...μαγκα μου, νομιζω ατυχεστατος ο προλογος κ ακομα περισσοτερο ο επιλογος!!!
Κατ'αρχη στην παροχη υπηρεσιων δεν χανεις μονο τον χρονο σου αλλα και τις υπηρεσιες που προσφερες σε αυτον τον χρονο. Ναι μεν δεν εχασε "κεφαλαιο" αλλα η κοπελα ανεχθηκε κ υπεμεινε ενα τυπο που ενδεχομενως χωρις την υποχρεωση λογω πληρωμενης παροχης δεν θα το εκανε. Οσον αφορα το χρονο που ασχοληθηκε για την ενημερωση εδω, δεν ειναι το ιδιο πραγμα! Δικος της ο ελευθερος χρονος κ επιλεγει πως θα τον διαθεσει, τον διεθεσε ετσι οχι για να γκρινιαξει αλλα για να ενημερωσει μελη και περισσοτερο τα υπολοιπα κοριτσια (αλλωστε δεν επαιρνε κ πιπες ή πηδιοταν)!!!.
Τελος για τον επιλογο, οχι κ καλο να ηταν το σεξ, δεν πηγε γι αυτο αλλα για εργασια (σεξεργασια). Αν ηθελε καλο σεξ, προφανως θα το ειχε, με τον/την συντροφο που θα γουσταρε.
Την καλημερα μου.
Μάλλον δεν σου έχουν αγοράσει παπούτσια να τα έχουν φορέσει να έχουν πατήσει σκατα και να στα επιστρέφουν. Μάλλον δεν σου έχουν αγοράσει λάπτοπ να σου έχουν επιστρέψει το χαλασμένο το δικό τούς, μάλλον δεν σου έχει πάει πελάτης σε ρυθμιστικη αρχή είτε έχει δίκιο είτε άδικο, και να πρέπει να απαντάς και τα email στη ρυθμιστική αρχή, μάλλον δεν σου έχουν κάνει claim στην πιστωτική κάρτα για το προϊόν που παρέλαβαν ή δεν παρέλαβαν και τα λεφτά να είναι δεσμευμένα για μήνες μέχρι να λυθεί το θέμα (συν τις εργατοώρες που θα φας, συν τη νομική βοήθεια που θα φας). Μπορώ να συνεχίσω να γράφω για ώρες, άπειρες εμπειρίες προσωπικές ή άλλων.
Την ελάχιστη δυνατή απώλεια έχει /είχε.
Αυτό που πρέπει να καταλάβουμε είναι ότι στις συναλλαγές δεν μπορούμε να κερδίζουμε πάντα. Πάντα θα βρεθεί κάποιος ποιος έξυπνος από εμάς, κάποιος πιο πονηρός κλπ.
Γι αυτό κάνω αυτόν τον πρόλογο και αυτό τον επίλογο, για να σταματήσει η κοπέλα να τα παίρνει βαρέως. Δεν έχασε 100€, απλά δεν τα πληρώθηκε, έχει μεγάλη διαφορά. Και σκεφτομενη ότι δεν τα πληρώθηκε χάλασε και την υπόλοιπη μέρα της,και ίσως βδομάδα.
Το λέω γιατι τα έχω κάνει κι εγώ, μου έκλεβε ο άλλος ένας προϊόν των 3€ και έτρωγα εργατοώρες για να αποδείξω το λέει το manual. Μα ρε μπαγλαμά, αυτές τις εργατοώρες εσύ θα χάσεις 100€...
Αναποδιες θα υπάρχουν πάντα, όσα μέτρα ασφαλείας και να παίρνουμε.
Το να πάει στο μπράβο όμως και να τον σαπακιασει στο ξύλο...δεν ξέρεις σε τι φαύλο κύκλο μπορεί να τους βάλει όλους...
Αυτο που θέλω να πω με λίγα λόγια είναι πας παρακάτω.
Προχθές έφαγα δύο πρόστιμα των 100€. 100% ευθύνη έχει ο λογιστής, ο παλιός. Αν πάω από κει επειδή μου είχε κάνεις πολλές βλακείες, το πιο πιθανό είναι να κάνω ένα γραφείο πουτανα, να φύγουν υπολογίστες, έγγραφα πετούμενα. Το πιο πιθανό είναι να αρνηθούν οποιαδήποτε καθυστέρηση να απαντήσω με εκνευρισμό. Το αποτέλεσμα, να πάρουν τους κολλητούς τους απ' την εφορία και να σκάσει και μεγαλύτερο πρόστιμο. Το πλήρωσα, αν και δεν ήταν δική μου υπαιτιότητα. Στη ζωή πολλές φορές πληρώνουμε και τα λάθη των αλλων (όπως ο επιχειρηματίας του υπαλλήλου πχ)