Επισκέπτης
Στην ελλαδα οι δημοσιοι κανουν κουμαντο ειναι και οι περισσοτεροιΕδω που τα λεμε, δυο φορες καναμε εκλογες επειδη απολυονταν οι ιδιωτικοι.
Στην ελλαδα οι δημοσιοι κανουν κουμαντο ειναι και οι περισσοτεροιΕδω που τα λεμε, δυο φορες καναμε εκλογες επειδη απολυονταν οι ιδιωτικοι.
Στην ελλαδα οι δημοσιοι κανουν κουμαντο ειναι και οι περισσοτεροι,ας ειναι καλα εκει που βρισκετε ο ανδρεας για αυτο :S
ρε για τηλεοραση μιλαμε οχι για ιντερνετικες web καμερες
Ρε παιδιά, έχει βγάλει τρίχες το χέρι μου να το γράφω:
Μη μπαίνετε στο στημένο και κακόβουλο παιχνίδι του "πολέμου" ανάμεσα στον ιδιωτικό τομέα που υποφέρει εξαιτίας του δημοσίου.
Είναι μία τεράστια παγίδα με απρόβλεπτες συνέπειες.
Αν αύριο αρχίζουν να κλείνουν νοσοκομεία στο όνομα της διαφθοράς των γιατρών και των διοικήσεων και μετά τα πανεπιστήμια κ.ο.κ., θα κάτσουμε δηλαδή να το δεχτούμε;
Και καλά, εσύ μπορεί να έχεις 2000 ευρώ το χρόνο για να κάνεις ιδιωτική ασφάλιση υγείας, ας πούμε. Ρωτάς τους άλλους, αν έχουν;
Τώρα είναι έτοιμη να ιδιωτικοποιηθεί η ΕΥΔΑΠ. Έναν σχετικά νορμάλ λογαριασμό πληρώναμε, πάει κι αυτός. Άσε το τι νερό θα πίνουμε...
Τι ψαχνεις ρε φιλε?
Εδω πριν εγραφε οτι ο Καραμανλης προκηρυξε εκλογες στις 17 Αυγουστου ενω "κατακαιοταν η πελοποννησος" και οταν του ειπα οτι οι 170 πυρκαγιες στην πελοποννησο μπηκαν στις 23 Αυγούστου, με ειπε αλητη, ψευτη και ξεφτιλισμενο, επειδη λεει ειχαν μπει φωτιες τον Ιουνιο στην Αττική, τον Ιουλιο Στην Αχαία και στις 16 Αυγούστου στην Πεντελη "και Ελλαδα δεν ειναι μονο η Πελοποννησος"...
Και οτι ειμαι "η ντροπη της Δεξιας και διαστρεβλωνω την Ιστορια"...
Και εκνευριστηκε και παρα πολυ και τον παρηγορουσε η Εριναλ οτι "ελα μωρε, ο Αλεξ ειναι"...
Και άλλα τετοια σουρρεαλιστικά...
Ρε παιδιά, έχει βγάλει τρίχες το χέρι μου να το γράφω:
Μη μπαίνετε στο στημένο και κακόβουλο παιχνίδι του "πολέμου" ανάμεσα στον ιδιωτικό τομέα που υποφέρει εξαιτίας του δημοσίου.
Είναι μία τεράστια παγίδα με απρόβλεπτες συνέπειες.
Αν αύριο αρχίζουν να κλείνουν νοσοκομεία στο όνομα της διαφθοράς των γιατρών και των διοικήσεων και μετά τα πανεπιστήμια κ.ο.κ., θα κάτσουμε δηλαδή να το δεχτούμε;
Και καλά, εσύ μπορεί να έχεις 2000 ευρώ το χρόνο για να κάνεις ιδιωτική ασφάλιση υγείας, ας πούμε. Ρωτάς τους άλλους, αν έχουν;
Τώρα είναι έτοιμη να ιδιωτικοποιηθεί η ΕΥΔΑΠ. Έναν σχετικά νορμάλ λογαριασμό πληρώναμε, πάει κι αυτός. Άσε το τι νερό θα πίνουμε...
Δηλαδη για σενα το αιτημα για εξυγιανση στο δημοσιο, παταξη της διαφθορας, της γραφειοκρατιας , του ανορθολογισμου ειναι " εμφυλιος αναμεσα στον ιδιωτικο και το δημοσιο τομεα". Μια χαρα ειναι λοιπον ο δημοσιος τομεας και ολα λειαν καλως ετσι?
Εσυ εισαι απολυτα ευχαριστημενος δηλαδη και δε θα πρεπει να αλλαξει τιποτα?
Δηλαδη για σενα το αιτημα για εξυγιανση στο δημοσιο, παταξη της διαφθορας, της γραφειοκρατιας , του ανορθολογισμου ειναι " εμφυλιος αναμεσα στον ιδιωτικο και το δημοσιο τομεα". Μια χαρα ειναι λοιπον ο δημοσιος τομεας και ολα λειαν καλως ετσι?
όσο ελέγχεται από το ίδιο πολιτικό προσωπικό δεν υπάρχει αλλαγή...
όσο ελέγχεται από το ίδιο πολιτικό προσωπικό δεν υπάρχει αλλαγή...
Φίλε, επειδή τυχαίνει να έχω δουλέψει μια εξαετία μέσα σε τμήμα marketing και επικοινωνίας, αντιλαμβάνομαι τις "πλατφόρμες" και τις "γραμμές".
Ασχέτως της ουσίας του θέματος, εγώ αναφέρομαι στην πασιφανή για μένα, επικοινωνιακή ντιρεκτίβα να δημιουργηθεί μία πόλωση στην κοινωνία με στόχο τον "ένοχο για όλα" δημόσιο τομέα.
Η αντίρρησή μου αφορά την επικοινωνιακή αυτή πολιτική και όχι την ουσία της εξυγίανσης.
Βέβαια, στο επόμενο κεφάλαιο,, τίθεται και το εύλογο ερώτημα, ως που θα φτάσουν οι αποκρατικοποιήσεις.
Σου μεταφέρω άποψη του Άδωνι: "Μπορεί να μην έχει τίποτα το Δημόσιο; Τίποτα απολύτως. Ένα τέτοιο Δημόσιο θα ήθελα". Μάρτυρας τα αυτιά μου, σε εκπομπή του το χειμώνα.
Μόνο ο ΣΥΡΙΖΑ μπορεί να βαλει τάξη στο Δημόσιο πάπιε....θα ήθελα να δω τον Τσίπρα να τα βάζει με τις ΠΑΣΟΚικες συντεχνίες του Δημοσίου...![]()
Ρε αδερφε αν μπορεις απαντησε στην ερωτηση. Σου αρεσει ναι η οχι το δημοσιο οπως ειναι τωρα? Χωρις μα μου σου του. Ναι η οχι?
Καπου πηρε το αυτι μου οτι ο πιτσας τα χει παρει στο κρανιο και ΠΩΣ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΓΚΡΕΜΙΣΕΙ ΚΑΤΕΣΤΗΜΕΤΑ ΚΑΙ ΑΒΑΤΑ ΣΥΝΤΕΧΝΙΩΝ ΕΤΩΝ....ΜΑΛΙΣΤΑ εμαθα απο εγκυρες πηγες οτι προσανατολιζεται να διαλυσει την επο ,να κλεισει το πρωταθλημα και απο σεπτεβρη να το ξαναστησει με μπροσταρη τον μαρινακη τον σαββα θεοδωριδη και τον μωραλη-ΑΞΙΟΚΡΑΤΙΚΑ -ΣΕ ΝΕΕΣ ΒΑΣΕΙΣ....
...
Ρε αδερφε αν μπορεις απαντησε στην ερωτηση. Σου αρεσει ναι η οχι το δημοσιο οπως ειναι τωρα? Χωρις μα μου σου του. Ναι η οχι?
Ρε παιδιά...Τι σχέση έχει η δημόσια υγεία με τους 80 κηπουρούς της ΕΡΤ; Από το 1981 και 120000 δυ, 763000 το 2010. Ποιες υποδομές έγιναν στη χώρα που να δικαιολογούν τέτοια άυξηση; Πόσο κοστίζει ένας υπάλληλος στο Κράτος υπάρχει ιδέα;