Νέα

Κλείσιμο ΕΡΤ-ΝΕΡΙΤ

  • Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 8K
  • Εμφανίσεις 184K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Ποιο νομίζετε πως πρέπει να είναι το νέο όνομα της ΝΕΡΙΤ (πρώην ΕΡΤ) ?

  • ΤΗΛΕΜΙΖΑ

    Ψήφοι: 11 13,3%
  • ΤΗΛΕΜΑΣΑ

    Ψήφοι: 25 30,1%
  • ΤΗΛΕΦΑΓΑΝ

    Ψήφοι: 5 6,0%
  • ΤΗΛΕΒΥΣΜΑ

    Ψήφοι: 19 22,9%
  • ΝΕΡΙΤ

    Ψήφοι: 2 2,4%
  • ΔΓ (απο το ΝΕΡΙΤ καλύτερο ειναι ρε φίλε)

    Ψήφοι: 3 3,6%
  • Αλλο..(προσδιορίστε με post)

    Ψήφοι: 2 2,4%
  • Χέστηκα πως θα την πείτε

    Ψήφοι: 16 19,3%

  • Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    83

Chevalier Fidèle

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Ιαν 2007
Μηνύματα
21.594
Κριτικές
1
Like
306
Πόντοι
386
Μπορείς να μου αποσαφηνίσεις τι θα είναι δημόσιο και τι ιδιωτικό, αύριο, σε ότι αφορά τα αγαθά και τις υπηρεσίες που πρέπει μία χώρα να παρέχει στους πολίτες της;
Εμένα αυτό με ενδιαφέρει.

Καλα αλλα λογια να αγαπιομαστε. Αν δουλευεις στο δημοσιο εσυ η δικοι σου και εχεις συμφερον να ειναι οπως ειναι τωρα πες το να σταματησουμε την κουβεντα μη χανουμε το χρονο μας αδικα
 

stekas72

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Δεκ 2008
Μηνύματα
22.353
Κριτικές
3
Like
1.571
Πόντοι
566
tsjpg-thumb-large.jpg

Μάλλον πάνε στην αρένα για μονομαχία τύπε  :2funny:
 

leonoro

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Δεκ 2006
Μηνύματα
14.482
Like
11
Πόντοι
166
Φίλε, επειδή τυχαίνει να έχω δουλέψει μια εξαετία μέσα σε τμήμα marketing και επικοινωνίας, αντιλαμβάνομαι τις "πλατφόρμες" και τις "γραμμές".
Ασχέτως της ουσίας του θέματος, εγώ αναφέρομαι στην πασιφανή για μένα, επικοινωνιακή ντιρεκτίβα να δημιουργηθεί μία πόλωση στην κοινωνία με στόχο τον "ένοχο για όλα" δημόσιο τομέα.
Η αντίρρησή μου αφορά την επικοινωνιακή αυτή πολιτική και όχι την ουσία της εξυγίανσης.
Βέβαια, στο επόμενο κεφάλαιο,, τίθεται και το εύλογο ερώτημα, ως που θα φτάσουν οι αποκρατικοποιήσεις.
Σου μεταφέρω άποψη του Άδωνι: "Μπορεί να μην έχει τίποτα το Δημόσιο; Τίποτα απολύτως. Ένα τέτοιο Δημόσιο θα ήθελα". Μάρτυρας τα αυτιά μου, σε εκπομπή του το χειμώνα.  

Αντιλαμβάνεσαι την "επικοινωνιακή ντιρεκτίβα" αλλά με τους αριθμούς δεν τα πας καλά.
Το μισθολόγιο των ΔΥ εώς το 1984 ήταν σχετικό με τους μισθούς της αγοράς. Από το 1984 το μέρος αυτό της κοινωνίας που έιναι θύμα πόλωσης, υπέφερε με μισθούς, που με μελέτη της Καθημερινής το 2008 έφταναν το 150 - 250% της αγορας.
 

NIK DANDOLO(1)

Μέλος
Εγγρ.
20 Ιουν 2012
Μηνύματα
2.882
Κριτικές
4
Like
29
Πόντοι
16
Μπορείς να μου αποσαφηνίσεις τι θα είναι δημόσιο και τι ιδιωτικό, αύριο, σε ότι αφορά τα αγαθά και τις υπηρεσίες που πρέπει μία χώρα να παρέχει στους πολίτες της;
Εμένα αυτό με ενδιαφέρει.

κανε αντιγραφη ΣΟΥΗΔΙΑ-ΝΟΡΒΗΓΙΑ-ΔΑΝΙΑ-ΦΙΛΑΝΔΙΑ
 

Chevalier Fidèle

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Ιαν 2007
Μηνύματα
21.594
Κριτικές
1
Like
306
Πόντοι
386
Το "εμφυλιακό κλίμα" που κάνει μπαμ, εδώ μέσα με αυτά που γράφει ο καθένας, δυσκολεύεσαι να το αντιληφθείς; Ξέρεις τι σημαίνει η λέξη πόλωση;

Αρα θα πρεπει να καθομαι σα μαλακας να δουλεω ολη μερα για να πληρωνω το κομματοσκυλο δημοσιο υπαλληλο που μπηκε με βυσμα για να τα ξυνει με τον γκασμα για να μην εχω εμφυλιακο κλιμα? Μη χαλασουμε και το κλιμα μια και ειμαστε τοσο ομορφα .
 
Εγγρ.
26 Απρ 2012
Μηνύματα
4.684
Κριτικές
8
Like
48
Πόντοι
16
Θα μου επιτρέψετε αλλά διαφωνώ με τα τελευταία σχόλια.
Καταρχάς να πω ότι, παραξενεύτικα που έκλεισε η ΕΡΤ, γιατί πάντα ήταν το καλύτερο μαγαζάκι για να βολεύουν οι πολιτικοί τα παιδιά τους και καμιά "καλή" κοπέλα που τους ξεζούμιζε στα τσιμπούκια.
Μια μέρα αποφάσισαν να την κλείσουν λοιπόν και είπαν "απόψε στις 12 το βράδυ, τέλος". Και όπως συμβαίνει σε κάθε επιχείρηση ή εργοστάσιο στην Ελλάδα, έτσι κι εκει μπήκαν μέσα οι συνδικάλες και συνεχίζουν τις εκπομπές.
Και ο μαλάκας ο Ελληνας φωνάζει για χουντικές πρακτικές και φούμαρα αντί να πει "επιτέλους μια φορά κάνατε αυτό που έπρεπε".
Αν δεν την έκλειναν θα τους λέγαμε ότι εκεί βολεύουν τα παιδιά τους και γι αυτό δεν την κλείνουν, τώρα που την έκλεισαν σε ένα βράδυ λέμε ότι είναι χουντικοί.
Για αυτό αυτή η χώρα θέλει κάψιμο. Επειδή σε αυτήν ζουν μαλάκες και ανόητοι.


:thumbsup:

 Και βολεψάκηδες αγαπητέ...

Ένας φίλος μου είχε έναν υπάλληλο και του έδινε 1.500 ευρώ τον μήνα. Καλό παιδί ο υπάλληλος και πέταγε δουλειά γι αυτό και ο δικός μου τον αντάμοιβε ανάλογα.

 Κάποια στιγμή ο νεαρός βρήκε ένα μέσο πατριώτη του βουλευτη και προσλήφθηκε στη ΔΕΗ. Πολυμελής οικογένεια = πολλοί ψήφοι.

Αρχικός μισθός 850 ευρώ. Οταν ήρθε στον φίλο μου να πάρει τα ένσημα ο πρώην εργοδότης του τον ρώτησε γιατί παράτησε μια δουλειά 1500 ευρώ για τα 850.
Ο νεαρός τον ειρωνεύτηκε με ύφος πρωθυπουργού. Είχε φύγει το μελιστάλαχτο ύφος του υπαλλήλου...

 Σε έξι μηνες ο μισθός του αναπροσαρμόστηκε στα 1.500. Αγόρασε και πολυτελές αυτοκίνητο ύστερα από λίγο. Το ύφος δε, είχε γίνει ίσα με Αμερικανού προέδρου.

 -----------------------------


 ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑ

Απολύστε όλα τα κοπρόσκυλα.  Όχι αυτούς που δουλεύουν πραγματικά για 800 ευρώ.
Ο διαχωρισμός γίνεται για να μην παρεξηγηθώ.

Τα άλλα τα κοπρόσκυλα εννοώ. Των 3, 4, και 8 χιλιάδων τον μήνα. Ξέρουν αυτοί ποιοι είναι. Είναι αυτοί που πληρώνονται πρώτοι, οι αφισκολλητές και παλαμακιστές.

Αει στο διάολο επιτέλους.


 
 

stekas72

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Δεκ 2008
Μηνύματα
22.353
Κριτικές
3
Like
1.571
Πόντοι
566
Την ευρύτερη σημασία της απόφασης του να τερματιστεί η λειτουργία της ΕΡΤ και την απόφαση να προχωρήσουν οι μεταρρυθμίσεις αναδεικνύει με άρθρο του στην Καθημερινή ο Αντώνης Σαμαράς.

Το κείμενο του άρθρου:

"Μπορείς να κάνεις μεταρρυθμίσεις, χωρίς να ξεβολευτούν οι βολεμένοι; Μπορούν να προχωρήσουν οι μεταρρυθμίσεις χωρίς να συγκρουστείς με όλους εκείνους που πασχίζουν να διασώσουν τα προνόμιά τους; Μπορεί να αλλάξει η χώρα χωρίς τολμηρές τομές;

Μπορείς να ζητάς από τον κόσμο να υποστεί θυσίες, όταν βλέπει να μένουν άθικτα γύρω του «προπύργια» και σύμβολα αδιαφάνειας και διαφθοράς;Τα ερωτήματα είναι ρητορικά ασφαλώς. Όλοι ξέρουν την απάντηση...

Τώρα καιρός να μιλήσουμε και για το πραγματικό πρόβλημα: που ασφαλώς δεν είναι η ΕΡΤ! Γιατί κανείς δεν τη σεβόταν εδώ και χρόνια. Την έβριζαν ως «απαξιωμένη» και «χειραγωγούμενη» εκείνοι που σήμερα... θρηνούν! Κι αποκαλύπτουν έτσι γιατί ο κόσμος αποστρέφεται σήμερα το φθαρμένο πολιτικό σύστημα. Γιατί δεν αντέχει την υποκρισία του!

Ασφαλώς το πρόβλημα δεν είναι ούτε η «δημόσια ενημέρωση». Γιατί, απλούστατα, δεν υπήρχε δημόσια ενημέρωση για πολύ καιρό!Πώς να υπάρχει; Αφού η ΕΡΤ βρισκόταν μόνιμα σε... απεργία! Ποιος δεν θυμάται τις «ξαφνικές» απεργίες σε κάθε κρίσιμη επίσκεψη ξένου ηγέτη, όταν ερχόταν να προσφέρει στήριξη στη χώρα μας; Ή όταν η ελληνική ηγεσία πήγαινε στο εξωτερικό για να κερδίσει τη στήριξη μεγάλων χωρών; Αυτή η μόνιμη απεργία ήταν η... «δημόσια ενημέρωση» που θέλουν και αξίζουν οι Ελληνες; Αυτήν υπερασπίζονται σήμερα με ρεσιτάλ υποκρισίας;Χθες ο Εισαγγελέας Διαφθοράς διέταξε δικαστική έρευνα για την ΕΡΤ. Και σύντομα θα πληροφορηθούμε όλα εκείνα που κρύβονταν επιμελώς για δεκαετίες. Και τότε θα πέσουν οι μάσκες και θα αποδειχθεί γιατί τόσος θόρυβος ξαφνικά για την αμαρτωλή ΕΡΤ...

Αντίθετα, πρέπει να δημιουργήσουμε ένα σύγχρονο, υγιή οργανισμό Ραδιοτηλεόρασης, δημόσιο αλλά όχι κομματικά ελεγχόμενο, σύμφωνα με τα διεθνή πρότυπα. Γιατί δημόσια ενημέρωση δεν υπήρχε τόσο καιρό...Το πρόβλημα, λοιπόν, δεν είναι η ΕΡΤ ούτε η δημόσια ενημέρωση. Το πρόβλημα είναι ότι για να προχωρήσουν οι μεταρρυθμίσεις πρέπει ο ελληνικός λαός να τις στηρίξει. Και για να τις στηρίξει, πρέπει να του δείξουμε ότι τολμάμε να τα βάλουμε με τα πιο κραυγαλέα προπύργια αδιαφάνειας και σπατάλης.

Το πρόβλημα, για να το πω πιο ωμά, είναι ότι ο ελληνικός λαός έχει δίκιο όταν αναρωτιέται: Καλά οι θυσίες που επιβάλλετε σε όλους μας και που θα είναι, όπως μας λέτε, «προσωρινές»... Εχετε, όμως, τα κότσια, έχετε την πολιτική βούληση, να τα βάλετε και με τους ισχυρούς και με τα ολοφάνερα κάστρα της σπατάλης; Είστε εσείς διαφορετικοί, ώστε να κάνετε τη διαφορά; Ή μήπως είστε «μια από τα ίδια»; Γιατί κι άλλοι μας έταξαν την «εξυγίανση» της ΕΡΤ. Και δεν προχώρησε τίποτε. Ούτε ένα βήμα!

Πράγματι, δεν προχώρησε γιατί τα προνόμια ήταν τόσο καλά «προστατευμένα» και η αδιαφάνεια τόσο διάχυτη και τόσο προσεκτικά κατοχυρωμένη, που κανείς δεν μπορούσε να κάνει το παραμικρό.Κι όσο ο κόσμος έβλεπε να συνεχίζεται η ίδια νοσηρή κατάσταση στην ΕΡΤ κουνούσε το κεφάλι του και μονολογούσε: Ολοι ίδιοι είναι! Κανείς δεν μπορεί να τα βάλει με τους βολεμένους και τα προνόμιά τους. Μόνον εμάς, τους απλούς πολίτες, θεωρούν «υποζύγια» και μας φορτώνουν όλα τα βάρη.

Οι απλοί πολίτες είχαν δίκιο να σκέπτονται έτσι. Αλλά τώρα αυτό ακριβώς αλλάζουμε: τώρα δείχνουμε έμπρακτα, όχι με κενά λόγια και ανέξοδες υποσχέσεις, ότι όχι, δεν είμαστε όλοι ίδιοι! Οχι, δεν μας λείπει η πολιτική βούληση να τα βάλουμε με τα «κάστρα των προνομίων»!Ο ελληνικός λαός δεν έχει αντίρρηση να υποστεί προσωρινά κάποιες θυσίες για να ορθοποδήσει η χώρα και να ωφεληθεί ο ίδιος και τα παιδιά του. Αρκεί αυτές οι θυσίες να μοιράζονται δίκαια. Οχι να χτυπάμε μονίμως τους αδύναμους και ανυπεράσπιστους, την ώρα που μένει άθικτη η «μεγάλη συντεχνία» των προνομιούχων και των βολεμένων. Γιατί αυτή διαμαρτύρεται τώρα. Και γι΄ αυτό διαμαρτύρεται: γιατί φοβάται ότι τώρα θα χτυπηθούν στα αλήθεια τα προνόμιά τους. Και θα επιβληθεί στοιχειώδης δικαιοσύνη.

Προφανώς δεν αντιδικούμε με τους εργαζομένους της ΕΡΤ. Δεν είναι αυτοί το πρόβλημά μας. Άλλωστε, αρκετοί απ΄ αυτούς θα ξαναπροσληφθούν στον νέο Οργανισμό. Αλλά αξιοκρατικά αυτή τη φορά. Και όλοι θα αποζημιωθούν γενναιόδωρα. Το πρόβλημα το έχουν τα «κυκλώματα» που απομυζούσαν τη δημόσια ραδιοτηλεόραση χωρίς να την υπηρετούν. Και το έκαναν με τον πιο αλαζονικό τρόπο.Αυτό τελείωσε πια! Η εντολή που έχουμε είναι να τα αλλάξουμε όλα. Όχι να συμβιβαστούμε με τους βολεμένους και τα προνόμιά τους. Αυτή η εντολή είναι η δύναμή μας. Κι ο λαός ξέρει ότι «χωρίς να σπάσεις αυγά, ομελέτα δεν γίνεται".

Μέσα σε ελάχιστο χρόνο πετύχαμε να αλλάξουμε την εικόνα της χώρας και να τη σταθεροποιήσουμε. Μόλις ολοκληρώθηκε η ανακεφαλαιοποίηση όλων των ελληνικών τραπεζών. Άνοιξε ο δρόμος για να συμμετάσχει η Ελλάδα στον ενεργειακό χάρτη. Έρχονται στη χώρα επενδυτές, για πρώτη φορά έπειτα από πολλά χρόνια. Μπορούμε τώρα να κάνουμε πίσω ή να διστάσουμε;Τόσον καιρό αγωνιστήκαμε και καταφέραμε να ανακτήσουμε την αξιοπιστία της Ελλάδας στο εξωτερικό. Τώρα δίνουμε τη μάχη για να ανακτήσουμε την αξιοπιστία της πολιτικής μέσα στην Ελλάδα. Κι αυτή είναι, πρωτίστως, μάχη Δημοκρατίας! Γιατί αν δεν πείσουμε τον κόσμο ότι εννοούμε αυτά που λέμε, καιροφυλακτούν πάσης φύσεως εχθροί της Δημοκρατίας.

Μεταρρυθμίσεις και Δημοκρατία πάνε μαζί. Μεταρρυθμίσεις για να σταθεροποιήσουμε, όχι μόνο την Οικονομία, αλλά και την ίδια τη Δημοκρατία. Κι όλα αυτά δεν γίνονται αν δεν είσαι έτοιμος «να σπάσεις αυγά».
Αλλωστε και ο κόσμος αυτό περιμένει από μας. Ετσι δεν είναι;"

 

NIK DANDOLO(1)

Μέλος
Εγγρ.
20 Ιουν 2012
Μηνύματα
2.882
Κριτικές
4
Like
29
Πόντοι
16

ξέρατε πως πλρώνουν ανταποδοτικά τέλη σε τόσες χώρες; όχι πως αφού το κάνουν σε άλλες χώρες είναι κατ'ανάγκη σωστό...

ΡΕ BBC ΚΑΙ ΕΡΤ ΣΤΟ ΙΔΙΟ ΚΑΛΑΘΙ ΕΛΕΟΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣ
 

jhonny64

Σεβαστός
Εγγρ.
31 Μαρ 2007
Μηνύματα
67.511
Like
2.739
Πόντοι
1.306
Aυτα ειναι...Οχι,θα κατσει ο δεκσος να του αντιμιλαει ο ΠΑΣΟΚος επειδη τον εχει στην κυβερνηση...

ασε ρε ποντικακι αν δεν ηταν το πασοκ δεν θα ηταν πρωτη κυρια η τζωρτζια

πολυ πιτσι πιτσι με τα α-δεξια ποντικακι
 

dimis74

Ανώτερος
Εγγρ.
30 Σεπ 2005
Μηνύματα
7.403
Κριτικές
10
Like
24
Πόντοι
5.825
έλα τώρα ξέρεις πως δεν είναι αυτό το νόημα του άρθρου...
 
Εγγρ.
3 Ιουλ 2006
Μηνύματα
1.200
Like
204
Πόντοι
36
Ο δημόσιος τομέας στη Δυτική Ευρώπη, με λίγα παραδείγματα:
1. Αγγλία: Δωρεάν νοσοκομειακή περίθαλψη και νοσηλεία, ασχέτως αν είσαι ανασφάλιστος (ίσχυε επί δεκαετίες και μέχρι πρότινος - νομίζω ότι πρέπει να ισχύει ακόμα).
2. Γερμανία: Το επίδομα ανεργίας είναι ισόβιο, αν δεν έχεις περιουσιακά στοιχεία. Ακούτε Έλληνες άνεργοι; - Ελλάδα: μάξιμουμ επίδομα ένα έτος)
3. Σκανδιναυικές χώρες: Κατ΄ οίκον νοσηλεία με παρουσία προσώπου που σε βοηθά στο σπίτι σου, αν μένεις μόνος και αν δεν μπορείς να αυτοεξυπηρετείσαι.
Με τέτοιο κράτος πρόνοιας, θεωρώ υγιή τον δημόσιο τομέα.
Όχι με ανύπαρκτο δημόσιο τομέα, όπως το πάμε εμείς (εσείς).

 

leonoro

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Δεκ 2006
Μηνύματα
14.482
Like
11
Πόντοι
166
Ο δημόσιος τομέας στη Δυτική Ευρώπη, με λίγα παραδείγματα:
1. Αγγλία: Δωρεάν νοσοκομειακή περίθαλψη και νοσηλεία, ασχέτως αν είσαι ανασφάλιστος (ίσχυε επί δεκαετίες και μέχρι πρότινος - νομίζω ότι πρέπει να ισχύει ακόμα).
2. Γερμανία: Το επίδομα ανεργίας είναι ισόβιο, αν δεν έχεις περιουσιακά στοιχεία. Ακούτε Έλληνες άνεργοι; - Ελλάδα: μάξιμουμ επίδομα ένα έτος)
3. Σκανδιναυικές χώρες: Κατ΄ οίκον νοσηλεία με παρουσία προσώπου που σε βοηθά στο σπίτι σου, αν μένεις μόνος και αν δεν μπορείς να αυτοεξυπηρετείσαι.
Με τέτοιο κράτος πρόνοιας, θεωρώ υγιή τον δημόσιο τομέα.
Όχι με ανύπαρκτο δημόσιο τομέα, όπως το πάμε εμείς (εσείς).

Παράθεσε το ποσοστό χρέους επι του ΑΕΠ και το ρυθμό ανάπτυξης
 
Εγγρ.
8 Δεκ 2011
Μηνύματα
58
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
0
Με όλο αυτό το σούσουρο θάβονται τα εξής καυτά θέματα:
-αντιρατσιστικο
-ανεργια στο 27.4% (ελστατ α΄τριμηνο του 13 , και γενικα δεν μειωνεται)
-αποτυχια ΔΕΣΠΑ, ιδιωτικοποιησεις γενικα
-εμπλοκη ΟΠΑΠ, δεν εχει μπει ουτε ενα ευρω
-Κινα=παπατζιλικι, απο εκει θελει χρονια να δουμε λεφτα , κι αν δουμε
-Ο καυτος Ιουνης και Ιουλης που εχουμε χαρατσια , ΦΑΠ, ΦΟΥΠ , φορολογικες δηλωσεις
-μικρα μικρα: η Ελλαδα απο ανεπτυγμενη , ενταχθηκε στις αναπτυσσομενς συμφωνα με MSCI
Τελος μονοπωλειται ο δημοσιος διαλογος απο το πυροτεχνημα Σαμαρα για να αποκρυβει το ανυπαρκτο σουξε -στορυ και η καταστροφη συνολικα του μνημονιου, αλλα οσον αφορα το Σαμαρα, πως ειναι ενα ΦΙΑΣΚΟ και δεν εχει επιτυχει οτιδηποτε!
Αναλυτικότερα :
 
Εγγρ.
3 Ιουλ 2006
Μηνύματα
1.200
Like
204
Πόντοι
36
Καλα αλλα λογια να αγαπιομαστε. Αν δουλευεις στο δημοσιο εσυ η δικοι σου και εχεις συμφερον να ειναι οπως ειναι τωρα πες το να σταματησουμε την κουβεντα μη χανουμε το χρονο μας αδικα

Καλά, τώρα έπεσες μέσα.
Είμαι άνεργος μετά από σχεδόν 20 χρόνια δουλειάς, μοιρασμένα βασικά, σε 3 εταιρείες.
Εσύ μήπως είσαι οικονομικά άνετος, να το θέσω ευγενικά;
 

Chevalier Fidèle

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Ιαν 2007
Μηνύματα
21.594
Κριτικές
1
Like
306
Πόντοι
386
Ο δημόσιος τομέας στη Δυτική Ευρώπη, με λίγα παραδείγματα:
1. Αγγλία: Δωρεάν νοσοκομειακή περίθαλψη και νοσηλεία, ασχέτως αν είσαι ανασφάλιστος (ίσχυε επί δεκαετίες και μέχρι πρότινος - νομίζω ότι πρέπει να ισχύει ακόμα).
2. Γερμανία: Το επίδομα ανεργίας είναι ισόβιο, αν δεν έχεις περιουσιακά στοιχεία. Ακούτε Έλληνες άνεργοι; - Ελλάδα: μάξιμουμ επίδομα ένα έτος)
3. Σκανδιναυικές χώρες: Κατ΄ οίκον νοσηλεία με παρουσία προσώπου που σε βοηθά στο σπίτι σου, αν μένεις μόνος και αν δεν μπορείς να αυτοεξυπηρετείσαι.
Με τέτοιο κράτος πρόνοιας, θεωρώ υγιή τον δημόσιο τομέα.
Όχι με ανύπαρκτο δημόσιο τομέα, όπως το πάμε εμείς (εσείς).

Κανεις οτι δε καταλαβαινεις? Ελληνικα μιλαμε. Ο ΔΗΜΟΣΙΟΣ ΤΟΜΕΑΣ ΟΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΤΩΡΑ ( ΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ 30 ΧΡΟΝΙΑ) ηταν καλος ναι η οχι? Λειτουργει καλα εισαι ικανοποιημενος? Ασε τι ΘΑ γινει πως το πανε πως τι που ποτε. Συγκεκριμενη ειναι η ερωτηση.
 

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom