Νέα

Κλείσιμο ΕΡΤ-ΝΕΡΙΤ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 8K
  • Εμφανίσεις 184K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

Ποιο νομίζετε πως πρέπει να είναι το νέο όνομα της ΝΕΡΙΤ (πρώην ΕΡΤ) ?

• ΤΗΛΕΜΙΖΑ

Ψήφοι: 11 13,3%
  • ΤΗΛΕΜΑΣΑ

Ψήφοι: 25 30,1%
  • ΤΗΛΕΦΑΓΑΝ

Ψήφοι: 5 6,0%
  • ΤΗΛΕΒΥΣΜΑ

Ψήφοι: 19 22,9%
  • ΝΕΡΙΤ

Ψήφοι: 2 2,4%
  • ΔΓ (απο το ΝΕΡΙΤ καλύτερο ειναι ρε φίλε)

Ψήφοι: 3 3,6%
  • Αλλο..(προσδιορίστε με post)

Ψήφοι: 2 2,4%
  • Χέστηκα πως θα την πείτε

Ψήφοι: 16 19,3%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    83

Geopa

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Ιουλ 2009
Κριτικές
34
Like
39
Πόντοι
1.666
Τι ειπες τωρα?  :2funny: :2funny:

τι σχεση εχει αυτο? δηλαδη αμα δουλευεις σε ιδιωτικη που αναλαμβανει εργα απο το δημοσιο δεν εισαι ιδιωτικος υπαλληλος αλλα μαλακας? δεν σε διορισε το δημοσιο σε αυτη τη θεση ασχετα αμα πελατης ειναι το δημοσιο με την ιδια λογικη και οσοι δουλευουν σε μαγαζια πωλητες ή πωλητριες και ψωνιζουν σε αυτα και δημοσιοι υπαλληλοι τι ειναι?
Άλλο το ένα άλλο το άλλο....
Έγω έγραψα για τα μαγαζιά και εσύ μου είπες για τις εταιρείες....μην ξεχνιέσαι!!!!!
Εγώ δεν τα μπέρδεψα....
Ποια εταιρεία έχει κάνει απολύσεις?
Η SIEMENS, ABB, MERLIN GERIN, ποια?
Η ΙΝΤΡΑΚΑΤ, ο ΑΚΤΩΡ?
Να δουμε τώρα πόσοι είναι αυτοί και πόσοι απολήθηκαν από τα καταστήματα και τα μαγαζιά.....

Btw στις παραπάνω εταιρείες έχουν προσληφθεί ουκ ολίγοι με χαρτάκι από υπουργούς....απλώς δεν είχαν θέση προισταμένου από την αρχή ;)
Πως αλλιώς κάνουν μπίζνες με το Δημόσιο?
Τράβα και στην επαρχία να δεις τα εργοτάξια με κόσμο που μπήκε με χαρτάκι από Δημάρχους και Περιφερειάρχες....έχουμε και γαμώ τοςυ ιδιωτικούς τομείς στην Ελλάδα :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
44
Πόντοι
1.220
Έγω έγραψα για τα μαγαζιά και εσύ μου είπες για τις εταιρείες....μην ξεχνιέσαι!!!!!
Εγώ δεν τα μπέρδεψα....
Η ΙΝΤΡΑΚΑΤ, ο ΑΚΤΩΡ?
Να δουμε τώρα πόσοι είναι αυτοί και πόσοι απολήθηκαν από τα καταστήματα και τα μαγαζιά.....

ο ΑΚΤΩΡ δεν ειναι του Μπομπολα? δουλευει ενας γνωστος εκει χαχαχα  μισθος 1300 ευρω (απο οτι μου ειπε) και ειναι στην ηλικια μου.

TempT

Μέλος
Εγγρ.
24 Φεβ 2012
Like
6
Πόντοι
16
Δημόσια τηλεόραση και τηλεθέαση δεν πάνε μαζί....τα αυτονόητα παραλείπονται!!!!

Πάμε για άλλα!!!!

Τραβα πεστο στο BBC αυτο που το χει λειωσει στα ρεαλιτι για να βγαζει τηλεθεαση παρ'οτι καν διαφημησεις δε πουλαει. Αλλα αμα δε βγαζει τηλεθεαση θα βγει ο υπουργος και θα πει κοβω το TV License (το αντιστοιχο Βρετανικο χαρατσι υπερ του ΒBC) γατακια, καντε τα κουμαντα σας (τους το εχει κανει 2 φορες) δε θα πληρωνει ο κοσμος για να βγαζετε μαλακιες εσεις.

Το να πρεπει με το ζορι 10 εκατομμυρια ελληνες να πληρωνουν 300 μυρια το χρονο για συντηρουν ενα ξερατο που παρακολουθουν 1000 ατομα σε ολη την επικρατεια ειναι απολυτα Ελληνικη Πατεντα. Αμα ξαφνικα βγουν κανα δυο μυρια Ελληνες και αρχισουν τα τι καλη που ειναι η ΕΡΤ (Που ομως δεν την εβλεπαν) θα πεθανω στο γελιο

Επισκέπτης
Εγώ δεν τα μπέρδεψα....
Η ΙΝΤΡΑΚΑΤ, ο ΑΚΤΩΡ?
ποιον να απολησει ρε τυπε;;;
Τα στελεχη που του κανουν το μαρκετινκ η τα πακια που του βγαζουν την δουλεια για 20ε;
Τα ειπαμε δεν ειναι το ιδιο, ο ενας κοιταει μου κανεις δεν μου κανεις και ο αλλος απλα ζυγιζει την χασουρα...

jhonny64

Σεβαστός
Εγγρ.
31 Μαρ 2007
Like
2.739
Πόντοι
1.306

Τι να την κάνουμε την ΕΡΤ, όταν prime time παίζει Σουλεϊμάν και Φατμαγκιούλ και διάφορα άλλα σαπούνια εκ Τουρκίας. Μαθαίνουμε και μια ξένη γλώσσα, αλλά, τα 'χει πεί ο Σίμος και η Τρόικα, είμαστε αχάριστοι...

ποιοτητα λεμε

ξεχασα εχει και καρανταγι

CLOSER822

Σπουδαίος
Εγγρ.
23 Ιουν 2008
Like
12.601
Πόντοι
2.606
Εγώ δεν τα μπέρδεψα....
Η ΙΝΤΡΑΚΑΤ, ο ΑΚΤΩΡ?

Btw στις παραπάνω εταιρείες έχουν προσληφθεί ουκ ολίγοι με χαρτάκι από υπουργούς....απλώς δεν είχαν θέση προισταμένου από την αρχή ;)
Πως αλλιώς κάνουν μπίζνες με το Δημόσιο?
Τράβα και στην επαρχία να δεις τα εργοτάξια με κόσμο που μπήκε με χαρτάκι από Δημάρχους και Περιφερειάρχες....έχουμε και γαμώ τοςυ ιδιωτικούς τομείς στην Ελλάδα :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
...του ηλεκτρολογικου φιλτατε?

TempT

Μέλος
Εγγρ.
24 Φεβ 2012
Like
6
Πόντοι
16

ωραια. Γιατι δε βαζει η κοπελια το κομμα της να μαζεψει φραγκα να μας δωσει "πχιοτιτα" τηλεοπτικη? Γιατι πηγε και ανοιξε ραδιοφωνο προπαγανδα για το κομμα και οχι "πχιοτιτα" για τις μεταναστευτικες τασεις του πιτσιλωτου κορμορανου? Γιατι παπαρια μαντολες ποιοτητα παραγει η ΕΡΤ μεταξυ μας, αλλα εστω ...

Το μονο ποιοτικο στην ΕΡΤ ειναι το αρχειο και καποιες εσωτερικες παραγωγες που εχουν κοπει δεκατιες τωρα (αλλο αυτο, να περνει φασον παραγωγες η ΕΡΤ)

Επισκέπτης
Τι να την κάνουμε την ΕΡΤ, όταν prime time παίζει Σουλεϊμάν και Φατμαγκιούλ και διάφορα άλλα σαπούνια εκ Τουρκίας. Μαθαίνουμε και μια ξένη γλώσσα, αλλά, τα 'χει πεί ο Σίμος και η Τρόικα, είμαστε αχάριστοι...

ποιοτητα λεμε

ξεχασα εχει και καρανταγι
:2funny: :2funny: :2funny:

Επισκέπτης
ωραια. Γιατι δε βαζει η κοπελια το κομμα της να μαζεψει φραγκα να μας δωσει "πχιοτιτα" τηλεοπτικη? Γιατι πηγε και ανοιξε ραδιοφωνο προπαγανδα για το κομμα και οχι "πχιοτιτα" για τις μεταναστευτικες τασεις του πιτσιλωτου κορμορανου? Γιατι παπαρια μαντολες ποιοτητα παραγει η ΕΡΤ μεταξυ μας, αλλα εστω ...

Το μονο ποιοτικο στην ΕΡΤ ειναι το αρχειο και καποιες εσωτερικες παραγωγες που εχουν κοπει δεκατιες τωρα (αλλο αυτο, να περνει φασον παραγωγες η ΕΡΤ)

Εσυ πρεπει να βλεπεις πολυ Τατιανα και Φατμαγκουλ

TempT

Μέλος
Εγγρ.
24 Φεβ 2012
Like
6
Πόντοι
16
Εσυ πρεπει να βλεπεις πολυ Τατιανα και Φατμαγκουλ

αμα σου πω οτι εχω να δω ελληνικη τηλεοραση απο το 2010? Μπεσα ομως, λιγο αγγλικο SKY βλεπω ταινιες, κανα grand prix Και τετοια, τα Ελληνικα καναλια ουτε καν συγχρονισμενα δε τα χω.

jhonny64

Σεβαστός
Εγγρ.
31 Μαρ 2007
Like
2.739
Πόντοι
1.306
«Το σήμα της δημόσιας τηλεόρασης πέφτει μονάχα όταν μια χώρα κυρίαρχη καταλαμβάνεται από ξένες δυνάμεις ή όταν καταλύεται πραξικοπηματικά η δημοκρατία» ανέφερε σε δηλώσεις του ο Πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέξης Τσίπρας, από το Ραδιομέγαρο.

Read more:

ο πιτσαδορος με αναγκαζει να συμφωνησω με τον μπουλη κολοτουμπα

:birdman: :birdman: :birdman:

Επισκέπτης
«Το σήμα της δημόσιας τηλεόρασης πέφτει μονάχα όταν μια χώρα κυρίαρχη καταλαμβάνεται από ξένες δυνάμεις ή όταν καταλύεται πραξικοπηματικά η δημοκρατία» ανέφερε σε δηλώσεις του ο Πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέξης Τσίπρας, από το Ραδιομέγαρο.

Read more:

ο πιτσαδορος με αναγκαζει να συμφωνησω με τον μπουλη κολοτουμπα

:birdman: :birdman: :birdman:
ειδες τον πουστη τι σου εκανε;
αλλιως θα το εβλεπες πιο σφαιρικα το θεμα :grin:

Επισκέπτης
αμα σου πω οτι εχω να δω ελληνικη τηλεοραση απο το 2010? Μπεσα ομως, λιγο αγγλικο SKY βλεπω ταινιες, κανα grand prix Και τετοια, τα Ελληνικα καναλια ουτε καν συγχρονισμενα δε τα χω.

Ουτε εγω βλεπω, δεν εχω καν κεραια σπιτι μου.
Ξερεις ομως οτι υπαρχει κοσμος σε χωρια ηλικιωμενοι αλλα και πιο νεοι που δεν εχουν αλλο τροπο "διασκεδασης" απο την τηλεοραση και το ραδιο ? Ξερεις οτι μονο η ΕΡΑ πιανει σε μερικα ορεινα χωρια ? Ξερεις οτι δεν γουσταρουν ολοι να βλεπουν εκπομπες μαγειρικης, τουρκιες και κουτσομπολια για τη ζωη "διασημων" ?

jhonny64

Σεβαστός
Εγγρ.
31 Μαρ 2007
Like
2.739
Πόντοι
1.306
Διεθνές Ινστιτούτο Τύπου: Βήμα κατά της δημοκρατίας το κλείσιμο της ΕΡΤ
Καταγγελίες από διεθνείς οργανισμούς Μέσων Ενημέρωσης
ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ:  16:38

Ως «σαφές βήμα κατά της δημοκρατίας και της ελευθερίας των ΜΜΕ στην Ελλάδα και ως κίνδυνο στο δικαίωμα των πολιτών στην ενημέρωση» καταγγέλλουν το αιφνιδιαστικό κλείσιμο της ΕΡΤ το Διεθνές Ινστιτούτο Τύπου (IPI) και ο Οργανισμός Μέσων Ενημέρωσης Νοτιοανατολικής Ευρώπης (SEEMO), που εδρεύουν στη Βιέννη.

Ο αναπληρωτής διευθυντής του Διεθνούς Ινστιτούτου Τύπου Άντονι Μιλς δηλώνει «ιδιαίτερα ανήσυχος για την απόφαση της ελληνικής κυβέρνησης να αναστείλει πλήρως τη λειτουργία της δημόσιας Ελληνικής Ραδιοφωνίας Τηλεόρασης, με αποτέλεσμα, σε περίοδο εθνικής κρίσης, η ελληνική κοινή γνώμη, που έχει το δικαίωμα να ενημερώνεται για το τι συμβαίνει στη χώρα και αλλού, να στερείται ενός σημαντικού διαύλου πληροφόρησης».

Καλεί την ελληνική κυβέρνηση «να ανακαλέσει την απόφασή της και να λάβει υπόψη ότι η μείωση του κόστους ενός δημόσιου μέσου δεν χρειάζεται να οδηγήσει σε πλήρη αναστολή της λειτουργίας του, θέτοντας σε κίνδυνο το δικαίωμα των πολιτών στην ενημέρωση».

Από την πλευρά του, ο γενικός γραμματέας του Οργανισμού Μέσων Ενημέρωσης Νοτιοανατολικής Ευρώπης, 'Ολιβερ Βούγιοβιτς, καταγγέλλοντας την κυβερνητική απόφαση ως «ένα σαφές βήμα κατά της δημοκρατίας και της ελευθερίας των ΜΜΕ στην Ελλάδα», καλεί «τον Έλληνα πρωθυπουργό, Αντώνη Σαμαρά, να κάνει χρήση της εξουσίας του και να ανακαλέσει την απόφαση» και ταυτόχρονα ζητά «από τους θεσμούς της ΕΕ στις Βρυξέλλες να αντιδράσουν επειγόντως σε αυτό το ανησυχητικό βήμα στο οποίο προέβη η Αθήνα».

Σύμφωνα με τον κ. Βούγιοβιτς, «η κυβέρνηση, αντί να συμβάλει στη μεταρρύθμιση της δημόσιας Ραδιοτηλεόρασης και να δώσει στους διευθύνοντες την ΕΡΤ τη δυνατότητα να αναπτύξουν στρατηγικές για τη μείωση του κόστους και του αριθμού των εργαζομένων, αντί να υποστηρίξει έναν ανοιχτό δημόσιο και κοινοβουλευτικό διάλογο για τη δημόσια Ραδιοτηλεόραση, αποφάσισε να κλείσει την ΕΡΤ και να σιγήσει μια σημαντική φωνή των ΜΜΕ στην Ελλάδα».

Επισκέπτης
Ετσι σε θελω τσονη,καντα ολα πουτανα.

Στ'αρχιδια μας και αν ο Σαμαρας θα ειναι πακετο με τον μιχαλοβλακα μετα,ορμα λεμε.

TZOYLI

Trans
Εγγρ.
12 Ιουν 2011
Like
5.931
Ουτε εγω βλεπω, δεν εχω καν κεραια σπιτι μου.
Ξερεις ομως οτι υπαρχει κοσμος σε χωρια ηλικιωμενοι αλλα και πιο νεοι που δεν εχουν αλλο τροπο "διασκεδασης" απο την τηλεοραση και το ραδιο ? Ξερεις οτι μονο η ΕΡΑ πιανει σε μερικα ορεινα χωρια ? Ξερεις οτι δεν γουσταρουν ολοι να βλεπουν εκπομπες μαγειρικης, τουρκιες και κουτσομπολια για τη ζωη "διασημων" ?
ετσι ακριβως...κλεινει το ραδιοφωνο,κλεινει το τριτο.Τερμα ο λογος των Ποιητων και η Μουσικη.Αλλα κ το δελτιο ειδησεων.Με ποιο δελτιο ειδησεων των ιδιωτικων συγκρινεται το δελτιο της ΕΤ3.Η μερα με τη νυχτα..

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom