Μια χαρά λειτούργησε η κοπέλα, απλά έπεσε σε χαλασμένο φρούτο (κοινώς, μαλακα).
Αν ήθελε να κάνει κόκα ο τύπος και το κορίτσι του έλεγε «Όχι», απλά θα πήγαινε στο μπάνιο να την κάνει κρυφά. Και για να μην πηγαίνει κάθε λίγο και λιγάκι, μπορεί να τη ρούφαγε μαζεμένη και μετά να παίζαν άλλα προβλήματα…
Μου έχουν τύχει στο παρελθόν κοπέλες που έκαναν χρήση. Είτε κόκας είτε md είτε φούντας. Είχε τύχει να πω «όχι», η κοπέλα είπε οκ, κι απλά πήγε στο μπάνιο και την έκανε εκεί. Με αποτέλεσμα να μην ξέρω πόσο έκανε, τί έκανε, κι αν θα μου έμενε στα χέρια. Όσες φορές έτυχε να κάνουν χρήση μπροστά μου είχα πάντα τον νου μου να μην το ξεφτιλίσουν και με λίγο χιούμορ με λίγο τρόπο κλπ, το φρέναρα όταν έκρινα ότι πήγαινε να ξεφύγει.
Ούτε είμαι η δίωξη, ούτε θα πω «Φεύγα» σε κάποια κοπελα που μπορεί να θέλει να πιει ειτε κόκα για να της ανέβει η διάθεση, είτε τσιγάρο για να χαλαρώσει κλπ.
Στην τελική, το χειρότερο χουνέρι μου το έχει κάνει κοπέλα που έγινε λιάρδα στο πιοτί (ούτε κόκες ούτε φούντες ούτε πρέζες, απλά κατέβασε ένα μπουκάλι βότκα όσο εγώ ήμουν στο μπάνιο), κι αναγκαστηκα στο τελος να μιλήσω με το γραφείο να ενημερώσει τον οδηγό να ανέβει για να με βοηθήσει να την κουβαλήσουμε.
Δεν είμαι υπέρ της χρήσης παράνομων ουσιών, αλλά δεν σε σώζει αυτό. Άλλος μπορεί να γίνει φέσι από τα ξύδια και να την πλακώσει την κοπέλα στο ξύλο. Τί θα του πει η κοπέλα όταν ξεκινάει το ραντεβού και τη ρωτάει τί θα πιει? «Μόνο νερό, κι εγώ κι εσύ, αλλιώς φευγω»?
Όσον αφορά τα χρήματα και πάλι θεωρώ μια χαρά το χειρίστηκε. Είναι η απόλυτη ξενέρα να διακόπτεις το ραντεβού για να κάνεις λογαριασμό, είτε αφορά επέκταση χρόνου είτε αφορά έξτρα. Ως πελάτης δεν μπορώ να γνωρίζω από την αρχή του ραντεβού αν θα θελήσω να πάρω κάποιο έξτρα (ή κάποια επέκταση). Αυτό βγαίνει στην πορεία. Οπότε τα λεφτά που θα αφήσω στο κομοδίνο αφορούν την ώρα για την οποία την έχω κλείσει. Το να με κόψει η άλλη την ώρα που θέλω να τελειώσω και διαλέγω το στόμα της πχ για να μου πει «Είναι 30€ έξτρα» άντε πες τρώγεται γιατί θέλει απλά να με ενημερωσει για το κόστος. Της λέω ένα «Οκ, συνέχισε» και σώνεται το πράγμα. Το να μου πει εκείνη την ώρα «Ώπα μην χύσεις! Κράτα τα! Φέρε μου πρώτα τα 30€ και χύνεις μετά» θα γαμήσει ολόκληρο το ραντεβού.
Η κοπέλα απλα την πάτησε χωρίς να φταίει κάπου IMHO.
Κάθε φορά που μπορεί να συμβεί κάτι και να την πατήσουμε, δεν σημαίνει ότι απαραίτητα κάναμε κάποιο λάθος και πρέπει να το διορθώσουμε για να μην την ξαναπάθουμε.
Ούτε το γεγονός οτι πήραμε μια απόφαση η οποία στην πορεία αποδείχτηκε λάθος, σημαίνει ότι η απόφαση ήταν λάθος τη στιγμή που την πήραμε.
Εγω ολόσωστη τη βρίσκω την κοπέλα. Δεν μπορούμε να ελέγξουμε τα πάντα, και δεν έχει και νόημα να το προσπαθούμε γιατί μπορεί να καταντήσουμε από κουραστικοί έως γραφικοί.
Απλά έπεσε σε μαλάκα.-