Νέα

Κλείσιμο ΕΡΤ-ΝΕΡΙΤ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 8K
  • Εμφανίσεις 184K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

Ποιο νομίζετε πως πρέπει να είναι το νέο όνομα της ΝΕΡΙΤ (πρώην ΕΡΤ) ?

• ΤΗΛΕΜΙΖΑ

Ψήφοι: 11 13,3%
  • ΤΗΛΕΜΑΣΑ

Ψήφοι: 25 30,1%
  • ΤΗΛΕΦΑΓΑΝ

Ψήφοι: 5 6,0%
  • ΤΗΛΕΒΥΣΜΑ

Ψήφοι: 19 22,9%
  • ΝΕΡΙΤ

Ψήφοι: 2 2,4%
  • ΔΓ (απο το ΝΕΡΙΤ καλύτερο ειναι ρε φίλε)

Ψήφοι: 3 3,6%
  • Αλλο..(προσδιορίστε με post)

Ψήφοι: 2 2,4%
  • Χέστηκα πως θα την πείτε

Ψήφοι: 16 19,3%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    83

Kurtinaitis

Μέλος
Εγγρ.
12 Μαΐ 2010
Like
0
Πόντοι
16
ρε αρχηγέ, το να περάσεις ΤΕΙ, σημαίνει ότι επί 2-3 χρόνια που έδινες πανελλήνιες δε μπορούσες να πιάσεις ένα 13-14

επίσης ότι οι σπουδές που έκανες μέσα ήταν β επιπέδου, εκτός από 2-3 ΤΕΙ όλα κι όλα στη χώρα που αξίζουν λίγο

τι να μιλήσουμε για μαθήματα με δευτεροβάθμιες εξισώσεις στις τελικές εξετάσεις;

πάντως σε κάθε περίπτωση για ΑΕΙτζής δεν κάνεις

δε βγάζεις "τον αέρα" του ΑΕΙτζή

αντίθετα όπως λέει κι ο φούφουτος μάλλον για ΤΕΙτζής φέρνεις γιατί κουβαλάς πολλά κομπλεξ όπως πολλοί τειτζήδες

αν είπες ψέματα ως προς αυτό, σου λέω ψάξε λαγούμι να κρυφτείς

υπάρχουν πολλοί τειτζήδες που έχουν κάνει ιδιωτικές επιχειρήσεις και έχουν κάνει περιουσίες ολάκερες.

υπάρχουν αριστούχοι αειτζήδες με ντοκτορά που είναι υπάλληλοι ακόμα του χιλιάρικου.

τι θες να μας πεις με την συλλογιστική σου;

Υ.Γ.
για να σε προλάβω είμαι αειτζής αριστούχος και με σειρά επιτυχίας στην πρώτη επιλογή μου στις πανελλήνιες στην 1η δεκάδα.

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
44
Πόντοι
1.220
υπάρχουν πολλοί τειτζήδες που έχουν κάνει ιδιωτικές επιχειρήσεις και έχουν κάνει περιουσίες ολάκερες.

υπάρχουν αριστούχοι αειτζήδες με ντοκτορά που είναι υπάλληλοι ακόμα του χιλιάρικου.

Υ.Γ.
για να σε προλάβω είμαι αειτζής αριστούχος και με σειρά επιτυχίας στην πρώτη επιλογή μου στις πανελλήνιες στην 1η δεκάδα.

Θελει να προσβαλλει ολα τα παιδια που εβγαλαν ΤΕΙ και να την δει ανωτερος απεναντι σε αυτους.... αυτο θελει να κανει.

Επειδη δεν εχει δυναμη σε κατι αλλο ο φιλος... το μονο που χρησιμοποιει ειναι αυτο να προσπαθησει δηλαδη να σε προσβαλλει και να σε μειωσει. Ετσι νομιζει οτι γινεται ανωτερος ..

Neymar

Μέλος
Εγγρ.
28 Φεβ 2012
Like
0
Πόντοι
16

Υ.Γ.

Δικέ μου , εσυ είσαι μέσα στους χαμάληδες του χιλιάρικου;  :rockon:

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.725
Πόντοι
1.306
...πως δεν εχω....ματαιοδοξια του ποπολου...πιασε εδω μεσα ενα δειγμα στην τυχη...παραπανω απο τους μισους με 15ε στην τσεπη ,νομιζουν οτι ειναι οι αυριανοι ωνασηδες και κανουν προβα με στυλο και τα ποδια μεσα σε λεκανη ,πως θα καπνιζουν το κοχιμπα στην πισινα,οταν θα κονομησουν!!!

ξερεις υπαρχει και η ανθρωπινη διαθεση για προοδο... δεν ειναι ολοι σαν και του λογου σου..

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
44
Πόντοι
1.220
Πάντως μόρτη αν έβγαλες DI , έχεις καλό πτυχίο...

Φρόντισε να κάνεις και ένα καλό μεταπτυχιακό....

Ευχαριστω αγορινα κατι θα κανω... να σαι καλα και εσυ καλη τυχη

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
44
Πόντοι
1.220

Εσυ δηλαδη συμφωνεις με το να λενε ο φουφουτος και ο σκιουρος τα παιδια που εχουν βγαλει ΤΕΙ οτι ειναι αχρηστα ??????

Kurtinaitis

Μέλος
Εγγρ.
12 Μαΐ 2010
Like
0
Πόντοι
16
όχι αλλα δε θα κάθομαι να περιαυτολογώ για την οικονομική μου κατάσταση σε εποχές που ο διπλανός μου πεινάει.

Επισκέπτης

Υ.Γ.

άντε εγώ είμαι ψωνάρα και κάνω μεγάλο λάθος

εσείς τι θέλετε να πείτε; ότι τα ΑΕΙ και τα ΤΕΙ είναι ίσα;

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.725
Πόντοι
1.306

NIK DANDOLO(1)

Μέλος
Εγγρ.
20 Ιουν 2012
Κριτικές
4
Like
29
Πόντοι
16
Εσυ δηλαδη συμφωνεις με το να λενε ο φουφουτος και ο σκιουρος τα παιδια που εχουν βγαλει ΤΕΙ οτι ειναι αχρηστα ??????

Φιλε υψηλη εξειδικευση και τα υπολοιπα ειναι ροδα μυρωμενα,
μην δινης σημασια .

Kurtinaitis

Μέλος
Εγγρ.
12 Μαΐ 2010
Like
0
Πόντοι
16
άντε εγώ είμαι ψωνάρα και κάνω μεγάλο λάθος

εσείς τι θέλετε να πείτε; ότι τα ΑΕΙ και τα ΤΕΙ είναι ίσα;

όχι.
ότι απλά στην Ελλάδα ελάχιστη σχέση με την επιτυχία έχουν τα πτυχία και τα αριστεία με την τελική οικονομικη επιτυχία ενός νέου.

ενδεχομένως σε μια πολιτισμένη χώρα ναι.

Αν και έχω ανμέτρητες περιπτώσεις Ελλήνων που έκαναν τεράστιες περιουσίες στη Γερμανία και την Αμερική ως λατζερηδες μπογιατζήδες και καθαριστές.

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
44
Πόντοι
1.220
πότε είπα κάτι τέτοιο ρε συκοφάντη, ανακατωσούρη;

ΔΑΠίτη;

πότε είπα ΕΓΩ κάτι τέτοιο;

Κοιτα απο σενα ολα να τα περιμενει κανεις γιατι πριν μερικες μέρες ελεγες αυτα

καλό πτυχίο

πιο πολύ Μηχανική ή Προγραμματισμό;

και σημερα μου λες οτι ειμαι ψευτης και εχω σκατα πτυχιο..... επισης λες εμενα οτι εχω κομπλεξ και εχεις επισης γραψει κατι σαν αυτα

Και για να μην ξεχνιόμαστε:

ΓΑΜΗΜΕΝΑ ΛΑΜΟΓΙΑ ΤΗΣ ΕΡΤ ΠΟΥ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΤΡΩΓΑΤΕ ΜΕ ΧΡΥΣΑ ΚΟΥΤΑΛΊΑ

ΓΑΜΗΜΕΝΟΙ ΤΕΜΠΕΛΗΔΕΣ, ΓΛΥΦΤΕΣ, ΒΥΣΜΑΤΑ, ΒΟΛΕΜΕΝΟΙ, ΚΛΕΦΤΕΣ,

Η ΠΟΥΤΣΑ ΠΟΥ ΣΑΣ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ ΕΙΝΑΙ ΜΕΓΑΛΗ  :rockon: :rockon: :rockon:

καταλαβες? εισαι μαλεας... τι να πιστεψει κανεις απο σενα?

CLOSER822

Σπουδαίος
Εγγρ.
23 Ιουν 2008
Like
12.778
Πόντοι
2.606
ξερεις υπαρχει και η ανθρωπινη διαθεση για προοδο... δεν ειναι ολοι σαν και του λογου σου..
η προοδος προφανως για σενα αποτυπωνεται σε λογαριασμους με πολλα ψηφια ....ετσι ειναι....αυτο ακριβως περιεγραψα!...καλα οσο για μενα ...μεσα εισαι αλανι μου...να ναι καλα τα αι φον που βρισκω στο διαβα μου!

Επισκέπτης
όχι.
ότι απλά στην Ελλάδα ελάχιστη σχέση με την επιτυχία έχουν τα πτυχία και τα αριστεία με την τελική οικονομικη επιτυχία ενός νέου.

ενδεχομένως σε μια πολιτισμένη χώρα ναι.

Αν και έχω ανμέτρητες περιπτώσεις Ελλήνων που έκαναν τεράστιες περιουσίες στη Γερμανία και την Αμερική ως λατζερηδες μπογιατζήδες και καθαριστές.

το δέχομαι αυτό

θέλω όμως την άποψή σας καθαρή και ξάστερη:

ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΑΕΙ ΚΑΙ ΤΑ ΤΕΙ ΙΣΑ ΝΑΙ Η ΟΧΙ;

Neymar

Μέλος
Εγγρ.
28 Φεβ 2012
Like
0
Πόντοι
16

Όχι ρε τύπε...

Αν και για να πω την μαύρη αλήθεια, ΔΕΝ τους έχω και σε μεγάλη εκτίμηση.

Θα σου αντιστρέψω το ερώτημα όμως.

Αυτοί που μπαίνουν σε ΑΕΙ με 12 και 13 (πχ όντας σκράπες σε μαθηματικά και φυσικές και  πάνε και μπαίνουνε πολυτεχνεία σάμου,μαθηματικά,φυσικά,πληροφορικές) είναι καλύτεροι;

Έκαστος στο είδος του....

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
44
Πόντοι
1.220
πότε είπα κάτι τέτοιο ρε συκοφάντη, ανακατωσούρη;

ΔΑΠίτη;

πότε είπα ΕΓΩ κάτι τέτοιο;

εγω ειμαι ο ανακατωσουρης?μηπως θες να βρω τι εγραψα οταν με ρωτησαν τι δουλεια εχω βρει και τι εγραψες μετα εσυ σε καποιον που ρωτησε για μενα? επισης θες να βρω ποστ στα οποια λες οτι δεν θα ξανασχοληθεις μαζι μου και καθε μερα τρωγεσαι?

λεγε επιτοπου να αρχισουν τα ξεβρακωματα επειδη εισαι μνοπανο θα σε τσακισω.

ektor lopez

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
53
Πόντοι
366
...πως δεν εχω....ματαιοδοξια του ποπολου...πιασε εδω μεσα ενα δειγμα στην τυχη...παραπανω απο τους μισους με 15ε στην τσεπη ,νομιζουν οτι ειναι οι αυριανοι ωνασηδες και κανουν προβα με στυλο και τα ποδια μεσα σε λεκανη ,πως θα καπνιζουν το κοχιμπα στην πισινα,οταν θα κονομησουν!!!

τι να κανεις ρε τυπε, αυτα εχει η δημοκρατια. αμα εχεις πλειοψηφια ηλιθιων ε να το δεχτεις. για σας που καταδικαζετε το φασισμο και τις φασιστικες μεθοδους το λεω  :tooth:
υ.γ. αν γινοταν δημοψηφισμα για το κλεισιμο της ΕΡΤ φανταζεσαι τι αποτελεσμα μπορει να εβγαζε ε? οχι οτι θα εκανε καμια διαφορα γιατι ως γνωστον αριστερικον δημοκρατικη φωνη ειναι μονο η φωνη που συμφωνει με τη δικη μας  :dancing:

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.725
Πόντοι
1.306
η προοδος προφανως για σενα αποτυπωνεται σε λογαριασμους με πολλα ψηφια ....ετσι ειναι....αυτο ακριβως περιεγραψα!...καλα οσο για μενα ...μεσα εισαι αλανι μου...να ναι καλα τα αι φον που βρισκω στο διαβα μου!

ξερεις πολυ καλα οτι το τι ειναι προοδος ειναι κατι υποκειμενικο... ο καθεις το οριζει κατα πως νομιζει.. γουστο του καπελο του..

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom