Νέα

Κλείσιμο ΕΡΤ-ΝΕΡΙΤ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 8K
  • Εμφανίσεις 184K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

Ποιο νομίζετε πως πρέπει να είναι το νέο όνομα της ΝΕΡΙΤ (πρώην ΕΡΤ) ?

• ΤΗΛΕΜΙΖΑ

Ψήφοι: 11 13,3%
  • ΤΗΛΕΜΑΣΑ

Ψήφοι: 25 30,1%
  • ΤΗΛΕΦΑΓΑΝ

Ψήφοι: 5 6,0%
  • ΤΗΛΕΒΥΣΜΑ

Ψήφοι: 19 22,9%
  • ΝΕΡΙΤ

Ψήφοι: 2 2,4%
  • ΔΓ (απο το ΝΕΡΙΤ καλύτερο ειναι ρε φίλε)

Ψήφοι: 3 3,6%
  • Αλλο..(προσδιορίστε με post)

Ψήφοι: 2 2,4%
  • Χέστηκα πως θα την πείτε

Ψήφοι: 16 19,3%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    83

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
44
Πόντοι
1.220
επεσε ξυλο οπως πεφτει στις συνελευσεις τυπε?

Ναι αλλα εγω την κοπανισα σιγα μην επαιζα ξυλο για την δαπ ρε μλκα ελεος εγω απλα μπηκα να δω πως ειναι τα συνδικαλιστικα κτλπ τωρα πχ δεν ειμαι γραμμενος στην ΟΝΝΕΔ τους εγραψα δε πα να γαμηθουνε?

στα αρχιδια μου τους γραφω

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866
Ναι αλλα εγω την κοπανισα σιγα μην επαιζα ξυλο για την δαπ ρε μλκα ελεος εγω απλα μπηκα να δω πως ειναι τα συνδικαλιστικα κτλπ τωρα πχ δεν ειμαι γραμμενος στην ΟΝΝΕΔ τους εγραψα δε πα να γαμηθουνε?

στα αρχιδια μου τους γραφω
ξαναπηγες σε αλλη τυπε? :grin:

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
44
Πόντοι
1.220
ξαναπηγες σε αλλη τυπε? :grin:

Οχι δεν καταλαβες παρεμεινα στην ΔΑΠ μεχρι το τελος της σχολης... σιγα μην εκανα αυτη τη μαλακια να πηγαινα να γραφτω σε αλλους αμα το κανεις αυτο την γαμησες... μετα θα σου εκαναν πολεμο αλλα και παλι δεν ειχα σκοπο να παω αλλου. Καλα ηταν στην ΔΑΠ βοηθαει αρκετα και στην κοινωνικοποιηση

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
44
Πόντοι
1.220
Τωρα δεν ειμαι γραμμενος πουθενα απλα υποστηριζω κυβερνηση σαν φιλελευθερο πνευμα.... αρχιδια φιλελευθερος ειναι ο Σαμαρας αλλα τεσπα.... μακαρι να υπηρχε πιο φιλελευθερος.

Ολοι αυτοι ειναι ψευτες και καρκινωματα ρε ελεος δεν τους εχω καταλαβει νομιζεις?

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866
Οχι δεν καταλαβες παρεμεινα στην ΔΑΠ μεχρι το τελος της σχολης... σιγα μην εκανα αυτη τη μαλακια να πηγαινα να γραφτω σε αλλους αμα το κανεις αυτο την γαμησες... μετα θα σου εκαναν πολεμο αλλα και παλι δεν ειχα σκοπο να παω αλλου. Καλα ηταν στην ΔΑΠ βοηθαει αρκετα και στην κοινωνικοποιηση
τυπε η κνε δεν ειναι καλυτερη σε αυτο το θεμα? :think:

leonoro

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Δεκ 2006
Like
11
Πόντοι
166
Η πιο φοβερη γκομενα ηταν Πασπιτισσα τοτε στη νομική τύπε  :grin:
Την βλεπω καμια φορα τωρα στα δικαστηρια και αναπολούμε την εποχή εκεινη που σφαζομασταν στα αμφιθεατρα  :rolleyes:

Τσακωνόσασταν για το ποιος θα δώσει σημειώσεις στους πρωτοετείς πρώτος; :grin:

Επισκέπτης
Τωρα δεν ειμαι γραμμενος πουθενα απλα υποστηριζω κυβερνηση σαν φιλελευθερο πνευμα.... αρχιδια φιλελευθερος ειναι ο Σαμαρας αλλα τεσπα.... μακαρι να υπηρχε πιο φιλελευθερος.

Ολοι αυτοι ειναι ψευτες και καρκινωματα ρε ελεος δεν τους εχω καταλαβει νομιζεις?

καλύτερα να μη μιλάς για πολιτική

είναι σα να ακούς ένα 6χρονο να μιλάει για πυρηνική φυσική

erinal

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
93
Πόντοι
866
σιχαματα οι δαπιτες  :S

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.296
Πόντοι
8.006

Ρε μας δουλευεις?
Εχεις παθει κατι απο τοτε που γυρισες απο το στρατο?
Εγινες υποστηρικτής των ΔΥ και ξαφνικά τωρα και της κυβερνησης?
Εισαι ο ιδιος μπολντης που ησουν και πριν ενα χρονο?

life97

Σπουδαίος
Εγγρ.
1 Φεβ 2007
Κριτικές
24
Like
92
Πόντοι
2.357

Υπηρχε  εναs.......αλλα τον φαγανε

Συνημμένα

• vergis_0.jpg
    vergis_0.jpg
    123,4 KB · Εμφανίσεις: 15

ektor lopez

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
53
Πόντοι
366
Ρε μας δουλευεις?

κατι βρωμαει εδω. μου μυριζει συμβαση αοριστου συντομα

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
44
Πόντοι
1.220
Ρε μας δουλευεις?

Το προβλημα ειναι οτι εσυ δεν εισαι υποστηρικτης της κυβερνησης αλλα φερεφωνο της... νομιζεις οτι ο Σαμαρας ειναι ηγετης. Ο Σαμαρας ειναι υπαλληλος και προσπαθει να υλοποιησει το προγραμμα σωζοντας ετσι απο ατακτη χρεωκοπια... το ποσο σκληρο θα ειναι το προγραμμα δεν μπορουμε να το ξερουμε κανεις απο εμας τους απλους καθημερινους ανθρωπους που καθομαστε και γραφουμε παπαριες σε ενα φορουμ.

Αμα το προγραμμα αρχιζει να σκληραινει εννοειται οτι θα ταχθω εναντιον του εκτος και αμα δω οτι ο μισθος του δεν υπερβαινει τα 1000 ευρω  , δεν ειμαι φερεφωνο εχω δικη μου κριση και προσωπικοτητα να πανε να γαμηθουνε ολοι αυτοι τρωνε με χρυσα κουταλια στην τελικη και εμεις ισα που επιβιωνουμε... δε πα να γαμηθουνε ολοι τους ρε φιλαρακι?  στα αρχιδια μου τους γραφω. Κατσε γινε οπαδος εσυ κοροιδο χαχαχαα

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom