Ειμαι απο ακριτικη περιοχη και καθολου δεν εχουμε ως μονη πηγη ενημερωσης την δημοσια τηλεοραση.
Προφανως ζεις στο 1950, ακομη.
Το οτι δεν γινοταν να γινει αναδιαρθρωση με ανοικτη την ΕΡΤ ειναι ηλιου φαεινοτερον.
Αποδεικνυεται απο τις αμετροεπείς αντιδρασεις για ενα κλεισιμο 20 ημερων και την μη απολυση ουδενός.
Συνεχισε την επαναστατικη γυμναστικη.
Όταν μιλάω για ακριτική περιοχή εννοώ νησιά όπως η Κάλυμνος καθώς και ομογένεια. Το κατανοείς ή δεν γνωρίζεις απλά Ελληνικά. Κατανοώ ότι το πάθος για το κόμμα σου ειναι πιο μεγάλο από κάθε Δημοκρατία και Σύνταγμα. Παρόλα αυτά όταν ολόκληρος Σύλλογος Θεσσαλονίκης έβγαλε ανακοίνωση η οποία συμφωνεί απολύτως με τα λεγόμενα μου, σύσσωμος και μάλιστα ενώ ο Βαλεργάκης ανήκει στην παράταξή σου (στην ουσία), κατανοείς οτι η συζήτηση με τον μικρό μας Σεβαλιέ (η ερι λεει παπατζες) ακούγεται ολίγον γελοία.
Φαντάζομαι ότι ο μικρός μας Σεβαλιέ είναι νομικός και μπορεί να κρίνει Συνταγματικότητες μιας και είναι το γνωστικό του αντικείμενο ενώ ο μπόλ δεν μπορεί.
Εξαρτάται επομένως ποιος ειναι σύμφωνος και ποιος όχι με την άποψή μας.
Τέλος με ρώτησες νομικα, αλλά βλέπω οτι η ανάλυσή σου γίνεται με όρους καφενεδίστικης διάθεσης. Εμένα δεν με πειράζει αυτό καθόλου το επίπεδό σου.Μιλάω καθημερινά με πολλούς άσχετους νομικούς δεν τίθεται θέμα. Βέβαια εσύ δεν είσαι ασχετος, αλλά κομματόσκυλο. Παρόλα αυτά θα σου πρότεινα να ανατρέξεις στο Συνταγματικό δίκαιο και Συνταγματικές Ελευθερίες να ξαναδιαβάσεις έννοιες όπως κρατος δικαίου, κοινοβουλευτική Δημοκρατία κτλ.
Επίσης επειδή είμαι ξανθιά κουκλάρα, ξαναρωτώ γιατί δεν βάζει λουκέτο σε κάθε δημόσιο οργανισμό για να το εξυγιάνει; αφού ειναι έκτακτη η 20ημερη (γιατί όχι δεκαήμερη χαχαχαχαχ) εξυγίανση; (γελαει κάθε παρδαλό κατσίκι εντωμεταξύ με αυτά που λες ). Η βουλή έιναι γεμάτη σκάνδαλα και διαφθορά, θεωρείς ότι για να εξυγιανθεί και αυτή χρειάζεται ένα συνολικό κλείσιμο; Αυτό με τις 20 μέρες τι είναι; Εκπτώσεις; Όχι ένα μήνα όχι είκοσι; Όχι μας πήρε λιγάκι παραπάνω; Επίσης ας μου εξηγήσει ένας άνθρωπος γιατί κάτι δεν μπορεί να εξυγιανθεί όταν είναι ανοιχτό;
Εντωμεταξύ αποφασίστε. Κλεινει η έρτ η δεν κλεινει…;;;; χαχαχαχαχαχαχαχαχ
Επίσης αποφασίστε ποιος διοικούσε την «διεθαρμένη έρτ» μέχρι χθές ο μήτσος ο περιπτερας ; Ξύπνησε ένα πρωι και σου λεει ο σαμαράς βρε έβαλα τον λιάτσο διευθυντή αλλα είναι διεφθαρμένος ας τον κλεισω; Ήταν απόφαση της τροικας η του Σάμαρα ; Αφού ο σαμαρας θέλει να κάνει το μάγκα γιατι δεν κλεινει τα παρανομα κανάλια;;;
Συνοψίζοντας… ερωτώ έχουμε δημοκρατία; ΕΙΧΑΜΕ δημοκρατία;
Η κουβέντα πάντως ήταν ευχάριστη χθες αν και μου νύσταξα. Γελώ πιο πολύ με όσους προσπαθούν να κάνουν το άσπρο μαύρο φτάνει να υποστηρίξουν το κόμμα τους. Αυτή η παράνοια έχει ενδιαφέρον.