Νέα

Κλείσιμο ΕΡΤ-ΝΕΡΙΤ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 8K
  • Εμφανίσεις 184K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

Ποιο νομίζετε πως πρέπει να είναι το νέο όνομα της ΝΕΡΙΤ (πρώην ΕΡΤ) ?

• ΤΗΛΕΜΙΖΑ

Ψήφοι: 11 13,3%
  • ΤΗΛΕΜΑΣΑ

Ψήφοι: 25 30,1%
  • ΤΗΛΕΦΑΓΑΝ

Ψήφοι: 5 6,0%
  • ΤΗΛΕΒΥΣΜΑ

Ψήφοι: 19 22,9%
  • ΝΕΡΙΤ

Ψήφοι: 2 2,4%
  • ΔΓ (απο το ΝΕΡΙΤ καλύτερο ειναι ρε φίλε)

Ψήφοι: 3 3,6%
  • Αλλο..(προσδιορίστε με post)

Ψήφοι: 2 2,4%
  • Χέστηκα πως θα την πείτε

Ψήφοι: 16 19,3%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    83

CLOSER822

Σπουδαίος
Εγγρ.
23 Ιουν 2008
Like
12.788
Πόντοι
2.606
Αν δεν  εχεις κατι να πεις τραβα μια :jerking: :jerking: :jerking: :jerking:
το φυσικο σου.
και μετα τον μπαφο θα φταιει η ατιμη κοινωνια.
και το βραδυ ρουφα τα ξυδια και πεσε για υπνο το καθηκον σου σαν γνησιος
αναρχοαριστεροκατι το εκανες.
μωρη αλικη,το παρκο ναυαρινου ξεχασες!!!!

foufoutos_30

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Νοε 2009
Like
36
Πόντοι
166
Ρε φουφουτε εισαι τελειως μπουφος? ποτε κλαφτηκα εγω εδω μεσα για δειξε μου? εχεις συγκεκριμενο ποστ που κλαιγομαι εγω για την ανεργια? εσυ την αλλη φορα ειχες βαλει στα 15 απουσιολογος στα 35 γυρολογος ελεος μην πας να ριξεις στους αλλους αυτα που κανεις εσυ....

Μεταξυ μας τοτε με τις κοιλιτσες δεν εκανες πλακα.... απλα ειχες χεστει πανω σου επειδη σε ειχε πιασει μια γριπη οσο για το που εχεις δουλεψει και εγω μπορει να γραψω οτι πηγα στην NASA και εκανα πυρηνικες δοκιμες και οτι στα 15 μου δουλευα στα χωραφια ελεος.... ποιος πειθετε απο τετοιες σαπουνοφουσκες? μυαλο 15χρονου παιδιου εχεις κακομοιρη  :2funny: :2funny: :2funny:

θελεις στοκε - αεργε να βαλουμε ενα 1000αρικακι ευρω στοιχημα;;; σε δικηγορο

ΠΩΣ ΤΟ 2013 -2014 ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΝΑ ΒΡΕΙΣ ΔΟΥΛΕΙΑ ΣΤΟΝ ΤΟΜΕΑ ΣΟΥ, ΚΑΙ ΠΩΣ ΕΑΝ ΒΡΕΙΣ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΡΙΜΗΝΟ ΔΕΝ ΘΑ ΣΕ ΚΡΑΤΗΣΟΥΝ..

δανεισου τα απο την μαμα σου...

με τετοιο μυαλο, σκεψη και προσωπικοτητα που εχεις το μελλον σου ειναι προδιαγεγραμμενο...

ΧΑΜΑΛΗΣ........................

Chevalier Fidèle

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Ιαν 2007
Κριτικές
1
Like
306
Πόντοι
386
ΕΧΤΕΣ δεν τα λεγαμε μαζι?πως εχει το νερο κοστος ,το ρευμα ,η υγεια...πως δεν ειναι αγαθα,για χιλη ,γκανα,πεταγοταν ο τραμουντανας και μας ελεγε οτι εριχνε κερμα για να εχει γκαζι....

Ε εχει κοστος .Δεν εχει?

CLOSER822

Σπουδαίος
Εγγρ.
23 Ιουν 2008
Like
12.788
Πόντοι
2.606
Αυτοι οχι,καπου γραφτηκε χθες για αγρια νεολαια στον Πλουταρχο κιολας,αλλα υπαρχουν καμποσα λουμπεναρια στα δεξια της ΝΔουλας που θα κανουν οτι χρειαζεται"για ενα κομματι ψωμι,τα καημενα τα παιδια...".

Οπως το 1943...
...εχει φροντισει αυτα τα λουμπεν παιδια της, να τα στειλει μεχρι να κανουν τη δουλεια ,στο παραμαγαζο του μιχαλοβλακα....δεν πρεπει τα στελεχη του γαλαζιου μηχανισμου στο μελλον,να εικονιζονται με αυτοσχεδια τσεκουρια και γκλοπ-αποτελεσμα νεανικου ακτιβισμου...εχουν πλεον το νου τους τα τσολια ...ζουμε στην εποχη της εικονας!

Chevalier Fidèle

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Ιαν 2007
Κριτικές
1
Like
306
Πόντοι
386
Ενδιαφέρουσες παρατηρήσεις. Αγαπητέ, από τα μεταπολεμικά χρόνια που οι καλύτεροι γαμπροί ήταν οι δημόσιοι υπάλληλοι (συμπεριλαμβάνονταν στρατιωτικοί-χωροφύλακες), έως σήμερα, δυστυχώς λίγα άλλαξαν.
Αν παρομοιάσουμε εν ολίγοις την ελληνική "αγορά" με έναν κινητήρα, το καρμπυρατέρ του κινητήρα ήταν οι δημόσιοι υπάλληλοι.
Τώρα λοιπόν θέλουμε ένα κινητήρα σύγχρονο με injection, αλλά ως την πλήρη αντικατάσταση, το αμάξι χωρίς καρμπυρατέρ πώς θα κινείται; Αυτό είναι πρόβλημα. Για τα δεκάδες άχρηστα καφέ, συμφωνώ. Ήδη πολλά δεν άντεξαν.
Η νέα μόδα είναι τα donuts.

Ε κακως ηταν ετσι . Δηλαδη θες να μας πεις οτι η αρρωστια ειναι το μοντελο που πρεπει να κρατηθει?

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
44
Πόντοι
1.220

ΠΩΣ ΤΟ 2013 -2014 ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΝΑ ΒΡΕΙΣ ΔΟΥΛΕΙΑ ΣΤΟΝ ΤΟΜΕΑ ΣΟΥ, ΚΑΙ ΠΩΣ ΕΑΝ ΒΡΕΙΣ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΡΙΜΗΝΟ ΔΕΝ ΘΑ ΣΕ ΚΡΑΤΗΣΟΥΝ..

με τετοιο μυαλο, σκεψη και προσωπικοτητα που εχεις το μελλον σου ειναι προδιαγεγραμμενο...

Ρε μαλέουρα οταν λες κατι θα πρεπει να χεις τα αρχιδια να το υποστηριξεις... μην κανεις σαν παιδακι εχεις δικο μου ποστ στο οποιο κλαιγομαι για ανεργια? εγω δικες σου μαλακιες εχω αν θελεις... αν εχεις βαλτο επιτοπου αλλιως μην μου λες εμενα μαλακιες οτι μπαινω εδω μεσα και κλαιγομαι για την ανεργια εσυ κλαιγεσαι οχι εγω.

Επισκέπτης
Ενδιαφέρουσες παρατηρήσεις. Αγαπητέ, από τα μεταπολεμικά χρόνια που οι καλύτεροι γαμπροί ήταν οι δημόσιοι υπάλληλοι (συμπεριλαμβάνονταν στρατιωτικοί-χωροφύλακες), έως σήμερα, δυστυχώς λίγα άλλαξαν.
Αν παρομοιάσουμε εν ολίγοις την ελληνική "αγορά" με έναν κινητήρα, το καρμπυρατέρ του κινητήρα ήταν οι δημόσιοι υπάλληλοι.
Τώρα λοιπόν θέλουμε ένα κινητήρα σύγχρονο με injection, αλλά ως την πλήρη αντικατάσταση, το αμάξι χωρίς καρμπυρατέρ πώς θα κινείται;
Δεν θελουνε,δεν μπορουνε και το ξερουν.

Θελουν τον ιδιο κινητηρα να καιει λιγοτερα,ενδεχομενως μικροτερο σε διαστασεις αλλα τον ιδιο.Και οι ιδιοι στο τιμονι.

redmanftw

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2012
Κριτικές
10
Like
96
Πόντοι
376

:rockon: :rockon:

CLOSER822

Σπουδαίος
Εγγρ.
23 Ιουν 2008
Like
12.788
Πόντοι
2.606
Ε εχει κοστος .Δεν εχει?
..οχι ρε φιλε δεν εχει...Στην τελικη για να στο πω απλουστερα, θεωρω πως μεγαλυτερο κοστος θα εχει να αφησεις το λαο πχ χωρις νερο,απο το να του το παρεχεις δωρεαν (ως ενα σημειο καλυψης των βασικων του αναγκων)...το ιδιο ισχυει και για το ρευμα,την υγεια,την τροφη,την μορφωση ,την ενημερωση,τη στεγη...ΑΥΤΟΙ οι μπινεδες εχουν βρει παπα να θαψουνε λαιμε...

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
44
Πόντοι
1.220
Και επισης το ξερω οτι τωρα θα λυσαξει ακομη περισσοτερο ο φθονερος φουφουτος απο ζηλια αλλα φουφουτε ηδη δουλευω πανω στον τομεα μου  :dancing: :dancing:

μπορεις να σκουξεις οσο θες τωρα.... καλο κλαμα!!!  :dancing: :dancing:

redmanftw

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2012
Κριτικές
10
Like
96
Πόντοι
376
Και επισης το ξερω οτι τωρα θα λυσαξει ακομη περισσοτερο ο φθονερος φουφουτος απο ζηλια αλλα φουφουτε ηδη δουλευω πανω στον τομεα μου  :dancing: :dancing:

μπορεις να σκουξεις οσο θες τωρα.... καλο κλαμα!!!  :dancing: :dancing:
:rockon: :rockon: :rockon: :rockon:

Επισκέπτης
Σαλτα παν στα κεραμιδια,
πιασ'τον γατο απο τ'αρχιδια... ποιητη μου :rockon:

leonoro

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Δεκ 2006
Like
11
Πόντοι
166
Ειναι το μοντελο που ΘΑ κρατηθει...οι συνεδροι στην ΟΝΝΕΔ το ξερουν και ηδη διαγκωνιζονται.

Μία αδίκια συντελείται. Από 3000 πασόκους και ΝΔίτες θα μείνουν 1000 ΝΔίτες.

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
44
Πόντοι
1.220

Ασχημο πραγμα η ζηλεια... οχι για μενα εγω στα αρχιδια μου τους βλεπω τι γραφουνε και αυτον και τον σκιουρο και γελαω.... για αυτον ειναι ασχημο πραγμα γιατι αυτος τωρα βασανιζεται... σου λεει και αμα ο μπολντης βρει και εγω μεινω στην ακρη? καταλαβες? σκαει σου λεω.... χειροτεροι και απο γκομενες ειναι ορισμενοι

foufoutos_30

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Νοε 2009
Like
36
Πόντοι
166
Ρε φουφουτε εισαι τελειως μπουφος? ποτε κλαφτηκα εγω εδω μεσα για δειξε μου? εχεις συγκεκριμενο ποστ που κλαιγομαι εγω για την ανεργια? εσυ την αλλη φορα ειχες βαλει στα 15 απουσιολογος στα 35 γυρολογος ελεος μην πας να ριξεις στους αλλους αυτα που κανεις εσυ....

Μεταξυ μας τοτε με τις κοιλιτσες δεν εκανες πλακα.... απλα ειχες χεστει πανω σου επειδη σε ειχε πιασει μια γριπη οσο για το που εχεις δουλεψει και εγω μπορει να γραψω οτι πηγα στην NASA και εκανα πυρηνικες δοκιμες και οτι στα 15 μου δουλευα στα χωραφια ελεος.... ποιος πειθετε απο τετοιες σαπουνοφουσκες? μυαλο 15χρονου παιδιου εχεις κακομοιρη  :2funny: :2funny: :2funny:

28χρονε που σε ταιζει η μαμα, χθες κλαιγοσουν σε μπουρδελοσαιτ επειδη τρως πορτες απο δουλειες...

ΚΑΙ ΠΟΥ ΕΙΣΑΙ ΑΚΟΜΑ..

ΕΙΠΑΜΕ..με την σκεψη και τον χαρακτηρα που εχεις για ψιχουλα εδω και εκει μιας ζωη θα δουλευεις.......

Chevalier Fidèle

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Ιαν 2007
Κριτικές
1
Like
306
Πόντοι
386
Ειναι το μοντελο που ΘΑ κρατηθει...οι συνεδροι στην ΟΝΝΕΔ το ξερουν και ηδη διαγκωνιζονται.

Τι να κανουν και αυτοι οι κακομοιροι... Για καμια ΟΝΝΕΔ και καμια νδουλα δε γινονται αυτα τα πανυγηρια. Οτι εγινε εγινε. Τωρα the game is over.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom