aidiogliftis
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 28 Μαΐ 2019
- Like
- 3.183
- Πόντοι
- 446
Συμφωνώ μαζί σου.Υπερβολική τη βρίσκω τη κοπέλα εντάξει αυτά συμβαίνουν πάνω στο σέξ
Κοίταξε ναι έχουμε θέμα με το μαλλί γτ πρέπει να το έχουμε στη πέννα να είμαστε όμορφα βαμμένες κλπ κλπ
Εγώ προσωπικά όταν πάω σε ραντεβού επειδή δυστυχώς ξέρω τι μαλλί έχω πάλι χαλιά θα γίνει το μακιγιάζ όπως κ να το κάνουμε θα φύγει θα με φιλήσει ο άλλος θα αγγίξουμε ο ένας τον άλλον θα χαϊδεύτουμε το μαλλί θα ανακατευτεί αν χύσει πρόσωπο η και στόμα ακόμη όταν βγάζει γλώσσα η άλλη πλ στο μαλλί θα πάει είναι απλό πας στη τουαλέτα το βρέχεις με νεράκι να φύγει κι όταν τελειώσει το ραντεβού πας σαν τη ξεμαλλιασμενη σπίτι κάνεις μπάνιο ξανά φτιαχνεσαι ξαναβαφεσαι
Μια εσκορτ εκτελεί πέρα από το λειτουργημα που κάνουμε χρέη κομμώτριας αισθητικού κ στυλιστριας
Εγώ σε κάθε ραντεβού θέλω να είμαι περιποιημένη μου έχει τύχει σε ένα ραντεβού να μην έχω προλάβει να ξαναβαφτω κ ένιωθα τόσο άσχημα που με είδε έτσι ο άνθρωπος
Αν κ αβαφτη θεωρώ είμαι όμορφη κ γλυκιά μου το λένε συχνα άλλωστε αλλά βαμμένη άλλη χάρη όπως κ να το κάνουμε
Ο πελάτης θέλει τη κοπέλα στη πέννα
Είναι ταλαιπωρία και εκνευριστικό να φτιαχνεσαι 5 φορές μες την μέρα αλλά, όπως λες και εσύ ο πελάτης περιμένει να ικανοποιηθουν όλες οι αισθήσεις του από μια συνάντηση με μια έσκορτ, η δε κοπελιά που είναι σοβαρή επαγγελματιας, οφείλει πρωτίστως για την διασφάλιση της "ζήτησης" της να είναι μονίμως ή κατά το δυνατόν στην πένα.
Έχω πάει incall σε βραζιλιανα, κορμί - μούρη 10ρι. Με καλησπεριζε και στην κατσαρόλα έβραζε κάτι σαν κιμά για να φτιάξει μια βραζιλιάνικη μαλακια....
Έχω καλέσει κοπέλα που έχει νήμα στο μπου, γνωστή και θεοποιημενη.
Εγώ, νυχάκια κομμένα, παπαρακια γυαλισμενα, κορμί γυμνασμένο μοσκομυριστο για να πάρω το 100% της εμπειρίας και η άλλη μου ήρθε με ένα μπλε μακό φορεμα και μια τσάντα του σούπερ μάρκετ...
Αν λοιπόν θες να συνεχίσεις με αυτό το προσοδοφόρο αλλά και ψυχοφθορο όμως επάγγελμα, όπως βλέπω έχεις καταλάβει ότι πρέπει να είσαι κοκετα γιατί το ταργκετ γκρουπ σου δεν είναι πελάτες στο μετάξι...