Νέα

Κλείσιμο ΕΡΤ-ΝΕΡΙΤ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 8K
  • Εμφανίσεις 181K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Ποιο νομίζετε πως πρέπει να είναι το νέο όνομα της ΝΕΡΙΤ (πρώην ΕΡΤ) ?

• ΤΗΛΕΜΙΖΑ

Ψήφοι: 11 13,3%
  • ΤΗΛΕΜΑΣΑ

Ψήφοι: 25 30,1%
  • ΤΗΛΕΦΑΓΑΝ

Ψήφοι: 5 6,0%
  • ΤΗΛΕΒΥΣΜΑ

Ψήφοι: 19 22,9%
  • ΝΕΡΙΤ

Ψήφοι: 2 2,4%
  • ΔΓ (απο το ΝΕΡΙΤ καλύτερο ειναι ρε φίλε)

Ψήφοι: 3 3,6%
  • Αλλο..(προσδιορίστε με post)

Ψήφοι: 2 2,4%
  • Χέστηκα πως θα την πείτε

Ψήφοι: 16 19,3%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    83

geoMan

Ανώτερος
Εγγρ.
24 Μαΐ 2009
Κριτικές
16
Like
15.091
Πόντοι
6.515
Καθίστε.....κυριακάτικες δημοσκοπήσεις θα δείξουν 80-85% εναντίον της απόφασης του Αντωνάκη!!!!
Ήδη στην Συγγρού βγήκαν τα μαχαίρια για το ποιος φταίει για την μέγιστη μαλακία που οδήγησαν τον Αντωνάκη!!!!
Να κλείσει την ΕΡΤ χωρίς να έχει 2ο σχέδιο....
Μέχρι και πρωθυπουργοί άλλων χωρών έχουν εξαγριωθεί διότι τα κανάλια τους αναμεταδίδουν κάτι που δεν ήθελαν οι ίδιοι να συμβεί!!!!

μονο αν οι δημοσκοπησεις θα ειναι του ΠΑΜΕ τυπε.
Οσο για τους ξενους "συμμαχους" αυτοι υποχρεωνουν σε απολυσεις και μειωση δημοσιου καθως οι λαοι τους αρνουνται πλεον να μας συντηρουν  :think:

gianevan

Σεβαστός
Εγγρ.
15 Φεβ 2009
Like
5.782
Πόντοι
1.206
Λοιπόν εγώ όντως έβλεπα ΕΡΤ συχνά. Κάτι εκπομπές της προκοπής είχε σε σχέση με τα σκουπίδια των ιδιωτικών (δεν εννοώ τον Σπύρο "στην υγειά" μας βέβαια!). Την πλήρωνα βέβαια 300 ευρώ το χρόνο, διότι πληρώνω 6 ρολόγια ΔΕΗ, αλλά τέλος πάντων! (Ο ΟΤΕtv μου έρχεται 240 το χρόνο με 100 κανάλια!)

Το ερώτημα είναι κανένας άλλος την έβλεπε; Διότι οι μετρήσεις τηλεθέασης άλλα λένε!
Διότι εγώ ενδέχεται να βλέπω και κουλτουριάρικες ελληνικές ταινίες (λέμε τώρα!), αλλά αυτό δεν πάει να πει πως αν αυτές κόβουν 300 εισιτήρια το υπόλοιπο πρέπει να το δώσει το κράτος για να τις δω εγώ.
Ας ΜΗΝ τις δω, ή αν τις θέλω τόσο πολύ ας τις πληρώσω από την τσέπη μου. Οι άλλοι που δεν τις βλέπουν δεν μου χρωστάνε τίποτα!

Geopa

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Ιουλ 2009
Κριτικές
34
Like
39
Πόντοι
1.666
μονο αν οι δημοσκοπησεις θα ειναι του ΠΑΜΕ τυπε.
Οσο για τους ξενους "συμμαχους" αυτοι υποχρεωνουν σε απολυσεις και μειωση δημοσιου καθως οι λαοι τους αρνουνται πλεον να μας συντηρουν  :think:
Σόρρυ αλλά άλλα γράφω άλλα διαβάζεις...
Οι ξένοι ηγέτες δεν είναι αντίθετοι στις απολύσεις, είναι αντίθετοι στην κίνηση που έκανε ο εκλεκτός τους χωρίς να την μελετήσει πρώτα....
Άνοιξε συζητήσεις και αναλύσεις στα κανάλια όλης της Ευρώπης που δεν ήθελαν να υπάρχουν!!!!

Επισκέπτης
σκιουρε το σουμπουτεο παιζεται σαν το μπαρμπουτι...
Στην κουβερτα  :sunglasses:

ξέρω τύπε, είχε ένας πλούσιος φίλος μου όταν είμασταν μικροί και παίζαμε μαζί του κι εμείς τα φτωχά  :cheesy:

subbuteo4.jpg

Geopa

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Ιουλ 2009
Κριτικές
34
Like
39
Πόντοι
1.666
Βέβαια να ρίξω και κάτι συνομοσιολογικό στην κουβέντα....
Έφυγε από την εικόνα της Ευρώπης η πλατεία Ταξίμ και ήρθε η ΕΡΤ!!!!
Ρε παιδί μου, μήπως χάρη στο φιλαράκι του Ερντογάν έκανε?
Γιατί εκεί ήταν έτοιμος ο άλλος να ρίξει με αληθινά πυρά λέμε.....
Και αληθινά πυρά σημαίνει νεκρούς!!!!

Επισκέπτης
Παντως αν του περασει του Σαμαρα κι αυτο δε τον σταματαει τιποτα. Και μαλλον θα του περασει. Βενιζελος και Κουβελης το κανουν γαργαρα. Τι αλλο μπορουν να κανουν αλλωστε, να ριξουν την κυβερνηση ? Μαλακες ειναι ? Περιμενε ο Κουβελης οτι θα ηταν "κυβερνηση" οταν εφτιαχνε το αποκομμα του ? Θα φανε οσο προλαβουν γιατι οταν ξαναγινουν εκλογες βουλη δεν βλεπουν. Οποτε καθονται στ΄αυγα τους και αφηνουν τον Σαμαρα να "σωσει" τη χωρα :2funny: :2funny:
Και μετα απο αυτο τι ?
Α΄οτι ακουω κλεινει η ΕΒΟ, πουλιεται η ΠΥΡΚΑΛ, απολυονται τραπεζικοι και αλλοι υπαλληλοι (σημερα μιλαγα μ΄εναν που δουλευει στην Probank και ειναι χεσμενος) κλεινουν εφοριες και νοσοκομεια, μετα τις γερμανικες εκλογες αρχιζουν πληστηριασμοι πρωτων κατοικιων και ερχετε και η καταρευση των ασφαληστικων ταμειων και κοψιμο συνταξεων. Η Ελλαδα θα γινει χειροτερη απο χωρα της Αφρικης.  

dirty lover

Μέλος
Εγγρ.
24 Απρ 2010
Like
3
Πόντοι
16
...
Δεν πρόκειται μόνο για τους απολυμένους αλλά πρόκειται για την απο το Σύνταγμα καθιερωμένη υποχρέωση να υπάρχει δημόσια τηλεόραση και ραδιόφωνο που να υπηρετεί δηλ. όχι τα ιδιωτικα συμφέροντα, αλλά τους πολίτες, με δεσμεύσεις, υποχρεώσεις και κατευθύνσεις που έχουν υπογραφεί και οι οποίες διαφυλάσσουν δημοκρατική και εκτός οικον. συμφερόντων ενημέρωση.
ελπιζω να εχετε καταλάβει  τι σημαίνει το κλείσιμο της ΕΡΤ, και ποιά η διαφορά απο το κλείσιμο ενος οποιοδήποτε ιδιωτικού καναλιού ...

gianevan

Σεβαστός
Εγγρ.
15 Φεβ 2009
Like
5.782
Πόντοι
1.206
Σόρρυ αλλά άλλα γράφω άλλα διαβάζεις...
Οι ξένοι ηγέτες δεν είναι αντίθετοι στις απολύσεις, είναι αντίθετοι στην κίνηση που έκανε ο εκλεκτός τους χωρίς να την μελετήσει πρώτα....
Άνοιξε συζητήσεις και αναλύσεις στα κανάλια όλης της Ευρώπης που δεν ήθελαν να υπάρχουν!!!!

Εν τάξει τύπε, "όλοι οι γύφτοι μια γενιά"! Αναμενόμενη η "υποστήριξη" των ευρωπαϊκών καναλιών προς την αμαρτωλή ΕΡΤ.

Το διακύβευμα είναι άλλο. Τί λέει ο Ελληνικός λαός. Διότι αν τον Ελληνικό λαό όντως τον κόφτει τόσο πολύ το κλείσιμο της ΕΡΤ (που ΔΕΝ την έβλεπε βέβαια) για 1-2 μήνες θα έχει κάνει λάθος ο μονόφθαλμος.
Αλλά κάτι μου λέει πως ΔΕΝ τον κόφτει, αλλά του αρέσει κι όλας! ;)

Επισκέπτης
Εν τάξει τύπε, "όλοι οι γύφτοι μια γενιά"! Αναμενόμενη η "υποστήριξη" των ευρωπαϊκών καναλιών προς την αμαρτωλή ΕΡΤ.

Το διακύβευμα είναι άλλο. Τί λέει ο Ελληνικός λαός. Διότι αν τον Ελληνικό λαό όντως τον κόφτει τόσο πολύ το κλείσιμο της ΕΡΤ (που ΔΕΝ την έβλεπε βέβαια) για 1-2 μήνες θα έχει κάνει λάθος ο μονόφθαλμος.
εγω πιστευω οτι ο "μονοφθαλμος" (δεν μου αρεσει η εκφραση) και οι δικοι του κανουν τα παντα για να δημιουργησουν ενταση. Δεν ξερω το γιατι αλλα το κανουν

Geo Dol

Μέλος
Εγγρ.
23 Φεβ 2013
Κριτικές
2
Like
0
Πόντοι
66
...
Δεν πρόκειται μόνο για τους απολυμένους αλλά πρόκειται για την απο το Σύνταγμα καθιερωμένη υποχρέωση να υπάρχει δημόσια τηλεόραση και ραδιόφωνο που να υπηρετεί δηλ. όχι τα ιδιωτικα συμφέροντα, αλλά τους πολίτες, με δεσμεύσεις, υποχρεώσεις και κατευθύνσεις που έχουν υπογραφεί και οι οποίες διαφυλάσσουν δημοκρατική και εκτός οικον. συμφερόντων ενημέρωση.
ελπιζω να εχετε καταλάβει  τι σημαίνει το κλείσιμο της ΕΡΤ, και ποιά η διαφορά απο το κλείσιμο ενος οποιοδήποτε ιδιωτικού καναλιού ...
Δηλαδη οι εργαζομενοι του Αλτερ δεν εχουν ψυχη ας πουμε και εχουν τα κρατικοδιαιτα κομματικα βισματα της ΕΡΤ ετσι;
ΨΟΦΟΣ ΛΕΜΕ,ΑΝΤΩΝΗ ΓΕΡΑ!!!!!!! :rockon: :rockon: :rockon:

gianevan

Σεβαστός
Εγγρ.
15 Φεβ 2009
Like
5.782
Πόντοι
1.206
εγω πιστευω οτι ο "μονοφθαλμος" (δεν μου αρεσει η εκφραση) και οι δικοι του κανουν τα παντα για να δημιουργησουν ενταση. Δεν ξερω το γιατι αλλα το κανουν

Τον πήρε στο λαιμό του ο P.G.Τh. τον άνθρωπο.

TZOYLI

Trans
Εγγρ.
12 Ιουν 2011
Like
5.251

Απο που το συμπερενεις αυτο;

Νίπλης

Ανώτατος
Εγγρ.
4 Απρ 2013
Like
75.451
Πόντοι
12.756

για να δειξουν οτι ο χοντρος και η νυφιτσα ειναι κοτες , και ειναι τα πουτανακια του  :fuck2:

kosnik26

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Σεπ 2009
Like
20
Πόντοι
366
εδώ δείτε, πόσες φορές είχαν βγάλει στην ΕΡΤ τα τελευταία χρόνια πιτσιρίκια να μιλήσουν για τους δικούς τους άνεργους μπαμπάδες? η ξεφτίλα τους δεν έχει όρια

gianevan

Σεβαστός
Εγγρ.
15 Φεβ 2009
Like
5.782
Πόντοι
1.206

Eγώ πάλι νομίζω πως κάνει ότι θεωρεί σωστό (κατά την κρίση του προφανώς) αδιαφορόντας αν θα υπάρξει ένταση και πολύ καλά κάνει, αλλιώς τίποτα δεν θα διορθωνόταν.

bk1981

Μέλος
Εγγρ.
29 Σεπ 2011
Κριτικές
14
Like
5
Πόντοι
26
ρε ακομα κλαιτε για την πουτανοερτ,τελειωσε λεμε :rockon:

Stories