Boldemort
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 4 Σεπ 2009
- Κριτικές
- 12
- Like
- 44
- Πόντοι
- 1.220
τυπε με κατι τετοια λες και τους αδειαζεις. τι να σου πουνε τωρα τα γατακια να ισοφαρισουν![]()
τυπε ηταν στο γάμα αυτο δεν πιανοτανε με τιποτα.
τυπε με κατι τετοια λες και τους αδειαζεις. τι να σου πουνε τωρα τα γατακια να ισοφαρισουν![]()
εχεις διαβασει μακιαβελλι;Το καλυτερο το ειχε πει ο Μακιαβελλι.... εστω οτι 2 πλευρες συγκρουονται.... τοτε η καλυτερη επιλογη που χεις να παρεις ειναι η ουδετεροτητα. Γιατι αμα πας με τον αδυναμο εισαι καταδικασμενος οπως και αυτος ενω αμα πας με τον δυνατο μπορει να σε ξεχασει ή να σε διαλυσει μετα αναλογα πως τον συμφερει... ειναι καλυτερο να κανεις διακριτικα στην ακρη να τους αφησεις να φαγωνονται και να χανουν δυναμη και αντοχες ενω εσυ την διατηρεις!!!!!!!
Υπερανω ΟΛΩΝ η πανουργια.
θα ζήσουμε να τους θυμόμαστε![]()
Ολοι λαμογια ειμαστε κατα βαθος. Ο καθενας κοιταει την παρτη του και πρεπει να δρασεις γρηγορα και με πανουργια.
θα ζήσουμε να τους θυμόμαστε![]()
εχεις διαβασει μακιαβελλι;
τυπε ηταν στο γάμα αυτο δεν πιανοτανε με τιποτα.
Και Μακιαβελλι και Αλκιβιαδη και Ανιβα και Ταλευρανδο και Ναπολεοντα και οτι γουσταρεις απο πανουργιες κτλπ... ετοιμος ειμαι με ολες τις τακτικες αυριο μεθαυριο. Το βασικο ειναι να μην λυπασαι τον αντιπαλο.
Εχει συγγραφικο εργο ο Αννίβας τύπε?Και Μακιαβελλι και Αλκιβιαδη και Ανιβα και Ταλευρανδο και Ναπολεοντα και οτι γουσταρεις απο πανουργιες κτλπ... ετοιμος ειμαι με ολες τις τακτικες αυριο μεθαυριο. Το βασικο ειναι να μην λυπασαι τον αντιπαλο.
εγώ είμαι άγιος![]()
εγώ είμαι άγιος
εγώ πάντως μια χαρά βλέπω ακόμα νετ από την tv...![]()
Το καλυτερο το ειχε πει ο Μακιαβελλι.... εστω οτι 2 πλευρες συγκρουονται.... τοτε η καλυτερη επιλογη που χεις να παρεις ειναι η ουδετεροτητα. Γιατι αμα πας με τον αδυναμο εισαι καταδικασμενος οπως και αυτος ενω αμα πας με τον δυνατο μπορει να σε ξεχασει ή να σε διαλυσει μετα αναλογα πως τον συμφερει... ειναι καλυτερο να κανεις διακριτικα στην ακρη να τους αφησεις να φαγωνονται και να χανουν δυναμη και αντοχες ενω εσυ την διατηρεις!!!!!!!
Υπερανω ΟΛΩΝ η πανουργια.
Ο Baros που ειναι ρε συ?είσαι απολειφάδι του σάπιου παρελθόντος και θα συντριβείς γι'αυτό ;)
Ο Baros που ειναι ρε συ?
μαρεσουν τα νεα μελη που γραφονται στο φορουμ για την πολιτικη![]()
Κατευθειαν εδω ε?? Απ το πρωτο κιολαs
Πες μας πού δικτυωνεσαι τύπε να μαθαινουμε Grin
2funny εσκασε ο ανθρωπος
Και Μακιαβελλι και Αλκιβιαδη και Ανιβα και Ταλευρανδο και Ναπολεοντα και οτι γουσταρεις απο πανουργιες κτλπ... ετοιμος ειμαι με ολες τις τακτικες αυριο μεθαυριο. Το βασικο ειναι να μην λυπασαι τον αντιπαλο.
Με ενα ποστ τεζα ολοι τύπε.Politics, sex. Sex, Politics. They both come down to one thing: FUCKING OTHERS!
Πες μας που δέν δικτυώνεσαι, τύπε να μαθαίνουμε Grin
Βρίσκεις, κοπελιά;![]()
Εεεεεπ εναs ειναι ο αγιοs εδω μεσα
είσαι απολειφάδι του σάπιου παρελθόντος και θα συντριβείς γι'αυτό ;)
Politics, sex. Sex, Politics. They both come down to one thing: FUCKING OTHERS!
Πες μας που δέν δικτυώνεσαι, τύπε να μαθαίνουμε Grin
Βρίσκεις, κοπελιά;![]()
Αρχισε να σοβαρεύει η συζητησηαυτές τις μαλακίες που διαβάζεις, τις έγραψαν ΟΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΙ ΑΓΩΝΙΣΤΕΣ για να βγάλουν από το παιχνίδι κάτι άχρηστα πιόνια σαν κι εσένα
ΌΤΑΝ ΣΤΗ ΣΚΑΚΙΕΡΑ ΠΑΙΖΟΥΝ ΠΟΛΛΕΣ ΒΑΣΙΛΙΣΣΕΣ ΚΑΙ ΠΥΡΓΟΙ, ΚΑΛΟ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΠΙΟΝΙΑ ΝΑ ΑΠΟΜΑΚΡΥΝΟΝΤΑΙ
κι ένας τρόπος ήταν να τα βάλεις να διαβάζουν και να αφομοιώνουν τέτοις παπαριές