κουραζεσαι...@@ δεν ισχυουν...![]()
μαλλον ζητημα ειναι αν εχεις φυγει περα απ την Λαμια....![]()
ελα πανω καμμια βολτα κ τα ξαναλεμε...
Eιχε οπως παντα πολλους στην μαυρη εργασια,απληρωτες υπερωριες και τα γνωσταΕχω μεινει χρονια στη Θεσσαλονικη τύπε, στα τελη της δεκαετιας του 1990.
Στη σιγουρια σου οτι "δεν ισχυουν τα επισημα στοιχεια" δεν μπορω να κανω κατι.
Εδω λεμε καμια φορα να παρατιθενται επισημα στοιχεια για να αποδεικνυουν τα λεγομενα μας.
Εδω παρατιθενται αλλά απλα "δεν ισχυουν γιατι ετσι".
Καλα...
Ενταξει. Ειχε ανεργια το 2008 η θεσσαλονικη. Παμε παρακατω.
ΝΤαξει και συ μην το γαμας τοσο,το εικονικο 8% ανεργιας θα'ταν γυρω στο 12-15% καθαρο,παραπανω δεν παιζειε τι θες να σου πω ρε τυπε..εσυ καθεσαι κ διαβαζεις τους δεικτες...
εγω ΄΄ετυχε΄΄ να μεινω Σαλονικα 10 χρονια μεχρι αρχες περιπου του 10 κ απο τοτε παω καθε εξαμηνο πανω....εβλεπα κ τα βλεπω..αν δεν πιστευεις χεστηκα,φαε δεικτες...αει στο καλο βραδιατικα...![]()
α γεια σου...συμφωνω μαζι σου,απ το 90 κ μετα σαρωσε η ανεργια στη Θεσνικη...κλεινανε οι βιοτεχνιες συνεχεια η μια μετα την αλλη...