Νέα

Κλείσιμο ΕΡΤ-ΝΕΡΙΤ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 8K
  • Εμφανίσεις 184K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Ποιο νομίζετε πως πρέπει να είναι το νέο όνομα της ΝΕΡΙΤ (πρώην ΕΡΤ) ?

• ΤΗΛΕΜΙΖΑ

Ψήφοι: 11 13,3%
  • ΤΗΛΕΜΑΣΑ

Ψήφοι: 25 30,1%
  • ΤΗΛΕΦΑΓΑΝ

Ψήφοι: 5 6,0%
  • ΤΗΛΕΒΥΣΜΑ

Ψήφοι: 19 22,9%
  • ΝΕΡΙΤ

Ψήφοι: 2 2,4%
  • ΔΓ (απο το ΝΕΡΙΤ καλύτερο ειναι ρε φίλε)

Ψήφοι: 3 3,6%
  • Αλλο..(προσδιορίστε με post)

Ψήφοι: 2 2,4%
  • Χέστηκα πως θα την πείτε

Ψήφοι: 16 19,3%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    83

redmanftw

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2012
Κριτικές
10
Like
96
Πόντοι
376
Ασχημο πραγμα η ζηλεια... οχι για μενα εγω στα αρχιδια μου τους βλεπω τι γραφουνε και αυτον και τον σκιουρο και γελαω.... για αυτον ειναι ασχημο πραγμα γιατι αυτος τωρα βασανιζεται... σου λεει και αμα ο μπολντης βρει και εγω μεινω στην ακρη? καταλαβες? σκαει σου λεω.... χειροτεροι και απο γκομενες ειναι ορισμενοι
ο σκιουρος ειναι τυπος,δηλαδη ο φουφουτος ειναι ανεργος τυπε και ζηλευει μην βρεις δουλεια;

Επισκέπτης
Μία αδίκια συντελείται. Από 3000 πασόκους και ΝΔίτες θα μείνουν 1000 ΝΔίτες.
Δεν θα τρωνε ολοι καλα,αυτο ομως δεν εχει σημασια:Αρκει να φιλανε το χερι που τους ταιζει,εστω και λιγο.

Αυτα για τους ΝΔ,για τους ΠΑΣΟΚους που ειδαν φως και μπηκαν τα ειπαμε και τα ξαναπαμε.

Chevalier Fidèle

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Ιαν 2007
Κριτικές
1
Like
306
Πόντοι
386
..οχι ρε φιλε δεν εχει...Στην τελικη για να στο πω απλουστερα, θεωρω πως μεγαλυτερο κοστος θα εχει να αφησεις το λαο πχ χωρις νερο,απο το να του το παρεχεις δωρεαν (ως ενα σημειο καλυψης των βασικων του αναγκων)...το ιδιο ισχυει και για το ρευμα,την υγεια,την τροφη,την μορφωση ,την ενημερωση,τη στεγη...ΑΥΤΟΙ οι μπινεδες εχουν βρει παπα να θαψουνε λαιμε...

A δεν εχει δηλαδη κοστος παραγωγης, λειτουργιας, διαχειρισης το εν λογω αγαθο... απανταται ελευθερο στη φυση :grin: Βρε βρε τι μαθαινουμε!

Neymar

Μέλος
Εγγρ.
28 Φεβ 2012
Like
0
Πόντοι
16
Νομίζετε όλοι πως να δουλεύεις στον τομέα σου και πάνω σε αυτό που σπούδασες ειναι το ιδανικό....

Διαφωνώ.

Η επιλογή κατ' εμέ είναι εκεί που έχει χρήμα....

Στόχος είναι τα λεφτά που λέει και η σαμπανιοπνίχτρα  :rockon:

redmanftw

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2012
Κριτικές
10
Like
96
Πόντοι
376
28χρονε που σε ταιζει η μαμα, χθες κλαιγοσουν σε μπουρδελοσαιτ επειδη τρως πορτες απο δουλειες...

ΚΑΙ ΠΟΥ ΕΙΣΑΙ ΑΚΟΜΑ..

ΕΙΠΑΜΕ..με την σκεψη και τον χαρακτηρα που εχεις για ψιχουλα εδω και εκει μιας ζωη θα δουλευεις.......
τυπε ο μπολντης δουλευει ηδη απλα ψαχνει κατι καλυτερο :sunglasses:

Επισκέπτης
Τι να κανουν και αυτοι οι κακομοιροι... Για καμια ΟΝΝΕΔ και καμια νδουλα δε γινονται αυτα τα πανυγηρια. Οτι εγινε εγινε. Τωρα the game is over.
Αρκει ακομη να φιλανε το χερι που τους εδωσε το χαρτακι για να πανε στο μαγαζι πχ του Μπομπολα και του Αλαφουζου,οταν οι αλλοι διπλα τους θα ψωμολυσσανε.

foufoutos_30

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Νοε 2009
Like
36
Πόντοι
166
Ρε μαλέουρα οταν λες κατι θα πρεπει να χεις τα αρχιδια να το υποστηριξεις... μην κανεις σαν παιδακι εχεις δικο μου ποστ στο οποιο κλαιγομαι για ανεργια? εγω δικες σου μαλακιες εχω αν θελεις... αν εχεις βαλτο επιτοπου αλλιως μην μου λες εμενα μαλακιες οτι μπαινω εδω μεσα και κλαιγομαι για την ανεργια εσυ κλαιγεσαι οχι εγω.

το τι κανω στην δουλεια μου,τι ποστο εχω, ποσα βγαζω , τι σπουδες εχω κανει και ποσα εβγαζα στην ηλικια σου ουτε εσενα αφρουν εδω μεσα ουτε κανεναν αλλον...

ειπαμε 1000αρικακι αλλα κανεις τουμπεκα..ξερεις και εσυ την καταληξη σου γι αυτο..

αντε να φας γεμιστα της μαμας τωρα και αφησε με εμενα τον ζηλιαρη που ειμαι κ ανεργος και ποναει η κοιλιτσα μου..............

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
44
Πόντοι
1.220
28χρονε που σε ταιζει η μαμα, χθες κλαιγοσουν σε μπουρδελοσαιτ επειδη τρως πορτες απο δουλειες...

ΚΑΙ ΠΟΥ ΕΙΣΑΙ ΑΚΟΜΑ..

ΕΙΠΑΜΕ..με την σκεψη και τον χαρακτηρα που εχεις για ψιχουλα εδω και εκει μιας ζωη θα δουλευεις.......

εγω ποτε? δειξτο επιτοπου .... επιτοπου δειξε ποστ που κλαιγομαι εγω ... χαχαχαχ ρε εισαι τελειως για γελια το χεις παρει χαμπαρι? εχεις σκασει απο ζηλεια και νιωθεις κατωτερος? για αυτο ζοριζεσαι????  :2funny: :2funny:

ektor lopez

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
53
Πόντοι
366

ΚΑΙ ΠΟΥ ΕΙΣΑΙ ΑΚΟΜΑ..

νταξει πολυς κοσμος τρωει πορτα απο δουλειες σημερα. δεν ειναι και να το γελαμε ουτε θεμα ηλιθιοτητας.

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
44
Πόντοι
1.220
νταξει πολυς κοσμος τρωει πορτα απο δουλειες σημερα. δεν ειναι και να το γελαμε ουτε θεμα ηλιθιοτητας.

ελα μωρε το παιδακι ειναι αρρωστο απο κομπλεξ και για γελια... εδω χαιροτανε μαζι με τον σκιουρο που εχασαν την δουλεια τους ανθρωποι και εμειναν στο δρομο δεν τους ξερουμε? τωρα θα τους μαθουμε?

NIK DANDOLO(1)

Μέλος
Εγγρ.
20 Ιουν 2012
Κριτικές
4
Like
29
Πόντοι
16
Αρχίδια καθήκον έκανα.
Αν έκανα το καθήκον μου ο ένας απ'τους δυο μας (ίσως και οι δυο) δε θα έγραφε τώρα.
Παπάρας θεωρητικός είμαι..

τα αρχιδια μας κουνιουνται και στους δυο

respect

Chevalier Fidèle

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Ιαν 2007
Κριτικές
1
Like
306
Πόντοι
386
Αρκει ακομη να φιλανε το χερι που τους εδωσε το χαρτακι για να πανε στο μαγαζι πχ του Μπομπολα και του Αλαφουζου,οταν οι αλλοι διπλα τους θα ψωμολυσσανε.

Αρα οταν υπαρχει το αιτημα να σπασει οποιοδηποτε αποστημα φεουδαρχιας και προνομιων με οποιαδηποτε εκφανση , ειτε κοτζαμπασηδες παλια ειτε κομματαρχες αργοτερα ειτε οπως πανε νατα κανουν τωρα, γιατι υπαρχουν αντιδρασεις απο τα τμηματα αυτα που θα επρεπε να λειτουργουν προοδευτικα?
Και η αριστερα ειναι απλουστατος ο λογος γιατι υπο τετοιες συνθηκες εχει τελματωσει αντι να εκτιναχθει και αντιθετα εχει δωσει χωρο στον ακροδεξια- γιατι εξακολουθει να υπερασπιζεται μετα βδελυγμιας και αυτοκαταστροφης προνομιουχες ελιτ γατζωμενες στο κρατος.

TZOYLI

Trans
Εγγρ.
12 Ιουν 2011
Like
5.932
Ειναι το μοντελο που ΘΑ κρατηθει...οι συνεδροι στην ΟΝΝΕΔ το ξερουν και ηδη διαγκωνιζονται.
ειναι το μονο που ξερουν να κανουν οι μετριοι..οι αλλοι διαβαζουν και φευγουν στο εξωτερικο η μοιραζουν πιτσες.Σκατα εξυγιανση θα κανουνε.Απλα οτι θεωρειτο αγαθο παυει πια να θεωρειται...οπως το πε κι ενας φιλος εδω,θα βαζεις κερμα για αεριο.Οι ανθρωποι θα γινουν ζωα.Απορω με την ηρεμια ορισμενων μπροστα σ αυτη την προοπτικη.Απορω με την ακλονητη πιστη που εχουν οτι η μοιρα εχει προβλεψει εξαιρεση γι αυτους κ καπως θα τους βολεψει.Ανοιχτε κ κανα βιβλιο να δειτε τ αποτελεσματα των προγραμματων που μας επιβαλλονται στις αλλες χωρες.Απο περιεργεια

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
44
Πόντοι
1.220
το τι κανω στην δουλεια μου,τι ποστο εχω, ποσα βγαζω , τι σπουδες εχω κανει και ποσα εβγαζα στην ηλικια σου ουτε εσενα αφρουν εδω μεσα ουτε κανεναν αλλον...

ειπαμε 1000αρικακι αλλα κανεις τουμπεκα..ξερεις και εσυ την καταληξη σου γι αυτο..

αντε να φας γεμιστα της μαμας τωρα και αφησε με εμενα τον ζηλιαρη που ειμαι κ ανεργος και ποναει η κοιλιτσα μου..............

Φουφουτε δεν με αφορουν αλλα εσυ μπαινεις εδω μεσα και ασχολεισαι μαζι μας οχι εμεις... εσυ ασχολεισαι με το τι δουλεια κανω εγω και αμα γαμησα την αλλη ή οχι... ενω εισαι και εσυ ανεργος μπαινεις και κραζεις τους αλλους. Μαλακας εισαι ρε? και τι μου λες εμενα για τον χαρακτηρα μου κτλπ ζητησα την γνωμη σου ποτε και δεν το θυμαμαι? γαμας καθολου?

TempT

Μέλος
Εγγρ.
24 Φεβ 2012
Like
6
Πόντοι
16
..οχι ρε φιλε δεν εχει...Στην τελικη για να στο πω απλουστερα, θεωρω πως μεγαλυτερο κοστος θα εχει να αφησεις το λαο πχ χωρις νερο,απο το να του το παρεχεις δωρεαν (ως ενα σημειο καλυψης των βασικων του αναγκων)...το ιδιο ισχυει και για το ρευμα,την υγεια,την τροφη,την μορφωση ,την ενημερωση,τη στεγη...ΑΥΤΟΙ οι μπινεδες εχουν βρει παπα να θαψουνε λαιμε...

ωραια και αμα σου πω εγω 2 μηνες το χρονο, για να εχεις τζαμπα ηλεκτρικο, θα πρεπει να πας να χωθεις 100 μετρα κατω απ τη γη στο λιγνιτορυχειο να βοηθησεις να παραχθει το ηλεκτρικο που θα καταναλωσεις θα πας? Αμα ημασταν Σαουδικη Αραβια θα χαμε πετρελαιο με 10 cents το λιτρο. Αμα ημασταν Ρωσσια θα χαμε τζαμπα φυσικο αεριο για θερμανση. Δεν ημαστε ομως.

ektor lopez

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
53
Πόντοι
366
Και η αριστερα ειναι απλουστατος ο λογος γιατι υπο τετοιες συνθηκες εχει τελματωσει αντι να εκτιναχθει και αντιθετα εχει δωσει χωρο στον ακροδεξια- γιατι εξακολουθει να υπερασπιζεται μετα βδελυγμιας και αυτοκαταστροφης προνομιουχες ελιτ γατζωμενες στο κρατος.

τα ειπες ολα.

Επισκέπτης
Αρα οταν υπαρχει το αιτημα να σπασει οποιοδηποτε αποστημα φεουδαρχιας και προνομιων με οποιαδηποτε εκφανση , ειτε κοτζαμπασηδες παλια ειτε κομματαρχες αργοτερα ειτε οπως πανε νατα κανουν τωρα, γιατι υπαρχουν αντιδρασεις απο τα τμηματα αυτα που θα επρεπε να λειτουργουν προοδευτικα?
Tι πα να πει προοδευτικα?Και ο Τζημερος τον εαυτο του προοδευτικο τον βλεπει,και ριζοσπαστη ακομη...

Να γινει δηλαδη πχ το ΚΚΕ(αφηνω τον ραγδαια ΠΑΣΟΚοποιουμενο ΣΥΡΙΖΑ στην ακρη)ουρα οσων με την "καθημερινη" παραμασχαλα σπανε το προηγουμενο αποστημα ΜΕ ΤΟΥΣ ΔΙΚΟΥΣ ΤΟΥΣ ΟΡΟΥΣ?Αποστημα που ΟΙ ΙΔΙΟΙ δημιουργησαν και που θελουν τον απολυτο ελεγχο σε οτι θα στησουν στη συνεχεια?

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom